Wij gaan niet opzij

Dion Malone moet wat rustiger aan doen

Benn076

Dion Malone kwam dit seizoen nog niet in actie voor NAC. De 32-jarige middenvelder kwam oververmoeid terug van zijn Gold Cup avontuur met Suriname. Daarnaast geeft Malone aan veel last gehad te hebben van het gedoe rondom de club. Hij heeft nog geen idee hoe lang het herstel gaat duren.

In het interview met Omroep Brabant geeft hij aan dat het niet alleen de Gold Cup is geweest die voor de vermoeidheid heeft gezorgd. Ook de negatieve reacties van supporters op internet vraten aan hem: "Ik ben op een gegeven moment berichten op internet gaan lezen en daar werd ik niet vrolijk van."

Malone werd vorig jaar door toenmalig trainer Maurice Steijn tot aanvoerder gekroond. Het vertrek van Steijn zit Malone dan ook niet lekker: "Ik vind het echt zonde dat de trainer weg is en alles wat er verder met de club is gebeurd. Ik heb daar een mening over, maar ik denk niet dat het zin heeft om er veel over te zeggen."

Dion Malone geeft aan op dit moment individueel te trainen en toe te werken naar een van de volgende wedstrijden om uiteindelijk met NAC een goed seizoen te draaien. 

 

Bron:
B-Side Rats, Omroep Brabant
Terug naar overzicht
122 Reacties
251   38  
Ric

Lekker doorgaan hier met alles en iedereen zwart maken. Malone heeft zich vorig jaar altijd positief opgesteld voor de camera.
Het is onze trainer die met hem is gaan schuiven in het team.
Probeer deze jongen gewoon te steunen man.
Zelfs Messi heeft na een toernooi in de zomermaanden even rust en vakantie nodig.
Dit is echt geen rare reactie hoor!!! Het lichaam moet ook even een paar weken gas terug kunnen nemen.
Straks weer zeiken als hij wel in één keer door zou gaan dat hij meteen geblesseerd is zeker!

Wat worden de reacties treurig hier zeg!
Kappen met die shit en steun je eigen spelers gewoon eens man!

34   9  
Tante Annie

Dat geloof ik ook wel. Ook in dit verhaal zijn er 2 kanten

35   71  
Vlag

Pff, hier word ik zo moe van 😂😂

87   27  
Ivo

Net als bij Immers, Malone is hierheen gekomen omdat hij veel vertrouwen had in Steijn. Die zijn tactiek, trainingen en werkwijze aanpastte op de routiniers.

Dit pakte verkeerd uit en dat is één van de redenen dat Steijn weg is. NAC was conditioneel verzwakt geraakt en kon geen 90 minuten meer vol gas geven. Corona speelde daar ook een rol in.

Hier wordt mogelijk ook een spelletje gespeeld, Malone heeft er bij NAC niet zo veel zin meer in en zou een ontbinding misschien wel fijn vinden.

67   17  
Bertus

Dion, goed dat je het zelf deelt, nac doet het niet. Mijn eerste reactie is, sterk je niet zo aan, maar Dion heeft zich vorig jaar altijd positief opgesteld, stond altijd voor de camera. Laten we hem steunen en de tijd geven die hij nodig heeft. We hebben hem nog hard genoeg nodig de rest van het seizoen.

53   82  
Cor Nuijten

Maurice jongen, ga eens een baan zoeken en neem die kerel mee. Zelfde verhaal als met Immers dit, die gasten willen helemaal niet hier spelen. Strik erom en wegwezen.

47   38  
Kopspion

Is dit de volgende die met een oprotpremie vertrekt ?

52   22  
Denn

Het is natuurlijk ook maar een mens. Aan de andere kant heeft hij met bijpassend salaris hier toch echt zelf voor gekozen.

Suggestie: lever je contract in en kies voor een maatschappelijke carierre. Met jouw salaris kan NAC twee nieuwe spelers halen

75   33  
Linie

@ Cor Nuijten; walgelijke reactie in mijn ogen. Deze jongen doet openhartig zijn verhaal en jij gaat hem opnieuw hier lopen afzeiken. Bah.

Voor mij is Dion gewoon een NAC speler en in potentie een goede nuttige speler voor in de KKD. Denk alleen aan zij fantastische optreden tegen Emmen uit vorig jaar.

Zo'n jongen moeten we steunen i.p.v. affakkelen. Dion, doe rustig aan en kom sterker terug! Hup NAC.

251   38  
Ric

Lekker doorgaan hier met alles en iedereen zwart maken. Malone heeft zich vorig jaar altijd positief opgesteld voor de camera.
Het is onze trainer die met hem is gaan schuiven in het team.
Probeer deze jongen gewoon te steunen man.
Zelfs Messi heeft na een toernooi in de zomermaanden even rust en vakantie nodig.
Dit is echt geen rare reactie hoor!!! Het lichaam moet ook even een paar weken gas terug kunnen nemen.
Straks weer zeiken als hij wel in één keer door zou gaan dat hij meteen geblesseerd is zeker!

Wat worden de reacties treurig hier zeg!
Kappen met die shit en steun je eigen spelers gewoon eens man!

19   11  
Windy City Rat

Collateral damage... dit was te verwachten. Wel heel jammer want zeker een kracht die we goed kunnen gebruiken en hij doet zichzelf ook een groot plezier door er gewoon iets van te maken. Niet lullen maar poetsen ! Vertrouw er op dat hij Suriname de komende tijd ook laat zitten...

71   15  
Chris W.M.

Het stuk op Omroep Brabant laat duidelijk zien ( duidelijker dan dat het hier naar voren komt in ieder geval) dat Malone van vorig seizoen een flinke mentale knauw heeft gekregen. Wat dan weer zijn uitwerking heeft op zijn fysiek. Zolang je door kunt blijven gaan met trainen en voetballen kun je het op de automatische piloot volhouden. Wanneer je vervolgens rust neemt, komt alles er in een keer uit en stort je in. Zoals ik het lees is dit bij Malone ook zo gebeurt.

Geef hem de tijd om weer op niveau te komen, we zullen hem nog hard genoeg nodig gaan hebben.

43   119  
Bside schreeuwer.

Mentaliteit van een natte krant, ongekend. Riant salaris binnen harken, maar meneer is over vermoeid. Als ik tegen mijn baas zeg. Ik kom niet werken want ik ben een beetje vermoeid, dan kan ik vertrekken.. belachelijk.

35   95  
Nep Han

En wij worden moe van de haagse kliek die als een rotte tand in onze club zit. Je krijgt verdomme genoeg betaald. Trainen of wegwezen.

35   93  
nacnoord

Wegwezen aub.
Ineens de reacties op internet gaan lezen blablabla...
Heeft gewoon geen zin meer, dus ook niet de 100% focus...
Als je een echte vent bent pak je nu met Seun de verantwoordelijkheid en maak je het vorige seizoen goed.
Zo niet wegwezen en neem manders, gieske en schoenmaker mee.....!!

30   86  
ECG

Voelde zich goed in het bejaardenvoetbal van Steijn en heeft nu geen zin meer en stuurt aan op vertrek.Misschien heeft Scheveningen nog een plekje.

95   31  
Ric

Die reacties hier.
Schaam je kapot man ‘NAC’ supporters

39   78  
Ouwe Spionkop

Malone oververmoeid.
Die voetballers hebben een luizenleventje. Lekker veel buiten met je hobby geld verdienen, dikke gratis auto onder hun reet, en dat echt niet met 40 uur werken of meer per week zoals wij.
Mijnheer kan wel naar het andere eind van de wereld reizen om interlands voor Suriname te spelen. Of is dat niet vermoeiend?
Dan zegt hij dat hij er moeilijk kan leven dat Steijn is ontslagen. Dat is denk ik de hoofdreden/
Klinkt me een beetje hetzelfde verhaal als bij Immers.
Beste is dat hij zijn contract inlevert. Dan kan NAC voor zijn dikke salaris snel andere speler halen en hij kan naar een club waar hij zich wel thuis voelt.

