Wij gaan niet opzij

De promotierace: NAC lijkt zich te kunnen richten op play-offs

Italo

De komende weken zullen we via deze rubriek, de promotierace, ons licht laten schijnen op de ontbrande promotiestrijd. Of het nu gaat om plaats twee of de mogelijke tegenstanders in de play-offs; alles komt voorbij.

De Graafschap heeft de tweede plaats, en daarmee directe promotie naar de Eredivisie, na afgelopen speelronde stevig in handen. Op bezoek bij een gehavend Jong PSV werd met 0-2 gewonnen. Doordat zowel Almere City (3-0 nederlaag bij Go Ahead Eagles) als NAC (3-3 op bezoek bij Roda JC) niet wisten te winnen, is de voorsprong gegroeid naar zes punten. Met nog vier duels op het programma zou dat een veilige voorsprong moeten zijn voor De Superboeren. Daarmee lijkt NAC, al wil het zelf nog van geen wijken weten, het vizier te moeten richten op de play-offs.

 

De Graafschap

Handenwrijvend zullen spelers en trainer van De Graafschap de afgelopen speelronde hebben gevolgd. Voordat de ploeg zelf in actie kwam, zagen zij zowel Almere City als NAC duur puntenverlies lijden. Vervolgens werd bekend dat Jong PSV, de tegenstander van De Graafschap, met een verzwakt elftal zou gaan aantreden. Enkele coronagevallen bij de Eindhovenaren was hiervan de oorzaak.

Door de 0-2 zege in de lichtstad staat De Graafschap er florisant voor. De achtervolgers zullen hoop putten uit het lastige programma dat De Graafschap nog heeft. Vrijdagavond ontvangt de ploeg directe concurrent Almere City. Voor de bezoekers is dit de laatste kans om nog aanspraak te maken op plaats twee. Vervolgens treft De Graafschap nog SC Cambuur (uit), Jong Ajax (uit) en Helmond Sport (thuis). Indien De Graafschap komend weekend verliest is de kans groot dat SC Cambuur zich al deze week tot kampioen kroont.

 

NAC 

Het puntenverlies van NAC bij Roda JC kwam wellicht niet als een verrassing, maar vervelend was het wel. In de slotfase stelde de bezoekers in ieder geval een punt veilig. De overtuiging binnen de groep is dat vier overwinningen in de laatste vier duels resulteert in directe promotie. De ploeg zal moeten afrekenen met Excelsior (thuis), NEC (uit), MVV (thuis) en SC Cambuur (uit). Bovendien is de ploeg afhankelijk van De Graafschap, dat minimaal twee van haar komende vier duels zal moeten verliezen.

Inmiddels ziet NAC concurrent Go Ahead Eagles naderen op de ranglijst. De ploeg uit Deventer heeft op dit moment twee punten minder. Almere City staat met 67 punten gelijk met NAC. Een hoge eindklassering op de ranglijst is daarmee zeker nog geen uitgemaakte zaak.

 

Almere City

Op bezoek bij Go Ahead Eagles leed Almere City een even kansloze als terechte nederlaag: 3-0. Na het ontslag van hoofdtrainer Tobiasen kende de ploeg een kleine opleving, maar inmiddels is het weer wisselvalligheid troef in Flevoland. Eerder deze maand wist de ploeg ook niet te winnen van SC Telstar (1-1) en Roda JC (0-0). De ploeg lijkt gezien deze reeks geen serieuze gegadigde meer te zijn voor plaats twee, al kan een (verrassende) zege bij De Graafschap het roer volledig omgooien. Het verdere verloop van de competitie is volledig in handen van Almere City. Komend weekend wordt beslist of de strijd om plaats twee doorgaat, of dat de knikkers zijn verdeeld.

Later dit seizoen spelt Almere nog tegen de beloftenploegen van Ajax (thuis), FC Utrecht (uit) en PSV (thuis).

