Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #210

Thiestemberg

Wat sneller dan jullie gewend zijn, zijn we terug met een nieuwe aflevering van een Tikkie naar het Zuiden. Dat heeft te maken met de Forumavond die dinsdagavond. NAC was hier aanwezig met vier man sterk, namelijk: Pierre van Hooijdonk, Peter Maas, Jean-Paul van Gastel en Eric Matijsen. Er was gedurende de avond ruim de tijd om deze heren het hemd van het lijf te vragen. Graag voegen wij hier aan toe dat Jean-Paul van Gastel en Pierre van Hooijdonk aanvankelijk niet op de planning stonden, maar op eigen initiatief aanwezig waren. Gedurende deze podcast gaan wij de aanwezige mannen stuk voor stuk af en bespreken we door hun beantwoordde vragen. 

Eric Matijsen, waarnemend Algemeen directeur
Eric Matijsen is natuurlijk het hoofd van de commerciele afdeling binnen NAC. Echter is hij op dit moment ook actief als waarnemend algemeen directeur. Dit voert hij samen uit met het managementteam, deze mannen waren vanavond ook aanwezig. Matijsen beantwoordde vragen over onder andere de velden in Zundert, het stadion en het lange werken zonder een algemeen directeur.

Peter Maas, Technisch directeur
Het mag geen verasssing heten dat de meeste vragen op de forumavond werden afgevuurd op Peter Maas. De technisch directeur ging op nagenoeg alles in en gaf zijn visie op verschillende thema'a. Maas beantwoordde onder andere vragen over: De resultaten, het aankoopbeleid, selectiemanagement met betrekking tot verkopen en verlengen van spelers. Ook nam hij even de tijd om terug te blikken op zijn eigen functioneren en de samenwerking met RVC-lid Pierre van Hooijdonk.

Jean-Paul van Gastel, Hoofdtrainer
Jean-Paul van Gastel kreeg de nodige vragen over zijn tactiek en zijn spelers. Dit varieerde van de algehele speelstijl tot de poppetjes op de verschillende posities. Van Gastel bracht zijn argumenten op een rustige en eerlijke wijze. Het meest spraakmakende onderwerp op zijn conto was de afgeketste overstap naar Besiktas. Hier werd tijdens de avond uitgebreid bij stilgestaan.

Pierre van Hooijdonk, RVC-Lid(+) technische zaken
Qua gesproken tijd vertolkte Pierre van Hooijdonk een bijrol, maar in zijn enkele antwoorden zat genoeg stof om gemor en verontwaardiging uit de zaal op te roepen. Onder andere zijn uitspraken over uitsupporters en zijn algehele rol in Studio Voetbal riepen vragen op. Van Hooijdonk gaf aan niet voor de populariteitsprijs te gaan en daar was niets aan gelogen. Later op de avond ging hij ook nog kort in op de situatie van Casper Staring en zijn samenwerking met Peter Maas.

B-Side Rats · Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #210
Bron:
B-Side Rats
21 Reacties
8   1  
scheppioni

Eerst maar eens elke wedstrijd een welwillend voetballend NAC voor de winst !!!
Dit is prioriteit, dan pas de randzaken als die er dan nog zijn !?! HUP NAC !

12   10  
Scheids!!

Zou er niet mee zitten als Pierre van Hooijdonk zijn biezen zou pakken. Ook al zit hij daar niet om de populariteitsprijs te pakken, hij presteert juist totaal niets ten gunste voor NAC. Hij komt louter in beeld als er domme uitspraken en negatieve beeldvormingen naar boven komen.
Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig!

2   1  
markenaa

Zoals al eerder aangegeven.. als NAC beter en vaker zou communiceren en aan verwachtingsmanagement zou doen heb je nog steeds meningen maar krijg je minder aannames, wilde verhalen, bemoeienissen uit het ongewisse en valt er voor supporters en podcasts en vooral bndestem minder te stoken en bommetjes op te gooien.

Zoals Levien al zei. Ik ben het zeker niet overal mee eens maar het is nu wel duidelijk hoe ze er in staan.