33   26  
Pietjebel

Die stuur aan op een vertrek met z'n Haagse vrienden

55   13  
HansieHansie

Beterschap Malone!

Misschien niet altijd goede periodes gehad vorig jaar maar wel NOAD getoond. Nooit een negatief woord over supporters of wie dan ook. Ik doe dus ook niet mee aan de hetze op alles uit Den Haag of iedere vriend van Steijn. Ook in huidige selectie gewoon een hele waardevolle speler naar mijn mening!

15   8  
Kipiani

Als de organisatie aan de top in orde is en de RvC zijn werk naar behoren doet gebeuren zaken als met Syd (ney), Pierre, Riera, Steijn en de fysiek trainer (die er niet is) niet. Wel blijven en dit allemaal laten gebeuren en escaleren en opstappen als de clusterfuck compleet is.
Haarman: doe je verhaal !!!

52   21  
Gjoewie

Toch wel grappig dat hij aangeeft de fansites te volgen. Tja, als er geen publiek in het stadion zit om je aan te moedigen (of uit te fluiten, als je niet goed presteert) dan ben je aangewezen op de fansites.
Al gaat hij vanaf nu in elke wedstrijd drie doelpunten maakt, dan nog zullen er mensen zijn die hem afzeiken. MIjn advies aan Dion: trek er je niets van aan (veeg er je reet mee af, in Haags jargon), want je krijgt er alleen maar negatieve energie van.
HIer op BSR zitten mensen die gewoon schreeuwen om het schreeuwen, die zeiken om het zeiken, het is allemaal inhoudsloos gezever. Ook een welgemeend advies aan hen (uit het archief van Peter van Straaten): ge mot nie zo veul ouwehoere, dan witten de meese nie hoe lomp dagge zeit!
Je zou eens een optie moeten maken op BSR waarmee je persoonlijke filters kunt aanbrengen. Op die manier kun je de reacties van verschillende figuren automatisch wegfilteren, dan hoef je ze niet te lezen, kun je je er ook niet aan ergeren en bovendien hoef je niet zo veel te scrollen.
Ik vind Malone een goede voetballer, hij heeft een goede instelling, hij is eerlijk en geeft openheid van zaken. Ik zie hem het liefst op het middenveld spelen, maar goed, zowel bij Adoow als onder Steijn speelde hij in de verdediging, hetgeen hij, zeker op het eind van het seizoen, toch goed deed.
DIon, weet wel, onder die 12.000 toeschouwers op de tribune (en wie weet hoe snel we weer met 18.000 zijn) zitten maar een handjevol zeikerds. De rest zal je naar behoren aanmoedigen. Ik ben blij dat we weer naar het stadion mogen.
Succes met het herstel!

35   46  
Nachoreca1

Wtf is dit weer man. Als je hier al overspannen van word, wens ik je veel succes in de grote mensen wereld.
Hij wil weg en dat moeten we meteen regelen. Dit komt nooit meer goed. Gaat allemaal lekker. Als we zo doorgaan is over 2 maanden ons seizoen al kansloos voorbij.

27   36  
Realist

Laat me raden.... de vermoeidheid en de mentale problemen zijn als sneeuw voor de zon verdwenen tijdens de komende interlandperiode. Een educated guess......

41   44  
Baosje

Malone , wees een vent en lever je contract in , en ga gewoon weg ...
en als je een beetje zelfkennis hebt , vertrek je zonder enig vorm van vergoeding mee te nemen

wat hebben we nou aan dit soort lui , ik werk 60 uur per week en ben OOK weleens moe39   13  
RV

Toch jammer, we kunnen een fitte Malone goed gebruiken.

Er wordt veel te makkelijk geluld door mensen als wij die buiten de topsport staan.
Als je dan sommige reacties hier leest dan begrijp je er ook weinig van, een beetje respect is wel op zijn plaats. De ene werkt 60 uur en ervaart geen druk (mede vanwege de functie) en de andere werkt er 24 en ervaart wel druk. Het gaat hem echt niet om de uurtjes die gemaakt worden maar om de druk die er voor iedereen individueel bij komt kijken. Zo is het op iedere werkvloer ook in de sport. Wie weet spelen er privé ook wel zaken die het voor Malone nog lastiger maken.

In een gezonde organisatie ga je met zo iemand in gesprek en zorg je er voor dat de functie weer naar behoren ingevuld kan worden, lukt dat niet dan moet er mogelijk gekeken worden naar contractontbinding zodat er een nieuwe club gevonden kan worden.

Aansturen op een vertrek geloof ik ook niet zo in.
Ik denk dat Malone de opties niet voor het uitkiezen heeft, zeker als hij open aangeeft oververmoeid te zijn.

Vertelt het in ieder geval open, maar ook NAC moet kritisch zijn want een speler zonder focus (een grootverdiener ook nog eens) kan niet functioneren in de topsport.
Hopelijk snel er bovenop, we kunnen hem goed gebruiken.

29   39  
The Cosmic Gate

Astemblieft zeg .... wat een stelletje suikerpoppetjes zijn voetballers geworden
en bent full prof en dan durf je te zeggen dat je "wat rustiger aan moet doen"

Dan hoop ik dat NAC ook wat rustiger doet met het betalen van zijn salaris enz

57   18  
Piet Kamps

Het niveau en de negativiteit van de reacties op sites als deze zorgt ervoor dat spelers niet bij NAC willen blijven of niet naar NAC willen komen. Ik heb met plaatsvervangende schaamte gelezen wat er vorig jaar, en ook nu weer, over Malone wordt geschreven. Jammer dat daardoor de indruk ontstaat dat dit de algemene mening van alle supporters is. Ik ben ervan overtuigd dat het slechts om een klein gedeelte gaat; mensen die het voor zichzelf nodig hebben om mensen die wél iets kunnen of bereiken, af te zeiken. Vragen om daarmee te stoppen zal niet helpen, daarvoor moet je oorzaak en gevolg kunnen begrijpen. Spelers, realiseer je maar dat de grote zwijgende meerderheid echte NAC-supporters zijn die achter jullie staan, ook al hebben de meesten niet de behoefte om dat hier te ventileren.

23   15  
HarmeNAC

Dion meet zich gewoon met de hele grote. Romario was ook vaak een beetje moe :)

37   38  
Ouwe Spionkop

Ik vind wel dat hij dan ook eerlijk moet zijn naar zijn werkgever.
Voor elke maand dat hij moe is hoeft hij geen salaris (ik schat minstens € 10.000 per maand).

30   13  
No Worries

Dion, ik hoop dat je snel weer senang bent man. daar heb ik alle vertrouwen ik!!

Dit is, samen met Lex, wel het sluitende bewijs dat je een TD de spelers aan moet laten trekken en niet een passant met een voetbalvisie die niet des NAC's is.

nu zit iedereen met de gebakken peren.

33   41  
H.V.M.

Rustig aan doen????
Malone heeft het afgelopen seizoen op een enkele wedstrijd na, sowieso al rustig aan gedaan.
Dan ook nog 'het internet' en het vertrek van Steijn de schuld geven van zijn algehele malaise!!
Kom op zeg, wat is dit voor een zacht ei?
Van deze gast heb je komend seizoen dus weinig te verwachten.
NAC mag dan wel een onrustige en matige voetbalclub zijn, maar het is in ieder geval géén kaartclubje voor 65 plussers.
Beterschap in ieder geval en kijk eens uit naar een ander baantje!