 

Go Ahead Eagles

De grootste outsider voor plaats twee is Go Ahead Eagles. De ploeg uit Deventer heeft een klein wonder nodig om alsnog direct te promoveren naar de Eredivisie. Het overtuigende spel tegen Almere City biedt wellicht hoop. Hoop dat de laatste vier wedstrijden van het seizoen (Jong FC Utrecht uit, Helmond Sport thuis, NEC thuis en Excelsior uit) worden gewonnen en dat dit genoeg blijkt te zijn voor promotie. Vier overwinningen brengt GAE op een eindtotaal van 77 punten. De Graafschap staat, met een veel minder doelsaldo, momenteel op 73 punten.

 

Play-off plaatsen

Runners-up NEC, FC Volendam en Roda JC lijken inmiddels wel zeker te zijn van hun plaatsje in de play-offs. TOP Oss en Helmond Sport verloren afgelopen speelronde, en verkleinden hun kans op het winnen van de laatste periodetitel aanzienlijk. Hierdoor zal de nummer acht van de ranglijst zich zeer waarschijnlijk ook plaatsen voor de play-offs.

In de play-offs treffen de volgende ploegen elkaar in de eerste ronde, o.b.v. de eindranking in de Keuken Kampioen Divisie. De nummer 16 uit de Eredivisie speelt in de tweede ronde tegen de winnaar van wedstrijd C.

A: Nummer 3 – Nummer 8 (virtueel NAC – Roda JC)

B: Nummer 4 – Nummer 7 (virtueel Almere City – FC Volendam)

C: Nummer 5 – Nummer 6 (virtueel Go Ahead Eagles – NEC)

 

Doordat er binnenkort weer mondjesmaat publiek welkom is in het stadion, wil je als club natuurlijk graag een thuiswedstrijd spelen. Met een voorsprong van zeven punten op nummer zes NEC lijkt die thuiswedstrijd voor NAC in de eerste ronde van de play-offs er in te zitten. Wil je echter ook in de tweede ronde een thuiswedstrijd? Dan is er maar één optie: Het seizoen afsluiten als nummer drie op de ranglijst.

Bron:
B-Side Rats
47 Reacties
78   17  
Wanny

Mensen ontslaan levert doorgaans weinig op, behalve een flinke extra kostenpost.

31   23  
Dutchbird

Dat je Steijn niet op het stoeltje van de TD moet zetten werd snel duidelijk. Smulders deed het nog beter. Maar ook als trainer is hij vies tegen gevallen.

Als we niet promoveren is zijn ontslag de enige oplossing om volgend jaar wel terug te keren naar de eredivisie. Hopelijk zegt Lokhoff hem stevig de wacht aan, zodat hij in de resterende en nacompetitiewedstrijden wel aanvallend NOAD spel op de mat laat leggen.

13   6  
Wanny

Volgens mij speelt de eredivisieclub sowieso alles thuis. Waarom moeten die bevoordeeld worden?

42   43  
Belgische Naccer

We gaan roemloos ten onder.

Tweede plek: kansloos
Playoffs: kansloos
Trainer: kansloos
Spel: kansloos
Gegenpressung: Wat is dat???

Volgend jaar nieuwe trainer, TON! en weer spelen met strijd! En hopelijk een paar bejaarden minder en de eigen jeugd weer een kans. Hooijdonk houden en in de basis en Azzagari en Mashart ook gewoon in de basis.

Afscheid: Malone, Maria, Maatsen, Azarkan, Janssen, Buffonge (leeft die nog?), Venema enz. voegen allemaal niks toe. En Allouchi zal zelf wel weg gaan.

78   17  
Wanny

Mensen ontslaan levert doorgaans weinig op, behalve een flinke extra kostenpost.

18   16  
NVT

Nu menig club zich heeft afgemeld, ziet Manders nieuwe kansen voor promotie.

In een laatste interview vertelt Manders dat hij het volste vertrouwen heeft dat dit team, door geweldenaar Steijn gevormd naar een geoliede vechtmachine, direct kan doorstoten naar de Europese Super League en daar hoge ogen kan gooien.

Ook Steijn geeft in dit intervieuw aan dat het team klaar is voor deze stap. "Het team groeit iedere week en speelt de tegenstander iedere week van de mat. Onder aanvoering van veldmaarschalk Malone kan dit team iedereen zijn wil opleggen". Op de vraag of Steijn de 20 kansen van de tegenstander heeft waargenomen, antwoordde hij "ik voel geen wij-gevoel bij de pers. Al deze kansen die je beschrijft, dat ligt echt bij jullie".