Zijn er nog vragen en opmerkingen tijdens de forumavond over het gebrek en de gebrekkige communicatie geweest anders dan dat Levien achteraf naar de td is gegaan?

5   3  
Bavel1968

Bij Excelsior staat er niet alleen minder druk om door de kleinschaligheid van supporters, die club dreigt ook niet om te vallen bij een degradatie. Hoe dat komt: visie en beleid. En dat is nu net wat er bij NAC al jaren niet is.

Pierre toonde geen empathie? Doe niet zie verbaast Levien, Pierre heeft narcistische trekjes en denkt alleen aan Pierre.

Hij vindt dat hij aan tafel mag zitten bij de NOS en zeggen wat hij denkt. Dat zal wel kloppen, maar hij zegt intern natuurlijk dezelfde dingen over uit supporters als daar aan tafel. Pierre neemt supporters niet serieus. Aan tafel bij de NOS heeft hij het ook over "je reageert nu ook als een domme supporter" als Van der Vaart iets zegt wat meneertje niet bevalt.

1   0  
Francesco

@markenaa

"Zijn er nog vragen en opmerkingen tijdens de forumavond over het gebrek en de gebrekkige communicatie geweest"

Achteraf zijn hier wel vragen over gesteld. Van wat ik meegekregen heb, is dit een taak die bij de AD ligt/lag, maar mag onze interim daar nu niet mee aan de slag.

5   0  
raraNAC

Dank mannen! Lekker geouwehoer op de achtergrond!

0   5  
Waarom zo

@scheids 100% gelijk hij zit daar alleen voor eigen gewin.

8   1  
scheppioni

Eerst maar eens elke wedstrijd een welwillend voetballend NAC voor de winst !!!
Dit is prioriteit, dan pas de randzaken als die er dan nog zijn !?! HUP NAC !

4   2  
Benassi

Weer een goede podcast heren. De podcast die door de dames van De Gegenpressing weer werd weg gelachen. "Dat is toch die Award winning podcast"? Met die minachtende Blanco, die zichzelf met zijn tenenkrommende articulerende toontje wekelijks tegenspreekt. Die uit eigenbelang, omdat hij anders geen vriendjes meer heeft binnen NAC, stil aan de bar zat tijdens de Forumavond.

Heren, ga zo door!

5   0  
Das Phantom Deze gebruiker is een admin

@Benassi

Ik denk dat je niet teveel conclusies moet trekken n.a.v die uitspraak. Dennis benoemde het gewoon nog een keer. Hebben gewoon felicitaties ontvangen van de heren en ook in het stemproces hebben ze een oproep gedaan.

4   2  
Benassi

@Phantom

Ik waardeer jullie bescheidenheid maar ik kon ze in de laatste Gegenpressing toch duidelijk op een lacherig sfeertje omtrend jullie podcast betrappen. Ook de vragen van Levien tijdens werden tijdens de Forumavond niet serieus genomen.

3   0  
Da Pope

@Benassi

Daar ligt bij ons niemand wakker van, denk ik. Ik in ieder geval niet 🙂

1   0  
Znojmo-Brno

Aanvallers van Rode Ster? Tsjechie is geen Belgrado he, Sparta Praag speelt tegen AC Milan en Slavia tegen Liverpool.
Sparta laatst Galatasaray nog even uitgeschakeld. Zijn echt geen matige ploegjes hoor.
Dat Janosek er bij zit is eigenlijk ongeloofelijk.

2   0  
WillyG

@bavel

Laten we de overhead kosten van Excelsior even langs die van NAC leggen. Het is niet alleen beleid volgens mij.

2   0  
Ivo

De Forumavond heeft in ieder geval weer voor wat reuring en vermaak gezorgd.
Nog 10 potten knallen en dan hopen op een megastunt in de Playoffs.
Ik gok morgen op een 1-2. Janosek en de ketchupfles-theorie-goal van Omarsson.
Voor degenen die meereizen alvast veel succes en plezier. Laat je horen.