24   5  
die ne gast

On ander bericht ook al geplaatst:

Vermoeidheid kan ook in het hoofd zitten en niet alleen in het lichaam.
Dat Malone niet voor 100% gemotiveerd is om zich helemaal op NAC te focussen, kan ik me zelfs nog best voorstellen.
Hij werd als grote meneer binnengehaald, voldeed niet aan de verwachtingen en had overduidelijk een (te) sterke band met Steijn.
Als jij elke dag op je werk bakken met stront over je heen krijgt en de klanten zeiken je elke dag af, hoe hard loop jij dan nog voor je werkgever? Er zijn meer mensen die zich in zo'n situatie "ziek" melden.
Ik denk alleen dat als Malone nu in de basis zou starten de grote meerderheid van de supporters blij is dat hij opgesteld is ipv mopperen wat hij in godsnaam in de basis doet. Vorig jaar was er geen plek voor hem in de basis, maar met het vertrek van El Allouchi en Immers kan hij prima op het middenveld staan.

Overigens opvallend dat een aanval op één van de Haagse kliek, blijkbaar wordt gevoeld als een aanval op allen. Immers en Malone halen allebei de situatie rondom Steijn aan als reden om minder goed in hun vel te zitten bij NAC.
Lijkt me niet wenselijk als je je zo verbonden voelt met de trainer, wellicht ook daarom goed dat Steijn weg is.

32   11  
ome cor

Heel NAC incl achterban moet het wat rustiger aan doen dit seizoen.

Zodra de club overgenomen is kunnen we langzaam weer gaan bouwen. Nu is het echt alleen maar pappen en nat houden.
Meer zit er gewoon niet in. Sad but true

4   23  
Menno

Veel corona-besmettingen tijdens NAC- Telstar!

14   8  
Nelis

We zouden hem goed kunnen gebruiken dit seizoen op het middenveld, z'n ervaring kan goed van pas komen tussen al die jonkies. Dan wordt hij ook in zijn kracht gebruikt en niet als centrale verdediger.
Maar als hij zich op basis van het vorige seizoen en de gebeurteninssen niet meer kan opladen voor NAC, contract inleveren en nieuwe mogelijkheden zoeken.

18   16  
Sietze

Daar gaat weer een ton door het afvalputje. Compensatiesuggestie: spelersbus verkopen en met Rolerisuit in zee gaan.

45   22  
Chris W.M.

Toch goed om te lezen dat een hoop NAC supporters nooit zelf of in hun omgeving te maken hebben gehad met mensen met een burn-out of andere mentale problemen. U zijt gezegende mensen!

Maar heb dan a.u.b. een beetje begrip voor mensen die wat anders in elkaar zitten.

21   9  
JimGooseHet verbaast me dat ook hij ook openlijk Steijn verdedigt. De betrokken spelers moeten toch ook kunnen inzien dat we vorig seizoen met een monsterbegroting voor 1e divisie-begrippen en een td/trainer die vrije hand kreeg (en koos all-in te gaan op de korte termijn) de doelstelling niet hebben gehaald. Daarnaast was het spel niet om aan te zien. In dit soort interviews lijken oorzaak en gevolg te worden omgedraaid. Het negativisme van de supporters is veroorzaakt door het slechte voetbal en niet andersom.

Ondanks dat hij niet heeft gebracht wat ik hoopte, heb ik geen probleem met de speler en persoon Malone. Ik denk zelfs dat met de huidige jonge selectie samen met de andere routiniers een sturende rol binnen en buiten het veld kan spelen. Ik hoop dat hij zich beseft dat hij volgende week na een goede wedstrijd gewoon met applaus van het veld stapt.

Dit interview lijkt echter geen goed voorteken. Ondanks dat Malone prima mag laten weten dat de kritiek en negativiteit hem iets doet, moet hij zich ook hebben beseft dat het niet beter wordt door nu in de slachtofferrol te kruipen.

De timing van zijn afwezigheid is waardeloos, maar ik hoop oprecht dat hij voldoende eergevoel heeft om over een paar weken weer op het veld te staan en dat hij NAC over een jaar of zelfs later door de voordeur te kan verlaten.

16   21  
Renes

Zowel immers als Malone hadden een een mega salaris gekregen.
Maar ook een speel garantie. Wat echt te gek voor woorden was. Maar als je logisch nadenkt kon je dat zien, welke positie dan ook ze moesten spelen. Nu met een andere trainer is dat niet meer mogelijk. Dus azen de heren op een vertrek. Manders kennende geeft hij wederom een zak geld mee. Walgelijk, klootzakke.

9   5  
Fred2

@Menno

Als die coronabesmettingen maar niet overslaan naar de selectie! Want dan zijn we helemaal de pisang!

11   12  
Ivo

@Chris WM

Ik vind het dubbel hoor.

Aan de ene kant is het natuurlijk erg voor die jongen, het heeft hem allemaal geraakt en dat is vervelend voor hem.

Aan de andere kant toch weer een beetje de teneur dat het hun allemaal maar een beetje overkomen is en dat er geen grote inschattingsfouten en verkeerde tactische keuzes zijn gemaakt.

Je speelt profvoetbal, natuurlijk hebben veel mensen daar een mening over. Zeker als er veel fout gaat. Bij ADO is dat zo en bij NAC ook en bij de meeste andere clubs ook.

Het is ook wel een beetje een zwaktebod hoor. Pak de draad op en ga lekker ballen met die jonge gasten, daar krijg je energie van ipv gaan zitten kniezen. Er is geen ramp gebeurd en er gaat niemand dood.

35   12  
Janus

Pfff wat een rare, onnodige, en negatieve reacties weer. Geloof me, als je lichaam tegenstribbelt terwijl je zelf wel heel graag wil, is dat erg pittig. Hij is altijd correct geweest naar supporters, naar journalisten en heeft in de play-offs laten zien dat hij wel degelijk toegevoegde waarde heeft. Ook maatschappelijk deed hij veel.

Sterkte Dion en ik hoop je snel weer fris en fruitig in het geel-zwart te zien!

16   25  
DunErwt

Kom laten we ons falen lekker over de ruggen van de supporters lopen, aldus de Haagse kliek.
Het toppunt van zieligheid is wel de bedreigingen die er niet waren maar puur voor de beeldvorming
Wat een zielig clubje Haagse mensen want Hagenezen kun je ze niet noemen.
Trouwens wel erg dat Stockholmsyndroom wat door de omg Breda raast momenteel.

23   9  
Dun Diëe

Ik hoop dat hij er weer bovenop komt want op de juiste manier gebruikt is het een uitstekende kracht voor het elftal.

Probleem was absoluut niet Malone zelf, maar dat het er alle schijn van had dat Steijn hem koste wat kost op wilde stellen en posities voor hem verzon om hem maar in het veld te hebben staan. Met als resultaat een aantal behoorlijk mindere wedstrijden terwijl anderen op de bank weg zaten te kwijnen.

Maar daar kan Malone natuurlijk helemaal niks aan doen, en hij kreeg online vervolgens wel de volle laag van veel supporters. Als je dat als speler vervolgens gaat lezen kan ik begrijpen dat de moed je in de schoenen zakt.

Ik hoop dat hij er weer bovenop komt maar ik denk dat hij vertrekt als ik het zo lees. Erg jammer, en dit begint een smet op de supporters te worden. In het geval Steijn kon men zich nog verschuilen achter het feit dat er helemaal geen bedreigingen waren. Maar als Malone vertrekt kun je zeggen dat hij door een deel van de supporters is weggepest. Het zou een enorm dieptepunt zijn.

19   15  
Beter de Laat dan nooit

Heb hier wel dubbel gevoel bij. Kon wel op Gold cup spelen. Lekker makkelijk om met zo’n salaris te zeggen dat hij nu niet kan spelen bij NAC. Laat dan je contract ontbinden zonder tegemoetkoming en ga elders spelen waar je er geen last van heb.

22   11  
Adriaan

Ga naar een mental coach of haptonoom
Maak je hoofd leeg en ga er dit seizoen voor
Wat geweest is is geweest
Anders lever je contract maar in net zoals Immers


20   12  
Chris W.M.

@Ivo

We gaan er toch nooit achter komen. Wie weet hebben er privé allerlei zaken gespeeld en was dit net de druppel. Feit is dat hij zelf aangeeft dat nu het hoofd leeg is in dat interview. Dat was dus eerst niet. En wanneer het hoofd vol zit, kan het lichaam wel eens gaan reageren.