17   8  
Denn

In de play offs is alles mogelijk. Daar probeer ik zelf maar wat goede moed uit te halen, voor wat het waard is.

Anderzijds denk ik dat met dit deze trainer, speelwijze en selectie (waarvan grotendeels doorlopende contracten) we in de eredivisie helemáál zoekgespeeld gaan worden

13   2  
Ivo

Ik wil heel graag geloven dat we nog kans maken op promotie. Dat wij 3 wedstrijden op rij kunnen knallen en de tegenstander net te slim af zijn.

Maar ik zie het niet op het veld. Tegen Go Ahead, Jong Ajax en Roda was de passie er niet, de drive om te winnen. We werden grotendeels weggetikt en het team maakte een gelaten indruk. Alleen tegen Roda was er iets van een vuurtje, omdat de scheidsrechter ons benadeelde. Maar dat vuurtje ging na 70 minuten weer uit. Omdat het team leeggespeeld was, de fut was er helemaal uit op het eind.

Ik hoop dat het team zich op kan laden, maar vrees dat het bij de eerste de beste teleurstelling weer als een kaartenhuis in elkaar valt.

Eerst maar eens vertrouwen tanken tegen Excelsior. Die spelen helemaal nergens meer voor en zitten in een slechte reeks. Als we die overtuigend opzij kunnen zetten: wie weet.

Maar NAC kennende wordt het weer ploeteren.

15   2  
n@©

Om er maar een mooi voetbalcliché in te gooien: we hebben het laten liggen tegen de kleintjes.

13   1  
Voorwaarts

Playoffs... Kans van 1 op 7.
Ik ben al lang genoeg supporter van NAC om te weten dat ik geen hoop zou moeten hebben. Maar misschien valt het allemaal op zijn plaats.
Onthoud dat we bij de vorige promotie ook niet weg waren van vreven. Dessers eerste reactie was toen nog iets in de trant van "iedereen dacht dat we te slecht waren en we hebben laten zien dat we het kunnen." Tegen NEC werden we tot de 1-0 ook van de mat gespeeld.
Hoe het volgend jaar verder moet zien we dan wel.

Hup NAC

13   2  
Mikesneu

Het publiek zou voor NAC de boost kunnen zijn om de promotie mogelijk te maken
3e worden en dan hopen op 3 thuiswedstrijden
Wij er vol achter en dan moet het kunnen
Hup NAC

14   3  
Brecht

Wil je de play-offs winnen dan heb je een fitte ploeg nodig die voor elke meter vecht. Dat is mentaal en fysiek. Over het mentale aspect heb ik twijfels (Steijn krijgt de spelers niet echt gemotiveerd als team te denken en te vechten). Fysiek vind ik het geen fitte ploeg. We hebben daar geen goede trainers zitten die elke speler top-fit maken. Je merkt dat doorgaat er geen vuile meters worden gemaakt (behalve oermens Bilate en Fiorini), de ploeg gemakkelijk inzakt, er geen agressiviteit is en rond de 70e minuut snakt naar het einde en uitgeblust is.

26   11  
Marco

Zodra de supporters weer naar het stadion komen, is het met Steijn gedaan!

18   9  
Theoden King

Ik verwacht dat we de komende wedstrijden vernachelen en gewoon 5e of 6e eindigen. Laten we eerlijk zijn, daar horen we ook thuis met deze voetbalvisie.

Over de nacompetitie wil ik niet eens nadenken. We liggen er in de eerste ronde al uit, schat ik.

Belangrijker is de seizoensevaluatie die Steijn, Manders en td Lokhoff gaan beleggen. Wat is er van het sterrenensemble terecht gekomen? En vooral: hoe en met wie gaan we het volgend seizoen proberen?

7   0  
Joepoe

Hup NAC

1   7  
Moekes mooiste

Almere zal het potje spellen wel winnen van de jong ploegen, die hebben spelling nog niet af op school.

