Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Hyballa aan de slag op derde niveau van Duitsland

Das Phantom

Peter Hyballa heeft een nieuwe werkgever. Na zijn spraakmakende vertrek bij Esbjerg fB gaat de Duitser aan de slag op het derde niveau in Duitsland. Türkgücü München is de nieuwe werkgever van Hyballa.

Hyballa heeft veel zin in zijn nieuwe avontuur, laat hij optekenen op de site van zijn nieuwe club. "Mijn doel is om elke speler in dit echt interessante team te ontwikkelen en te verbeteren. Het is belangrijk om een ​​team te vormen uit de vele goede individuele spelers die aan de top kunnen spelen in deze evenwichtige, veeleisende 3e divisie." 

Türkgücü München staat op dit tiende in de competitie. Vorig seizoen eindigde de club op een dertiende plaats nadat het een jaar eerder was gepromoveerd. 

Bron:
B-Side Rats, Türkgücü München
Vorig bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #88 20 reacties
22 Reacties
81   8  
Rattata

Ik wens hem een succesvolle drie maanden toe!

13   92  
Johnny1912

Hoe die telkens weer aan werk komt begrijp je toch ook niet. Overal met een hoop gezeik weg gestuurd. En volgens mij bij zijn laatste 3-4 clubs niet eens een jaar volgehouden.

Zou het overigens wel een stuk beter doen dan De Graaf. Die snapt er helemaal geen klote van.

Schandalig dat iemand als Penders naar Eindhoven moet vertrekken om een kans als hoofdtrainer te hebben een De Graaf hier meteen het vertrouwen krijgt. En dat vertrouwen dan vervolgens helemaal niet uitbetaald!!

81   8  
Rattata

Ik wens hem een succesvolle drie maanden toe!

19   3  
YLLWBLCK

Bij ons een volksheld volgens velen…zal nu wel weer ontkend worden door dezelfde personen…

22   3  
Ivo

Altijd interessant om te volgen hoe lang het gaat duren. Genialiteit en gekte liggen vaak dicht bij elkaar.

31   16  
Tip

Hyballa is een heel interessante persoonlijkheid. Een intelligente beetje gekke man die altijd weer aan de bak komt. Tegendeel van grijze muis.

Ik zie met angst en beven de kritiek op de Graaf toenemen. Toen Steijn kwam was nagenoeg iedereen het erover eens dat steeds de trainer ontslaan niks bracht. Het kost bakken geld en levert alleen maar ellende op. Een seizoen later was het toch weer bingo. En de prestaties verbeteren niks. Ben bang als we nog wat punten verspelen dat er zal worden geroepen dat de Graaf op moet zouten. NAC is een op hol geslagen club. De nieuwe eigenaar moet dit gaan oplossen.

4   27  
Chapuisat

Veel succes voor de komende 3 maanden, daarna weer ontslagen deze hersenloze trainer

35   12  
Kroeten

Geef die johnny eens een ban. Alleen maar negatief hier pff

34   1  
Marco van bavel

Voor mij blijft hij een geniale gek!

20   7  
Bertus

Mensen met een mening en met ballen worden niet gepruimd en zeker niet bij NAC.
Daarom komen we ook zo moeilijk uit deze ellende.
Maar voor mensen met deze werklust , kennis en gedrevenheid is er altijd plaats ergens.
Met Hyballa hadden we nu niet gestaan waar we nu staan en speelden we gewoon eredivisie.

16   29  
Johnny1912

Kroeten

Een ban voor wat? De waarheid verkondigen die toevallig negatief is en onderbouwen?

Had liever Penders gezien als trainer, en vind het jammer dat De Graaf meteen een kans krijgt terwijl die nog niks heeft laten zien en Penders ongeslagen is als interim.

En als er iets positiefs te vermelden was zou ik dat ook doen hoor. Maar er valt helaas niks positiefs te vermelden als je voor het eerst in 25 jaar in de kelder van het betaald voetbal bivakkeert en het bestuurlijk een puinhoop is!!

Ohja 1 ding, het bier smaakte goed vrijdag!

12   10  
Naccertt

@johnny1912,

Word je nu niet moe van jezelf. Continu negatief zijn zonder ook een realistische oplossing aandragen? Vertel eens wat er in jouw beleving had moeten gebeuren. Graag wel realistische oplossing aandragen ;)

On topic, fijn voor hyballa weer een club heeft. Wel bijzonder dat gezien zijn historie er nog clubs zijn die er aan beginnen.

