Overal waar we komen

BSR TV: Mattijs Manders bij de presentatie van Maurice Steijn

DeWeesJr

Mattijs Manders is blij met de aanstelling van de nieuwe hoofdtrainer Maurice Steijn. We spraken de nieuwe algemeen directeur op het veld na de presentatie van de oefenmeester.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
27 Reacties
68    
Martinus

In potentie een goede keuze om deze man de boel te laten runnen, om een echt beleid neer te zetten. Met Steijn erbij zie ik dat absoluut zitten.

27    
ome cor

Ook hier geldt dat er nooit een AD in een interview gaat zeggen: dit wordt een uitermate kut seizoen, maar we hopen met een beetje geluk dat het daarna beter wordt.

Toch klinkt Manders als een realistische man. Niet iemand die druk bezig is luchtkastelen te bouwen.
Manders en Steijn zijn er al twee, nu die derde schakel nog in het trio.

21    
geelzwartwit

Realistische AD die vanuit een concreet doel en opdracht de lijnen uitzet. Realistische trainer die naar de mogelijkheden van zijn team zal spelen. En dan krijgen we een TD (geen TM?) die met beide heren hoed door 1 deur kan.

Het begint er solide uit te zien. Hopelijk hebben we straks ook de juiste spelers en aan die kant geen gezeik.

10    
Breda-Loyal

@Geelzwartwit

Over 2 weken weten we meer over de selectie.

In dit tijdsbestek wordt door de technische staf bekeken wie wel en wie niet in de plannen voorkomen.

-86    
Grote kerk

Manders wordt overal afgezeken. Een luchtfietser zou hij zijn. Overal waar hij komt zijn ze niet tevreden geweest met zijn optreden.

Behalve hier! De nieuwe Messias heeft een naam. Manders. En dan nog even zijn vriendje binmen hengelen voor 3, ja ja, 3 jaar. Het is meer dan 10 jaar geleden dat een nac trainer dat überhaupt heeft volgehouden. En flikker maar op met die praatjes over toekomst etc. die heb ik nu al 14x gehoord. Gewoon een lachwekkend slechte beslissing, 3 jaar. Dat is geen vertrouwen in, maar pure domheid. 3 jaar, voor een trainer bij NAC, het trainerskerkhof bij uitstek.

Ze zijn helemaal gek geworden.

2    
Nicky @Grote Kerk

Hoe vaker een trainer na korte periode door NAC wordt... Des te groter wordt de kans dat er eentje langer blijft...

-1    
Nicky

*ontslagen

25    
Dutchbird

Manders OK, Steijn OK dan komt er ook een OK technisch manager of directeur. Gelukkig zijn we verlost van de waardeloze keuzes van Edelenbos (op een paar RvC leden na dan).

3    
Turbo

@nicky:
Dus als je 4 keer 1 gooit tijdens een potje risk is de kans op een 6 daarna ook een stuk groter?

22    
Ernie

Belangrijkste zin: Maurice houdt niet van middelmaat!
Dat betekent dat er veel nieuwe spelers moeten komen.

1    
Scheppioni

Ontzettend benieuwd wie er nou weggezet wordt as TD, iemand met een duits netwerk zou niet misstaan, ik kijk veel duits voetbal vb tweede bundesliga, daar loopt echt wel aanwinsten rond die voor ons NAC te halen zijn, plus de tips van mr NAC vlakbij de hand !

8    
Scheppioni

Idd hollandse vogel, we mogen hopen dat men bij ons NAC van de dure grap juffie edelenbosch geleerd heeft !!!

9    
NAC!!!

We geven hun het voordeel van de twijfel, al moet ik zeggen, klinkt goed en ziet er goed uit. Er lijkt een idee achter te staan.

Nu de grote 3 een goedmakertje van de laatste 10 kut jaren (even een potje samen leggen heren om directe promotie waar te maken)

Ben benieuwd

5    
Bart

@scheppioni 2de Bundesliga is niet haalbaar voor nac in de kkd, salarissen liggen daar vele malen hoger. 2de Bundesliga is ook het niveau middenmoot eredivisie.

0    
RaRa

“Werken vanuit het plan en niet teveel laten afleiden door de resultaten.”
Hoe vaak heb ik dit al gehoord.....bah bah!

0    
Henk Nac

De eerste twee stappen zijn gezet. Een capable trainer plus een capable algemeen directeur. Een meer jaren plan met daarbij een visie.

Stap 3 een technisch manager die past bij deze twee heren.

Stap 4 budget voor minimaal 4-5 versterkingen binnen deze selectie.

