Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #130

Das Phantom

Deze week namen Thijs, Levien en Ferry (ook wel bekend als HoekieB) plaats achter de microfoon. Vlak voor de heren op de opnameknop duwden, kwam er echter mooi nieuws binnen: vandaag zijn namelijk de handtekeningen gezet en daarmee is de overname officieel rond. De heren besloten het te vieren met bubbels!

Overname=rond
Waar vorige week al het heugelijke nieuws naar buiten kwam dat de KNVB en de Gemeente Breda akkoord gingen met de overname van NAC door NAC=Breda, werden vandaag daadwerkelijk de handtekeningen gezet en het proces daarmee afgerond. De mannen in de studio proosten daarom op de goede afloop en bespreken de vervolgsstappen.

NAC - Helmond
NAC wist de eerste wedstrijd van het seizoen met 1-0 te winnen. Ferry was nog op vakantie en Levien en Thijs keken in het stadion. Wat viel er te zeggen over het spel, de inzet en de sfeer? Het komt allemaal voorbij

Vet naar NAC
Het lijkt nu toch echt te gaan gebeuren: Javier Vet komt na twee eerdere pogingen naar NAC. Is dit een echte aanwinst voor de club en wat mogen we van de middenvelder verwachten?

MVV- NAC
De eerste uitwedstrijd van dit seizoen is tegen MVV. Een verplichte buscombi op de maandag is niet het meest aantrekkelijke plaatje en dus hopen de heren ook dat de pot wordt uitgezonden door ESPN. Gaat NAC ook deze wedstrijd winnen?

B-Side Rats · Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #130
Bron:
B-Side Rats
17 Reacties
49   1  
Joop

Nac word live uitgezonden de 15de

16   7  
Scheppioni

Tuurlijk moeten we bij mvv gaan winnen !!!

49   1  
Joop

Nac word live uitgezonden de 15de

11   2  
Nacman

Waar kan ik de podcast luisteren er staat geen link

6   3  
Eddy W (BSR)

@NACMAN,

Ik zal de link zo toevoegen. Maar je kan hem natuurlijk ook via Spotify luisteren!

14   5  
Das Phantom (BSR)

Sorry, twee glaasjes cava en gelijk niet meer scherp. Dank, Eddy!

8   12  
Nacman

Geef niet mannen op zulk goed nieuws moet gedronken worden ik heb niet ook een heerlijk glas witte wijn in geschonken wel alcholvrij.

11   9  
Tip

Mooi dat het eindelijk helemaal rond is. Benieuwd wie de functies gaan vervullen ? En rap er twee versterkingen bij. Nu begint het pas !

7   8  
Toontje Hoger

Wanneer is de presentatie van Toon ?

6   31  
Fan uit Zevenbergen

Toon & Stan beginnen 1 september

Buitenlandse aanvaller word deze week bekend gemaakt ..

En Vet binnen 48 uur zijn de kleine dingen

Tja onze Eric was mee vakantie hey

15   2  
gjoewie

Ik neem aan dat de post van Van Flieger verwijderd is? De reactie van NACman hangt nu een beetje in de lucht...
Manders zal ergens in de loop van september zijn sleutels inleveren. Hij heeft een opzegtermijn van een maand en dat betreft meestal een kalendermaand. Dus als er per 8 augustus nieuwe eigenaren zijn die hem de wacht aanzeggen, dan betekent dat hij nog tot eind september in dienst zal zijn. Wat overigens niet belet om een nieuwe algemeen directeur aan te stellen, wel zo handig als je een zekere overlap hebt om zaken over te geven.
Verder heeft Manders natuurlijk niet veel te doen. Hij zal zich zitten te beraden wat hij nu gaat doen en ik ben daar eerlijk gezegd ook erg benieuwd naar. Wellicht heeft hij nu tijd om net als onze vriend Theo Mommers een boek over zijn tijd bij NAC te schrijven. Ik heb dat boek van Mommers nog steeds niet uit. Ik lig iedere keer dubbel van het lachen van alle onjuistheden die er in staan. Het is ook nooit zijn schuld. Welnu, ik vermoed dat Manders ook wel een dergelijk boek zou kunnen schrijven.
Enfin, ik wens hem veel succes in zijn verdere carriere.

6   1  
Matc

Gan uit Zevenbergen = Fan uit Kaatsheuvel

8   21  
Het spook

Gelukkig is de overname een feit.

Noad1976, je bent de zwakste schakel met derest van je nicknames.

Hoop oprecht wel dat de nieuwe eigenaren zo creatief zijn hun eigen netwerk ( en die van Ton, inTonwetrust ) te gebruiken voor versterkingen. En ze dus Vet (uit de Steijn/Manders/Schoenmaker koker) links laten liggen. We hebben Plat al. Doe mij maar een creatievere aanvallendere middenvelder, en voorin nog wat erbij.

1   9  
Paashaas

@fan uit zevenbergen

Wie zijn Toon & Stan? En heb je bronnen voor de buitenlandse versterking en/of Vet?

9   3  
NACMulty

Toon Gerbrands en Stan Valkx

17   2  
@het spook

Beest, livingthedream, het spook

Je bent er maar druk mee heej😆😆😆😆

11   9  
Tip

Als Toon en Stan komen , het fluistert een beetje rond, dat doet N=B in mijn ogen een gouwe zet. Ik zou met mensen van dit kaliber echt zeer gelukkig zijn.

3   1  
Snipes

Vaste luisteraar van de podcast en ik wil even mijn waardering uitspreken voor jullie werk! Inhoudelijk erg vermakelijk en voor vrijwilligers met zo’n tijdrovende hobby toch maar mooi voor elkaar! Top heren.

Daarbij mogen we trots zijn dat we met nac 3 mooie podcasts in huis hebben (tikkie, na praat en gegenpressing) met allemaal hun eigen unieke kenmerken, waardoor het leuk is om naar alle drie te luisteren.

En daarbij nog een tip, luister ook naar de podcast van Hoekie B. Eerste de beste is ook top. Bredere kijk op de hele kkd en stuk voor stuk vermakelijke presentatoren.

Laad alle berichten na dit bericht in