Wij gaan niet opzij

Overname officieel rond: handtekeningen zijn gezet

Das Phantom

Mooi nieuws op de maandagavond, want ook de laatste horde in het overnameproces is genomen. Vandaag zijn de handtekeningen gezet door de betrokken partijen en daarmee is de overname van NAC door NAC=Breda officieel een feit.

Vorige week kon de NAC-vlag al uit toen de KNVB en later ook de Gemeente Breda akkoord gaf op de de overnameplannen van NAC=Breda. Vandaag zijn de handtekeningen gezet door de betrokken partijen. 

Daarmee kan er nu daadwerkelijk worden gebouwd aan de club. Zoals eerder aangegeven door de groep investeerders zal er eerst een stichting bestuur worden aangesteld alvorens er een RvC en nieuwe directeur worden geïnstalleerd bij NAC.

In Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #121 gad Sebastian Verkuilen destijds aan dat ze na de overname snel nieuws verwachten over de verschillende namen die ingevuld dienden te worden bij de verschillende poppetjes. Mogelijk later deze week dus meer nieuws. 

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #130 17 reacties
Volgend bericht
Ex-NAC: Weekoverzicht 3 reacties
67 Reacties
105   7  
Benn076 (BSR)

Hup NAC=Breda!

105   7  
Benn076 (BSR)

Hup NAC=Breda!

45   9  
Rubenac

Wij gaan nooit, wij gaan nooit meer opzij💪🏻

34   2  
Bammes

Top mannen !! Op naar een helder blauwe lucht !! Nac = Breda succes !!

54   95  
Eastwood

Mooi nieuws maar temper de verwachtingen nou. Het feit dat je met 1-0 wint van de hekkensluiter van vorig jaar en niet meer dan 2 schoten heb gehad in 90 minuten zegt genoeg. Nog een hele lange taaie weg te gaan!

24   2  
Dun Henk

Mooi! En hopelijk komt er ook nu gauw een eind aan mijn nieuwsgierigheid wie er op de directie plekken komen!

73   5  
Kudeta

dus vanaf vandaag noooooooit meer Manders

69   8  
enaaceebreda

@Eastwood
Eens dat het nog niet veel was, en dat getemperde verwachtingen op z’n plek zijn, maar als je het Helmond van dit seizoen met dat van vorig seizoen gaat vergelijken heb je er niet veel van begrepen.

21   46  
Per

Ik verwacht Goetzee weer terug.

14   6  
Ata

Mooi!!

25   2  
Ivo

Goed nieuws dat het nu helemaal rond is. Er is veel, heel veel herstelwerk te doen. NAC=Breda veel succes en wijsheid gewenst!

Ik ben benieuwd naar de aanstelligen, de personen die de club gaan leiden. Dat zal op korte termijn wel duidelijk worden.

8   49  
Scheppioni

Mooi, maar had gehoopt dat alles in de steigers stond nu, maar het blijft wel wat stil, ik had zeker nog twee versterkingen verwacht !

57   12  
Willem 4,5

Ben van mening dat het niet promoveren afgelopen seizoen alleen maar winst heeft opgeleverd. Als we wél waren gepromoveerd hadden we nog steeds met de Haagse kliek gezeten met Steijn en Manders als grootste criminelen. Nu is alles weer terug in het Haagse hok en opgedonderd en kunnen we weer bouwen aan een écht NAC. We zijn op de goede weg, zie de toekomst zonnig in!

34   3  
Krenk

Laatste actie van Manders ‘in dienst’ van NAC?

32   6  
Cees-2

Eastwood: Je hebt helemaal gelijk, nog een lange weg te gaan. Maar dat is niets nieuws. Liever een mooie lange weg, omhoog, dan een korte opportunistische, hobbelige weg, en opnieuw de afgrond in. Geef ze de tijd om nu wel op de juiste manier te bouwen. Mislukt dat onverhoopt door opnieuw mismanagement, dan mag je best kritisch zijn. Maar nu geef je ze een bepaalde ruimte om hun plannen, beleid gestalte te geven. En dat kost simpelweg tijd!

24   12  
BSM’06

We moeten eens ophouden met ‘verwachtingen temperen’. Ook al weten we beter.

Maar precies onder deze allesbehalve ambitieuze instellingen zijn we gezapig volkje geworden.

Dus ook al weten we beter: gewoon volle bak er tegenaan knallen. Zowel de club als de supporters. Ambitie is soms pijnlijk, maar geen ambitie nog veel meer. Kijk naar de afgelopen 10 jaar kutvoetbal.

28   3  
Nacman

Mooi geef Manders een doos voor zijn spullen in te doen en een schop onder zijn kont de deur uit met een spreekverbod over NAC

32   3  
Scheids!

Dus Manders is nu écht out?

21   0  
Ouwe spionkop

Buiten jullie site verder geen bevestiging. Niet dat ik er aan twijfel maar das toch wel vreemd? Lijkt me iets om even te vieren.

