Wij gaan niet opzij

Seuntjens: “Ik stel me in op een fluitconcert”

Eddy W

Voor Seuntjens is het morgen voor de derde keer dit seizoen een weerzien met een oude club. Waar hij zich door een doelpunt niet populair maakte in Venlo en niet scoorde tegen Telstar, wacht morgen De Graafschap. Seuntjens rekent erop dat ook hier de supporters het op hem gemunt hebben.

De Ravenelli van de Haagse Beemden verwacht, door zijn overstap van afgelopen jaar,  een fluitconcert bij zijn terugkeer op De Vijverberg. “Met de mensen van De Graafschap ben ik nog steeds goed, maar de fans wilden me toen al gelijk weg hebben. Ik verwacht dus geen hartelijk welkom. Ik stel me in op een fluitconcert.”  Toch lijkt het de nestor van NAC niet veel te doen. Hij geeft dan ook aan gewoon te gaan juichen als hij scoort. “Als je dan scoort tegen je oude ploeg, schijn je niet te mogen juichen. Maar dan hadden ze maar een beter contract moeten aanbieden, toch? ”

Bron:
B-Side Rats, ESPN
28 Reacties
98   5  
Fritske d'n Olifant

Laat ze maar een poepie ruiken daar in de achterhoek Ralf!

98   5  
Fritske d'n Olifant

Laat ze maar een poepie ruiken daar in de achterhoek Ralf!

39   5  
J0667

B side rats 3e oud3 club vlgns mij heeft hij ook bij telstar gespeeld

24   4  
Johan o

Hij heeft zijn voeten tegen zijn 2 oude clubs al laten spreken . Laat m dat morgen dan ook maar doen... COME ON NAC!!!

65   6  
Mike

Topvent die alles belichaamt wat de supporters willen. Hopen dat ie net als een teun destijds nog 3/4 jaartjes meekan. Hij is slim genoeg om alla pirlo de fysieke ongemakken die misschien komen te compenseren met slim veldspel.

32   2  
Molenschot loco

En na zijn voetbal loopbaan ook behouden voor de club!!!

8   19  
Patrick

Vorig jaar was er nog een excuus voor 1 periode heel weinig punten door veel besmettingen corona.Dit jaar niet als we komende 2 wedstrijden verliezen sta je er heel slecht voor 4 gespeeld 2 punten is plaats 18...dusja malone maria last van schrale billen!!!!

11   6  
Bredafun

gewoon simpel die 3 punten mee naar Breda.
2 goals seuntjes.
Effe uitzwaaien daar en...
hoppa.... volgende wedstrijd! :)

12   4  
Kinderkaartje

Heerlijke vent, die Seuntjes.

Beter dan al die gemediatrainde nikszeggers.
Gewoon recht voor zijn raap.

En dat fluiten. Ach ja dat zal wel. Ik vind het leuker hoe wij bij NAC omgaan met onze ex-spelers. Toezingen en met respect.
Met uitzondering uiteraard van logokussende Jadassen als Falkenburg. Die kun je niet hard genoeg uitfluiten.
Ik kan me voorstellen dat ze Seuntjens in Doetinchem als een judas beschouwen, dus begrijp ik het uitfluiten nog wel een beetje.

Maar hij heeft er nooit een geheim van gemaakt waar zijn hart ligt, dus wat dat betreft moeten ze ook niet zeiken.
Whatever.

Hup NAC. De vlag hangt al! Vandaag 3 punten in de tas en door.


9   3  
Jarc

Was afgelopen wedstrijd in de eerste helft zo ongelooflijk goed. Deed echt alles goed, waardoor het elftal met onervaren jongens gemakkelijk kon voetballen en Telstar er niet aan te pas kwam.
Volgens mij is Ralf de voetballer met de beste seizoensstart in Nederland: na 114 officiele competitie minuten had hij al drie assists en één doelpunt op zijn naam.
Enige smet op dit geweldige palmares is dat hij in begin tweede helft vergeet de 3-0 binnen en te schieten, dan was de wedstrijd in het slot gevallen......
Vanavond weer zo'n prestatie en dan hopelijk als matchwinner onder een enorm fluitconcert van de de graafschap supporters de kleedkamer in.
Hup NAC

8   29  
Ernie

De kans dat hij wordt uitgelachen acht ik groter.

3   21  
Johnny1912

En ik stel me in op 3 punten!

