Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #166

Das Phantom

Ook deze week schuiven Levien, Yannick en Thijs 1 weer aan achter de microfoon voor een nieuwe aflevering van Een Tikkie naar het Zuiden. In aflevering 166 bespreken zij de wedstrijd tegen Heracles, het nieuwe shirt, de seizoenkaartcampagne en komt er veel ex-NAC voorbij. Veel luisterplezier.

Verliespartij met perspectief 
NAC verloor afgelopen vrijdag met 0-3 van Heracles. Hoewel NAC erg goed voetbalde, kreeg jet uiteindelijk de deksel hard op de neus. Individuele fouten en domme acties deden NAC de das om, maar toch vinden de mannen het een verliespartij met perspectief. Is iedereen weer even op scherp gezet door de nederlaag? 

Kortsmit mag keepen 
Het leek een rode kaart te worden met veel gevolgen die Roy Kortsmit afgelopen wedstrijd kreeg nadat hij een speler van Heracles omver beukte. Vandaag kwam echter het nieuws dat de kaart werd geseponeerd en ging er zucht van opluchting door de stad. Zijn de kansen op promotie gestegen? 

Grote Kerk op het shirt 
Deze week werden de nieuwe shirts gepresenteerd. Over het algemeen werden de nieuwe ontwerpen erg goed ontvangen, mede door de Grote Kerk die op het shirt prijkt dit jaar. Ook de exclusieve verkoop in de Grote Kerk was een groot succes. Al met al een geslaagde campagne, hoewel er altijd ruimte voor verbetering is uiteraard! 

B-Side Rats · Tikkie naar het Zuiden - Podcasts #166
Bron:
B-Side Rats
10 Reacties
20   5  
Voske

@ FLIEGERMANS

Jarenlang achter elkaar onafgebroken negatief liggen mekkeren terwijl niemand er ook maar ene fuck om geeft.

Da's eigenlijk best NOAD...

13   5  
Tim

Yannick keepte zondag een uitstekende pot Thijs ;)

6   38  
van Flieger

Het nieuwe shirt bracht geen geluk, maar dat durven ze niet te zeggen. Verliezen met perspectief is onzin. Je bent er keihard afgegaan. Welke smoes komt er na puntverlies in Ijmuiden?

6   30  
van Flieger

En waarom bespreekt de podcast niet het ordinaire ransverhaal waar 1 van de aandeelhouders op dit moment midden in zit? Moeten er weer zaken onder het tapijt gekeerd worden?

16   5  
RBConNACted

Je speelt tegen de nummer 1 van de KKD een prima pot. Waarvan een mooie vrije trap en een 2e keeper in goal.
Daar hoef je niet om te rouwen, sfeer zat er goed in hoorde ik van de mannen. (Was er zelf niet bij) Lijken mij ingrediënten van een mooie na competitie periode. We zijn er wel eens met minder vertrouwen aanbegonnen.

HEB ER ZIN IN!

8   26  
van Flieger

Alle 3 de podcasts/shows zitten al een tijd in een vormdip, maar deze is wel heel erg schamel.

20   5  
Voske

@ FLIEGERMANS

Jarenlang achter elkaar onafgebroken negatief liggen mekkeren terwijl niemand er ook maar ene fuck om geeft.

Da's eigenlijk best NOAD...

6   4  
Nb.vos

Van flieger wat doe jij nou zoal op een dag?

1   16  
van Flieger

Het belang van NAC verdedigen.

2   1  
Breda F2

@ flieger, ik raak je kwijt man. De laatste jaren kwam je met goede argumenten waar menig supporter iets mee kon en ook nog over na dacht. Er waren zekere momenten dat ik het met je eens was. Tevens houd ik wel van verschillende verhalen aangezien de waarheid ergens in het midden ligt.

Echter de laatste tijd bemerk ik veel rancune en negativiteit zonder jouw scherpe analyse. Dat vind ik persoonlijk erg jammer.

@ bside rats. Persoonlijk heb ik er weer van genoten. Lekker luchtig lullen over voetbal zoals het voor mij prettig is aangezien ik de laatste jaren een enorme slappe lul krijg van alle maatschappelijke negativiteit. Even lachen en luisteren naar de trein die langzaam voorbij dendert hahaha.

Zal nooit verloren gaan!

2   0  
KONING TOTO

Prima podcast. Luister elke week met veel plezier. Persoonlijk mag 'hoe was jullie weekend' korter en krachtiger en 'oud NAC' geloof ik wel voor wat het is en druk ik door. Ben wel altijd weer benieuwd naar hoe er afgesloten wordt. Maar lekker doorgaan zo mannen

Laad alle berichten na dit bericht in