19   2  
Geelzwartwit

Mooi dat het officieel is en mee eens dat je in betaald voetbal, profsport niks moet temperen. Het maximale halen uit wat je hebt en waar je dan eindigt zie je op het eind van de rit.
NAC is er erg bij gebaat zo snel mogelijk te promoveren dus als dat onverwachts gebeurd omdat je er vol voor ging en in geloofde dan is dat mooi meegenomen.

Velanas houdt ook niet van temperen zo hij in BnDestem aangaf.

Juist nu de overname een feit is volle bak vooruit

34   22  
Woutert

Had tijdje geleden contact met Alex Schalk op instagram, hij zij dat als lokhoff terug komt hij weer dolgraag naar ons mooie breda wil komen. Van mij mag hij komen!!

22   2  
Sportsbar Fanatic

Mooi, kom dan maar meteen door met de invulling van de juiste poppetjes binnen de organisatie en de benodigde versterkingen in het veld.

13   11  
RaraNAC

Een einde van een dramatisch hoofdstuk!

Een hoofdstuk met aandeelhouders tegen wil en dank en een passende slot paragraaf van Manders en “ik doe aangifte” Steijn.

Een hoofdstuk met belachelijk veel trainers, td’s en ad’s.

Een hoofdstuk waar je elk jaar een stapje terug deed.

Een hoofdstuk waarin de ziel van de club bijna werd verkocht.

Een hoofdstuk wat altijd moet blijven bestaan (en niet -op z’n wokes- uit de geschiedenisboeken moet worden gehaald).
Dit hoofdstuk laat ik m’n kinderen keer op keer lezen zodat ze zien hoe het niet moet en waar we vandaan komen.

8-8-22 - mooie datum voor de geschiedenisboeken.

Hup NAC

14   14  
Eastwood

@ENAACEEBREDA los van ambities van Helmond en de ervaring die er bij gehaald is, is het een feit dat een handjevol spelers van vrijdag ook vorig jaar in dat team stonden. We moeten niet gaan doen alsof we een potentieel titelkandidaat hebben verslagen en ik moet nog maar zien of we ons kunnen meten met de top van de kkd. Meer wilde ik er niet meer zeggen

13   2  
Das Phantom (BSR)

@Ouwe Spionkop

We vroegen simpelweg voor de uitzending even na of er nog iets te melden was. Toen kregen we deze bevestiging.

Weet niet of ze er alsnog een moment van maken of dat dit slecht een kleine horde was. Misschien communiceren ze pas weer als het bestuur van de stichting wordt geïnstalleerd of komen ze van de week met update.

17   6  
Rob

Geweldig nieuws! Nu de rust bewaren als het even niet lekker loopt.. opbouwen kost tijd! Maar volste vertrouwen in de wederopbouw. Toon Gerbrands kom er maar in 👌

55   12  
Hont

Misschien niet populair om hier te zeggen, maar toch nog even als afscheid een bedankje richting de vorige eigenaren. Als zij hun schulden niet hadden omgezet in aandelen waren we er nu niet meer.

Het is mooi dat de best denkbare optie nu werkelijkheid is geworden. NAC wordt weer van NAC. De hemel lijkt echt weer stralend blauw te worden!

12   9  
HarmeNAC

Nou, mooi dat er in ieder geval echt aan een nieuw hoofdstuk begonnen wordt. We gaan zien wat het oplevert, intussen blijven we de mannen in het geel en zwart gewoon supporteren.

Bovendien, ik heb liever een echte club, met lokale smoel, die regelmatig in de eerste divisie speelt, dan een plastic club die met bloed geld in de eredivisie speelt.

Hup NAC.

20   3  
enaaceebreda

@eastwood
Ik snap wel wat je bedoeld, maar dit Helmond gaat natuurlijk geen laatste worden, dus wmb een beetje ongepast dat er bij te halen.

Overigens vind ik, natuurlijk, dat we voor het hoogst haalbare moeten gaan en dat ambitie gezond is. Maar ik denk zeker dat we als supporters geduld moeten hebben, en niet meteen alles en iedereen afzagen als het een keer tegen zit (wat zeker gaat gebeuren).

Zoals ik al in een ander bericht aanhaalde gebeurd dat nu met Hermann, die er zogenaamd niks van kan. Dat zelfde gold vorig jaar in het eerste seizoens helft voor Velanas. Dat was een enorme miskoop en volgens sommige symbool voor het wanbeleid. Nu is het (een van) de belangrijkste spelers.

19   8  
Ernie

Mooi!
Laat de echte versterkingen nu maar komen.

5   2  
maarten

cheers!!!

7   2  
Die ne gast

Mooi nieuws. Dit maakt hopelijk kortere en snellere besluitvorming mogelijk. De transfermarkt is nog open…
Ik ben benieuwd hoe snel de eerste namen van Stichtingsbestuur bekend gemaakt worden en wie dat zijn. Maar daarna begint het pas echt: mensen voor de RvC, AD en TD. Dat zijn de mensen die het de komende jaren écht moeten gaan doen.