Worden deze niet gehaald wordt het onderhand eens tijd om ons te laten horen richting de directie.

Onze club is zijn glans verloren, zo erg is het nog nooit geweest zo lang ik bij NAC kom. Ons imago is door heel Nederland tot het 0 punt bereikt en sportief hebben we er ook bijna nooit zo slecht voor gestaan.

Wat als we een andere AD dan Manders hadden aangesteld......

9   4  
Vamos NAC Deze gebruiker is een admin

@johnny1912

"ons te laten horen richting de directie"...? Zijn we daarin tekort geschoten dan? Inmiddels is wel duidelijk dat zo lang de club niet verkocht is, Manders blijft zitten. Dat we hem niet meer pruimen (mezelf incluis) is al lang geen geheim meer.

Steek je energie svp in het steunen van de mannen op het veld en je medesupporters op de tribunes. Ik weet zeker dat zij er alles aan gaan doen vanavond dus zal ze ook bij verlies niet in de steek laten.

4   2  
Nelis

Het zal niet aan Seuntjes liggen, maar verder is het de de jongetjes van NAC tegen de Superboeren.
Hoop dat de jongetjes ze weg kunnen tikken....., maar ik vrees dat het een vervelende avond gaat worden.
Iemand een goeie stream?

0   3  
Semsi

Bron: Omroep Brabant

NAC Breda moet op zoek naar een nieuwe aanvoerder. Dion Malone is oververmoeid en heeft zijn band ingeleverd, vertelt hij aan Omroep Brabant.

Malone kwam dit seizoen nog geen minuut in actie door fysieke problemen. In gesprek met Omroep Brabant bevestigt de openhartige verdediger (32) dat hij kampt met oververmoeidheid. "Ik heb mijn band zelf ingeleverd", laat hij weten. "Ik wil me wat meer focussen op mezelf."

Deze zomer speelde Malone na een loodzwaar seizoen met NAC op de Gold Cup met Suriname. Bij terugkomst ging het mis. Sindsdien zit hij ziek thuis. "Ik heb niet echt vakantie gehad en ben in één stuk doorgegaan. Ik stortte nog net niet in elkaar, maar moest wel noodgedwongen een stapje terug doen. Een soort van overspannen zijn, zo kan je dat wel noemen ja."

Het turbulente seizoen met NAC, met onder meer het geruchtmakende vertrek van Maurice Steijn en de nét misgelopen Eredivisie-promotie, ging Malone niet in de koude kleren zitten. "Ik ben op een gegeven moment berichten op internet gaan lezen en daar werd ik niet vrolijk van. (...) Ik probeer alles achter met te laten en me te focussen op dit seizoen."

6   1  
Tip

Seuntjens is een prima aankoop. Had 2 seizoenen eerder mogen komen. Hij laat ook zien dat ervaring in een ploeg keihard nodig is. In een ingespeeld ervaren ploeg breekt een jeugdspeler die het heeft ook gemakkelijker door. Overigens is een speler van 21 die al 2.5 seizoen in het eerste speelt een ervaren speler. Mooi zou zijn als ooit Mats ook terug keert. Deze avond zeer tevreden met 1 punt.

5   4  
RV

Laten we NAC ook niet onderschatten.
De Graafschap heeft ook veel ingeleverd en schat ik niet veel hoger in op dit moment.
Met een iets completere selectie (met een fitte Malone, de Rooij en Bilate) denk ik dat we gewoon favoriet zouden zijn voor deze wedstrijd.

22   6  
Ric

En laten we Malone aub steunen Ipv afmaken.
Deed het in de nacompetitie gewoon prima en is in deze selectie met zijn ervaring gewoon keihard nodig.
Het zou ons juist sieren om zo iemand eens een positieve boodschap te geven.

8   6  
RV

Inderdaad een opmerkelijk bericht van Malone maar desalniettemin wel open en eerlijk zoals we het hier graag zien. Verdient wat mij betreft ook alle steun. Met die tackle tegen Emmen in het achterhoofd en gewoon een redelijk seizoen (met een aantal mindere wedstrijden) hoop ik dat hij snel kan aansluiten.

9   9  
Tip

Ik heb alle begrip voor Malone. Denk eraan dat vorig seizoen de mensen die op de korrel werden genomen daar ook ( tijdelijk hopelijk) een zware tik aan overhouden. Dat alleen al wetende zou voor veel meer genuanceerde menselijke reacties moeten zorgen. Kortom geheel eens met @RIC.

