Wij gaan niet opzij

Nieuw logo en toernooi shirt voor de NOAD Cup '23

Benn076

Mooi nieuws vanuit de organisatie van de inmiddels stijf uitverkochte NOAD Cup '23. Er komt is een nieuw logo en er komt een exclusief toernooi shirt aan!

Dit jaar organiseren wij samen met de Breda Loco’s alweer voor het derde jaar de NOAD Cup. Hét voetbaltoernooi voor alle NAC-supporters. Bij het ontstaan van de NOAD Cup heeft de vaste vormgever van B-Side Rats, Hugo van De Graaf Creativity ons fantastisch geholpen met alle vormgeving voor het tournooi. Hiervoor willen we hem dan ook ontzettend bedanken!

In de zoektocht naar nieuwe shirts voor onze crew kwamen we dit jaar terecht bij onze vrienden van Rath Streetwear. Afgelopen tijd hebben we samen met hen en illustrator Bram de Bont gewerkt aan de nieuwe crewshirts en vormgeving voor de NOAD Cup. En met trots mogen we vandaag het nieuwe logo presenteren. Een logo dat wat ons betreft nóg beter past bij het toernooi, onze club en de stad.

NOAD Cup ’23 shirt

Om dit te vieren heeft Rath Streetwear samen met Bram de Bont een shirt ontwikkeld speciaal voor deze editie van de NOAD Cup. Met aan de voorkant het nieuwe logo van de NOAD Cup en achterop alle teams die dit jaar meedoen met het toernooi. Dit shirt is exclusief te bestellen via deze link en op te halen tijdens het toernooi waar Rath Streetwear met hun collectie aanwezig zal zijn op het supportersplein. Let op, het gaat hier om een eenmalige uitgave. De shirts zullen daarna niet meer te verkrijgen zijn.

Bestel jouw NOAD Cup '23 shirt via deze link.

Bron:
B-Side Rats, Rath Streetwear
Terug naar overzicht
8 Reacties
11   3  
Wanny

De voorkant is juist erg leuk gedaan.

Achterkant wat lastiger te lezen.

7   28  
van Flieger

Chaotisch ontwerp. Mag ook weleens gezegd worden.

11   3  
Wanny

De voorkant is juist erg leuk gedaan.

Achterkant wat lastiger te lezen.

5   2  
Kroeten

Fc kennie opzij !!!

6   3  
Fietscombi

Is het mogelijk om tijdens het toernooi een andere maat te krijgen mocht het shirt niet passen? Zit altijd een bietje tussen 2 maten in…

5   4  
NAC4EVER

@VAN FLIEGER
Want verder belicht je nooit het negatieve?

1   0  
Benn076

@fietscombi

Ze nemen een beperkte voorraad mee, dus omruilen kan zeker.

4   2  
Benn076

@Wanny

Op het gedrukte shirts is alles prima te lezen 👍

8   1  
ome cor

@flieger
Benoem nog even wat bobo's die dit discutabele ontwerp op hun geweten hebben en nooit binnen NAC werkzaam hadden mogen zijn, je locatie, temperatuur en het merk sigaar/drank.

Laad alle berichten na dit bericht in