Overal waar we komen

De Spion: Jong Utrecht

DeWeesJr

Sinds we zijn begonnen met De Spion heeft NAC nog niet verloren. Daarom gaan we uiteraard ook deze week weer een supporter van de tegenpartij uithoren. We spraken met Dion Knoren, hij is supporter en vrijwilliger bij FC Utrecht en wist ons alles te vertellen over Jong Utrecht.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Ex-NAC: Horsfield tekent bij Wrexham AFC 17 reacties
Volgend bericht
Legea lijkt het uitshirt te verklappen 57 reacties
Terug naar overzicht
23 Reacties
97    
Ginnekense Football Club

Wat zijn/worden jullie toch een ontzettende professioneel platform, echt absurd.
Keep on going guys

HUP NAC

18    
Kratarel

Max 100 kaarten beschikbaar voor deze wedstrijd, lang leve de jong teams!!

10    
Eljé

Eerlijk gezegd de eerste keer dat ik De Spion geluisterd heb maar super. Leuk concept, soepel gesprekje. Top!

16    
sjef de gevulde koek

Spelen aardig voetbal en zal gewoon weer lastig gaan worden. Zeker in de troosteloze bedoeling daar. Hopelijk komt de KNVB eindelijk tot inzicht en deze teams er uit te flikkeren. Maarja zo lang de Frenkie de jongs etc bij ajax doorbreken zal daar wel de prioriteit liggen bij hun.

15    
JanVG

Leuk item, met plezier naar geluisterd. Tip: niet zeggen dat Steijn ook luistert want dan gaat de spion misschien expres fake informatie geven om NAC op het verkeerde been te zetten.

8    
Cool hand

Dat NAC tegen Jong Utrecht moet, deprimeert me.

-46    
Van bins

Nou ik heb een reguliere seizoenskaart, maar die gaan dus echt niet aan bod komen dit jaar... gewoon echt 0,0 kans! Snap dat 1912 en goud voorrang hebben, maar zo heeft het voor de reguliere echt geen zin.

-41    
Breda1912

@ VAN BINS

Zelfde situatie hier. Ben wel benieuwd hoe ze dat gaan doen met die compensatie. Gezien ze zouden compenseren voor de wedstrijden dat er 'geen publiek aanwezig mag zijn'. Nou is dat nu wel het geval, maar komen de reguliere seizoenkaarthouders nooit aan de beurt.. Dus indirect hebben we geen kans.

13    
NAC4Ever

@BREDA1912
We hebben nog steeds recht op compensatie. Daar tegenover staat dat we achteraan in de rij staan.

-35    
NAC70

Ben benieuwd hoe NAC er voor gaat zorgen dat de circa 6500 reguliere SCC zich ook aangehaakt blijven voelen bij de club. Die hele gouden ssc is puur een liquiditeits argument ( oa voor de afkoopsommen van trainers en td van het vorige seizoen) geweest en is totaal niet vanuit de supporters geredeneerd. Het zorgt eerder voor een tweespalt tussen de supporters waar de clubbestuurders verantwoordelijk voor zijn.

53    
DTM

De regels waren vooraf heel duidelijk, jullie hebben het risico genomen in ruil voor wat knaken... dan achteraf niet gaan lopen zeuren!

20    
Ivo

Ik heb een reguliere SCC en kon de wedstrijd tegen Jong AZ gewoon bezoeken. Ik hoop dat NAC snel inzet op een 25% bezetting zoals de andere clubs dan kunnen er 1000 mensen extra naar binnen. Alle beetjes helpen.

7    
Maarten

Laat wel zo zijn dat NAC er niets aan kan doen. De regels komen vanuit Den Haag Dat je risico ging lopen dat wist men maar NAC compensatie vragen is natuurlijk onzin

5    
NAC4Ever

@MAARTEN
Waarom is dat onzin? NAC heeft dit zelf vooraf aangeboden.

7    
Braze

Voor alle teleurgestelde reguliere seizoenkaarthouders:
Wij zijn met een vaste groep van 4 met Gouden Kaarten.
Helaas lukt het ons niet om een kaartje te bemachtigen.
Om 9.00 uur achter de computer en als we door de wachtrij heen zijn is alles uitverkocht.
Extra zuur als je op tv iemand op "jouw "plaats ziet zitten.

3    
NAC70

@DTM, jouw reactie zegt alles wat ik mijn post over tweespalt wegschrijf

2    
Fan uit Zevenbergen

BRAZE
Hier ook 1 goude ssc kaart ook al 2 x
Geen kaartje

3    
Plastieke annemieke

Nac70

Hij heeft toch gelijk?