Ambitie is goed, het hoogst haalbare nastreven ook, maar je moet ook realistisch blijven: met deze selectie zal je nooit bij de eerste 2 eindigen.
De ambitie mag hoog zijn en de spelers mogen de lat voor zichzelf heel hoog leggen (graag zelfs, daarvoor zijn ze ook topsporters), maar onze verwachtingen kunnen dat dit jaar niet zijn. Van torenhoge verwachtingen bij de supporters die uiteindelijk niet uitkomen is NAC nog nooit beter geworden…

13   6  
Fritske d'n Olifant

Fijn dat alles rond komt nu. Ik ben heel benieuwd naar het vervolgtraject. Welke wijze heren gaan het stichtingsbestuur vormen?

Verder zit er een groot verschil tussen altijd het hoogste nastreven en er een realistisch verwachtingspatroon op na houden. Dat Velanas zegt voor promotie te willen strijden met NAC lijkt me niet meer dan logisch. Geen enkele topsporter en zeker geen speler van NAC gaat uitspreken dat lekker meedraaien onderaan in het linkerrijtje van de kkd ook oké is. Maar moeten wij als supporters van deze spelersgroep meer eisen? En dan gaat het niet eens om de voetballende kwaliteiten, maar als je ziet welke spelers er op welk moment pas zijn gehaald en wat voor voorbereiding ze gedraaid hebben is dat allemaal verre van ideaal. Het enige dat wij als supporters mogen verwachten is dat spelers ieder weekend 100% voor deze prachtige club geven. Maar als er dan een keer verloren wordt of zelfs 2 of 3 keer achter elkaar dan moeten we daar niet gek van staan te kijken. Als NAC met deze groep evt. aangevuld met wat extra kwaliteit nu of in de winterstop bij de eerste 5 van deze kkd eindigt dan mag dat gerust een klein wonder genoemd worden en dat weten de nieuwe eigenaren ook.

23   51  
BREDA 1965

Ik kom hier al een paar dagen de naam van schalk tegen,het waarom ontgaat mij die jongen komt hier vandaan...maar die kan er helemaal niks van...

15   9  
Da Huge

Nu kan het ECHT beginnen al hoop ik niet dat het gaat worden ingevuld met het Jeka netwerk…

4   12  
ome cor

Blanco schrijft maar weer eens een niks meer zeggend riedeltje over Vet in BN de Stem.
Alsof we niet al wisten dat NAC en Vet met elkaar in gesprek zijn en NAC=Breda sinds gisteren pas echt de vrijheid van handelen heeft.

Ben benieuwd naar welke poppetjes er later deze week nog genoemd gaan worden.

10   1  
Dun Diëe

Eindelijk is het zover… Nu mijn favoriete tijd van het jaar: de weken waarin er een nieuwe directie aangesteld gaat worden.

Zonder gekheid: natuurlijk ben ik benieuwd naar AD en TD. Maar stiekem toch ook benieuwd naar de nieuwe RvC. Want dat bleek in voorgaande edities toch altijd een tandeloze tijger te zijn.

15   2  
Nonkel Frans

De koop is nu echt rond. Een zeer heuglijk feit. We mogen de regionale ondernemers heel dankbaar zijn.
Een dezer dagen zullen de nieuwe leden van bestuur en directie dus aangekondigd worden. Dat gaat mogelijk gepaard met een " wie gaat en wie komt" lezing. Wel dan hoop ik dat zij tijdens deze presentatie formeel bevestigen dat mannetje manders nu echt maar dan ook helemaal echt - formeel en informeel - is opgesodemieterd bij NAC en uit heel Breda als t effe kan.

Met daarbij mijn oprechte wens en dringend verzoek om het uit hun beleefde hersens te laten om t miezerige mannetje te bedanken. Iets wat gangbaar en netjes is bij deze gelegenheden maar in dit geval zeer - "heel zeer " - ongepast zou zijn.

Klaar- over en uit - boek dicht - finito - basta - nooit, nooit meer. No nay never no more.

Hup NAC!

0   0  
robbie

Wat voor specifieke eisen zouden gaan stellen aan de RVC ?

1   0  
Jan Maters

Gefeliciteerd, dit wordt weer een nieuwe weg voor ons NAC. Het zal niet eenvoudig worden maar mijn hoop is hier op gebaseerd. Nog een beetje zelfverzekerd gaan voetballen. Zet hem op. 💪💛🖤

3   2  
Gerrit Hiemstra

Etten-Leur, vrijwel onbewolkt, tact: 28,3 gr, wind NO kracht 2.

Goed nieuws, beter laat dan nooit! Ik ben ontzettend benieuwd wie nu de AD en TD wordt en tevens wie komen er in de raad van commissarissen! Ik heb er alle vertrouwen in dat de nieuwe eigenaren de juiste poppetjes op de juiste plekken zetten! Eerst het fundament aanpakken, vanuit daar naar het veld! Ik neem aan dat NAC = Breda al vrij ver is met het invullen van deze functies en dat men met die personen al een beleidsplan heeft geschetst waar we naartoe willen op korte en lange termijn want als je leuke spelers wilt strikken heb je een goed verhaal nodig waar in speler in gelooft want dat bepaald in veel gevallen voor de helft de keuze van desbetreffende speler, want op dit moment kunnen we nog niet en moeten we ook niet willen om (flinke) salarissen te betalen. Onze TD mag best goed verdienen want iemand met een breed netwerk (contacten met spelersmakelaars, trainers, clubs, bevriende ex-collega’s in de voetballerij etc) kost gewoon geld.

