Wij gaan niet opzij

'Edelenbos presenteert in september de nieuwe RVC'

Eddy W

Nicole Edelenbos lijkt druk te zijn. Waar ze eerder Peek al polste voor een functie binnen NAC weet BN deStem ook te melden dat de interim voorzitter volgende maand met de nieuwe bezetting van de RVC naar buiten komt.

Edelenbos is vanaf 1 juni opzoek naar een nieuwe invulling voor de RVC nadat onder andere Gielen, Van Mierlo en Van Nes besloten om weg te gaan. Na drie maanden zoeken heeft Edelenbos een nieuwe invulling gegeven aan de RVC. Hoe de invulling er precies uit gaat zien horen we in september.

Volgend bericht
Peek keert niet terug naar NAC 8 reacties
Terug naar overzicht
51 Reacties
58   2  
Cool Hand

@ Los Pollos - je zou bijna denken dat het je ex-vrouw is, zo veel venijn.

14   1  
Dun Diëe

Nou het zal mij benieuwen. Ongehoord dat Peek is opgestapt omdat hij zich niet kon vinden in het beleid van Smulders. In de normale wereld gaat zoiets andersom.

Nog veel belangrijker dan de posities van beleidsbepalers is dat op deze plekken de zogenoemde "zwaargewichten" komen te zitten. Dus ik ben benieuwd waarmee ze op de proppen komen.

41   11  
Nachoreca1

Serieus peek gaan polsen...wat een armoede. 1 ding moet ik hem nageven; Smulders schatte hij goed in. Maar kap nou eens met die oude garde. Pak een ambitieuze veertiger met het nac dna.

19   6  
O76

Tot op heden lijkt Edelenbos het wel aardig gedaan te hebben met de TD en AD. Ben benieuwd waar ze mee komt.

Ze zou een poging moeten doen om De Kort en Coppens te behouden.

35   56  
van Flieger

De vorige RvC bestond uit lieden die ons NAC compleet verkloot hebben. Ruim 5 jaar lang een puinhoop. Niks controle, niks visie.
Zolang de zelfde aandeelhouders er zitten hoeven we niet te hopen op verbetering. De huidige directie is daar een stuitend voorbeeld van, nog binnen de proeftijd logen beide heren al een keer en public.
Maar het gaat om de 3 bezitters met het meerderheidsbelang. De feitelijke leiding van ons NAC is in hun handen. Ze bemoeiden en bemoeien zich overal mee en hebben de boel stevig in handen. Van niemand die zich ooit bij hen meldde met echte veranderingen is ooit nog wat vernomen. Van Flieg heeft zelden lieden gezien die zo ontzettend veel energie staken in het behoud van hun eigen meerderheidsbelang. Want daar ging en gaat het ze om. Het belang van NAC komt pas na hun eigen belang. Met als gevolg dat er verder alleen desperado's en psychopaten in management cq bestuursrollen zitten. Want wie wil in godsnaam voor dit soort types werken ?

22   33  
TpT

Eigenlijk toch te gek voor woorden dat iemand als Edelenbos deze macht heeft. Op basis van wat dan? Op zich prima dat er een frisse blik kijkt in plaats van keuzes op basis van oude garde of vriendjespolitiek, maar vind dit toch wel heel apart.

18   34  
Kipiani

Iemand met een eentje verstand en gevoel gaat op dit moment nooit in een RvC bij NAC. Als men dat wel doet is hij of zij niet goed snik of wil een geil baantje voor zichzelf.
De 9 uit 3 verbloemen heel veel, helaas.

3   13  
Kipiani

beetje verstand

28   58  
van Flieger

De enige die op dit moment voor relatieve rust zorgt in de organisatie is Ruud Brood. Door zijn resultaten en zijn optreden. De rest is hier compleet van afhankelijk. Eisenga en VDA hebben vanwege hun eigen acties nauwelijks geloofwaardigheid meer en de aandeelhouders zijn begin dit jaar al ontmaskerd als onsympathieke egoisten.

Van Flieg kent minstens 5 mensen van niveau die dit klusje met veel enthousiasme en inzet zouden klaren. NAC mensen. En die niet voor 125/eur in de Rotterdamse grabbelton mogen graaien.

