Overal waar we komen

Boussaid in elftal van de week

Eddy W

Hij kreeg van jullie maar een 6,7 bij onze MOTM verkiezing, maar Otmane Boussaid staat met zijn spel van afgelopen vrijdag wel in het Keuken Kampioen divisie elftal van de week.

De kleine behendige middenvelder staat al weken in de basis en laat vaak zien dat hij kan voetballen. Ondanks zijn geringe fysiek wint hij regelmatig de bal en is hij door zijn behendigheid niet makkelijk van de bal te krijgen. Het meest gehoorde punt van kritiek op onze site: het ontbreken van doelpunten of assists. Ondanks deze kritiek is Otmane op basis van de statistieken van Opta opgenomen in het elftal van de week.

Bron:
B-Side Rats, Keuken Kampioen Divisie
Vorig bericht
Ruperti fluit Telstar-NAC 9 reacties
Terug naar overzicht
7 Reacties
24    
Wanny

Als ie zijn techniek en drive kan omzetten in rendement, dan kan ie makkelijk mee in de eredivisie.

17    
NaccieNAC

Speler met veel potentie. Ik zou voor de winter proberen hem vast te leggen en over te nemen van Utrecht met een contract van 2/3 jaar.

brengt veel creativiteit in de ploeg.

24    
Wanny

Als ie zijn techniek en drive kan omzetten in rendement, dan kan ie makkelijk mee in de eredivisie.

0    
Raf17

Boussaid, niet Boussiad

-10    
Ouwe Spionkop

Wat voor elftal van de week is dit?
Wie hecht daar ook maar enige waarde aan?
Zinloos.

-5    
Ojee

Dat rendement komt er niet uit, juist omdat Boussaïd zo leuk kan voetballen. En hij vindt de bal aan zijn voet ook veel te leuk. Hij blijft hangen in gepiel met die bal tot hij de bal kwijt raakt. Soms speelt hij daardoor niet of te laatover, waardoor we dan weet balverlies lijden. Als hij dat afleert en ook meer tactisch om zich heen gaat kijken kan hij een goede worden.

Vooralsnog een bovengemiddelde zaalvoetballer.

4    
JN

Natuurlijk hebben ze niet dezelfde kwaliteiten, maar ik kan me ook nog een andere 'balgeile' speler herinneren die als controlerende middenvelder werd opgesteld. Boussaid moet (net als Manu Garcia destijds) voor de verbinding tussen verdediging en aanval gaan zorgen. Dat doet hij naar behoren. Een nuttige speler voor ons NAC.

En tja, als zijn rendement omhoog gaat, is dat natuurlijk top voor ons. Maar dan zou hij niet in de KKD spelen, denk ik.

Ik vermoed dat de goals/assists van anderen zullen moeten gaan komen.

1    
ome cor

Ik denk dat hij het als zaalvoetballer ook heel goed zou doen.
Op het veld loopt ie vaak net een mannetje te ver door.
Hopelijk gaat hij zich qua rendement nog verbeteren., dan is hij zeer waardevol.

Laad alle berichten na dit bericht in