Overal waar we komen

Ex-NAC: Horsfield tekent bij Wrexham AFC

Italo

Verdediger James Horsfield heeft zijn nabije toekomst verbonden aan Wrexham AFC. Wrexham komt uit in de National League, onder de League Two het vijfde niveau in Engeland.

De inmiddels 24-jarige Horsfield speelde tussen 2016 en 2018 als huurling van Manchester City twee seizoenen voor NAC. Hij kwam zowel in de Ere- als Eerste Divisie uit voor De Parel van het Zuiden. In 26 duels kwam hij eenmaal tot scoren. Een onbetwiste basisspeler wist hij niet te worden.

Na zijn avontuur bij NAC kwam Horsfield nog uit voor Scunthorpe United en Dundee. In 2019 streek hij op huurbasis al neer bij Wrexham AFC en kwam hij tot drie duels voor die ploeg. Een knieblessure zorgde destijds voor een vroegtijdig einde van zijn seizoen.

Nu, na een poos clubloos te zijn geweest en zijn conditie op peil te hebben gehouden bij Wrexham, tekent hij een eenjarig contract bij die club.

Bron:
B-Side Rats, Wrexham AFC
Volgend bericht
De Spion: Jong Utrecht 23 reacties
Terug naar overzicht
17 Reacties
50    
Sia

Met NAC op het C.V. gaan de deuren bij de allergrootste clubs ter wereld open.

Succes, James!

5    
Scheppioni

Zo'n voetballers net as meerdere gevallen die bij ons NAC geweest zijn met een contract in de city group is van het gekke eigenlijk. Deze zijn plafond kkd, dus waarom city .....zegt allemaal genoeg over de city kliniek ....

31    
Breetjeda

Volgens mij was horsefield overgenomen van city na een jaar huur.
En niet 2 jaar van city gehuurd.

2    
Cool hand

Nadeel van een teamsport. De meesten die bij een BVO voetballen, of dat nu NAC of Man City is, zijn opvulling. Sommigen worden vroeg afgedankt, sommigen worden laat afgedankt (bijv. de meeste Naccers die bij Helmond Sport zijn beland) en een paar redden het. Dit vertellen de BVO's niet als ze een kind uitnodigen.

21    
Ice

het valt erg op dat de zogenaamde "City Talenten" vaker van club wisselen dan van onderbroek.

8    
40jaarNAC

Wanneer krijgt hij zijn afscheid?

9    
Judge M.

Onze Horse heeft inmiddels alweer de nodige fields gezien....

11    
Geenvoetbalkenner

Er staat een horse in the field, ja ja een Horse in de field oh oh een horse in the field. Bij FC wrexham

-23    
BREDA 1965

Als ze 30 zijn hebben ze 25 clubs versleten.Ga gewoon in een magazijn werken,lam volk.Misschien heeft city voor mij ook nog wel 1 of ander clubke,ik kan ook niet voetballen,maar dat maakt city de geldfabriek niet uit.

8    
Wanny

Goeie gast, maar de eerste divisie was inderdaad zijn top en zelfs daar was t geen uitblinker.

Zulke spelers moet NAC ook niet uit het buitenland halen. Dit niveau moet gewoon uit de jeugdopleiding of de regioscouting komen. Er moet bij Dongen, Goes of Moerse Boys toch wel een linksback lopen die dit ook kan.

5    
Judge M.

@Wanny:

Dit komt nog uit de tijd van de verplichte afname... Mooi dat we daar nu vanaf zijn. Dat transfervrije overnemen moet ook geweest zijn doordat Smullie City wilde pleasen...

4    
Ivo

5e niveau van Engeland, dat zegt wel genoeg denk ik. Was hier weer zo'n jongen uit de koker van Hansje Smulders. Bizar dat dat allemaal kon.

-1    
Diep Holland

Sorry, ontgaat mij iets ?

Wel aandacht voor ongetwijfeld noemenswaardige ‘ items ‘ , maar wanneer dat het oorverdovend zwijgen over Sydney, toedekt, wordt dat irritant en roept vraagtekens op, temeer daar Maaskant wel geciteerd wordt.

Bovenstaande noteer ik, omdat er toch al uren geleden , gunstig feitelijk nieuws over Sydney , bekend werd.

Normaal gesproken zijn jullie er dan ook als de kippen bij. In dat licht vraag je je af, las ik nep-nieuws , of is er iets buiten zicht, dat jullie remt ?

Diep Holland

0    
Zwampie

Diep Holland
Vertel wat is dat nieuws........

2    
F7

@zwampie dat Sydney zijn contract wordt verlengt, ook ergens gelezen maar vreemd dat ik het nergens terug lees.

0    
Zwampie

F7
Mocht dit zo wezen bedankt voor de info.
Heb het zelf nog nergens voorbij zien komen
Maar mooi als dit ook weer uit de lucht is.

-1    
Sjaak Trekhaak

Hij had wel NOAD....

Laad alle berichten na dit bericht in