5   21  
Johnny1912

Naccert

Misschien moet je eens goed leren lezen. Volgensmij is Kestens in de basis laten starten en Velanas op het middenveld zetten een hele realistische oplossing voor Jong Ajax uit.
Zo maar een greep uit de oplossingen.

5   4  
Lamington

Klinkt erg Duits..

6   2  
Ix

@lamington: en een klein beetje Frans…

7   2  
Becherovka

@Tip

Het zijn de bewegingen die je standaard ziet bij een club waar het niet goed loopt. Ter beeldvorming; hetzelfde gebeurt nu bij PEC Zwolle.

Het is triest, maar er blijven mensen geloven dat trainers ontslaan het beste is. Die 13 voorgangers hadden er allemaal niets mee te maken, dit is een geïsoleerd incident.

De duurzame oplossing is dat je leert omgaan met de frustratie en je verwachtingen gaat bijstellen naar beneden. Dat zal nog een trainer of 40 extra duren voordat we iedereen tot dat inzicht hebben.

23   11  
Belgische Naccer

Was de perfecte trainer voor NAC.

Hij kreeg in 2 weken voor elkaar, waarvan Brood en Steijn alleen maar kunnen dromen.

Namelijk een fitte ploeg die voor elkaar door het vuur ging en er bij ieder duel boven op klapte...

Als je dan ziet, waar we nu wekelijks naar moeten kijken, dan denk ik nog weleens met weemoed terug aan het team en de mentaliteit die we toen hadden...

Natuurlijk is hij gek, maar dat moet je ook zijn, als je bij NAC trainer bent, anders begin je er bij voorbaat niet aan.

Van mij mag hij terugkomen. Met Lokhoff als TD.

5   2  
Bertus076

Hyballa is een beetje de Balotelli onder de trainers

6   2  
Robbie Rafello

bij Türkgücü München zullen de witte lijntjes wel korter zijn. Onee , dat zijn natuurlijk lontjes....

3   4  
Umberto

Aan de Grunwalderstrasse kun je zeker alvast een dekbedovertrekje van de club kopen.

Hyballa....kijk mij eens een apart mannetje zijn...
Ik neem mijn vriendje Mike mee naar elke nieuwe club en doe hard mijn best te shockeren zodat mijn imago op peil blijft.

Verder ben ik emotioneel eenzaam maar weet dat te camoufleren door in allerlei soorten media te verschijnen met elke keer hetzelfde verhaaltje.

Wat een aandacht voor deze man..

7   1  
die ne gast

@TIP
Tuurlijk neemt de kritiek op De Graaf toe, maar volgens mij snapt bijna iedereen dat NAC (en De Graaf) moet roeien met de riemen die je hebt gekregen door het overname-verhaal. De aandeelhouders sturen op een hoge overname-som en hebben dus niet geïnvesteerd in de selectie. Liever geld op de bank dan op het veld.

Iedereen ziet dat er te veel zwakke plekken in de selectie zitten, we veel blessureleed hebben gehad en niet iedereen nog topfit is.
Kritiek op de tegenvallende resultaten mag wat mij betreft gewoon geuit worden. Het is topsport en die druk hoort erbij. Ik zie/hoor nog weinig mensen echt om het ontslag van De Graaf roepen, omdat de meeste supporters echt wel snappen dat een andere trainer het niet heel veel beter gaat doen.

De positie van Steijn was onthoudbaar, niet alleen vanwege het slechte voetbal en de tegenvallende resultaten, maar vooral vanwege Ibiza-gate en het schofferen van 'mister NAC' Ton Lokhoff. Die houding en dat gedrag was veel meer doorslaggevend in zijn ontslag dan het mislopen van de promotie. Maar ja, Steijn en in de spiegel kijken....

4   1  
geelzwartwit

Zou toch wel een sterke performance coach voor de jeugd en O21 en NAC1 kunnen zijn lijkt mij. Maar die hebben we net 1. Gewoon zijn functie simpel en duidelijk houden en de vruchten ervan plukken. Dit kan echter alleen onder een TD waar hij 2 handen op 1 buik mee is.

Mensen inzetten op het stuk waar ze goed in zijn. Waar ze minder of niet goed in zijn herkennen en zeker niet laten uitvoeren

1   1  
Ed

Graaf gewoon laten zitten. Doet het prima en geeft ook duidelijk uitleg na afloop. Fc Eindhoven wordt 3 punten.

Laad alle berichten na dit bericht in