De zin "Het is ook wel een beetje een zwaktebod hoor. Pak de draad op en ga lekker ballen met die jonge gasten, daar krijg je energie van i.p.v. gaan zitten kniezen." is te makkelijk. Niet iedereen heeft het mentale vermogen om alles van zich af te zetten en lekker te gaan ballen.

14   27  
Pietjebel

Voor dat salaris mogen ze me heel de dag uitfluiten of uitschelden op de fan sites

Jammer dat et op dit moment zo moet gaan
Mentaal vermoeid zijn terwijl we hem nu hard nodig hebben
Fysiek vermoeid moet je een pre workout pakken voor de wedstrijd loop je de pollen uit de grond kan je de rest van de week uitrusten en beetje trainen
Succes

32   15  
Kei

Ik schaam me kapot als ik deze reacties lees.

Dion heeft veel kritiek over zich heen gekregen en zich altijd netjes opgesteld, stond altijd voor de camera om ons uitleg te geven. Hij speelde niet goed en Maurice liet hem spartelen op een plek die niet de zijne is.

Natuurlijk doet dit mentaal iets met je, hij voelde ook dat hij niet in beste doen was maar liet het team niet in de steek en deed wat de trainer hem vroeg.

Sterkte Dion, neem je tijd en kom uiteindelijk sterker terug!

32   12  
Kei

Overigens zeer knap dat hij zo open is over zijn mentale en fysieke problemen, erkenning en er voor uitkomen is een belangrijke stap in het herstel.

Ik denk dat veel personen achter de negatieve reacties hierboven niet hun gevoelens, waar ze zich ook deels voor schamen, voor de camera durven te uiten.

19   17  
Rob

Contract ontbinden is de beste optie

12   21  
Sjef de gevulde koek

Lachwekkend maar ik wat heel raar is Dion Malone is met Corona terug gekomen. Waarom word dit niet gemeld aub. Dit word gewoon weer verzwegen om te kosten. Vermoeidheid komt dus door Corona dat is het verhaal. Iedereen binnen nac weet dit maar word niet gemeld schandalig

11   23  
Sjef de gevulde [email protected] w.m

Mooi gesproken maar je hoeft hem of niemand te beschermen. Corona is namelijk de reden van zijn vermoeidheid. Dit noemen ze amateurisme niks meer niks minder.

22   17  
D'n Klaagmuur

Echt wat verwachten dit soort gasten nou? Ze komen als gelauwerde Eredivisie spelers in de KKD, krijgen een zeer vorstelijk salaris en ja dan mogen er dingen van hen verwacht worden.

Dan wordt er verwacht dat zij de boel op sleeptouw nemen, aanjagers zijn, leiders zijn, maar in plaats daarvan heeft Malone een handvol wedstrijden goed gespeeld, aan het begin en aan het einde van het seizoen.

Na de winterstop zetten ze een goede serie weg, maar dat waren winstpartijen die gewonnen werden doordat er 80 minuten achteruit werd gelopen tegen tegenstanders uit het rechterrijtje, je op achterstand kwam en vervolgens NAC pas ging voetballen en met meer geluk dan wijsheid wat potten won.

Als je niet tegen druk, kritiek en gezeik kan ga dan aub bij FC Eindhoven ofzo spelen, clubs waar er werkelijk NIETS van je verwacht wordt en elke winst meegenomen is.

Wij zijn godverdomme een club die elk jaar in top 12 van de Eredivisie zou moeten staan en ja dan komen daar verwachtingen bij en komt de druk op de ketel en dat is volledig terecht.

Ik word doodziek van dit lamme takken gehalte en ben dan ook maar wat blij met een type als Seuntjens, waarvan iedereen ziet dat zijn allerbeste jaren wel geweest zijn, maar tot op het bot getergd is om hier resultaten neer te zetten.

Ik wil weer "een club van toffe jongens" en geen club van makke schapen.

17   16  
Pik

Man man hoe durven jullie je zo negatief te uiten zeg bah bah

Heeft nooit te nimmer iets negatiefs gezegd over jullie maar jullie wel
Over hem.

Hij is natuurlijk met een mindere fysieke gesteldheid met Curaçao vertrokken en daar moest hij aan de bak dus veel boven zijn kunnen gedaan wat nooit goed is voor je lichaam.

En hij heeft natuurlijk al het gezeik rond de club flink aangetrokken en tel dan alles maar is op.

Sterkte Dion en hopelijk ben je snel weer fit (maar vrees van niet, zal tot de winterstop duren)

27   14  
Sjack

Die zit gewoon een vertrek te forceren. Manders zal de knip wel weer trekken. Want die za net als immers en Steijn een zak geld mee krijgen. Man man wat hebben die hagenezen ons een bak geld gekost.

13   13  
Dun Diëe

@pietjebel en anderen: jullie zullen waarschijnlijk eersten zijn die jankend thuis komen als ze de bakken kritiek over zichzelf lezen zoals die hier vaak gepost wordt.

In mijn ogen gaat het er niet om of de één er beter mee om kan gaan dan de ander. In mijn ogen is de wereld de afgelopen 20 jaar compleet veranderd. Door technologie kan iedereen ongestoord en continue overal publiekelijk zijn mening over geven. Met als resultaat dat het leven van topsporters en andere publieke figuren onder een vergrootglas is komen te liggen. Natuurlijk gaat dat een effect hebben op je mentale toestand. Het beste remedie is om niks te volgen of lezen. Maar ja, je kunt er niet aan ontkomen dat je natuurlijk het eea meekrijgt. Wat ook niet helpt is dat door die technologie de vorm van meningen veel directer, ongefundeerder en ongenuanceerder is (lees: onbeschofter). De empathie is compleet zoek. 1 tegen 1 zoek je altijd de juiste woorden om iemand kritiek te geven maar online wordt alles er zonder enige filter uitgegooid. Maar dat wil niet zeggen dat het bij de ontvanger minder hard aankomt.

Je ziet nu terug nu er meer en meer professionele sporters moeite mee hebben. En ik vind dat helemaal niet zo vreemd als je kijkt hoe de wereld nu in elkaar steekt.

17   17  
since1912

Zo zie je maar dat wij supporters een groot aandeel hebben in de neerwaartse spiraal van onze club. Blijf maar lekker zagen en iedereen eruit jagen bij het minste of geringste en geef de schuld vervolgens maar aan Mommers/Dijkhuizen/vd Gaag/Steijn/Manders/aandeelhouders/RvC en Annie v Hooijdonk. Dat is immers veel makkelijker dan aan zelfreflectie te doen.

22   10  
Geelzwartwit

Voor mij blijft het een feit dat je een speler van NAC als supporter zou moeten supporten. Als hij in het veld staat en ernaast.

Daar ben je supporter voor. En als een speler slecht of minder speelt dan is er een trainer coach die daar mee aan de slag moet. Hetzij wisselen of op de bank zetten of vertrouwen geven.

Geen vertrouwen krijgen en afgezeken worden staat haaks op wat supporten is.

Ook kun je Malone nu beter supporten tbv een spoedig herstel we hebben hem hard genoeg nodig.

Enige wat in deze vorig jaar niet heel erg hielp was het onomstreden zijn en op verschillende posities inzetten. Maar daar kon Malone zelf weinig aan doen.

Sta achter de spelers en als er iets in je ogen mis is dan stel je je vraagtekens bij de keuze van een trainer. En dat hebben we vorig jaar hopelijk al genoeg gehad. Vertrouwen in het team en technische staf. En als we van invloed zijn laat het dan op zijn minst van positieve invloed zijn daar zijn we supporters voor.

Als voetbal je hobby je werk je passie is. Trap je liever in een wedstrijd tegen een bal dan dat je in een interview aangeeft dat je metaal moe bent. Ik vind het heel knap van Malone om er open over te zijn. Hopelijk krijgt hij en de rest veel support.

