Wij gaan niet opzij

Kemper op de weg terug: "Bedoeling dat ik volgende week bij groep aansluit"

Das Phantom

Boy Kemper is op de weg terug nadat hij eind vorig jaar geblesseerd raakte in het duel met ADO Den Haag. De verdediger vertelde in De Eerste de Beste Podcast dat het de bedoeling is dat hij volgende week weer aansluit bij de groepstraining.

Kemper was in de meest recente aflevering van de show de geheime beller en werd daarna gevraagd naar zijn herstel. "Ik raakte geblesseerd tegen ADO. Het had voor mij een hele mooie wedstrijd moeten worden tegen m’n oude club, maar toen gebeurde dit", vertelt hij. "Eigenlijk zit ik nu weer tegen de groep aan. Ik revalideer met een eigen fysio in Amsterdam. Het is de bedoeling dat ik daar deze week afgetest wordt en volgende week weer bij de groep ga aansluiten." 

Het kriebelt alweer behoorlijk bij de 24-jarige voetballer, vertelt hij tegen Joop Buyt, Ferry de Bont en Lars van Velsum "Ja, honderd procent. Uit of thuis, ik ga elke week overal mee naartoe. Als je die jongens het veld op ziet komen, vooral in de mooiere wedstrijden en stadions, dan gaat het toch wel weer kriebelen. De eerste pot die ik niet kon spelen was Willem II, die heb ik nu twee keer gemist. Dat is toch wel een dingetje." 

Ferry, ook bekend als HoekieB, stipt aan dat Kemper niet alleen op het veld, maar ook in de kleedkamer wordt gemist. "Die verhalen heb ik vaker gehoord, ja. Dus ik ben ook blij dat ik op de weg terug ben. Als ze vrijdag spelen en zaterdag uitlooptraining hebben, rij ik naar Breda om mijn gezicht even te laten zien en wat gezelligheid op de club te brengen." 

Luister hier de laatste aflevering van De Eerste de Beste Podcast of bekijk het fragment hieronder vanaf minuut 24:00. 

Bron:
B-Side Rats, De Eerste de Beste
20 Reacties
11   1  
Das Phantom Deze gebruiker is een admin

Gaat overal kijken, gaat langs in Zundert voor de sfeer en kan het niet verkroppen dat hij twee keer de wedstrijd tegen Willem II heeft gemist. Deze jongen kan mij wel bekoren. Mooi man.

4   0  
BredaF2

Kijk, das goed nieuws!! Een verschijning is het zeker. En ik geloof zeker dat tie gemist is in de kleedkamer. Zet 'm op boys.

11   1  
Das Phantom Deze gebruiker is een admin

Gaat overal kijken, gaat langs in Zundert voor de sfeer en kan het niet verkroppen dat hij twee keer de wedstrijd tegen Willem II heeft gemist. Deze jongen kan mij wel bekoren. Mooi man.

7   1  
Ouwe Spionkop

Goed om te lezen.
Slecht nieuws is dat we Leemans dit seizoen niet meer in actie gaan zien.

5   0  
Scheids!!

Gifkikker, kunnen we sowieso altijd gebruiken!
Kemper gaat altijd tot het derde fluitje van de scheids, zie Groningen thuis!

3   0  
Tiemen076

Een jonge die erg baalt als die derby 2x mistt en geblesseerd toch overal bij is moet je er toch wel bij hebben

0   1  
BasSnelden

Logischerwijs gaat vanavond de bank van gisteren spelen bij Jong vanavond. Dus: FitzJim, Rijkhof, Tahirovic, Gaaei en Martha. Vul maar aan met de grootste talenten Vos, Godts, Brandes en Banel……

Maandag sturen ze de u16 naar Doetinchem. Schandalige competitievervalsing!

