Wij gaan niet opzij

Ee Tikkie naar het Zuiden - Podcast #168

Das Phantom

In deze extra uitzending van een Tikkie naar heer Zuiden blikken de jarige Yannick, de opgeknapte Levien en Thijs 1 terug op de wedstrijd NAC-MVV, het prachtige eerbetoon voor Hans van den Dungen, bellen ze met de teruggekeerde Danny Bakker en wordt er reikhalzend uitgekeken naar het tweede duel tegen de Limburgers. Veel luisterplezier en Hup NAC! 

Prachtige dinsdagavond in de play-offs
NAC speelde een goede wedstrijd tegen MVV en gaat met een 1-0 voorsprong naar Limburg. Een extra doelpunt was lekker geweest, maar achteraf ging het vooral over het prachtige eerbetoon voor Hans van den Dungen. Alles kwam samen op de dinsdagavond in het Rat Verlegh Stadion. 

Bellen met Danny Bakker
Ineens stond hij weer op het veld dinsdagavond: Danny Bakker. De verdediger was lang geblesseerd en revalideerde van een ernstige knieblessure. We bespreken met hem hoe het gaat, welk kleur hesje hij deze week kreeg en praten over het gesprek dat hij al had met Peter Maas en Peter Hyballa. Daarnaast heeft hij een update over Omarsson, met wie het volgens Bakker “goed gaat”.  

Op naar Maastricht
Yannick zit morgen onwijs vroeg in de bus naar Maastricht, maar kan nu al niet meer wachten. Verwachten de mannen dat NAC een ronde verder komt of trekt NAC aan her kortste eind? En is het nou verstandig om de IJslandse spits te laten starten of hou je hem liever achter de hand?

B-Side Rats · Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #168
Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
9 Reacties
21   1  
Nicky

Het spel was niet best... maar een wedstrijd bestaat uit veel meer elementen. De minuut stilte en het applaus maakte het tot een prachtige en memorabele wedstrijd.

Nog 5x 1 goal en nul tegen en ik kus de grond op de grote markt terwijl de tranen over mijn wangen rollen van geluk.

9   0  
Beter de Laat dan nooit

Zou mooi zijn als de stand het toelaat Bakker 20-30 minuten zou kunnen meepakken. Kunnen we later nog goed gebruiken.

10   19  
Cees-2

Niet om de pret te bederven, maar zoals hierboven beschreven staat "goede wedstrijd" is ver verwijderd van de waarheid. Schromelijk overdreven zelfs.

21   1  
Nicky

Het spel was niet best... maar een wedstrijd bestaat uit veel meer elementen. De minuut stilte en het applaus maakte het tot een prachtige en memorabele wedstrijd.

Nog 5x 1 goal en nul tegen en ik kus de grond op de grote markt terwijl de tranen over mijn wangen rollen van geluk.

6   2  
Scheppioni

Resultaat telt morgen, hoe lelijk dan ook !!!

2   17  
Hupstein

@nicky hou maar op over de grote markt...morgen word je vijandig ontvangen daar in Maastricht zullen alle registers open getrokken worden...gaan er met 2 0 vanaf en hyballa wordt histerisch langs de lijn....

8   2  
leeuw

HUPSTEIN, Nicky kan mooi dromen en jij kan alleen nachtmerries krijgen als NAC wint.

5   1  
Michel

@HUPSTEIN

Trol toevallig? Als je zo'n ontzag hebt voor een relatief kleine club als MVV ben je ook niet helemaal goed hoor....ik geef best toe dat het kan gaan stormen morgen maar wij zijn ook niet van suiker als ploeg op het veld en publiek. Het had meer afstand moeten zijn voor een watontspannenendere pot en het wordt moeilijk genoeg, maar hoe jij het nu schetst is ook doemscenario bij voorbaat. MVV is niet slecht maar wij ook niet!

7   2  
Breda83

Kan me niet voorstellen dat we morgen de 90 minuten op de klok gaan zien staan. Áls MVV op verliezen staat gaan die gasten daar er echt wel voor zorgen dat de wedstrijd gestaakt wordt. Wie weet zelfs om hun ploeg de kans te geven zich nog te herpakken. Ze zijn er in ieder geval gek genoeg voor.

5   3  
Scheppioni

Wat een post name hier weer zeg, dan wil je zeker nog serieus genomen worden ook ? Vijandig ontvangen.....?? Meteen korte metten maken dan is de angel bij mvv eruit !

Laad alle berichten na dit bericht in