Hup NAC!

28   18  
De muzikant

ooooohhhh, wat zielig. Dit was niet te verwachten, of wel?
Na het uitstappen van Immers wist iedereen toch wel dat dit de volgende was, of niet? Wel voor interlands weg kunnen, maar na een paar weken vakantie "komt het ineens binnen"..... wat een gelul, en sommige mensen verklaren het, vanuit hun ervaring als amateur psycholoog, nog als gebruikelijk ook. Wat een stelletje goedgelovige mannekes zitten er hier zeg. En~malone gaat dan de reacties van internet gebruiken om zichzelf achter te verschuilen? Dat is hetzelfde als de drogreden waarom de drie groot aandeelhouders hun aandeel plots willen verkopen. Hetzelfde als het opstappen, met geld, van Steijn werd goedgekeurd. De NAC supporters worden wederom misbruikt en in de media te kakken gezet, en het wordt hier nog goed gepraat ook.

12   12  
D'n Klaagmuur

@Dun Dieë: ik ken je niet, dus weet niet hoe jouw brein werkt, maar kritiek houdt een mens doorgaans scherp en gemotiveerd. Kijk naar het eerste interview van Dessers op het veld na de promotie tegen NEC waar hij aangeeft: "we hebben veel kritiek gehad, we konden het niet en waren niet goed genoeg". Je ziet een compleet getergde Dessers die alles en iedereen het ongelijk heeft bewezen.

3   3  
Pietjebel

@dun dieje

Klopt helemaal gelijk in

Maar is het niet makkelijker dan om als topsporter sociale media helemaal niet te gebruiken
Ik zelf volg ralf al heel lang die post veel dingen op insta ook privé
De een gaat daar beter mee om als andere klopt ja

8   11  
Hoge Vucht

Pak even je tijd en hoop dat je er snel weer bij bent.

We vinden het allemaal wat te onervaren toch (terwijl we vorig jaar jeugd wilden)? Malone kan bijdragen aan meer stabiliteit als hij terug is.

21   16  
Sjef de gevulde koek

Flikker toch onderhand op man. Dit zag je van mijlen ver aankomen. Meneer heeft vorig jaar heel slecht gespeeld. Promoveert niet waardoor hij een clausule misloopt. Voor de pubers hier dat betekend dus geld. Daarna lekker na de goldcup niks aan de hand. Dan vervolgens terug komen met Corona en geloof me dat is 100% waar. En dan ook omdat Steijn weg is geen zin meer hebben en vermoeid zijn. Meneer Malone misschien dat u het niet weet maar Nac die het al gruwelijk moeilijk heeft betaald ook nog elke maand u salaris netjes. Kansloos hoef ik nooit meer in een Nac shirt te zien. Om te kotsen!!!!

15   19  
Nacman

Wat een watje die malone .
Neem de kritiek als een echte vent recht je rug en ga voetballen.
En niet zielig als een klein kind in een hoekje gaan zitten huilen.
Bewijs je criticasters hun ongelijk.

14   13  
F1

Neem nog een maand lekker vakantie Dion

Geniet van mooie weer aan de Haagse duinen maar zonder een euro !!
Ben je prof of amateur ?
Alleen spelers nodig die voor nac willen spelen dus ontbind het contract

6   3  
Adriaan

M.i. was het geen corona
Het zit dieper
Daar kom je met rust alleen niet verder mee
Dus hulp ertegenaan zoals reeds eerder gezegd

11   4  
Hartstikke Betrouwbaar

Sterkte Dion!

14   4  
[email protected]©

Kritiek hoort bij het vak profvoetballer. Ze worden toegezongen als het goed gaat en uitgefloten als ze niet presteren. Zo ging het al in 1912 en ik hoop dat het in 2050 ook nog steeds zo zal zijn.

16   7  
Ginnekenees

Dat “oververmoeide” van overbetaalde voetballers komt me echt behoorlijk de keel uit. We hebben net naar de Olympische spelen zitten kijken waar je topsporters ziet die ècht alles geven om een resultaat neer te zetten. Deze mensen kunnen in een aantal gevallen niet leven van hun sport. Misschien niet de beste vergelijking maar het zegt wel iets over het verschil in mentaliteit.

NAC speelt niet in de beker, geen Europees voetbal en het competitie schema is ook niet uitdagend dus vergelijkingen met de Messi’s van deze wereld die hun lichaam moeten laten rusten gaan ook niet helemaal op.

Malone heeft zich, zeker gezien de situatie, professioneel opgesteld afgelopen seizoen, maar van een 32 jarige speler en ex-aanvoerder die een paar interlands heeft gespeeld hoef je niet te verwachten dat hij met dit soort mededelingen de aandacht naar zich toe trekt, al helemaal niet in de situatie waarin het team/ de club zich nu bevindt.

8   9  
Tip

Ik heb eigenlijk wel een vraag. En dat heeft alles te maken met hoe men vorig seizoen heeft ervaren. Dat is voor iedereen verschillend blijkbaar.
We hebben vorig seizoen toch geen wedstrijd gezien in het stadion. Je zat thuis met koffie en een bakje chips of in een café met een pintje en bitterbal naar de wedstrijden te kijken.
En daar waren wedstrijden bij die we verloren en inderdaad slecht voetbal lieten zien van NAC kant. Bij die wedstrijden had ik een dubbel gevoel. In de eerste plaats blij dat ik dit niet in het stadion had hoeven zien. Maar in de tweede plaats een klote gevoel dat wij als supporters ons NAC niet naar voren konden brullen en over de drempel heen helpen, waar we meestal gewoon goed in zijn. Heel dubbel dus.

Begin vorig seizoen was heel goed , daarna aantal slechte wedstrijden en einde seizoen werd heel spannend. Goed iedereen weet hoe het afliep; net geen promotie. Jammer. Ik vond het ook terecht dat Steijn een sterk signaal kreeg dat we aanvallender voetbal wilden. En ik persoonlijk had het idee dat dit met de supporters op de tribune en enkele gerichte aankopen best zou kunnen gaan lukken.
Daar was voor mij de kous mee af. Op naar een nieuw seizoen.

Dus heb ik met nogal wat verbazing de ontwikkelingen gevolgd einde seizoen. Een enorme escalatie.

Ik krijg bij bepaalde reacties het gevoel dat die mensen een heel seizoen alle thuiswedstrijden met tegenzin in de kou in het stadion hebben moeten zitten en dat ze louter drama wedstrijden zagen? Mijn vraag is dus, het zit bij Malone tussen de oren blijkbaar, maar zit dit hele seizoen 'voetbal zonder publiek' (deels) ook niet bij veel supporters tussen de oren ?

Ik lees van een supporter in zijn reactie ' het is geen oorlog.' Dat klopt als een bus. Maar hier lijkt het regelmatig wel oorlog als het over vorig seizoen gaat.

Mogelijk zit ik er geweldig langs hoor. Wat ik hier schrijf is niet meer dan mijn persoonlijke perceptie.

5   9  
Dun Diëe

@D’n Klaagmuur:

Dat hangt er helemaal vanaf van wie de kritiek komt en in welke vorm (persoonlijk of anoniem).

Ik weet niet hoe jou brein werkt maar als ik in talloze ongefundeerde Posts (als in: “die klootzak moet godverdomme eerst leren lopen” of iets van die strekking) online zou lezen hoe ik mijn werk moet doen zou ik niet vrolijk worden. Als het echter gefundeerde fatsoenlijk opgebouwde kritiek is dan kun je daar natuurlijk wat mee.

@pietjebel correct: heb een tijd terug Facebook in de ban gedaan en mijn leven is er enorm op vooruit gegaan. Ralf lijkt me inderdaad een persoon die dat soort dingen beter kwam verwerken, maar denk niet dat hij nou zoveel kritiek krijgt.

17   6  
Sjak

@Chris W.M.