Hup NAC!

0   0  
Hansss

Succes mannen! Ik houd mijn hart vast en hoop dat jullie met een zakelijke blik te werk gaan en niet vanuit je supporters gevoel, zo kun je geen stabiele club worden. Maar goed ik neem aan dat de betreffende heren, aangezien ze het vermogen hebben, dit zelf nog beter weten dan ik. Zet m op! Ben benieuwd

0   0  
Theos

Goed nieuws !
Laatste stap is nog het verwerken van e.e.a in het register van de Kamer van Koophandel.
Tot gisteren stond Mattijs Pieter Bernhard Manders nog ingeschreven als Algemeen Directeur en zelfstandig bevoegd om te tekenen.
Dit zal hopelijk snel aangepast zijn als alles via de notaris is verwerkt.

0   0  
maya

Ik verloor mijn man aan een andere vrouw, na 4 jaar huwelijk. we hadden een mooi huwelijk maar hij begon een relatie met een collega die hem achterna zat. hij trekt in bij de vrouw en weigert met me te praten of terug naar huis te komen. Ik was zo kapot en vond het moeilijk om ermee om te gaan. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Toen ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een opmerking van Amber tegen die suggereerde dat geestelijke vader, baba genaamd, haar hielp haar huwelijksproblemen op te lossen en haar verbroken relaties te herstellen, enzovoort. dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op via de e-mail die ik op de getuigenis zag en hij deed een spreuk voor mij. 3 dagen later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor het onrecht dat hij deed en beloofde het nooit meer te doen. sindsdien is alles weer normaal geworden. mijn familie en ik leven weer gelukkig samen. allemaal dankzij deze baba voor wat hij voor mij heeft gedaan. als je een spreukgebruiker nodig hebt die een spreuk kan uitspreken die echt werkt, raad ik je aan contact met hem op te nemen. hij zal je niet teleurstellen. Ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen, want ik ben een levende zwakte. zijn e-mailadres is agboyasolutionhome@gmail.com
en mijn WhatsApp-telefoonnummer is dit +16163684004, je kunt me op WhatsApp schrijven voor het geval je meer informatie nodig hebt over de geestelijke vader. Ik ben Maya uit Nederland, maar ik woon in de Verenigde Staten. bedankt voor het lezen. neem contact met hem op via e-mailadres, agboyasolutionhome@gmail.com

0   0  
Anna Collin

Mijn man verliet me voor een jongere vrouw en ik was er kapot van. Het was alsof ze hem in een kwade spreuk had, Collin keerde zich van de ene op de andere dag tegen me zonder enige waarschuwing. Het gebeurde dit jaar, ik was wanhopig op zoek naar hem om terug te keren omdat we samen een leven hadden opgebouwd en het de harten van de kinderen zou breken. Ik heb elke website voor het casten van spreuken gebruikt die ik kon vinden zonder resultaten. Toen zag ik een bepaalde getuigenis over Dr. Ilekhojie en het gaf me echt hoop omdat het vergelijkbaar was met mijn geval. Ik nam contact met hem op en hij legde me alles uit over wat ik moest doen. Hij begon in juli met mij te werken en als resultaat van al zijn geweldige werk is Collin naar huis teruggekeerd, wat een droom is die uitkomt. Ik ben zo blij en bevoorrecht dat ik Dr Ilekhojie heb ontmoet. Dank je! neem alsjeblieft contact op met Dr Ilekhojie als je huwelijksproblemen hebt en wees gerust om hulp te krijgen WhatsApp op +2348147400259 of stuur hem een bericht via e-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Debby Abba

Mijn man heeft me verlaten om bij een andere vrouw te zijn, Dr. Ajayi is een krachtige spirituele man waar je naartoe kunt rennen als je hulp nodig hebt, hij is de perfecte spreukgebruiker die je kan helpen je levensproblemen op te lossen. je kunt hem bereiken op zijn e-mail:drajayi1990@gmail.com en je kunt ook contact met hem opnemen op zijn WhatsApp / Viber-nummer: +2347084887094 hij heeft me geholpen mijn ex-vrouw terug te krijgen na 4 jaar scheiding, ik twijfelde maar Dr Ajayi wist met goed resultaat de twijfels weg te nemen. Dr. Ajayi bereidt ook kruiden voor elke vorm van ziekte, kruiden om impotentie bij mannen te genezen, kruiden om vleesbomen te genezen, kruiden om zwanger te worden, kruiden voor nierziekte, genezing voor diabetes en elk soort gezondheidsprobleem. Dr. Ajayi heeft kruiden voor hen.

