Wij gaan niet opzij

Dion Malone in actie met Suriname

BsideBart

NAC-aanvoerder Dion Malone kan vanavond zijn eerste duel ooit op een eindtoernooi spelen. Suriname, het land waarvoor Malone uitkomt, speelt vanavond om 00:30 haar eerste wedstrijd in de Gold Cup tegen Jamaica. Het duel in Orlando is vannacht live te volgen via Ziggo Sport.

Voor Malone, die inmiddels drie officiële wedstrijden voor Suriname achter zijn naam heeft staan, is het een uitgelezen kans om zijn debuut te maken op een eindtoernooi. De aanvoerder zit bij Suriname tussen de basiself en wisselspelers in, al speelde hij zijn laatste wedstrijd bij Suriname in de basis tegen Canada. Suriname speelt in de groepsfase van de Gold Cup naast Jamaica ook nog tegen Costa Rica en Guadeloupe. 

Met Dion Malone heeft NAC de enige actieve international op de Gold Cup staan, dit omdat eerder het Curaçao van Michael Maria geen toegang kreeg tot het toernooi. Dit had alles te maken met een corona-uitbraak in de selectie.

Bron:
B-Side Rats
14 Reacties
18   1  
Sjak

Mooi, succes Dion!

18   1  
Sjak

Mooi, succes Dion!

15   3  
Judge M.

Succes Dion! Make us proud!

12   2  
Tip

Zet hem op Dion.👍🏻👍🏻

16   4  
Ome Cor

Ojee....als ie maar niet door een scout bij die wedstrijd opvalt en bij ons weggehaald wordt.

4   13  
Willem 4,5

@ ome cor. Heb onlangs gehoord dat fc paramaribo belangstelling heeft.

11   14  
Sjef de gevulde koek

Die kan idd geval niet zeggen dat hij niet fit is als hij zich weer moet melden haha. Die zal wat anders moeten gaan verzinnen. Verwacht dat hij net als Lex niet meer te zien zal zijn in ons shirt nu Steijn weg is. Of is Lex al onderweg na Lourdes haha wat een grap is dat zeg.

9   22  
Willem 4,5

Foei Sjef, je mag geen grapjes maken over onze spelers hoor, anders krijg je allemaal duimpjes omlaag. Volgens een aantal supporters mag je geen grappen maken, je moet de club steunen in deze moeilijke tijd en grappen maken zijn uit den boze, foei!

7   15  
Sjef de gevulde koek@willem 4,5

Was het maar een grap haha. Dit is gewoon de harde werkelijkheid. Onze best betaalde speler is in 1 maand niet meer fit en kijkt wel even of hij nog mee gaat doen een keer. Lachwekkend is het. Ook deze Malone zal na verwachting niet meer terug keren en Olij en Haye gaan zo goed als zeker weg. Daarbij wil een fatsoenlijke speler echt niet maar Nac komen dus we staan er goed op. Dan nog een directeur die bij de Efteling niet zou misstaan en de club staat op internet te koop. Nee wat ik al zei was het maar een grap of een nieuwe aflevering van bassie en Adriaan maar dit is Nac anno 2021. Voor de rest van de supporters Slaap lekker!!!

1   4  
DunErwt

Drommels drommels drommels.......


Succes Dion!

2   2  
Lamington

Iemand een stream.?

1   2  
sam

Jammer voor Malone dat het bij drie officiële wedstrijden gebleven is.

0   0  
NAC4Ever

Veel succes!

1   1  
Real Robert

Het zou me verbazen als we Malone nog terugzien bij NAC.

0   0  
Sjak

Wat een sneu volk hier, man man...

Laad alle berichten na dit bericht in