Bij burn-out klachten is het tegenwoordig vooral belangrijk om in contact te blijven met je werk.
Ik stel dan ook voor dat Dion een tijdje meeloopt met de ondersteunende diensten van NAC, de catering, het kantoor, de schoonmaak, onderhoud. Kortom alles wat er voor zorgt dat hij zijn vak kan uitoefenen. Ik denk dat hij daar wel veel energie van zou kunnen krijgen. Thuis op de bank word je niet beter..

Sterkte Dion

20   19  
Rubenac

Onbetaald verlof!
Bye bye , zwaai zwaai

24   7  
D'n Klaagmuur

@Dun Dieë: Ik geloof niet dat een Malone de godganse dag op Bsiderats gaat zitten zoeken naar reacties op zijn spel. Heb ooit met Mark Schenning op kantoor gezeten bij Teamplay en die gaf destijds al aan Bsiderats niet te kijken en al helemaal niet na slechte wedstrijden. Doen spelers dit blijkbaar wel dan zoeken ze het ook zelf op.

Daarnaast hebben deze gasten bijna een volledig seizoen voor lege tribunes gespeeld, dus als er werkelijkwaar één seizoen was om je als speler overal voor af te sluiten dan was het afgelopen seizoen wel.

Nee sorry, ik kan hier niet in meegaan. De laatste wedstrijd NAC-NEC was op 23 mei. Het is inmiddels eind augustus. In die 3 maanden heeft meneer 3 potjes voor Suriname gespeeld. Hou eens op zeg.

26   18  
Baosje

meneer moet eens met een stratenmaker , steigerbouwer of vrachtwagenchauffeur meegaan
de hele dag in wind en weer moeten sjouwen om je karige kostje bij elkaar te scharrelen..
roeptie dan dattie moe is , dan heeft hij recht van spreken

van een paar uurtjes met een bal in de wei dartelen en een wedstrijdje zo nu en dan spelen , tegen deze vergoedingen ...
als dit al een zwaar leven is , dan gaat hij het na zijn voetbalcarriere nog zwaar krijgen in het dagelijkse leven

flikker toch op !

21   13  
Slipperbaas

Hij heeft er zeker geen last van dat er elke maand een riant salaris op zijn bankrekening wordt gestort.

Snel afscheid nemen van zulke gasten, geef de jeugd maar een kans!

18   22  
altijdnacsupporter

Jeetje....... blijkt dat de gemiddelde Bsiderats bezoeker weinig inlevingsvermogen heeft?

Ik ben benieuwd als jij dagelijks wordt afgefakkeld online, elke dag moet herpakken voor de " supporters van je club"en vervolgens weer afgebrand wordt tot je knietjes?
Jongens, de meeste van jullie zitten na 2 maanden thuis.

Onderschat probleem breed uit, de sociale druk, fysieke arbeid, het altijd moeten presteren...
En nee, ik zeg niet dat een stratemaker of timmermans het beter heeft, maar dit wordt onderschat.

Gelijktijdig een volwaardig selectielid zo naar beneden halen hier? Eerst wat het El Allouchi, weg, nu Malone de zondebok?

Schaam je, en ga achter je ploeg en spelers staan.

9   13  
Bas2

Wat vreselijk lomp toch weer van Mandersje mbt die clausule van Schouten.

Na Sydney nu weer een blunder!
De verdiensten van Van Hecke en Ilic komen dankzij andere functionarissen van NAC, die natuurlijk al weer weg zijn...

Maar bakken geld namens ons Nac uitgeven... Daar is deze nep-Hagenaar top in: contracten van vriendjes Steijn, Malone en Immers met een smak tekengeld erbij!!!!

Gelukkig had topper Lex junior Anco Jansen en Darren Maatsen ‘lang en intensief’ gevolgd! Daarnaast waren Maria en de geblesseerde Bakker prima Haagse buitenkansjes!!

Haagse Lexie, Mattijsje en haagse Edje: en Malone bedankt namens West-Brabant!!!

16   19  
ome cor

Dion wil gewoon spelen.

Mooi is dat supporters denken alwetend te zijn, terwijl zij (zoals voor supporters de bedoeling is) alles maar vanaf de zijlijn meemaken.
Zij hebben nooit in de kleedkamer gezeten met Steijn, nooit een wedstrijdbespreking gehad, nooit op niveau met de man over zijn filosofie gesproken. Malone wel.
Waarom zou hij geen andere mening mogen hebben dan de aanhang ?

Malone kent hem uit Den Haag, werd in Breda als aanvoerder en cv belangrijk gemaakt door Steijn, werd opeens opgeroepen als international voor Suriname....waarom zou je denken dat uitgerekend Dion iets negatiefs over Steijn zou gaan roepen ?

Supporters denken de wijsheid in pacht te hebben en als een pas afgestudeerd trainer in hun ogen verkeerd wisselt dan roepen zij, zonder enige opleiding op dat vlak om het hardst dat ze het beter weten.

Edwin de Graaf heeft nu nog krediet, maar als mensen gaan beseffen dat NAC echt niet mee doet om plek 1 en 2 en aan het eind van de rit ook de nacompetitie niet gaat halen dan zal zijn naam ook wel weer anders becommentarieerd worden dan nu.
Terwijl we allemaal weten dat dit simpelweg geen ploeg is om mee te promoveren.

10   22  
ome cor

Dion wil gewoon spelen.

Mooi is dat supporters denken alwetend te zijn, terwijl zij (zoals voor supporters de bedoeling is) alles maar vanaf de zijlijn meemaken.
Zij hebben nooit in de kleedkamer gezeten met Steijn, nooit een wedstrijdbespreking gehad, nooit op niveau met de man over zijn filosofie gesproken. Malone wel.
Waarom zou hij geen andere mening mogen hebben dan de aanhang ?

Malone kent hem uit Den Haag, werd in Breda als aanvoerder en cv belangrijk gemaakt door Steijn, werd opeens opgeroepen als international voor Suriname....waarom zou je denken dat uitgerekend Dion iets negatiefs over Steijn zou gaan roepen ?

Supporters denken de wijsheid in pacht te hebben en als een pas afgestudeerd trainer in hun ogen verkeerd wisselt dan roepen zij, zonder enige opleiding op dat vlak om het hardst dat ze het beter weten.

Edwin de Graaf heeft nu nog krediet, maar als mensen gaan beseffen dat NAC echt niet mee doet om plek 1 en 2 en aan het eind van de rit ook de nacompetitie niet gaat halen dan zal zijn naam ook wel weer anders becommentarieerd worden dan nu.
Terwijl we allemaal weten dat dit simpelweg geen ploeg is om mee te promoveren.

6   6  
Arvid

Last van schrale billen!!!!

18   2  
Baosje

je valt in herhaling Ome Cor ;-)

25   12  
Geelzwartwit

Uit hetzelfde interview:

Dion Malone is afgelopen week weer in training gegaan, al is het nog wel individueel. "Ik probeer alles achter met te laten en me te focussen op dit seizoen. Het hoofd is nu leeg genoeg, maar ik moet rustig aan beginnen. Het heeft geen zin om er de volle druk op te zetten om mezelf klaar te stomen voor vrijdag of volgende week. Het heeft helaas wel tijd nodig, want dat is fysiek ook het verstandigste. Uiteindelijk wil ik lekker fit zijn en gewoon een goed seizoen draaien", aldus de speler van NAC

Je kan 3 dingen doen.
1. Hem affakkelen als supporter
2. Hem een spoedig herstel wensen als supporter
3. Het verder allemaal wel zien als supporter.

Hoe dan ook voor mij nummer 2.

20   16  
Scheppioni

Die gaat geen wedstrijd meer voor ons NAC spelen, heeft zijn vriendje trainer dalik een nieuwe club, zal hij wel beter zijn en daarheen verkassen !!! Zo duidelijk als wat, dit is altijd dodelijk voor een club als een speler puur voor de trainer komt ....... NAC is in deze de echte sjaak helaas ! De ideale schoonzoon Malone, helaas geen NAC dna !