17   1  
Misterbean

Uit welk potje wordt het salaris van Edelenbos eigenlijk uit betaald? Betalen de grote 3 dat? Of gaat dat van het budget af?

25   47  
JeePee

Heb nog even goed gekeken naar de banvoorwaarden van BSR. Grijp nu in en geeft van Flieger een definitieve ban. Doen jullie dit niet dan wordt je niet meer serieus genomen. Deze idioot blijft mensen beschadigen.. De Kort mag wat mij betreft best blijven. Heeft heel goed financieel werk verricht.

22   15  
F8Hipster (BSR)

Moet eerlijk zeggen dat ik het nu best wel eens ben met von Flieger, hoewel in andere bewoordingen. Het opnieuw polsen van Peek wijst wat mij betreft op weinig creativiteit en geeft me geen positief gevoel over Edelenbosch. De voortekenen zijn niet positief maar wellicht weet ze ons toch te verrassen...

24   2  
Peter13

Desperado's, psychopaten, liegen, niet goed snik, onsympathiek, graaien. Na 10 reacties is er al weer een mooie karakterschets gegeven van iedereen die bij NAC aan de touwtjes trekt of gepolst wordt dat te gaan doen.

31   16  
steven73

Aan al die negatievelingen hier incl die kruikenzeiker van Flieg Ga eens achter je club staan. geef de nieuwe algemeen directeur, technisch directeur, hoofdscout, etc etc.... de kans om zich te bewijzen. tot nu toe 9 uit 3, geluk of niet we hebben het wel.

49   14  
willem 4,5

Heb besloten nooit meer op de zogenaamde intellectuele diaree te reageren van FL. (kan de gehele naam niet door mijn strot krijgen) zal ik ook niet doen. Wel stel ik dat TVDA een goed elftal heeft samengesteld met weinig middelen , dat de lach weer terug is bij onze club, dat het rustig is op bestuurlijk gebied na lange tijd en dat de trainer een goed team aan het smeden is. Daarom pluim voor TVDA en de andere bestuurders, goed gedaan jongens!

18   5  
Da Huge

Ondanks dat ik de keuze voor Peek hoogst merkwaardig vind vraag ik me elke keer weer af hoe een VF zich verhoudt bij offline vergaderingen en op welk niveau hij daar communiceert. Het getuigt volgens mij niet van enige "klasse" om websites als BSR te gebruiken om je bestuurlijk ongenoegen te uiten. Als je echt op een hoog niveau opereert zou het je sieren om dit ook offline te doen zonder online te stoken en meningen te verkondigen. Dit komt waarschijnlijk voort uit een vorm van frustratie van niet gehoord te worden en niet serieus genomen te zijn in het verleden. Maar als ik het zo lees met het continue in derde persoon praten over jezelf snap ik best dat bestuurders en ondernemers je op een bepaald moment gaan uitkotsen. Ik zou me als werkgever in ieder geval achter de oren krabben na het lezen van die uitgebreide stukjes met commentaar. HUP NAC.

18   4  
Optimist

@Peter13
en van Edelenbos wisten we al dat het een "domme doos" is.

Dergelijke uitspraken zeggen natuurlijk meer over degene die ze doet dan over wie ze gedaan worden. Ook zij moet roeien met de riemen die ze krijgt van de aandeelhouders.
We zijn het er denk ik allemaal over eens dat die wel wat royaler mogen zijn, ook al leveren Brood en vdA voorlopig knap werk.

18   44  
Los Pollos Hermanos

Edelenbos is een verschrikking. Hoe BSR kan zeggen dat ze wel druk lijkt te zijn is mij een groot raadsel? Het is onduidelijk wat zij van maart tot nu gedaan heeft. Geen enkele transparantie is er geweest. Niets. Toch één van de zaken waar binnen NAC behoefte aan was en nog steeds is.

Natuurlijk is Edelenbos al langer bekend. Ook bij uw Los Pollos. Al maanden vraag ik hier hoe het kan dat deze incompetente prutser de duurste is op de loonlijst van NAC. Een 1000 euro per dag verdient niemand bij NAC. Not even close. Daarvoor verwacht je wel een professional en niet een uitgekotste en weggehoonde Rotterdamse tuthola.