0   0  
Henna

De geweldige Dr Ilekhojie waar iedereen het op internet over heeft, heeft me ook geholpen met zijn verzoeningsspreuk. Hij herstelde mijn verbroken relatie en bracht mijn ex-vriend terug naar mij. Ik heb de afgelopen 6 maanden een gebroken hart gehad nadat mijn vriend het uitmaakte, maar nadat ik online opmerkingen over Dr Ilekhojie had gezien, was ik erg sceptisch om contact met hem op te nemen zoals op dat moment. Hij vertelde me wat ik moest verzamelen en hij voerde de verzoeningsspreuk uit en net voordat hij kon eindigen, belde mijn vriend me om vergeving te vragen en nu zijn we gelukkig samen en verwachten we ons eerste kind. Ik wil Dr Ilekhojie waarderen voor zijn geweldige hulp. Als je zijn hulp nodig hebt, kun je ook contact met hem opnemen via zijn e-mail: gethelp05@gmail.com of bel hem +2348147400259)

0   0  
Janet Rogers

Mijn man werd net wakker en besloot dat ons huwelijk voorbij was. Het gaat al een paar maanden niet goed met Roger en ik omdat hij een affaire had met zijn assistent op het werk. Ik hield zoveel van mijn man en besloot te blijven en aan ons huwelijk te werken. In korte tijd kwam Roger niet meer naar huis en zijn goede vriend vertelde me dat hij een ander appartement heeft waar hij bij haar woont. Ik was gekwetst en bleef hulp zoeken omdat Roger anders was dan de man met wie ik 10 jaar geleden trouwde. Gelukkig vond ik dr. Ilekhojie die beloofde mijn man aan mij terug te geven. Hij voerde een verzoeningsspreuk uit die Rogers terugbracht en nu zijn we allebei weer blij met onze jongens. Als je problemen hebt zoals de mijne, stuur dan Dr Ilekhojie een e-mail: gethelp05@gmail.com) of neem contact met hem op via Whatsapp +2348147400259

0   0  
Dalia Skirmante

Mijn man liet me achter met twee kinderen, ik voelde me vreselijk en ik pleegde bijna zelfmoord omdat hij ons met niets achterliet. Ik was al die tijd emotioneel omdat de kinderen me bleven vragen waar papa is. Dank aan Dr Ilekhojie die ik op Facebook heb ontmoet, die mijn man naar huis heeft teruggebracht en de vrede tussen ons heeft hersteld. Op die trouwe dag kwam ik tijdens het surfen op internet enkele getuigenissen over Dr. Ilekhojie tegen en ik voelde meteen de behoefte om hem om hulp te vragen en ik ben blij dat alles uiteindelijk goed met me is afgelopen. Mijn man is nu thuis met mijn kinderen en er is nog nooit zoveel liefde en vreugde in mijn huis geweest tot nu toe. Heb soortgelijke problemen, neem contact op met Dr. Ilekhojie E-mail: gethelp05@gmail.com of bel +2348147400259

0   0  
Anna Collin

Mijn man verliet me voor een jongere vrouw en ik was er kapot van. Het was alsof ze hem in een kwade spreuk had, Collin keerde zich van de ene op de andere dag tegen me zonder enige waarschuwing. Het gebeurde begin dit jaar, ik was wanhopig op zoek naar hem om terug te keren omdat we samen veel hadden opgebouwd en het zou de harten van de kinderen breken. Ik heb elke website voor het casten van spreuken gebruikt die ik kon vinden zonder resultaten. Toen zag ik een bepaalde getuigenis over Dr. Ilekhojie en het gaf me echt hoop omdat het vergelijkbaar was met mijn geval. Ik nam contact met hem op en hij legde me alles uit over wat ik moest doen. Hij begon in april met mij te werken en als gevolg van al zijn geweldige werk is Collin hier nu naast me, wat een droom is die uitkomt. Ik ben zo blij en bevoorrecht dat ik Dr Ilekhojie heb ontmoet. Voor hulp kunt u bij hem terecht. Whatsapp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Iveta Meja

Ik heb de afgelopen 8 maanden een gebroken hart gehad nadat Shawn het met me uitmaakte, maar nadat ik getuigenissen van mensen over Dr Ilekhojie zag, was ik erg blij om hem om hulp te vragen. Hij legde alles uit wat nodig was om de verzoeningsspreuk uit te voeren en ik vertrouwde hem met heel mijn hart. In precies 3 dagen belde mijn vriend die me maandenlang spookte, me 15 keer op een plek. Ik was geschokt omdat hij degene was die me blokkeerde en verhuisde. Nu zijn we gelukkig samen en verwachten we ons eerste kindje samen. Ik wil Dr Ilekhojie waarderen voor zijn grote hulp en ook het publiek waarschuwen voor deze geweldige man. Neem persoonlijk contact met hem op als je zijn hulp nodig hebt. Bel/Whatsapp +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Inga Eugenus

Ik was zo in de war en er kapot van toen mijn man me zonder een woord achterliet, ik had hem hard nodig omdat ik zoveel van hem hield. Dus een vriend van mij stelde me voor aan Dr Ilekhojie die haar en haar vriend ooit met elkaar verzoende. Ik sprak rechtstreeks met de dokter die me verzekerde van verzoening met mijn man nadat een ritueel is gedaan om onze verloren verbinding te herstellen. Precies 3 nachten later keerde mijn man plotseling terug naar huis en begon te huilen en om vergeving te vragen en te vertellen hoeveel hij mij en onze kinderen miste. Ik accepteerde hem terug en sindsdien zijn we een gelukkig gezin. Als je een relatieprobleem hebt, raad ik je aan contact met hem op te nemen.
WhatsApp: +2348147400259
E-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Imelda Diamante

