Wij gaan niet opzij

Drie spelers in voorselectie voor interlands

Das Phantom

Drie spelers van NAC zijn opgenomen in de voorselectie van hun land. Colin Rösler, Moíse Adiléhou en Omar Mekkaoui mogen zich mogelijk gaan opmaken voor minuten in het internationale voetbal.

Rösler zit bij de voorselectie van Noorwegen O21 en hoort op 28 september of hij zich moet melden voor wedstrijden tegen Kroatië (8 oktober) en Estland (12 oktober). 

Adiléhou hoort 25 september of hij bij de definitieve selectie zit van Benin. Het land speelt twee WK-kwalificatiewedstrijden tegen Tanzania (8 oktober) en de Democratische Republiek Congo (12 oktober). 

Mekkaoui is wederom opgeroepen voor Oranje O17. De verdediger won begin deze maand met Oranje de Syrenka Cup en zit nu bij de voorselectie voor de wedstrijden tegen Wales (8 oktober) en Spanje (10 oktober) op het programma. 28 september hoort Mekkaoui of hij zich moet melden in Zeist. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
6 Reacties
16   1  
Ata

Johnny, ik vrees dat je te snel op 'verzenden' hebt gedrukt. Ik zie niets over EdG staan in je reactie.

20   8  
Sjak

Alleen Mekkaoui laten gaan, we moeten zorgzaam omgaan met onze jeugd, dat is nog het enige kapitaal wat ons rest, en in Noorwegen en Benim, hebben ze NAC wel zien spelen de laatste weken en weten ze dat we 17e staan in de KKD!

12   23  
Johnny1912

Het is met je land ook slecht gesteld als je spelers moet selecteren voor je nationale team of reserve nationale team uit de bodem van de KKD.

Alleen Omar is prima.

16   1  
Ata

Johnny, ik vrees dat je te snel op 'verzenden' hebt gedrukt. Ik zie niets over EdG staan in je reactie.

6   0  
Murfke

Dit jaar is de oogst van zuurkool al vroeg...

0   2  
Wallie

Aan die spelers heb je niks .

0   0  
den hulk

laat deze spelers maar gaan nieuwe achterhoede legion melone marijnissen bakker

Laad alle berichten na dit bericht in