Er is maar 1 verklaring om deze absurd slechte interim te halen. Een interim die in Rotterdam, door eigen kliek, de stad met pek en veren is uitgejaagd. Vraag het maar na op de burelen aldaar. Iedereen kotst deze vrouw uit. En volledig terecht. Het is een verschrikking om mee te werken.

De verklaring, vraagt u? De 3 moesten blijven sturen, maar wel op de achtergrond. De supporters moesten het idee krijgen dat zij wat meer afstand namen. Dat er ruimte kwam voor vernieuwing. Nieuwe visie, nieuwe werkgroepen etc. (technisch hart) lood om oud ijzer dus. We weten allemaal wat daarvan terecht is gekomen. Een spreekbuis moesten zij hebben. Een figuur wat geen vragen stelt en zichzelf laat misbruiken door degene die haar inhuren. Een figuur die altijd al, ook in de Rotterdamse kliek, werd gebruikt voor de vervelende prutsklussen waar de heren geen zin in hadden. Zie daar, mw -"hier zijn ze dan"- Edelenbos. Een nietszeggende prutser die haar gelijke nog moet treffen.

Deze mevrouw moet zo snel mogelijk van het toneel. NAC zelf heeft echt helemaal niets aan me Edelenbos. Het is gewoon (een hele, hele slechte) spreekbuis en pillon van binnen het slim uitgespeelde spel van de grote 3. De reden dat ze er nog zit, heb ik u reeds verteld en kon u hopelijk zelf ook wel inschatten. Dat betekend echter niet dat de NAC supporter dit zomaar klakkeloos moet accepteren. En zeker niet als je kijkt tegen welke voorwaarden ze er zit en wat het oplevert (tijd, ratio)

Weg ermee!

40   7  
Dun Diëe

Los Pollos, ik kan je bijdragen altijd waarderen. of ik het nou met je eens ben of niet. Maar met die betogen tegen Edelenbosch ga je altijd nat. Klinkt als een persoonlijke vete of aversie die je hebt tegen haar. Noem nou eens man en paard. Welke projecten heeft zij dan in de soep laten lopen? Hoeveel geld is er verloren gegaan? Of welke deadlines werden er gemist? De quote "door iedereen uitgekotst en weggehoond" houdt natuurlijk geen stand,dat snap je zelf ook wel.

58   2  
Cool Hand

@ Los Pollos - je zou bijna denken dat het je ex-vrouw is, zo veel venijn.

12   1  
D'n opletter

Ook ik ben benieuwd naar de nadere toelichting van 'Los Pollos'.

18   5  
Badeend

@ Cool Hand
Ik kreeg er precies hetzelfde gevoel bij. Rustig maar, Pollos - je gaat nog harder op de persoon tekeer dan die narcist die hier al jaren man en paard belachelijk probeert te maken zonder concreet te worden. Strooien met fabeltjes, prima, maar doe het lekker ergens waar je er geen anderen mee lastigvalt, of beschadigt.

10   22  
Breda 1965

ik moet zeggen dat het me allemaal geen reet meer interesseert.Men (de grote 3) gaan toch maar gewoon door met allerlei idioten aantrekken.We staan bovenaan,maar dat is geen graadmeter van hoe we er werkelijk voorstaan.De werkelijkheid zal rond plaats 10 zijn.Met bestuurders directeuren rvc met (NAC)voetbalkennis zullen we pas een vaste eredivisieclub worden,die zitten er nu niet.Alleen maar gebakken luchtverkopers

6   17  
Misterbean

Die foto boven dit artikel zegt alles: 3x niks. Geen visie, geen kennis, geen persoonlijkheid. En dat is dan het gezicht van NAC nu?

26   25  
Los Pollos Hermanos

Het is bij sommige hier bekend dat ik met Edelenbos heb gewerkt in een projectgroep. De exacte namen kan ik uiteraard niet noemen, dat zult u begrijpen. Daarmee betrek ik ook mensen die hier niets mee te maken willen hebben en ook niets meer te maken willen hebben met Edelenbos.

Ik heb een persoonlijke aanvaring gehad met Edelenbos, correct. Dat is hier ook bekend. Maar wel uit professioneel oogpunt en vanuit de opgestelde werkgroep welke ik vertegenwoordigde. Ik kan u vertellen dat werkelijk niemand deze vrouw hoog had of heeft zitten. Wijst u mij, naast de 3 en de Rotterdamse kliek, maar 1 iemand aan die positief over deze mevrouw is. Niemand gaat u vinden.