0   2  
Dunsloopkogel

Juist @ banassi


Die blanco spreekt N eigen zo vaak tegen die zit d'r allen maar als spreek pop en holmaatje van pi air denk ik
Blaauwhof wees hem daar meerdere malen op
Ook altijd maar weer gezeik over steijn manders en gerbrands iedere week weer

Geef mj blaauwhof maar samen met Dennis

2   0  
NAC4Ever

@Levien
Ben het met je eens dat wij ook flink moeten versterken als we promoveren.
Maar wij hebbe denk ik wel minder uitgegeven als ADO aan de ervaren spelers. Als ADO niet promoveert hebben zij denk ik meer verloren dan wij als wij niet promoveren.

2   0  
Thiestemberg Deze gebruiker is een admin

@Brno

Je hebt gelijk! Bedoelde Slavia Praag maar door het logo zei ik Rode Ster.

0   1  
markenaa

Net de gegenpressung podcast geluisterd en ik vind het toch wel heel vreemd dat Blanco als journalist de vraag om het beleidsplan voor de zoveelste keer als onbelangrijk van tafel veegt.

Dan bedrijf je toch journalistiek enkel en alleen op persoonlijke interesse of zie ik dat verkeerd. Hoe kan schrijven en kletsen over hoe het bij de club in de praktijk loopt als je de maatlat van het beleidsplan onbelangrijk vind?
Dan ben je toch hobbymatig met je werk bezig of niet dan?
Het kan ook zo zijn dat NAC Breda liever niet heeft dat hij over het beleidsplan uitwijdt. Ook dan voer je de functie van journalist toch vreemd uit? Je laat je dan leiden door de bron van het onderwerp.

Ik vind het maar vreemd en een journalist onwaardig.

Wellicht helpt het Blanco om de definitie van een beleidsplan te lezen. Als je het plan niet kent is alles wat je als journalist schrijft op onderbuikgevoel en van horen zeggen. Het beleidsplan en de uitvoering zorgt voor of NAC wel of geen stappen in de toekomst maakt.

Beleidsplan definities
Een plan waarin wordt aangegeven welke doelstellingen binnen een bepaald tijdsbestek zullen worden nagestreefd en op welke wijze en met welke middelen dit zal geschieden.

1   0  
BasSnelden

Schijnbaar een vruchtbare en constructieve Forumavond, als je de podcasts zo beluistert. Als er rechtstreekse communicatie is de kans kleiner dat meninkjes als feiten worden weggezet.

Op naar jong Ajax. Hup nac

0   0  
Eretribune

Hallo beste supporters, heeft er iemand een goede stream voor j ajax- NAC?
Alvast bedankt.

0   0  
Koen Suykerbuyk

Proficiat met jullie prijs. Echt een goede leuke podcast. Eerlijk is eerlijk. In het begin had ik zo mijn twijfels.
Elke gast voegt daadwerkelijk iets toe. Allemaal een gezonde blik op het leven en alle vier een oprecht groot zwart geel hart. Levien zet dingen vaak op scherp waarop de rest goed inhaakt. Een uur tikkie terug is nooit geen lange rit. De rubriek ex-nac ook nooit vervangen.
Dan zou ik graag jullie antwoord willen hebben op de volgende vraag. Robert Maaskant was te gast in de studio. Iedereen weet dat Robert goed kan praten en een kritische blik heeft. Ook heeft ie een heel groot NAC hart.
Waarom is juist hij nooit gevraagd als de nieuwe algemeen directeur.
Hij snapt veel meer over die matreri dan wie dan ook. Zijn voorgangers mogen niet eens zijn veters strikken.
Lijkt me geen raar idee. Natuurlijk heeft hij een andere gedachte Man City. Maar dat kan ie wel achter zich laten.
Zo maar een vraag. Misschien wel iets voor in de volgende aflevering.
Succes Thijs1, Thijs 2, Janiek, Koen en (als ie niet geschorst is..........Levien
Houdoe en bedankt
Koen. Uit een totaal niet winters Ontario.

Laad alle berichten na dit bericht in