Wij gaan niet opzij

Dordrecht UITverkocht

Benn076

Nog 10 dagen en dan is het zo ver! De allereerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Voor NAC begint het seizoen in Dordrecht aan de Krommedijk. Voor deze wedstrijd waren 400 kaarten beschikbaar via NAC en de SV. En ook Stichting Vak G organiseert een busreis naar Dordrecht op 9 augustus. Op de websites van de supportersvereniging en die van NAC valt te lezen dat de wedstrijd is uitverkocht. 

Laten we hopen op voorlopig de laatste buscombi en nog vele mooie awaydays op de vrijdagavonden komend seizoen. 

Bron:
B-Side Rats, NAC, SV
30 Reacties
0   0  
Nacman

Nu al das snel

0   0  
Sjak

Met een auto combi zou zo het hele stadion uitverkocht zijn. Ze zijn niet slim daar.. Zet de 400 man vaste aanhang in het uitvak en geef de rest aan NAC.. Ze hebben of nooit zo'n goede avond gedraaid..

0   0  
Nacman

Zou van de grijp ook naar zijn cluppie gaan kijken en zou hij dan die zeiksnor van Derksen mee nemen

0   0  
Bart

Waarom gaat er een gerucht over sarpong?

0   0  
HenkTank

Sarpong? Waar komt dat gerucht vandaan?
Geweldige vent! Heb echter geen flauw idee hoe het momenteel met zijn voetbal kwaliteiten gesteld is.

0   0  
Sjef de gevulde koek

Fox zend het niet uit dus als je je club wil zien moet je echt die kant op. Dat blijft toch ook gewoon kut dat je bijna geen 1 wedstrijd van je club kan kijken als ze uit spelen. Lang leve de KKD.

0   0  
Koala

De Rat meldt de interesse in Sarpong en Nelom...

0   0  
7Hills

@Bart

Omdat het komkommertijd is denk ik. Gerucht ging blijkbaar op de Open Dag rond, en de jongens van DeRat hebben het nu met een vraagteken gemeld. Maar die zeiden ook dat Baiye zou komen...

Dan liever die Desley Ubbink wat ik lees. Roosendaalse jongen, 26 jaar, bij Trencin in 81 duels 15 doelpunten gescoord en 31 assists op zijn naam, op alle plekken voorin te gebruiken én sinds vandaag transfervrij.

0   0  
Judge M.

Nelom zou een uitstekende linksback zijn. Mashart deed het opbouwend prima gisteren maar liet verdedigend toch nog wel wat steekjes vallen. Wat concurrentie daar zou geen overbodige luxe zijn...

0   0  
Bart

@7hills dankjewel. Idd heb liever zon jongen erbij waar ik nog niks van af weet dan een sarpong die weeral zou mislukken bij ons.

0   0  
SjorsNAC

@sjef, radio076 doet altijd uitstekend verslag. En maar hopen dat ze in de top staan dan zenden ze de wedstrijden meestal wel uit. Eigenlijk belachelijk anno 2019, zet het signaaltje door alles wordt toch opgenomen.

0   0  
Nac-till-I-die

Ik ben blijkbaar niet zo goed in begrijpend lezen;). Zijn de kaarten die van g verkoopt ook voor het uitvak?

0   0  
Dennis1912

Ik heb het nagekeken bij Dordrecht. Je kan een kaartje kopen voor €5 naast het uitvak ;)

0   0  
robbierafello

zou kunnen .......https://www.gelderlander.nl/vitesse/vitesse-stuurt-proefspelers-nelom-en-ould-chikh-weg~a5e64ef9/?referrer=https://www.google.com/

0   0  
Gek

Als NAC voor het kampioenschap mee wilt doen, dan hoop ik echt dat ze een linksback zoeken die mee opkomt en die een goede voorzet in huis heeft. Voldoet Nelom daaraan? Zo niet, dan hoop ik dat het gerucht niet waar is.

0   0  
misterbean

@Gek
die hadden we al, cultheld Leigh. Maar die mocht weg.