Laat staan iemand in de voetballerij.

Deze mevrouw is gewoon een véél te dure en incompetente praatpop. Dat is geen persoonlijke aversie of oud zeer, maar dat zijn gewoon feiten. Niemand neemt deze vrouw nog serieus sinds haar debakel in Rotterdam en we worden achter de rug om uitgelachen door iedereen die weet wat voor rol Edelenbos daadwerkelijk vervuld binnen NAC.

Wat ik niet begrijp is dat we hier alles maar laten gebeuren. wanneer het bier een paar cent duurder wordt, komen er acties en wordt er zelfs overwogen horeca punten te blokkeren. Maar een niet transparante en bewezen prutser als Edelenbos kan lekker 1000 euro per dag factureren aan ons.

Onbegrijpelijk!

22   5  
Tombola Breda

Los Pollos: Bestuurlijke werving, laat staan het samenstellen van een RVC is een vrij precair proces. Hoeveel transparantie verwacht je daarin richting supporters? Waarom zouden wij als supporters recht hebben op deze informatie? Informatie die het proces bovendien alleen maar zou kunnen verstoren.

Je spreekt jezelf overigens tegen door eerst te stellen dat Edelenbos niet transparant is en niemand een idee heeft waar ze mee bezig is. Tegelijkertijd komt er een heel betoog over wat ze al dan niet fout doet. Dan kom ik tot de conclusie dat je je mening vormt op basis van aannames en plat oude wijven geroddel.

P.S. 11 oktober El Camino: A Breaking Bad Movie!!

20   6  
Dun Diëe

Los Pollos, je hebt me niet overtuigd. Met je betoog en je manier van argumenteren bevestig je alleen maar dat het een persoon aanvaring is geweest. Goed, we zullen zien hoe het bij NAC allemaal uitpakt. Maar tot zover zie ik wat jij allemaal aanhaalt totaal niet terug in hoe ze bij NAC aan de oppervlakte functioneert.

20   15  
Sp1

3 winstpotten mensen, 9 punten... En één tegentreffer was er nodig om elke kritische noot te waarderen met een duimpje omlaag, de degradatie is eigenlijk alweer vergeten.. Nee, het gaat er bij de meeste om of de bierprijs wel hetzelfde blijft of een ballenjongen die het publiek vermaakt, en het allerbelangrijkste is hoeveel mensen op de dijk hup NAC kunnen schreeuwen.


Kortzichtigheid ten top, bestuurlijk is NAC gewoon gelijk aan een amateurclub. Een achterland goed voor 19.000 supporters en 2x degraderen in 3 jaar tijd.
John peek trapt uiteraard niet in dit charmeoffensief een offensief wat gewoon nog geld kost ook, wat slaat mevrouwtje hiervoor aan?

Euforie is leuk maar de realiteit is bij vele ver te zoeken.

4   2  
D'n Opletter

Ik sluit me aan bij Dun Diëe!

1   7  
Kipiani

van der Aat vanuit Madrid / Monaco in de RvC soms. Past wel.

12   7  
Sorpio

Jezus, Allah, Boeddha of wat voor fictieve personen er ook maar volgelingen hebben,... Wat kunnen mensen toch echt azijnzeiken zeg!! Niet alleen azijnzeiken, maar ook wel degelijk mensen schofferen zonder echte achtergrondinfo te geven "Omdat ik het zeg dat meerdere mensen dat vinden", beetje klaar mee! Mogelijk en waarschijnlijk zal NAC straks verliespunten pakken, echter eerlijk is eerlijk, beter dan 9 uit 3 kan niet. Iedereen kan in het verleden blijven hangen en het ook weer oprakelen, maar accepteer ook dat er nu een positieve vibe hangt en je daar onderdeel van kan zijn. Ik zal eens kijken of een bevriende psycholoog een slaatje kan slaan uit al deze "malheur" persoontjes, snijdt het mes dan toch aan twee kanten!!