18   13  
Ouwe Spionkop

Malone oververmoeid. Laat me niet lachen. Die voetballers hebben een luizenleventje. Lekker veel buiten met je hobby geld verdienen en dat echt geen 40 uur of meer per week zoals wij.
Mijnheer kan wel naar het andere eind van de wereld reizen om interlands voor Suriname te spelen. Of is dat niet vermoeiend?
Dan zegt hij dat hij er moeilijk kan leven dat Steijn is ontslagen.
Klinkt me een beetje hetzelfde verhaal als bij Immers.
Beste is dat hij zijn contract inlevert. Dan kan NAC voor zijn dikke salaris snel andere speler halen.

7   5  
de Horzel

Natuurlijk zou het mooi zijn als we Malone nu niet nog meer gaan afbranden. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik ook snap als dit wel gebeurd. Wat een verhaal is dit toch weer. Na Immers lijkt Dion ook vooral moeite te hebben dat zijn vriend Steijn er zo is uit gezet. Ik ben altijd wel benieuwd waar zo'n speler dan op internet 'dingen' gaat lezen. Hoop voor hem niet op deze site. In dat geval snap ik dat je overspannen raakt. Maar ik vraag me dan ook af of spelers zoals Malone een reëel beeld hebben van het spel dat ze laten zien. Want naast een paar leuke tackels was hij vooral echt ontzettend slecht. Voor hem persoonlijk hoop ik dat hij zich snel beter voelt en voor NAC hoop ik dat hij weer van waarde kan zijn.

7   6  
die ne gast

@Ouwe Spionkop
Vermoeidheid kan ook in het hoofd zitten en niet alleen in het lichaam.
Dat Malone niet voor 100% gemotiveerd is om zich helemaal op NAC te focussen, kan ik me zelfs nog best een beetje voorstellen.
Hij werd als grote meneer binnengehaald, voldeed niet aan de verwachtingen en had overduidelijk een (te) sterke band met Steijn.
Als jij elke dag op je werk bakken met stront over je heen krijgt en de klanten zeiken je elke dag af, hoe hard loop jij dan nog voor je werkgever? Er zijn meer mensen die zich in zo'n situatie "ziek" melden.
Ik denk alleen dat als Malone nu in de basis zou starten de meerderheid van de supporters blij is dat hij opgesteld is ipv mopperen wat hij in godsnaam in de basis doet. Vorig jaar was er niet echt plek voor hem in de basis, maar met het vertrek van El Allouchi en Immers kan hij prima op het middenveld staan.

Overigens opvallend dat een aanval op één van de Haagse kliek, blijkbaar wordt gevoeld als een aanval op allen. Immers en Malone halen allebei de situatie rondom Steijn aan als reden om minder goed in hun vel te zitten bij NAC.
Lijkt me niet wenselijk als je je zo verbonden voelt met de trainer, dus wellicht ook daarom goed dat Steijn weg is.

13   4  
Ouwe Spionkop

@dienegast
Daarom kan hij het best zijn contract inleveren en naar een club gaan waar hij zich wel thuis voelt. Voor iedereen het beste.

2   2  
Becherovka

@Die ne gast

Het klopt wat je zegt, maar als je een goede band hebt met die trainer en daar bevriend mee bent (daar heeft het alle schijn van). Dan snap ik best dat zoiets je niet in de koude kleren gaat zitten.

Vind het goed van hem dat die er voor uitkomt, kan me echt voorstellen dat er een flinke druk op zijn schouders heeft gelegen afgelopen seizoen. Hopelijk pakt die snel de draad op en kan die voor waarde van ons zijn, zij het op het veld zij het door zijn contract in te leveren.

2   0  
Scheppioni

De Ravanelli van de Haagse Beemden 🤣🤣🤣 leg ze maar het zwijgen op thd Seun !! Moi mins onze Ralf !!

2   0  
Vak G links voor

Top aankoop die Seun….! Wie daarvoor verantwoordelijk is horen we nergen. Maar wel meteen Malone afzeiken en daar Steijn en consorten bij betrekken. Het is allemaal wel heel erg eenzijdig en gemakkelijk hier. Steun je club en spelers ipv ze vanaf je zolderkamer kapot te maken!

1   0  
Nac’ster

Zet ‘m op Seun !

0   0  
Ronn

Is er al een stream voor vanavond bekend?

Laad alle berichten na dit bericht in