Overal waar we komen

Ex-NAC: ´Dessers in belangstelling van Cagliari´

DeWeesJr

Cyriel Dessers is bezig aan een geweldig seizoen bij Heracles. De Belg is topscoorder van de Eredivisie en geniet van buitenlandse belangstelling.

Volgens Webmagazine24 staat de spits in de belangstelling van Cagliari. De huidige nummer vier van Italië is bezig aan een indrukwekkend seizoen en wil dit graag na de winterstop doorzetten. Hiervoor hebben ze meer scorend vermogen nodig aangezien Pavoletti nog een lange tijd geblesseerd is en Alberto Cerri niet heeft kunnen overtuigen op Sardinië. 

Bij Dessers lijkt de Italiaanse ploeg aan het juiste adres. Dessers scoorde in zestien officiële wedstrijden al dertien keer voor Heracles. Daarbij gaf de aanvaller ook nog vijf assists. De spits staat door deze prestatie niet alleen in de belangstelling van Cagliari, ook wordt Dessers in de gaten gehouden door de bondscoach van Nigeria. 

Voor de oud-speler van NAC zijn het dus mooie weken en wie weet staat de spits volgend jaar wel te voetballen tegen Cristiano Ronaldo. Wie had dat zo´n drie jaar geleden gedacht. 

Bron:
B-Side Rats, Webmagazine24
Terug naar overzicht
17 Reacties
62    
RaraNAC

Ik denk dat wij het hem allemaal gunnen.
De man die een matig jaar deed verbloemen.

-9    
Bedweter

Cristiano*

62    
RaraNAC

Ik denk dat wij het hem allemaal gunnen.
De man die een matig jaar deed verbloemen.

-5    
Wanny

Cyril is een prima spits, maar de top zal ie niet halen. Kan zomaar zijn dat ie er na de winterstop een stuk minder inschiet.
Als ie slim is dan casht ie deze winterstop. Heracles een mooie transfersom en hij een dik vijfjarig contract. Hoeft ie nooit meer te werken.

8    
Joop

In een woord schitterend voor die jongen wij hadden em wel kunnen gebruiken

31    
Vreven4President

Vanaf dag 1 fan van deze klasbak. Symphatiek en fanatiek, maar ook 1 die weet wat ie wel en niet kan. En je zag al bij NAC dat er nog veel rek in die jongen zat. Fijn dat het er nu uitkomt. Ik geloof dat hij zich met de subtop in Europa kan meten en wens hm dan ook alle goeds. Als ie z’n woord maar waar maakt en over een paar jaar weer bij NAC te bewonderen is.

6    
ome cor

Of Cyriel het wel of niet gaat maken hoeven wij hier toch niet te voorspellen ?
Voor die jongen is het super en als ze bij zijn nieuwe club het spel zo spelen dat hij goed in stelling gebracht wordt dan legt Dessers er daar ook wel een aantal in het netje hoor.

Alleen als ze een heel ander spel spelen waar het type Dessers niet in past dan wordt het sportief een fiasco.
Maar dat kan in Nederland en België ook.

Sportief gezien én financieel gezien moet hij dit altijd doen.
Erg leuk voor hem en als het door gaat ook erg gegund.

13    
Buurman

Cyriel zou als spits in het huidige PSV van toegevoegde waarde zijn. Ben ik van overtuigd. Hij moet nu de juiste keuzes maken. Geld komt dan van zelf goed. Het is hem vet gegund. Sympathieke intelligente vent.

0    
Nacdictive

Mooi voor Cyriel!!
Wel frappant dat iedereen hier nu in de polonaise loopt over Dessers zijn carriere maar (zeker in het begin) hem verguisden.. ik zal de reacties niet opzoeken maar om aan te geven hoe hypocriet veel mensen zijn.

4    
Ad B uit Roosendaal

De zeer sympathieke Cyriel speelt een geweldig seizoen en ik gun hem een mooie transfer naar een grote club. Hij kan het aan.
Of de Italiaanse competitie iets voor hem is, dat moet hij zelf bepalen.