3   1  
Ivo

Als er een enigszins redelijke RVC uitgerold komt is dat prima. Laten we eerlijk zijn, het is nou bepaald geen rocket science, het runnen van een voetbalclub. Dat er toezicht nodig is, en een duidelijke beslisstructuur, is wel duidelijk. Met name op technisch vlak en op financieel vlak, zijn er risico's die een RVC moet bewaken. Geen gevalletjes Mommers/Smulders meer, die tijd moet echt voorbij zijn.

17   5  
Plaatjesmaker

Los Pollos, wat voor werk doe jij dan? Je zit nu vanuit de anonimiteit iemand af te zeiken op een op een forum, op basis van een persoonlijke ervaring. Maar waarom moeten we jou geloven? Als ik bekijk hoe onprofessioneel je reageert denk ik eerder dat het probleem aan jou lag.

8   6  
Peter13

@Sp1 - Echt niet iedere kritische noot krijgt hier een duimpje naar beneden. Dit forum is een plek om digitaal over voetbal te kletsen en dan is er ruimte voor allerlei meningen. Maar ik denk dat veel bezoekers het behoorlijk beu zijn dat werkelijk ieder onderwerp hier wordt aangegrepen om dezelfde zure commentaren over dezelfde personen uit te storten.

8   2  
Buurman

Zullen we gewoon afwachten waar Edelenbos in sept. mee komt ? Dat is het juiste moment om op een fatsoenlijke wijze commentaar te leveren. Ik hoop dat ik dan positief kan zijn. We gaan het zien. Dat Edelenbos van 1 persoon er ongelooflijk van langs krijgt,de wijze waarop ook naar mijn mening er ver overheen, zal ze voor 1000,- euro per dag niet van wakker liggen.

9   8  
Braze

@Flieger

Jouw reactie mist iedere vorm van normaal fatsoen.
Ik hoop dat jij geen leiding hoeft te geven aan mensen.
De manier waarop jij mensen persoonlijk probeert te kwetsen zegt veel over jou zelf. Dat is niet fraai!

9   10  
Maarten

Het structureel negatief uitlaten van Flieg komt ook mijn strot uit. Jarenlang verhalen van dezelfde plank. Hij heeft nog minder creativiteit aan postings dan een Hennie Meijer in de spits van Groningen.

4   1  
DunErwt

@maarten.


Je hebt zelf altijd de keuze of je het leest of niet.
Dat gejammer en gezeur altijd........

1   1  
Des NAC’s

Een lange lijst met afwijzingen moet zijn voorafgegaan aan het moment dat ze “dan maar” Peek hebben benaderd

7   0  
Joke

Degene die je echt gaat missen is Eric Matijsen. Die jongen heeft een groot NAC-hart en heeft een goede band met de sponsoren! Jammer dat hij heeft besloten te stoppen! Goed dat hij wel de wedstrijden van NAC zal blijven volgen!!

6   4  
Nacman

Hoorde dat ze alle notiare azijnzeikers op de bar gevraagd hebben om in de rvc te gaan zitten met van flieger als voorzitter

4   3  
Betweter

Ik hoop wel dat Nicole zelf ook langer blijft. Sinds haar komst is het alleen maar professioneler geworden binnen de organisatie.

7   5  
Jammer

@JeePee

Jijzelf kunt van Flieger een definitieve ban geven door deze site niet meer te bezoeken. Ben je van hem af. Jij staat zeker ook te juichen als iemand een ander een gele kaart aan naait. Jammer.

7   9  
JeePee

@jammer
Scroll eens onder aan deze site en klik op reactiebeleid. Lees dan: "Wanneer voldoet een reactie niet aan de voorwaarden" en onder 4 "berichten die er op gericht zijn een persoon of personen te beschadigen". Klip en klaar dus. Flieger doet al heel lang niets anders. Je gele kaart opmerking kan ik niet plaatsen en heeft niets te maken met dit onderwerp.

7   5  
Jammer

@ JeePee

En jij denkt dat de redacteuren van deze site zelf niet slim genoeg zijn. Dat het jouw taak is om ze er op te wijzen dat iemand een ban moet krijgen. Jammer.

2   3  
NB

Edelenbos heeft tot nu toe een prima directie geplaatst. 9 punten uit 3 wedstrijden is als gevolg een prima resultaat.

Wel benieuwd naar de samenstelling van de RvC, hoop een aantal ondernemende mensen met een goed Bredaas netwerk.