Ik ben blij met hoe ik dr. Ilekhojie vertrouwde om mijn ex-man terug te brengen na bijna een jaar scheiding. Voordat ik Dr Ilekhojie ontmoette, heb ik veel websites doorzocht op zoek naar manieren om mijn ex-man terug te krijgen nadat hij zonder enige reden van me had willen scheiden. Ik was er kapot van, maar dr. Ilekhojie gaf me hoop en de verzekering dat hij bij me terug zal komen. Nadat hij de verzoeningsspreuk had gedaan, belde mijn man na twee dagen en vroeg om terug naar huis te komen, naar mij en onze vier kinderen. De volgende dag kwam hij thuis en ik was erg blij hem weer te ontmoeten. Ik gebruik dit middel om Dr Ilekhojie te waarderen voor wat hij voor mij heeft gedaan en ook om zoveel andere mensen te helpen. Ik laat zijn contactpersoon achter zodat je contact met hem kunt opnemen als je soortgelijke problemen hebt. Whatsapp +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com)

0   0  
Inga Eugenus

Ik was zo in de war en er kapot van toen mijn man me zonder een woord achterliet, ik had hem hard nodig omdat ik zoveel van hem hield. Dus een vriend van mij stelde me voor aan Dr Ilekhojie die haar en haar vriend ooit met elkaar verzoende. Ik sprak rechtstreeks met de dokter die me verzekerde van verzoening met mijn man nadat een ritueel is gedaan om onze verloren verbinding te herstellen. Precies 3 nachten later keerde mijn man plotseling terug naar huis en begon te huilen en om vergeving te vragen en te vertellen hoeveel hij mij en onze kinderen miste. Ik accepteerde hem terug en sindsdien zijn we een gelukkig gezin. Als je een relatieprobleem hebt, raad ik je aan contact met hem op te nemen. WhatsApp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Pamel Hugo

Ik wil mijn geweldige ervaring delen met Dr. Ilekhojie. Mijn man van 5 jaar heeft me bedrogen en ik confronteerde hem met een ruzie waardoor hij om een scheiding vroeg. Ik huilde en werd meteen ziek. Toen ik online op zoek was naar willekeurige verhalen over mensen met een vergelijkbare situatie als de mijne, zag ik een getuigenis van iemand en hoe Dr. Ilekhojie vrede sloot tussen de koppels. Ik nam contact met hem op en hij legde me uit hoe het mogelijk is om met mijn man te verzoenen en binnen een paar dagen zal hij de scheiding annuleren, wat ik wilde. Ik deed alles wat hij me vroeg te doen en precies drie nachten na zijn werk belde mijn man om zich te verontschuldigen voor het bedrog en vroeg om naar huis te gaan met zoveel beloften. Ik waardeer uw hulp Dr, u bent echt een zegen. Als u zich in dezelfde situatie bevindt als ik, neem dan contact op met Dr Ilekhojie en vraag om hulp. E-mail: gethelp05@gmail.com of Telegram/Whatsapp +2348147400259

0   0  
Motina Nojus

Mijn leven is terug!!! Na 2 jaar gebroken huwelijk liet mijn man me achter met twee kinderen en mijn leven was verwoest. Ik had zin om er een einde aan te maken, ik pleegde bijna zelfmoord omdat hij ons met niets achterliet. Ik was al die tijd emotioneel down en het leven lijkt zinloos. Op een trouwe dag toen ik op internet aan het surfen was, kwam ik verschillende getuigenissen tegen over Dr Ilekhojie. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex terugbracht, sommigen getuigden dat hij de baarmoeder herstelt en ziekten geneest met kruiden. Ik was meer geïnteresseerd in verzoening met mijn man, die Dr. Ilekhojie binnen 3 dagen mogelijk maakte. Nu is mijn man terug en sindsdien leven we gelukkig. Dank je. Hier laat ik zijn contactpersoon voor iedereen. E-mail: gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber: +2348147400259

0   0  
Filip Moze

Bedankt voor wat je voor me hebt gedaan Dr. Ige Ajayi, Mijn vrouw stopte met het invullen van de scheidingspapieren nadat ik contact met je had opgenomen om me te helpen de scheiding met mijn vrouw te stoppen en nu gaat het veel beter. Zoals je al zei, zijn alle procedures betreffende de echtscheiding geannuleerd en de slechte man die het probleem in mijn huwelijk veroorzaakte, is door mijn vrouw weggestuurd en we zijn nu samen gelukkig, als je relatie- of huwelijksproblemen of andere problemen hebt , je kunt hem WhatsAppen +2348130035939. of e-mail hem op drigeajayi@gmail.com.