7   3  
Geelzwartwit

Ik hou het erop dat we op basis van voetbalniveau geen promotie gaan behalen en dat we op de Mazzel en individuele oplevingen en missers van de tegenstander en arbiters de kans et gewoon nog is om wel te promoveren

8   7  
Tip

Eerst excelsior maar eens zien te winnen , dat wordt moeilijk zat. Ik vind Excelsior gelijkwaardig aan bv. Graafschap. Wint graafschap van Almere dat zijn ze tweede. Wint Almere dan hebben die goeie papieren en de graafschap staat er ook nog. Verder het probleem cambuur. Die gunnen graafschap zeker 1 punt. En cambuur gaat tegen NAC voor een vette overwinning. Of denken jullie dat Muhren zijn hart nog bij NAC ligt. Muhren heeft een bloedhekel aan NAC. NACompetie is wat rest.

16   16  
Ernie

Steijn gewoon laten zitten!
Ontslag zou een erg domme zet zijn. Kost weer bakken met geld, wat er al niet is, met de consequentie dat er geen versterkingen gehaald kunnen worden. Bovendien heb je met een andere trainer ook geen garantie op promotie.
Overigens heb ik aan het begin van het seizoen al voorspeld dat deze reacties hier zouden komen. Dit is namelijk elk seizoen hetzelfde. Dus Ton Lokhoff maak je borst maar nat!

11   5  
Ouwe spionkop

De 4 resterende competitiewedstrijden gaan nergens meer om. Mooie gelegenheid een aanvallend ingesteld opstelling te proberen.
Verdomd Steijn dat en komt tie weer met zijn 5 verdedigers (die daar totaal niet mee om kunnen gaan) op de proppen dan Steijn op staande voet ontslaan.
Dan maar weer een trainer op straat. Steijn zal ook volgend seizoen zo doorgaan.
Weg met die man.

11   6  
mmm

Nac wordt derde en wint de pay offs. Hup Nac!!!

3   3  
mmm

Play offs natuurlijk!!

15   12  
Scheppioni

Verder doorgaan met steijn betekent verder naar de afgrond, het ergste is dat er een haagse ketting heerst, manders dekt steijn, steijn dekt malone !!!! NAC is de dupe !!!
Het zou eens een keer goeie gasten in het beleid zitten, je zou nu Ton zijn zeg !🤨

8   15  
Ernie

@scheppioni
Als jij dan ff een bak geld gaat brengen voor de nieuwe trainer.

20   10  
Cees

Zodra het publiek naar het stadion komt, is het afgelopen met Steijn!

5   1  
Braze

Ondanks het foeilelijke verdedigende voetbal hebben we vaak van de "kleintjes "verloren.
Probeer eens aanvallend voetbal

15   9  
Scheppioni

@ Ernie
Hem laten zitten kost veel meer, dalik veel minder seizoenskaarten door het anti voetbal en een hoop sponsoren die gedag zeggen. Ik heb lang gezegd, laten zitten met hopen op langer termijn, maar steijn slaat volledig gevaarlijk door en vernederd een gros wat geen ado achtergrond heeft ! Wordt gedekt door leugenaar manders !

13   12  
Ernie

@cees
Ik denk dat dat wel meevalt. Daar komen namelijk echte supporters.

20   9  
Ivo

Steijn nu ontslaan is onzin. Het is eind april, je vindt zo maar geen vervanger, en met een interim de nacompetitie in, dat slaat helemaal nergens op.

Laat Steijn het maar afmaken, hij gelooft er nog in, laat het maar zien.

Na het seizoen evalueren en dan mogen Manders en Lokhoff een ei leggen over wie er volgend seizoen voor de groep staat. 23 mei (of eerder als we er uitvliegen) maak je de balans op, tegen die tijd moet je wel een shortlist hebben met eventuele opvolgers.

31   6  
Snelle

Steijn had nooit op de plek van Hyballa mogen zitten! Dat is de grootste fout geweest dit seizoen.