1.000 EUR per dag is veel maar ik kan niet beoordelen of ze dit niet waard is.

3   0  
Otjes

Er komt een nieuw Rvc in September. Ik heb zelden zoveel domme reakties gezien op 1 topic.

We wachten het af, misschien zijn we positief verast mensen.

8   7  
van Flieger

Banvragers zijn de pest in de online community van ons NAC. Ultra hypocriete lui met maar 1 agendapunt: onafhankelijke NACmensen de mond te willen snoeren, te muilkorven. Als iemand 1 meter 60 meet dan mag je dat niet melden ? Als iemand in de rol van Uebercommissaris zichzelf op Facebook afficheert met een biertje op het strand terwijl de club naar de ratsmodee aan het gaan is zou je dat niet mogen zeggen ?
Schei uit zeg, dat komt alleen van hele enge bokhonden.

4   4  
Jan Bril

9 punten uit 3 wedstrijden, een kinderhand is snel gevuld.
Een half jaar geleden wilde da Pope onze club terug van de 3 voortdurend miskleunende machtswellustelingen. Ze zitten er nog steeds. Er is echt niets veranderd. Of toch wel. Ze hebben Netelenbos een paar brave jongetjes laten aanstellen die netjes naar de juf luisteren.
Los pollos en flieg hebben beter in de smiezen wat er gaande is dan de polonaiselopers die een half jaar geleden nog moord en brand schreeuwden. En om een ban vragen met de verkeerde argumenten is ook niet handig JEEPEE.

4   3  
Sp1

Is het vragen om bans door mensen die hun "nick name" daar speciaal voor aanpassen weer begonnen ja?

Stop daar toch mee! , leef je in de waan van de dag en ben je positief gestemd dan mag je dat uiten.
Ben je wat gematigd positief en relativeer je de laatste jaren wat anders en vind je dat NAC geleid word door overbetaalde incompetente beleidsbepalers dan moet je dat ook kunnen melden.
Toen NAC de afgrond in denderde had Hans een fanbase opgebouwd waar de gemiddelde artiest jaloers op zou zijn. Nu zijn we 3 wedstrijden onderweg en staan op de tweede plaats en hij is een persona non grata wat zsm gebanned moet worden.

Ik zweef er tussenin, geniet van de broertjes Ilic en zag tegen Helmond sport een aanstekelijk leuk NAC voetballen, allemaal leuk! Maar bedenk je ook dat we weer een seizoen naar treurige potjes gaan kijken met overvolle tribunes.... Financieel staan we stil en clubs als Emmen en Fortuna komen steeds dichterbij. NAC heeft weer de trein gemist.... Door wederom een falend technisch beleid. NAC had al lang structureel linker rijtje moeten spelen.

2   0  
F8Hipster (BSR)

Vragen om een ban is zinloos ondanks dat er hier mensen roepen dat we dat wel honoreren. Wij modereren zelf, en ja ook wij maken wel eens fouten of glipt er een reactie door die niet door de beugel kan. Wij proberen het modereren tot een minimum te beperken zodat er hier een open discussie gevoerd kan worden (waar mensen dus discussieren over de inhoud van het betreffende nieuwsbericht op basis van argumenten)

6   1  
D'n Portugees

Laat ik dan ook maar eens iets zeggen over NIcole Edelenbos nu zij hier verketterd en aan het kruis genageld wordt.

Ik neem het namelijk zeer nadrukkelijk voor haar op.

In mijn carrière heb ik tweemaal beroepsmatig met haar van doen gehad: ergens begin jaren '90 van vorige eeuw toen zij advocaat was en een jaar of 10 geleden toen via bij Boer & Croon werkte en een cliënt van mij heeft geadviseerd.

Ik heb haar in haar beide hoedanigheden ervaren als een ter zake zeer deskundige en bekwame vakvrouw die precies deed wat van haar verwacht werd. Het was als "wederpartij" ook goed zaken met haar doen.

Ik vind het echt volstrekt ongepast dat een persoon die in het verleden kennelijk beroepsmatig een mindere ervaring met iemand heeft gehad, op een fansite van een voetbalclub zijn frustratie over die persoon volstrekt anoniem gaat lopen botvieren.

Laad alle berichten na dit bericht in