23   7  
H.V.M

Lijkt wel of de hele Haagse kliek, ziek, zwak of misselijk is.
Blijkbaar kwam de Haagse Clan hier enkel en alleen voor de uitgerangeerde Steijn.
Gewoon even lekker rustig mee huppelen en tegelijkertijd voor NAC begrippen nog even de zakjes vullen.
Met NAC, en Breda hebben ze weinig tot niets.

En wat betreft het "gezeik" op supporters Sites; dat heb je overal, zeker als het wat minder gaat.
Figuren die hier aanhalen, dat daarom ook spelers niet graag voor NAC zouden willen spelen, hebben inmiddels te lang onder een berg stenen gelegen.

Zoals Seuntjes zegt over DGS; 'Dan hadden ze mij maar een beter contract moeten geven'.
Uiteindelijk gaat het áltijd over geld en niet over een of andere Website.


11   17  
Joop

Versterkingen per direct gister of vandaag?woensdag 3 mee gesproken nou waar blijven ze amateuristische bende MALONE EN MARIA de grootse ik zei het toch al contracten ontbinden!

6   15  
Willem 4,5

Maloontje is inderdaad dikwijls hard aangepakt en niet altijd terecht. Het is denk ik handig om toch een trosje verdedigers te gaan aantrekken, de spoeling is dun, te dun op dit moment. Ons clubje begint onderhand toch op een veredeld amateurclubje te lijken, nog steeds veel gezeur en onrust.

19   15  
Nacgaatnooitverloren

De heren profvoetballers hebben een luizenleventje. Alles is geregeld voor ze . Alleen dagelijks je hobby uitoefenen tegen riante vergoeding. En dan schaamteloos in de media gaan lopen janken en zielig lopen doen...walgelijk. Ik wil die Malone nooit meer in een NAC shirt zien.

22   3  
Braze

Ik moet het als NAC supporter ook al enige jaren rustiger aandoen. Als ik niet oppas ga ik er aan kapot, zoveel ellende krijg ik te verstouwen.
Ik leef beperkt met Malone mee

10   5  
Kisku

Dat deed ie vorig seizoen ook.al

11   10  
Nero

Gewoon net als lex zelf op stappen dan krijg je respect

8   1  
NAC4Ever

Je moet dan ook nooit als speler reacties van supporters lezen.
(Begrijp ook wel dat dat makkelijker gezegd dan gedaan is).

13   6  
Ed

Zal ik ook tegen Mn werkgever zeggen.

13   8  
Cees

Mannen, laten we even nog genieten van voetbal MET PUBLIEK!

De 5e golf komt eraan en dan spelen onze voetballers weer zonder publiek!

4   1  
Rob no neck aka Lee towers

Matchday , ik wens de jongens veel succes vanavond!

het was november 1963 , -15 daar stonden we in het uitvak bij de graafschap , het was koud, het bier bevroor , de warme chocomel werd koud voordat je zat.
de wind in de rug en voetballen maar.
het was een mooie avond , samenhorigheid dicht tegenelkaar , samen zingen , samen drinken ., samen vloeken , samen juichen
Positief , negatief.
het was november 1963 , waar is die tijd gebleven.
Laat het vanavond gebeuren die o zo belangrijken punten
Talenten / jeugd maak er wat van net als in 1963!

15   9  
BREDA 1965

Zelfde als die rutten vorig jaar,die zei dat het leven van een profvoetballer zo zwaar was.Zullen we het eens over stratemakers en bouwvakkers hebben.Dat die babys opsodemieteen,en dan heb ik het nog niet eens over hun salaris....

7   11  
NAC4Ever

@BREDA 1965
Zij hebben het lichamelijk zwaar en hebben te maken met de druk van een klant en hun werkgever.
Maar niet met de druk van zo'n 20 000 supporters.

5   9  
Fritske d'n Olifant

Een mooi en eerlijk verhaal van Malone. Was vaak de Kop van Jut vorig seizoen dus ik snap dat als je dat leest dat je dat niet in de koude kleren gaat zitten. Zeker als je jezelf naar eer en geweten altijd voor 100 % hebt ingezet voor NAC.

Laat ik vooropstellen dat ik Dion Malone een hele sympathieke en correcte gast vind. Staat altijd netjes alles en iedereen te woord ook al had hij zelf en NAC niet goed gespeeld. We moeten er dan ook niet aan voorbij gaan dat de kritiek op hem onderdeel was van de bredere kritiek op Steijn. Je zag dat Malone niet altijd gelukkig was centraal achterin. Dat kan want hij is ook geen pure verdediger en eigenlijk een verdedigende middenvelder. Maar Steijn haalde allerlei trucs uit om de door hem tot zekerheid verklaarde Malone te laten spelen ten koste van anderen zoals Riera. Het leek er haast op dat dit contractueel vastgelegde afspraken waren.

Wij zien als supporters alleen wedstrijden. We weten niet wat er achter de schermen en in de kleedkamer gebeurt, behalve als een speler of een trainer een interview geeft. Mochten de dingen die over Malone geroepen zijn zo verschrikkelijk zijn en bezijden de waarheid dan is dit misschien ook een goede les voor club en trainer om eens wat beter met de supporters te communiceren in plaats klagen dat het allemaal te negatief is of roepen dat de reet wordt afgeveegd met wat de supporters vinden.

3   2  
Semsi

Schouten naar Sonderskyje (??) in Denemarken

16   11  
Van "taajlaand

Hoi Chris w.m.

Ik reageer hier tegenwoordig ook niet zo veel meer, om diverse redenen.
Ben ook niet voor het, te makkelijk en ongenuanceerd afserveren van NAC spelers, maar het aanreiken van een troostende schouder omdat een fullprof, broodvoetballer " een beetje moe is en voorzichtig/rustig" aan moet doen, schiet ik een beetje in de lach....
Zoals Baosje hierboven ook noteert ....ga eens een tijdje écht sjouwen in weer en wind, samen met medewerkers door dag en dauw met een werkbusje op stap, in de hoop dat je zonder files op tijd thuis bent voor een lekjer maaltje.

Het woordje "burn out" en 'we zijn aan vakantie toe' wordt tegenwoordig al heul gauw geroepen.
"We" worden zelfs al 'overspannen' en kunnen prilkels al niet meer verwerken als straks de klok weer een uurtje verzet wordt...
(Verschillende tijdszones voor een vliegvakantie kan 'men' meestal wél handelen.
Kortere werkdagen, langere verloven..."pappadagen" ...we hebben blijkbaar "alles" nodig om beter te functioneren.

Een "profvoetballer" weet dat hij in de picture staat, en de gemiddelde speler is daar maar wát trots op
Heeft een BOVENGEMIDDELD salaris en wordt verder in ALLES verwend.
Dat er "prestatiedruk" is voelen vele werknemers, was vroeger ook al.
Maar (ik ben 54..) onze ouders konden het woord 'burn out ' niet, ook na zes dagen werk en week of twee vakantie.

3   4  
Naccer

Schouten naar het noorden, told u

11   14  
PatjeR

Als een stel supporters maar niet wil zien dat ze zelf medeverantwoordelijk zijn voor alle ellende, door steeds maar alles en iedereen in de grond te trappen dan weet ik het ook niet meer.

Nog even en niemand wil hier meer trainen, niemand wil meer spelen en niemand wil deze club nog hebben.

Natuurlijk is er veel mis gegaan en was de kritiek op Steijn en Manders grotendeels terecht. Maar nagenoeg ALLE spelers worden afgezeken en je ziet gewoon dat ze op een gegeven moment weg willen. Als Olij en Haye straks ook nog gaan lopen ben je helemaal klaar.
8   10  
PietP

Pak er een willekeurige Liveblog of Man-of-the-match topic maar bij.

Ik begrijp prima dat nu ook Schouten eieren voor zijn geld kiest.
Keuze tussen het hoogste niveau in Denemarken of 2e niveau in Nederland waar je na elke slechte pass door 10 man de huid wordt vol gescholden.