0   0  
Kylie Thiago

Toen ik Dr Ilekhojies contact online vond. Het kostte me om op een plek te komen waar ik absoluut gebroken was om te zien dat ik hem moest vertellen wat ik in mijn huwelijk had meegemaakt. Ik maakte een oorlogskamer in mijn slaapkamerkast en ging meteen naar de Bron! Het werd vaak moeilijk; mijn man was nog steeds thuis en steunde hem niet en wilde nog steeds scheiden, maar ik wist dat het weinige dat ik had, mij en mijn dochter zou ondersteunen. Toen kwam afgelopen zaterdag plotseling de verzoeningsspreuk van Dr. Ilekhojies hem in een plaats om te beslissen of hij ons in de steek zou laten of aan ons huwelijk zou werken. Alleen door de verzoeningsspreuk zei hij eigenlijk dat hij nog steeds wilde trouwen en annuleerde hij het contract op een huis dat hij op het punt stond te kopen in Hemet, Californië! Inderdaad, niets is onmogelijk met de verzoeningsspreuk van Dr. Ilekhojies. Geef nooit op!" neem contact op met Dr Ilekhojie als u problemen heeft in uw huwelijk. E-mail gethelp05@gmail.com of neem contact op met zijn telefoonnummer +2348147400259)

0   0  
Claire Emerick

Het begon met kleine misverstanden, waarna hij me vertelde dat het goed zou zijn om een pauze te nemen, wat volgens mij een breuk werd. Hij zoekt me niet meer. Dit bracht me verdriet omdat we al samen zijn sinds de middelbare school en hij was mijn eerste en enige liefde. Ik zocht overal op internet naar hulp en toen zag ik zoveel mensen getuigenissen uitbrengen over Dr Ilekhojie, ik kreeg zijn contactpersoon via een van de opmerkingen en sprak met hem over mijn situatie en hij legde het proces van verzoening uit en hoe hij zal help me me over drie dagen met hem te verzoenen. Het is nu precies een maand geleden dat ik contact met hem heb opgenomen en alles is perfect verlopen en ik moest dit bericht plaatsen omdat hij alle goede woorden verdient om me te helpen. Ik laat hier zijn contact met alle eerlijkheid achter E-mail: gethelp05@gmail.com of neem contact met hem op via WhatsApp +2348147400259

0   0  
Janet Roger

Mijn man werd net wakker en besloot dat ons huwelijk voorbij was. Het gaat al een paar maanden niet goed met Roger en ik omdat hij een affaire had met zijn assistent op het werk. Ik hield zoveel van mijn man en besloot te blijven en aan ons huwelijk te werken. In korte tijd kwam Roger niet meer naar huis en zijn goede vriend vertelde me dat hij een ander appartement heeft waar hij bij haar woont. Ik was gekwetst en bleef hulp zoeken omdat Roger anders was dan de man met wie ik 10 jaar geleden trouwde. Gelukkig vond ik dr. Ilekhojie die beloofde de problemen tussen mij en mijn man op te lossen. Hij voerde een verzoeningsspreuk uit die ons weer bij elkaar bracht en nu zijn we allebei weer gelukkig met onze jongens. Als je problemen hebt zoals de mijne, stuur dan Dr Ilekhojie een e-mail: gethelp05@gmail.com) of neem contact met hem op via Whatsapp +2348147400259

0   0  
Angelina Brooks

Ik zag een prachtige getuigenis van Helmah op een verzoeningspagina over de goede werken van Dr. Ilekhojie. Ik heb het nooit geloofd, want ik heb nog nooit eerder iets over zo'n wonder gehoord. Niemand had me ervan kunnen overtuigen totdat Dr. Ilekhojie een geweldig werk voor me had gedaan dat mijn gebroken huwelijk herstelde na zes maanden scheiding. Ik was echt geschokt toen mijn man neerknielde en smeekte om vergeving voor mij om hem terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden om mijn waardering te tonen aan Dr Ilekhojie voor wat hij voor mij en mijn hele familie heeft gedaan. We zijn gelukkig samen en er is rust in mijn huis. Dit alles is mogelijk dankzij zijn verzoeningsspreuk. Neem nu contact met hem op voor elke vorm van hulp die je nodig hebt via Whatsapp/viber: +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Hilda Rosales

Mijn vriend begon uit te gaan met andere meisjes en toonde me koude liefde, bij verschillende gelegenheden dreigt hij het uit te maken als ik hem durf te ondervragen over zijn affaire met andere meisjes, ik was helemaal kapot en verward totdat een oude vriend van mij vertelde mij over een spreukgebruiker op het internet Dr. Ilekhojie die mensen helpt met hun relatie- en huwelijksprobleem door de krachten van liefde en verzoening Spreuken, eerst twijfelde ik of zoiets ooit zou bestaan, maar besloot het eens te proberen. Toen ik contact met hem opnam, hij vertelde me alles wat ik moest doen en dat deed ik en hij hielp me een verzoeningsspreuk uit te spreken en binnen 28 uur kwam mijn vriend terug en begon zich te verontschuldigen, nu is hij gestopt met uitgaan met meisjes en is hij voorgoed bij mij. Hier zijn zijn contacten Whatsapp of bel +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Metje Dehaan

Wees gewoon blij! Heb lief en wees geliefd! Wees de beste versie van jezelf voor jou!!! . Ik wilde gewoon een succesverhaal delen! Ik heb zojuist mijn ex-man teruggekregen met de hulp van DR Ilekhojie.. Sinds zijn verzoeningsspreuk is mijn man teruggekeerd en hij is trouw en dichter bij mij dan voorheen. Je kunt ook contact met hem opnemen en je relatie herstellen. WhatsApp: +2348147400259 E-mail: (gethelp05@gmail.com)