21   8  
BREDA 1965

Toch nog veel volk hier met oog en oorkleppen op.Het seizoen is afgelopen,steijn heeft er een gigantisch verschrikkelijk,erbarmelijk,waardeloos kloteseizoen van gemaakt.Hij komt in ieder geval wel in het NACmuseum,als allerslechtste trainer in de clubhistorie.Hem laten zitten gaat nog veel meer geld kosten.De capaciteiten van onze spelers gaan zo hard achteruit,dat ze na nog een seizoen steijn,helemaal niet meer weten waar het omdraait in een voetbalwedstrijd.Pannekoek steijn...1 doelpunt meer maken dan je tegenstander,dan heb je gewonnen .Moet ik nog meer uitleggen CLOWN..Tegen alle steijnaanhangers..veel plezier....Ik heb het echt helemaal gehad met die man..

24   4  
NAC!!!

Zien sommige mensen dat dan niet??

We kloten al 10 jaar. Van visie hier naar visie daar. Met uitschieter de promotie met Vreven en Dessers, Verschuren, Brondeel, mss nog enkele en jawel City met de toptalenten toen.

Verder al die jaren heel pover. En geen duidelijk beleid.

De top binnen NAC is gewoon volledig ROT.

Er heerst duidelijke vriendjespolitiek.
Ik ik ik primeert!

Het voetbalspel staat volledig haaks met waar NAC voor staat. Slechtste voetbal in vele jaren!!

Er worden spelers vastgelegd voor meerdere jaren die er niet in mogen staan bij amateurs.

Er is amper transferwaarde, of lopen gratis weg!

Geld van JPVH is ver of helemaal op!

Als je denkt de kelk is leeg volgt er een nieuw hoofdstuk.

De club is dood en doodziek.

Als er in de afgelopen 10 jaar een duidelijk beleid en visie was speelden we nu al minstens 5 jaar eredivisie.
Op de manier dat er nu gehandeld wordt binnen NAC zijn wij het nieuwe sparta. JAREN heeft het daar geduurd.

Een club als NAC met deze achterban (wat misschien wel eens kan veranderen gezien dit seizoen) zo laten afglijden is degoutant!

Er moet echt iets veranderen, maar gaat TON dit mogen doen??

En dan nog “hopen” (wat mag natuurlijk/doe ik ook wel eens) dat het nog veranderd is niet realistisch..
Wat moet je met verschillende spelers van deze groep in de ere..

Men sust de supporters met tal van leugens!

En door misbeleid zijn er al miljoenen weggegooid!!

Het is om te huilen allemaal!

TON, gaat dit alleen herstellen? Neen mensen dat kan niet en gaan ze niet toelaten. Er moet een grove bezem door of een hele nieuwe wind, tot bovenin!!

Iemand met voetbalverstand die een club kan runnen. Niet de pannenkoeken van nu. Onder hen gaat het NOOIT iets worden, simpel!!


Men heel zwart hard bloeit van al die ellende.. mijn clubje :-(



5   1  
DunErwt

Ik geloof nog heilig in het 5jaren plan......... O wacht :-)

20   8  
Henri

Weer een mooi doorzichtig twitterbericht van MM:

Mooi dagje NAC! Vanochtend in Zundert, met Ton langs de lijn, naar een pittige training gekeken. Gedrevenheid en fanatisme spelers en staf spat ervan af. Vervolgens met grote sponsor goed gesprek voor komende seizoenen en erna constructief overleg met RvC. Fijne club!

Lees ik het echt goed? Pittige training (waarschijnlijkde de enige van die dag) Fanatisme en gedrevenheid bij spelers en jawel ook de staf.

Toch raar dat een AD dit communiceert. Ik verwacht van professionals dat er altijd met gedrevenheid en fanatisme wordt gewerkt. Elke dag alles doen om te groeien als sporters.

6   10  
Ome Cor

Bij de clubraad heeft Steijn het over twee spelers erbij om aanvallender te kunnen spelen.

Ik denk dat je bij promotie wel meer dan twee spelers nodig hebt om te kunnen handhaven. Maar is daar geld voor ??

Wat dat betreft is promotie niet echt een optie die goed is voor de toekomst. Degradatievoetbal spelen en weer terug naar de eerste divisie ligt meer in de lijn.
Ga dan nog maar een jaartje bouwen...maar nu met een TD aan boord.