Want de spelers maken de trainer jongens dus alsjeblief versterk dit elftal anders kan je nog zo’n goed beleid hebben maar dan wordt het weer niks. Een paar ervaren spelers die de jonge talenten bij de hand kunnen nemen. Dan staan wij volgend jaar op de grote markt.

0    
Nicky @Turbo

Nee niet op 6 wel op geen 1....

4    
Buurman

BestecNicky. Die kans blijft bij iedere worp 1 op 6.

-1    
Baosje

@ Grote Kerk

dat je niet soliciteert voor Voetbal Inside met je negatieve gezeik

hebben we stilaan niet genoeg gekut en geouwehoer achter de rug bij onze club ?

ga er vanaf nu eens een keer met zijn allen achterstaan joh!

ouwe zeiksnol dat je bent , met dat negatieve geleuter van je ! laat je een keer flink pijpen misschien lucht dat wel op ...

2    
Grote kerk

Ik doe niet mee aan deze ongepaste euforie, baosje. Al 10 jaar zijn het dezelfde verhalen, maar in essentie veranderd er niets bij NAC. Ook nu niet.

Waren er wat meer criticasters i.p.v. alle polonaise lopers hier. Maar die worden de mond gesnoerd. Censuur wordt toegepast. Dat zijn geen nac supporters, maar zeiksnorren.

Blijf jij maar lekker hopen op beter tegen beter weten in. Ik spreek je over een wedstrijd of 10 wel weer, als we kleurloos sub top staan met afgrijselijk voetbal.

1    
Geraldo

@ buurman
Bij iedere afzonderlijke worp heb je gelijk.

@Nicky
Gezien vanaf de start van de worpen heb jij gelijk.

3    
Nicky

Gasten, tof dat jullie mijn poging om de discussie wat luchtiger te maken aangrijpen om serieuser te worden... Hoe groot was die kans ;)

4    
Geraldo

Manders heeft een verhaal. Een duidelijk verhaal. Ook een plan. Dat is in ieder geval al een aardig begin. Of dat plan gaat slagen weet niemand, maar van mij krijgt hij, mét Maurice én de nieuwe TD het vertrouwen. Alweer? ja alweer.

Ps @Nicky; ik begrijp je “dobbel”opmerking en om die reden volg ik die ook. Het zal toch onderhand wél een keer slagen zeker.

0    
scheppioni

Klopt Bart, normaal gesproken wel, maar er zijn ook zeker spelers bij in die bundesliga die zich meer in de kijker willen spelen en met Schreude/Lokhoff als promotors zouden er wel kansen moeten liggen denk ik.

1    
Becherovka

@Buurman,

Voor iedere afzonderlijke worp: ja. Maar als je naar reeksen gaat kijken (dus hoe vaak hetzelfde resultaat zich achter elkaar herhaalt), dan is het toch dat met ieder ontslag de kans dat iemand zijn volledige contract uitzit groter wordt.

Dat komt door: A. Ze bieden voortaan een contract voor 3 maanden aan. B. Ze stoppen met mensen ontslaan C. Ze gaan failliet aan alle afkoopsommen.

-1    
Arjanus

Vd Gaag mocht ook meedenken met spelers. Brood ook, Hyballa ook. Vervolgens keurt de RvC alles af en voeren zij hun eigen koers.

Daar gaan Manders en Steijn ook achter komen.... niets nieuwe spelers.... er is geen geld beschikbaar en als dat er is wordt het gebruikt om shit van de 3 op te ruimen.

Zolang de 3 aandeelhouders en hun RvC zich niet afzijdig houden mislukt alles....

Een td hebben we nu dus ook niet nodig. Dat heeft Manders goed begrepen.

1    
Nacdictive

Zijn verhaal klinkt behoorlijk, ik denk ook dat er vanuit de RvC/CvA toch meer een opdracht is gegeven om een langetermijnvisie uiteen te zetten, wat mi goed is, maar iedereen kent het sentiment binnen de voetballerij en zeker binnen NAC.
Manders krijgt, wat mij betreft, ook het vertrouwen maar die RvC/CvA spelen het elke keer weer om geen structureel fatsoenlijk beleid te voeren maw doen waartoe NAC gezien haar potentie hoort, Eredivisie te spelen.
Verder is het wel een omgekeerde wereld om eerst een trainer aan te stellen (begrijpelijk dat dit haast heeft) en vervolgens een TD te zoeken die daarbij past..? Want ik neem aan dat er Steijn echt wel toezeggingen zijn gedaan mbt eventuele transfers.

Laad alle berichten na dit bericht in