Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #26

Praatpapegaai

Vandaag stond in het teken van de aanstelling van Maurice Steijn. De nieuwe trainer van NAC heeft zijn handtekening gezet onder een drie jaar durende verbintennis. Naast Steijn is er natuurlijk ook nog genoeg te bespreken over NAC. Want wanneer zal het ooit saai worden in Breda.

Bron:
B-Side Rats
13 Reacties
43   4  
Molenschot Loco

FF iets technisch....ik luister graag naar jullie...maar de geluidskwaliteit is niet best de een komt luid en duidelijk binnen de ander bijna niet te verstaan...

2   27  
YLLWBLCK

Tja... fijne avond dan maar

43   4  
Molenschot Loco

FF iets technisch....ik luister graag naar jullie...maar de geluidskwaliteit is niet best de een komt luid en duidelijk binnen de ander bijna niet te verstaan...

3   3  
Oosterhout3

@bsr

Jullie weten wie de schoonzoon is van HTC hé?!
Terugkeer van tevrede is dan dus een feit?

7   5  
Harrie

Levien slaat de spijker op zijn kop door aan te geven dat het nog steeds onduidelijk is waardoor het steeds onrustig is binnen de NAC burelen. Dit ligt echt niet alleen aan een trainer en TD. Manders zorgt in ieder geval dat een aantal zaken zijn aangepakt en stelt mensen aan die hij vertrouwt. Ik hoop alleen dat er in lagere niveaus ook onrust stokers verwijderd worden.

10   20  
Robbie Rafello

Weer een hele leuke uitzending mannen!!

Maar ophouden over Hyballa, Manders kon ook niet zoveel anders reden voor zijn ontslag is:
1. Snuifjes gedaan op het complex
2. in doorgenoven toestand compleet uit zijn dak gegaan tegen jeugdspelers.
3.vuile was naar buiten gebracht en club hierdoor in discredit gebracht en schade berokkent.

Tis niet leuk om te horen, want ik vond hem ook een match met NAC hebben, maar het is wel zo gebeurd. Gezien bovenstaande is de afkoopsom gelukkig ook niet zo hoog :)

4   13  
Talentje

Leuke podcast mannen! Laat alleen even thuis voortaan.. beetje slechte grappen en toch te veel pro hyballa...

17   11  
Talentje

Leuke podcast mannen! Laat alleen Sven thuis voortaan.. beetje slechte grappen en toch te veel pro hyballa...

10   4  
henk

@Robbie Rafello
Wie met buitengewone beweringen komt, moet ook buitengewoon bewijs hebben. Vooral als het zo'n weinig geloofwaardige claim is. Dus kom maar op.
Anders doe je niks anders dan iemand beschadigen. Hou in gedachten dat laster een strafbaar feit is in een open samenleving, ook op het 'anonieme' internet.

9   2  
geelzwartwit

Maak in ieder geval een onder de 18 vak(ken) . Dat mag je blijkbaar vol stoppen. Ontstaat er vanzelf een nieuw fanatics vak voor de toekomst.

En kan NAC met behulp van sponsors zelf niet de video apparatuur aanschaffen? Ik snap dat FOX niet bij iedere club een camerasetup kan doen maar als NAC zelf de setup doet en de beelden aanbiedt bij FOX die dan de rechten hebben voor uitzending (tv of online) ik weet zeker dat de aanschaf van de apparatuur door NAC terugverdiend wordt door een deal die je daarop maakt met FOX.

Je moet zoveel mogelijk mensen binnen de mogelijkheden van de regels binnenkrijgen

Je moet zoveel mogelijk de wedstrijden online kunnen aanbieden. Ook voor de kaarthouders die niet het stadion in kunnen/mogen.

Ps fijn dat er nog maar 3 keer een flauw bruggetje gemaakt werd hopelijk drogen de bruggetjes op en fijn als onderwerp Hyballa nou een keer afgesloten kan zijn.



12   0  
10Diego

Probleem was voorheen de matige RvC en de aandeelhouders ( en RvC) die geen afstand hielden. Kwam mede door niet aanwezig zijn van TD en AD en daarna door de volgorde en de kwaliteit van de functies die door Nicole Edelenbos zijn ingevuld.

Huidige situatie: kwaliteit in RvC, daardoor aandeelhouders op afstand ( die hebben ook leergeld betaald en nog veel meer) een zware AD. Dat brengt rust.

Blijft over de onruststoker Blanco, die in de kaart gespeeld wordt door deze site. Het met slechte intenties gemaakte nieuws van de droogstaande Blanco wordt 1 op 1 overgenomen en het riool er onder wordt open gezet. Maar de huidige AD en RvC raken daar niet van in de war.

14   4  
Praatpapegaai (BSR)

@Talentje, en wat nou als het bij mij thuis wordt opgenomen?

11   3  
Bertje

Leuke podcast weer! Voor mij hoeft er niemand thuis te blijven, en ook de geluidskwaliteit is prima hoor!

1   0  
B5 fanaticus


Een vraagje: weet iemand waarom Maurice Steijn bij Hans Visser is uitgekomen als assistent? Zie in het verleden geen samenwerking tussen Maurice en Hans op spelersgebied dan wel trainersgebied

Laad alle berichten na dit bericht in