Overigens is promotie geen keuze. Het geloof van Maurice is mooi, maar wie de eindsprint het beste uitvoert die speelt komend seizoen eredivisie en waarom NAC de nacompetitie zou winnen...? Geen idee !

13   5  
Ernie

Misschien is het verwachtingspatroon van sommigen te groot. Vorig seizoen eindigde we kansloos als vijfde. Met een paar nieuwe spelers en een andere trainer word je gewoon kampioen, denkt een aantal hier. Het probleem is dat geen enkele TD en trainer de kans krijgt om iets te bouwen. Ons Nac gaat vooral ten onder aan de afkoopsommen. Als we de onderbuikgevoelens van sommigen volgen zal dat na dit seizoen niet anders zijn. Gevolg, het zal allemaal nog minder worden.

6   6  
Henkie

Eindelijk iemand die het snapt ipv al die schreeuwlelijkerds die om de 12e trainerswissel in 7 jaar tijd roepen. Laat nou eens iemand rustig bouwen. Hij doet het tot nu toe inderdaad beter dan vorig jaar qua rankering.

12   2  
Becherovka

Je weet nu al hoe het gaat lopen..

Promotie gaat mis, Steijn en Manders moeten dan weg en de nieuwe beleidsmaker en trainer gelden als verlossers.

Eerste verliespunten, de trainer is kut, het beleid kloten en er moet weer iemand weg.

Maar wij zijn nog steeds de beste supporters van het land...

1   6  
Ed

Laat die trainer toch zitten.

Mocht er toch een trainerswissel komen, dan een trainer die een team kan smeden. Klinkt raar, maar Andries Jonker of Klaas Wels. Beide laten met minimale middelen hun team prima voetballen.

4   1  
signase

@Ernie & Becherovka:

Ik ben het met jullie eens dat het verwachtingspatroon van NAC-supporters bovengemiddeld hoog is. Eigenlijk zou iemand eens moeten onderzoeken wat het effect van NAC-supporters is op de spelers en staf. Ik weet niet of het meetbaar is en betrouwbare resultaten oplevert, maar het zou zeker interessant zijn om oud-trainers en oud-spelers te vragen welke invloed wij als supporters de afgelopen tien jaar op het spel, op de beleving en motivatie etc hebben gehad. En dan graag het totale plaatje: dus de invloed tijdens de wedstrijd in het stadion, maar ook daarbuiten, dus inclusief social media.
Bovenstaande betekent overigens niet dat het allemaal alleen maar aan de supporters ligt. Integendeel. De aandeelhouders lijken nou niet bepaald een gelukkige hand te hebben bij het aanstellen van directieleden. En het zou me niet verbazen als NAC inmiddels een zeer slechte reputatie onder trainers heeft. Steijn ontslaan gaat dan ook geen wonderen verrichten, net zoals het wegsturen van al die anderen niets heeft opgeleverd. Aan de andere kant is het spel onder Steijn wel schrijnend en wordt het eerder slechter dan beter. Dat is des te pijnlijker, omdat er veel geld en dus risico in deze selectie is gestoken. NAC moet zich serieus zorgen gaan maken voor volgend seizoen: niet promoveren gaat links- en rechtsom (sponsors, kleinere vergoeding dan wanneer je in de eredivisie speelt) geld kosten. Aan klantenbinding is onder Steijn niet gedaan, maar misschien gokt de directie erop dat veel supporters wellicht toch maar een seizoenskaart aanschaffen, omdat ze nu eenmaal supporter zijn en door corona een jaar in het stadion gemist hebben.

9   6  
Sinds1976

Met veel plezier volg ik al jaren deze site en lees met interesse de vele reacties. Ik reageer niet vaak zelf, maar het moet me nu toch van het hart dat de stortvloed aan negativiteit me het plezier ontneemt. Okay,.. het voetbal is niet best, ..we hadden op meer gehoopt, .... maar om nu onder werkelijk ieder nieuwsitem weer over de trainer te beginnen... ? Als er 1 ding zeker is in de sport..... er zullen altijd meer clubs en supporters teleurgesteld zijn en verliezen dan dat er winnaars zijn. Accepteer .. het leven gaat door mensen!