0   0  
Analia Stefan

Ik voel me weer zo gezegend in mijn huwelijk nadat dr. Ige Ajayi mijn man terugbracht die al een goed jaar van mij gescheiden was. Kom uit IJsland. Ik kan hem nooit genoeg bedanken, wat Dr. Ige Ajayi voor mij heeft gedaan, helpen in mijn leven. Mijn man is een jaar van me gescheiden en had pijn en pijn zonder hem. Dus ik zocht overal naar hulp, maar niets werkte totdat ik Dr. Ige Ajayi belde. Ik legde hem mijn situatie uit en hij beloofde dat mijn man binnen 24 uur contact met me zou opnemen, voor zover mijn hart nog steeds voor hem klopt. Ik geloofde in hem en hij bereidde een spreuk voor voor mij en mijn man belde me toen Dr. Ige Ajayi zei. Hij smeekte en zei dat hij me terug nodig heeft en nu leven we weer gelukkig voor de afgelopen 9 maanden. Iedereen die mijn getuigenis leest en hulp nodig heeft, moet contact met hem opnemen. E-mail: drigeajayi@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op {+2348130035939}

0   0  
Anita Miguel

Ik werd door mijn man afgewezen na 10 jaar huwelijk. Hij liet mij en onze kinderen achter met weinig of geen inkomen. Op het werk vertelde een vriend me over dr. Ilekhojie en hoe hij haar hielp zich te verzoenen met haar ex-man. Ik nam contact met hem op en hij bevestigde dat een vrouw mijn man had betoverd en beloofde de duistere magie die op mijn man werd gebruikt te verbreken en ervoor te zorgen dat hij naar huis zou terugkeren. Ik geloofde hem en vertrouwde erop dat hij het zou verbreken en ons zou helpen ons te verzoenen, want het was erg moeilijk zonder mijn man en het had gevolgen voor onze kinderen. Snel vooruit naar nu, mijn man is weer bij ons thuis en de dingen verbeteren geleidelijk en we hebben vrede. Vraag om hulp van Dr. Ilekhojie en krijg oplossingen. Zijn e-mail: gethelp05@gmail.com of zijn WhatsApp-nummer: +2348147400259

0   0  
Ivana Sergi

Deze vakantie heeft echt laten zien hoe eenzaam ik zou zijn geweest als het plan van een vreselijke breuk van mijn huwelijk zou werken. Onze kinderen zijn allemaal gesetteld en nu ik geacht wordt te genieten van het leven met mijn man, werd hij meegesleept door de receptioniste in zijn kantoor. 25 jaar huwelijk zou verloren gaan omdat een andere vrouw besloot mijn man te betoveren. Ik werd wanhopig en sloot me aan bij de opmerkingen van een groep vrouwen die hulp kregen van dr. Ilekhojie. Hij legde me uit over de duistere magie die op mijn man werkte, wat enkele dagen daarvoor ook werd bevestigd door een toekomstige verteller. Dr. Ilekhojie vertelde me alles wat ik nodig had om de duistere magie te doorbreken en binnen ex 3 dagen veranderde mijn man en begon hij zich te gedragen als iemand die pauze had. Hij werd de Sergi waarmee ik 25 jaar geleden trouwde. Alles is nu normaal en ik ben zo blij dat ik mijn hele familie bij elkaar heb gehad afgelopen vakantie. Bedankt dr. Ilekhojie dat hij me niet teleur heeft gesteld. Praat met hem over uw huwelijksproblemen en zoek naar oplossingen. Bellen/Whatsappen (+2348147400259)

0   0  
Janet Roger

Mijn man werd net wakker en besloot dat ons huwelijk voorbij was. Het gaat al een paar maanden niet goed tussen Roger en mij omdat hij een affaire had met zijn assistent op het werk. Ik hield zoveel van mijn man en besloot te blijven en aan ons huwelijk te werken. In korte tijd kwam Roger niet meer thuis en zijn goede vriend vertelde me dat hij een ander appartement heeft waar hij bij haar woont. Ik was gekwetst en bleef hulp zoeken omdat Roger anders was dan de man met wie ik 10 jaar geleden trouwde. Gelukkig vond ik dr. Ilekhojie die beloofde mijn man aan mij terug te geven. Hij voerde een verzoeningsspreuk uit die Rogers terugbracht en nu zijn we allebei weer gelukkig met onze jongens. Als je problemen hebt zoals de mijne, stuur dan Dr. Ilekhojie een e-mail: gethelp05@gmail.com of stuur hem een bericht via Whatsapp +2348147400259

0   0  
Ruda Švaříček

Leningaanbieding voor alle serieuze en eerlijke mensen.
Ik verstrek leningen van €5.000 tot €900.000 met een rentepercentage van 2% en een aflossingstermijn van 6 maanden tot 10 jaar.
Neem voor meer informatie contact met mij op via e-mail: challotloan@gmail.com

Laad alle berichten na dit bericht in