Succes Nac

1   1  
Das Phantom Deze gebruiker is een admin

@Bas Snelden

Lijkt mij vrij sterk dat iedereen die jij daar opnoemt speelt vanavond. Bij Ajax moeten ze vandaag eerst kijken hoe iedereen uit die wedstrijd is gekomen en ze spelen zondag zelf alweer uit tegen Fortuna. Vinden ze denk ik Iets belangrijker dan tegen NAC in de KKD.

2   1  
Ratkopf

Als kemper fit is zou ik graag een centrum met kemper en vd bergh willen zien.

2   0  
Chefke076

Een van de weinige jongens met de juiste mentaliteit en instelling. Zegt de juiste dingen, is betrokken bij het team en zat met de thuiswedstrijd tegen Eindhoven op Vak G tussen de supporters. Zou top zijn als hij in aanloop naar de playoffs weer volledig fit raakt en zijn vorm herpakt. Maak hem nou niet gekkk!

3   0  
henk

@BasSnelden
Het gaat waarschijnlijk precies andersom gebeuren. Op maandagen spelen ze altijd met hun sterkste opstelling. Blijft competitievervalsing, maar wij hebben nu een keer de mazzel dat we op vrijdag tegen ze mogen.

1   0  
Wanny

Goeie gast die Kemper. Ik zie hem eigenlijk niet snel terug in de basis komen, tenzij er blessures en schorsingen zijn. Van den Bergh is onomstreden en ook onze nieuwe linksback vind ik op die positie beter dan Kemper.

0   2  
Breda vooruit

Kemper zou ook op het middenveld kunnen spelen op de plaats van Staring

2   1  
scheppioni

Goed nieuws ! Onze pitbull Kemper kunnen we wel gebruiken !
Gaan we vanavond hopelijk vol voor de winst bij jong ajax heren NAC spelers !!????!!! Ik mag het toch hopen !
NAC WE FOLLOW !

2   0  
Ivo

Ik ben benieuwd wat van Gastel gaat doen als Kemper fit is. Blijft hij bij Royo, schuift hij die een linie naar voren zodat Kemper ook kan spelen? Of gaat Royo terug naar de bank?

Op rechts zit Koscelnik al een paar weken op de bank, dat lijkt me ook niet prettig als nieuwe speler met een doorlopend contract.

0   0  
BP

@Ivo

Royo terug naar de bank ??
Heeft daar nog nooit een plekkie gehad sinds zijn komst van Almere FC, in de winterstop.
Lekker doorschuiven naar linkerkant middenveld en Boyke Kemper linksback

1   0  
Ivo

@BP
En dan - Royo op de plaats van Staring?
Royo speelde bijna al zijn wedstrijden als linksback - en nog een aantal als linker centrale verdediger.
Voor Kemper geldt hetzelfde. Het zijn op papier allebei geen middenvelders. Royo lijkt me voetballend wel completer dan Kemper.

Als Leemans dan ook nog terugkomt wordt het dringen voor basisplaatsen.

2   0  
scheppioni

Dat zou luxe heten Ivo maar bij ons NAC een utopie !
Kemper moet dan zijn kans zien te pakken dat lijkt me het gezonde concurrentie geval.
@ Ratkopf
Ik snap wat je zou willen maar twee linksbenige spelers als cv is ook niet echt ideaal, niet gauw waar een trainer voor zal kiezen, Kemper kan wel op meerdere plaatsen op links ingezet worden.

0   0  
Waarom zo

top nieuws voor hem en ook voor mij. Was toch een van de spelers waarvoor je nog naar het stadion ging. passie passie en passie met best goed voetbal. Er gebeurde iets als hij daar ging staan. probeer hem nu ook eens als links half in dit elftal svp

0   0  
Ivo

We spelen een 4-2-3-1. Er is geen echte linkshalf. Wel een soort van valse linksbuiten, Janosek staat daar al.

0   0  
Harrie Zelluf

Die had er tegen Eindhoven wèl 1 onderuit gehaald.

Laad alle berichten na dit bericht in