9   0  
BREDA 1965

Als NACsupporter wil ik alleen maar leuk voetbal zien,en dan bedoel ik aanvallender,strijdend voor elke meter,de mouwen opstropen,PROBEREN TE SCOREN.Verliezen heb ik nooit erg gevonden,het gaat om de manier hoe.Sinds 1974 kom ik met veel plezier bij NAC,om naar over het algemeen leuk aanvallend voetbal te gaan kijken.Wat ik dit seizoen voorgeschoteld krijg,heeft daar helemaal niks mee te maken.Alles waar NAC voor staat is dit seizoen afgebroken.Ik ga niet naar dit ellendig gedoe blijven kijken,voetbal en dan vooral NAC moet een bron zijn van PLEZIER en niet van ERGERNIS

1   3  
nb

Roda, dat moet een makkie worden! We weten inmiddels namelijk heel goed wat we niet moeten doen. Dus ik ga er dan ook vanuit dat ons meesterbrein MS in deze wedstrijd zijn tactische vernuft zal tonen.

1   2  
sjef de gevulde koek

Als het er zo uit ziet speel je tegen roda. thuis en uit was roda veel beter. Alleen niet verloren en dat was al een groot wonder. Ik heb er echt 0,0 vertrouwen in zo maar je heb altijd kans natuurlijk. Nec was thuis bij ons ook een stuk beter en had moeten scoren. Iedereen weet de uitslag. Ik hoop dat er de komende weken gewoon een NAC staat dat vol er voor gaat. Begin dit seizoen zag ik dat zeker dus het zit er wel degelijk in.

6   0  
Frits

Ik vrees dat we KANSLOOS zijn in de nacompetitie......

Wat M.S. het hele jaar heeft uitgespookt met de selectie, is me een raadsel!

2   1  
Chingblauw

Voor diegene die continu schermen met al die trainers die de afgelopen jaren zijn ontslagen en degene die hun weer na lullen, zouden jullie ook zo vriendelijk willen zijn om 'n lijstje te plaatsen van trainers die ontslagen zijn, niet door hun sportieve prestaties maar door politiek gekonkel van bovenaf?

1   0  
Becherovka

@Signase

Zou een hele interessante studie zijn. Ergens vermoed ik wel dat als het tegenzit er meerdere vliegwielen bij NAC gaan draaien die van invloed zijn, een daarvan is de reactie van supporters. Bij NAC kan bijna niets binnenskamers blijven, dat is een vliegwiel dat ook enorme invloed heeft, waar dat aan ligt geen enkel idee.

De aandeelhouders hebben een ongelukkige hand, maar iedere keer weer nieuwe mensen wegzetten heeft ook geen nut. Naar kutvoetbal kijken ook niet. Hopelijk helpt Lokhoff als klankbord voor Steijn en ook voor de spelers, zodat het vertrouwen weer terug komt. Het lijkt me namelijk meer een psychologisch probleem, dan een voetbaltechnisch probleem.

0   0  
Haafie

@nac!!!

Ik ben het helemaal met jou eens. Het is gewoon een bende de laatste jaren, zoveel trainers, bizar gewoon. Het heeft met veel zaken te maken. Ten eerste denk ik dat NAC gewoonweg te slecht met zijn eigen jeugd om ging. Teveel heeft laten lopen of niet genoeg gunde (alex schalk). Teveel mensen die iets te zeggen hebben. Vriendengedoe inderdaad. Ik snap het city verhaal soms ook nog steeds niet. Positief zijn de inkomsten? Maar al die gasten van 17 en 18 (fiorini noem maar op) kunnen toch NAC niet groot houden. Veel te jong!! Er wordt teveel op geleund vind ik. Gaat niet werken, sorry.

Wie denkt daar ook zo over? Heb wel is een seizoen meegemaakt dat ik het idee had alleen nog maar naar jong Nac te kijken. Nac moet toch bestaan uit ervaren kerels, Danny Buijs noem maar wat. Kees kwakman was ook prima. Kom op zeg. Het is hopeloos. Er moet wat veranderen.

Laad alle berichten na dit bericht in