0   0  
Tinus076!

@denis1912 hiervoor moet je wel een clubkaart hebben, had hier zelf al ne gekeken omdat het belachelijk is met de bus naar dord ?

0   0  
S 0 S vreven

https://www.nrc.nl/nieuws/2019/07/01/typisch-breda-a3965617

0   0  
Henri

Jongens Nelom, kom op zeg. In het degradatiejaar van Sparta totaal door de mand gevallen, bij Hibernian 3 wedstrijden gespeeld en nu bij Vitesse ook afgetest. Als dit het niveau is dat voor verbetering moet zorgen. Als je op dat niveau scout haal dan Kenny van de Weg terug. Die is niets minder en heeft tenminste nog een NAC hart en is op meerdere posities inzetbaar dit itt Nelom.

0   0  
Nacfan

We zijn er weer bij hoor! Lang geleden al een kaartje besteld, maar heb er naar gisteren echt heel erg veel zin in. Pfff kan nie wachten...

0   0  
Dennis1912

@Tinus076! Online wel ja... Maar losse kaartverkoop bij het stadion zal geen probleem zijn neem ik aan

0   0  
Bolle Damen

Paar dagen in Oostende bij de paardenraces. Veul bier, top restaurants en vooral veul lilluke mensen. Sprak gisterenavond een sponsor van Temse en KV Mechelen. Topgozer die NaC kent en. onze Boris als geen ander Benadrukte nogmaals dat het een super aardige kerel is maar er weinig van kan Dus mooi voor ons!
TvdA ook bekend en niets van lof over hem. Kortom we gaan gas geven dit seizoen. Zojuist 4 sponsorkaarten besteld en op maar de eerste 3 poente ! hup NAC!

0   0  
Skizo

@7Hills

Hoe bedoel je wat ik lees? Je bedoelt wat je onder je andere naam Chris W.M. op twitter de wereld in hebt geslingerd?

0   0  
Sander P

Ik zou het wel een stunt vinden als ze koning Toto, Roystan Drenthe' zouden aantrekken voor 1 seizoen. Kan als linksback, linkshalf en linksvoor uit de voeten en is lkkr fel. Mocht dat niet lukken dan Robert Schilder voor een jaartje.

0   0  
scheppioni

Wat een namen nu hier ? ! Nee daar zal een team van ontstaan, not !!! Owee as tom hier toch mee aan gaat komen ?! Dan is het echt passe met onze club !

0   0  
Buurman

Bolle Damen. Lilluke mensen zitten.vooral bij NAC Breda. Met name bij De Rat. Oostende wel veul bejaarde types. Boris is denk ik als invaller best bruikbaar. Als je ziet op welk niveau hij afgelopen seizoen balde. Knap dat hij een contractje heeft verdiend. Drenthe altijd laten komen voor 1 seizoen. Schilder ook prima voor 1 seizoen.

0   0  
De muzikant

@7hills, ubbink kan niets! En had hij dat gevalletje met justitie al opgelost?

0   0  
henk

Drenthe traint al 3 maanden niet meer en heeft na november amper nog bijgedragen. Sparta was blij dat ze ervan af waren. Doe maar niet. Schilder is 2,5 jaar geleden centraal achterin gezet omdat hij het op het middenveld en linksback niet meer kon belopen. Afgelopen ging het zelfs centraal achterin moeizaam. Daarom zoekt hij ook geen profclub meer. Holla is ook zo'n type. Kwam vorig slechts tot zo'n 1500 minuten. Speelde amper een wedstrijd uit. Deze gasten zijn relatief jong, maar ze zijn gewoon al op.

0   0  
Henkie

Gewoon donny gorter halen als linksback.

0   0  
Buurman

Gorter ook prima. Verder heeft NAC in het verleden meer spelers die vet op hun retour waren voor een seizoen weer aan het ballen gekregen. Een gokje moet je soms durven maken.

Laad alle berichten na dit bericht in