3    
Buurman

Beste NACDICTIVE. Dat geldt zeker niet voor iedereen wat je stelt. Ik was van meet af aan positief over Cyriel. Dat is terug te vinden. En ik was niet de enige.

5    
Vreven4President

Spreek voor jezelf Nacdictive. Ik ben al vanaf zijn eerste interview, ergens in Oudenbosch ofzo, positief over deze man. Hij heeft plezier in wat ie doet en dat is aanstekelijk. Ik ben sowieso meer van een NAC speler aanmoedigen. Daar gaan ze beter van spelen (zelfs Olly;)
Al dat gezeik van die betweters, gefrustreerd tot het bot. Ik snap dat niet. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat mensen door positieve aanmoediging beter presteren, dan door kritiek. Laten we een inspiratiebron zijn voor de spelers. De enige waar we terecht op mogen zeiken is de scheids;)
Dus vanaf nu alleen nog maar:

Hup NAC!

5    
Nacdictive

Het is wat gechargeerd gezegd maar ik erger me wel vaak kapot aan de (beste stuur)lui die zowat elke speler publiekelijk afmaken: Engelaar, Dessers, Pablo Mari, om er maar een paar te noemen, evenals Mounir en Verschueren..
Wat mij betreft zou iedereen enkel NAC positief moeten steunen.

3    
Vreven4President

Mee eens!

We zijn NAC en daar zitten wel eens iets mindere goden tussen. Maar als je als team opereert, kan je veel bereiken. En onder team schaar ik voor het gemak ook wij supporters. Wanneer mogen we weer!

1    
Van "taajlaand

Hoi Vreven4president, NACDICTIVE en Buurman,

Laat ik ook even voor mezelf spreken, en hierbij dus zeggen dat ik het gaaf vind dat Cyriel deze stap kan maken.
Staat momenteel énorm goed te voetballen in een systeem wat bij hem past.
Is absoluut een sympathieke gast, en we hebben onze promotie van toen grotendeels door hem bereikt, maar......ondergetekende heeft in dat seizoen ook wel eens geschreven dat hij té vaak buitenspel heeft gelopen en enkele wedstrijden beter en scherper had kunnen zijn.
Dit heeft ook Vreven laten merken door hem twee of drie wedstrijden even uit de basis te houden, waardoor hij weeer de positieve prikkels kreeg.
Uitfuiten of afmaken heb ik bij de NAC spelers nooit gedaan, en zéker niet bij deze kerel bij deze kerel, maar was er 'wel klaar mee', toen bij de huldiging bekend was dat hij naar Utrecht zou gaan.
Was trouwens al in kannen en kruiken, reeds bevestigd door een voor mij bekende scout, maar dat terzijde.

En daarbij heb ik de laatste seizoenen wél enkele keren lopen 'zijken' op sommige speulers in het NAC shirt ja.
Schaam ik met niet voor.
Of mogen Rosheuvel, Kali, Oosterwijk en Falkenburg nog steed bij jou op de koffie komen Vreven4president?0    
Buuze

Zullen ze bij Utreg toch van balen zeg.
Dessers het ga je goed! Wie weet waar we je nog tegen komen.
Gister nog eens naar city gekeken, toch machtig mooi dat Angelino daar dan ook tussen loopt.
Je koopt er niks voor, maar toch..

4    
Vreven4President

Goed betoog Aajlaand.

In antwoord op jouw vraag. Falkenburg, Rosheuvel en Kali zou ik nooit uitnodigen voor een bakkie. En stel ze staan aan de deur, dan zou ik ze vertellen wat er nodig is om een NAC speler te zijn. Desnoods zou ik het ze fysiek voordoen.

Overigens zou ik Kali in de voortuin houden. Als ik ff naar t toilet ben, vreet hij heel mijn voorraadkast leeg.

1    
Van "taajlaand

Hoi "president",

Heerlijk antwoord, we begrijpen elkaar!..:-)

Daar drinken we er eentje op volgende week vrijdag.


Laad alle berichten na dit bericht in