Je heb gekozen voor safe en dat kost nac ook geld. Volkomen logisch toch dat de mensen die afstand hebben gedaan van compensaties voorrang krijgen.

Zo werkt het namelijk overal.

Gejank altijd achteraf als het je niet uitkomt

3    
Peter13

Bij NAC - Den Bosch waren minder toeschouwers dan het maximum toegestane aantal. Dus misschien komen er mensen niet opdagen die wel een kaart hebben geclaimd. Maar het kan ook dat mensen een kaart weer vrijgeven. In dat geval zijn er kort voor de wedstrijd nog kaarten beschikbaar. Wel de moeite om te controleren.

2    
die ne gast

Ik snap de frustratie onder reguliere SCC-houders heel goed.
Dus ik vind het een valide punt dat reguliere SCC-houders ook een keer naar NAC moeten kunnen. Je moet deze supporters ook betrokken houden bij NAC en inderdaad tweespalt onder de supporters vermijden.
Het zou NAC bijv. sieren als ze in ieder geval één wedstrijd aanwijzen waar de reguliere SCC-houders als eerste een kaartje zouden kunnen krijgen o.i.d.

@Clubraad: gaan jullie dit nog bespreken met NAC? Jullie zijn er voor alle supporters, dus jullie moeten nu ook kijken of er nog iets voor reguliere supporters te regelen valt.
Dit zijn 5000 a 6000 geïrriteerde supporters en daar moet in ieder geval over gesproken worden.

Het is te hopen dat NAC snel een manier vindt om de stadioncapaciteit op te voeren, maar met de huidige Corona-cijfers zal de bereidheid van de overheid om meer mensen toe te laten niet al te groot zijn...

1    
SCH1912

Ik heb een 1912 seizoenskaart en ook voor een gouden gekozen! Ik ben dit seizoen nog niet geweest en mijn geld mogen ze lekker houden! Er is van tevoren uitgelegd hoe de situatie zou zijn dus had je ook gewoon goud kunnen nemen!
1912 wilde ook niet iedereen! Maar toen in de loop van de jaren duidelijk was wat de voordelen waren wilden iedereen hem!
Helaas is het een kut tijd en moet je het doen zoals het nu gaat....

0    
Joop

Ben vrijdag al op tijd naar het nac stadion gereden omdat het op de side niet lukt om een kaartje te bemachtigen heb een gouden seizoenkaart nu ga ik voor de eerste keer maar ik was nummer 7 inde rij voormij was er iemand die al wel voor de 2de keer een kaart had dus de controle is nog niet erg goed en dat is erg jammer hopelijk gaat het met de volgende thuiswedstrijden beter en niet dat de een 10 wedstrijden ziet en de ander 1 of 2

1    
Toontje 1964

Ik heb een 1912 kaart.
En ben dus 10 jaar lang verplicht om elk jaar gewoon te betalen ook al raak ik werkloos of wat dan ook(wat een risico is) heb er ook Bewust voor gekozen(ondanks het risico dat er wedstrijden zonder publiek zouden moeten worden gespeelt )een gouden kaart te nemen om maar geen wedstrijd te missen (indien mogelijk)
,ja ik heb het geluk dat ik (volgend jaar kan alles anders zijn)gewoon gelijk deze kaart kan af tikken.
Een deel van de mensen met een gouden kaart wisten van te voren dat zij niet elke wedstrijd zouden kunnen zien .
Mensen met een reguliere kaart weten helemaal niet waar ze aan toe zijn(teminste zij weten wel dat ze gecompenseerd worden maar weten niet wanneer zij in het stadion mogen komen.
Ik ben uiteraard blij als 1912 lid dat ik elke wedstrijd tot nu toe kan en mag zien (volgende week kan het zomaar weer anders zijn met dit klote virus en mag er weer niemand naar binnen )en dus vind het meer dan terecht dat ik geen wedstrijd hoef te missen en als eerste een kaart kan nemen.
En ja ik had ook liever in een vol stadion gezeten maar dat is ff niet zo en ja ik begrijp ook dat er mensen zijn die hun kaart niet gelijk kunnen aftikken.
Ik ga niet vooroordelen ,en ook niemand kon van dit virus weten.
Maar ik ben hier al verschillende keren af gezeken dat er mensen zijn die hun kaart niet gelijk kunnen betalen of dit niet voor 10 jaar vast willen leggen.
maar dan denk ik je weet een heel jaar dat je naar nac wil leg dan elke maand iets weg (als dat kan)

Laad alle berichten na dit bericht in