Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #154 (met Ralf Seuntjens)

Thiestemberg

Nummertje 154 alweer. Deze week blikken we terug op de 2-0 overwinning tegen De Graafschap. Dit doen we met een leuke gast: Ralf sluit weer bij ons aan. De Ex-NAC (en ook De Graafschap) speler ervaarde voor de wedstrijd een waar kippenvelmoment. Verder hebben we weer een goed gevulde en lange show, veel luisterplezier!

NAC - De Graafschap
NAC wist thuis tegen de Superboeren een mooi resultaat te bezoeken. Aan tafel bespreken we de opstelling, tactiek en uitblinkers, maar ook de gebeurtenissen buiten het veld. De aanhang van De Graafschap wist namelijk trommels en een megafoon binnen te smokkelen.

Ody Velanas gaat niet verlengen
De smaakmaker van NAC gaat zijn contract niet verlengen. De aanvallende middenvelder voelt zich respecteert door het ultieme bod van NAC maar wil graag naar de Eredivisie. Thijs, Thijs en Ralf bespreken zijn keuze en de manier van communiceren van NAC. Ook gaat de blik op de Eredivisie waar er meerdere gegadigde zijn om hem transfervrij op te pikken.

Vooruitkijken naar Jong Utrecht (en carnaval)
NAC speelt maandag tegen Jong FC Utrecht. Tijdens carnaval gaat de ploeg van Hyballa vol voor de volgende driepunter. Deze wedstrijd hoort bij een serie van wedstrijden die NAC hoort te winnen. Zeker als het belang van de periodetitel wordt meegewogen. Tot slot is er ook nog even tijd voor de Ex-NAC rubriek, waarin we een rondje door Europa doen.

B-Side Rats · Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #154
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
FOTOALBUM: NAC - De Graafschap (2-0) 9 reacties
Volgend bericht
Almere City maatje te groot voor NAC O21 7 reacties
9 Reacties
66   6  
Breda83

Als straks vd Sande weer fit is, ga je hem dan op de bank zetten? Lijkt me niet, wat Velanas kan kan hij ook en beter. Plus dat je met Boere en vd Sande een koppeltje hebt wat volgend jaar ook samen moet knallen. Dus altijd investeren in het verbeteren van die samenwerking. De doelpunten die Velanas nu maakt maakt Jort ook, plus dat hij qua energie in een wedstrijd leggen en afjagen op een compleet ander niveau zit dan Ody.

17   20  
Kvdc

***:

Als Maastrichtse student heb ik vandaag MVV-Heracles bezocht.
Het niveau vond ik enorm tegenvallen, ze hebben beide een paar goede spelers met snelheid.
Dus alsjeblieft geen Rutten en Wernersson in de basis. Voor de rest valt het wel mee.

Hierbij moet ik wel vermelden dat ik op de lange zijde zat i.p.v. de B-Side met een mooie nac bril en genoeg bier voor en tijdens de wedstrijd.

Ook onze oude bekende Lucas Schoofs vond ik matig, terwijl hij bij nac in de eredivisie wel vaak leverde.

41   9  
Karel de grote

Wel vaak leverde?

Hij heeft 180 minuten voor NAC gespeeld?🤣

28   17  
Marco van bavel

Ik ben het totaal niet eens met onze grote vriend Seuntjes. Gewoon Jort op 10 en velanas op de bank. Dan kunnen we zien of hij zich 100 % voor Nac wil inzetten.

35   11  
Arnac

@Marco

Als Velanas op de bank zit, dan kunnen we toch juist niet zien of hij zich 100% wil inzetten voor NAC...

4   13  
Tip

Seuntjens heeft m.i. gelijk en hij heeft van het spelletje verstand. Half volgend seizoen weten we pas of Velanas in de ere goed mee kan komen. Lukt dat niet dan zal ik toegeven dat ik er langs zat. Ik vrees alleen dat dit omgedraaid niet zal gebeuren. Wellicht nu het beste voor NAC de hoofdtrainer te laten beslissen en erover te stoppen.

66   6  
Breda83

Als straks vd Sande weer fit is, ga je hem dan op de bank zetten? Lijkt me niet, wat Velanas kan kan hij ook en beter. Plus dat je met Boere en vd Sande een koppeltje hebt wat volgend jaar ook samen moet knallen. Dus altijd investeren in het verbeteren van die samenwerking. De doelpunten die Velanas nu maakt maakt Jort ook, plus dat hij qua energie in een wedstrijd leggen en afjagen op een compleet ander niveau zit dan Ody.

12   4  
scheppioni

Jort is waar NAC voor staat dus zeker met Boere en Omarsson !
Twee snelle op de flanken en tis kassa voor ons NAC ! NAC we follow

1   18  
Tante Annie

Ik weet dat het niet logisch is en waarschijnlijk een waanidee, maar:
Ik zou graag een 4-1-1-4 zien, met 2 spitsen, 2 vleugelspeler, een cam in de vorm van een box to box speler en een echte breker als cvm op het middenveld. En dan gewoon 4 verdedigers erachter en aanvallen maar. Steeds een buitenspeler iets naar voren en dan de ander standaard wat naar achter. En dit dan afwisselen

0   0  
DENNIS79

Jongens, John Achterberg is niet alleen keeper trainer bij Liverpool, maar ook een ex-NAC speler!

In de Beatrixstraat vermaakte hij in de rust het publiek regelmatig door vollerend te scoren...

Laad alle berichten na dit bericht in