7   7  
Bertus

Weet je wat een van de oorzaken van het probleem is wat ons NAC heeft... Wij! Lees de berichten onder dit artikel maar eens, je ziet de verdeeldheid onder de supporters. Ons NAC wilt samen met ons, de supporters, NAC gaan redden. Ik steun NAC, altijd, maar laten we als supporters eerst eens allemaal hetzelfde nastreven voor onze club. Herkenbaar voetbal, aanvallend het liefst, met strijd, het liefst met wat jongens uit de regio.

17   6  
Cor Nuijten

Och och och .. stelletje moraalridders bij elkaar.

Kom maar op met die minduimpjes .. maar het talent loopt hier gratis de deur uit, terwijl heel Den Haag op vakantie kan van de afkoopsommen die wij overmaken aan dat stel ongemotiveerde lamstralen. Wederom iemand uit het Haagse die op deze manier een voorschot neemt op ontbinding van zijn contract. Het enige waar wij als club afgelopen jaar in hebben geïnvesteerd zijn koffiebarretjes in Den Haag en vakantiehuizen op Ibiza. Wegwezen en plaats maken voor Bredase jongens die wél graag voor onze club spelen en de motivatie op kunnen brengen.

6   9  
Tinus076!

Iedereen die malone nu het vorige seizoen verwijt is voor mij niet een nac supporter!

Ja het was kut en ja ik heb ook geschreven malone naar het bankie toe en ja ik ben blij dat steijn weg is.

Maar vergeet niet we waren er bijna ondanks een kut seizoen!

En malone heeft zich prima hersteld in het 2de deel van het seizoen!
Dus bij deze malone kom sterker terug en bewijs wederom het tegendeel!

Het feit dat zoveel spelers hier mislukken komt door menig supporter hier en ook deels door begleiding!

Ook word er jaren geroepen geef de jeugd een kans en nu moet het en dan is het wederom niet goed!

Door sommige supporters word er zn druk op nac gelegd dat het mede daar door komt dat spelers liever nu voor een andere club kiezen.

En begrijp me niet verkeerd ik scheld ze ook de huid vol als ze niet gewerkt hebben waarvoor ik betaal maar in 2 wedstrijden al meer noad gezien dan een heel seizoen steijn dus nu gewoon afsluiten en vol achter de mannen gaan staan want daar heeft nac meer aan dan elke keer het afzeiken van eigen spelers!!!!

En dat malone hier eerlijk zn verhaal doet siert hem des te meer want vanuit manders en co blijft het te stil!

Come on NAC, de wereld zal nog niet vergaan zoland de liefde blijft bestaan!

3   1  
DunErwt

@nac4ever

Daarom zijn er ook meer loodgieters, bouwvakkers, productiewerkers enz dan voetballers😉

7   3  
henk

@Van 'Taajland

Ik kom uit een omgeving/ familie waar een halve generatie geleden nog zeven dagen per week in de eigen onderneming werd gewerkt zonder enige vakantie. Een burn-out bestond inderdaad niet. Maar dat kwam omdat men niet over psychische problemen sprak. Gevolg is wel dat in mijn familie en anderen in die omgeving men doorwerkte tot het op geen enkele manier meer ging of erger, of dat men er zelf maar een einde aan maakte. Misschien zijn we als maatschappij nu wat doorgeslagen en wat te flauw geworden, maar doen alsof psychische problemen niet bestaan is dan weer het andere uiterste.

Van buitenaf is het onmogelijk te beoordelen of Malone hier overdrijft of niet. Wij weten immers niet hoe het exact zit en of er eventueel nog meer speelt. Prestatiedruk bij sporters bestaat gewoon. Zeker als je als grote man met dito salaris wordt gehaald, maar dat je het niveau niet meer kan halen. Daarom is het nogal vooringenomen om maar aan te nemen dat hij zich aanstelt of dat er kwade bedoelingen zijn. Verder zegt mijn onderbuikgevoel over de casus Malone ongeveer hetzelfde als wat jij zegt, maar ik kan dat niet staven met feiten. Daarom is het niet meer dan een gevoel, maar daar kan je zonder feiten niks mee.

1   7  
Rob no neck aka Lee towers

Ik zeg maar Zoo das korter dan dierentuin

5   9  
Demeul

Och och och, wat een veelal zielige reacties weer van de bekende personen hier. De zelfingenomenheid, negativiteit en suggestiviteit druipt er weer van af. Toon eens wat respect en emphatie, dat maakt je een completer en leuker mens. Voor je omgeving, maar vooral voor jezelf....

Dion, al het beste! Take your time. Hopelijk zien we je snel weer vlammen op het veld. We kunnen jouw ervaring goed gebruiken! Respect✌

6   7  
Noad1976

Neem een voorbeeld aan Immers lever je contract dan. Liever lui dan moe. Hij doet zijn land weer aan!

6   12  
Noad1976

Neem een voorbeeld aan Immers lever je contract dan in. Liever lui dan moe. Hij doet zijn land weer eer aan! Manders en Malone OUT geen Hagenezen meer😀

5   5  
ome cor

@NOAD1976
Los van je verwijzing naar racistische stereotypen...
Dus ook Edwin de Graaf eruit ?

2   0  
Han

Daar was ik al bang voor:

" een Immersje"

0   1  
Chingblauw

@ric

"Hij is zo fijn positief voor de camera" en wat schieten we daar mee op? Kan beter positief functioneren op het veld en daar ontbrak het 99,99% van de tijd aan. Buiten 1 goed uitgevoerde sliding tegen Emmen noem mij maar eens 1 ander hoogstandje van hem?
En dat gewauwel over dat ie zo beïnvloed is door wat er met Steijn en wat er rondom de club gebeurde. Ja natuurlijk, zag de bui al hangen dat ie nu zijn bevoorrechte positie kwijt was. Gisteren onder ander topic al gezegd en nu nog eens, deze gast wil alleen maar een afkoopsom opstrijken en anders geblesseerd tot einde contract

0   1  
Chingblauw

PS. Nee ik val spelers niet af na 1 slechte wedstrijd maar wel na 1 heel slecht seizoen want respect moet je verdienen en krijg je als voetballer niet omdat je zo'n prettige gast voor de media bent .

2   0  
Da Huge

“Dion moet zun eigen niet aanstellen en niet zeiken over dat commentaar op internet want daar is hij voetballer voor”…..


Manmanman wat er hier en op facebook allemaal voorbij komt. Dan snap ik wel dat spelers niet voor NAC kiezen. Wat laten een hoop supporters zich van hun beste kant zien. Los van het feit dat ik ook inzet van spelers verwacht. Dion heeft zich van zijn beste kant laten zien in oa de interviews bij de matchcast en laat nu van zich horen en stelt zich kwetsbaar op. Krijgt meteen de wind van voren. Lekker allemaal ruig en stoer doen alsof een voetballer er niet doorheen kan zitten….

Triest hoor. Ik hoop dat Malone er goed bovenop komt en snel weer in de basis staat (middenveld dan wel).

3   1  
Dutchbird

Dat hij vermoeid is na de wedstrijden van Suriname kan ik begrijpen maar het argument dat de gang van zaken rond de club hem demotiveert is niet acceptabel. Stel je voor dat Ralph Seuntjens ook een paar weken rust neemt omdat de beloofde versterkingen uitblijven. Sorry Malone, heel snel aan de bak en laten zien dat je ballen hebt en dat je blij bent dat NAC al maanden jouw salaris betaalt zonder dat jij er iets voor hebt gedaan.

0   1  
Nicos

Iedereen die zegt dat malone niet goed genoeg is, zijn degene toen die kwam het hardste juichde. Jammer dit....

0   0  
Cool hand

Hij moet gewoon zeggen dat hij een burn-out heeft. Best hip en modieus.

0   0  
Lamington

Houdoe

Laad alle berichten na dit bericht in