Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #30

Praatpapegaai

Alweer de 30e editie van Een Tikkie naar het Zuiden! In een snikhete week was er eigenlijk niet heel veel dat er daadwerkelijk gebeurde omtrent NAC. Natuurlijk wel de aderlating dat de oefenpot tegen Dordrecht niet door ging. Gelukkig bleken de testresultaten achteraf niet positief te zijn maar negatief. Kortom, altijd weer genoeg te bespreken!

Bron:
B-Side Rats
25 Reacties
30   6  
Peerke

Gezien het niveau van de jeugdspelers met contract had ik liever Jordan van der Gaag verlengd gezien. Zit meer potentie in dan de nieuwe jeugdcontract spelers. Zeker aangezien het niet lukt aanvallend ingestelde spelers te halen.

22   6  
geelzwartwit

Levien helaas haast niet te verstaan.

Telefoon
Oortjes in in de auto.
Geluid op hardst.

30   6  
Peerke

Gezien het niveau van de jeugdspelers met contract had ik liever Jordan van der Gaag verlengd gezien. Zit meer potentie in dan de nieuwe jeugdcontract spelers. Zeker aangezien het niet lukt aanvallend ingestelde spelers te halen.

1   1  
Praatpapegaai

@Geelzwartwit, via wel medium luister jij? Spotify, SoundCloud of Deezer? Op SoundCloud komt hij prima door namelijk.

14   9  
Buurman

Betreffende de nu (gelukkig) negatieve testuitslagen. De PCR test van de GGD is zeer betrouwbaar. Fouten uitslagen zijn nagenoeg onmogelijk. Maar juist bij NAC kloppen de uitslagen in alle gevallen dus niet ? Het is theoretisch mogelijk. Maar ik zou toch graag wat meer info krijgen. Let wel. Ik ben hartstikke blij dat blijkt dat de NACers uiteindelijk geen covid 19 hebben. Is dit nu echt een bijna statistisch onmogelijk toeval dat onze club overkomt ?

12   14  
AJ

Jordan Vd Gaag gedroeg zich als een arrogant ventje. Niets mis mee om die te laten gaan.

20   9  
Ric

Gladon vermoedelijk naar NEC! Ik raak een beetje gefrustreerd en raak steeds meer doordrongen van één waarschijnlijk zeer onbevredigend en kansloos seizoen. Want het is angstvallig stil met de transfers. En we komen zoveel doelpunten tekort in de huidige selectie.

11   4  
Fan uit Zevenbergen

Wat is het geluid slecht

9   3  
B

In deze podcast geven jullie aan dat er geen schaduwlijst en scoutinglijst van spelers zou liggen.
In een eerdere podcast met Manders en Steijn gaven zij wel aan dat deze er was. Jammer dat er toen niet kritisch op doorgevraagd is en er nu gesuggereerd wordt dat die lijsten er niet zijn.

14   1  
B

Bovenstaande post is onterecht. Verwar de podcast van deRat met die van jullie.

12   0  
geelzwartwit

@praatpapegaai

Soundcloud.
Het lijkt of levien het verst van een microfoon zit en dan sven iets dichterbij. Halverwege en op het eind was het wel iets beter maar dat kwam ook omdat de microfoon op een gegeven moment dichter bij Levien gezet werd. Tenminste dat werd gezegd. Levien lijkt het verst van een microfoon te zitten en dan met zijn zachte stem is hij van de drie het slechtst te horen.

Hopelijk weten jullie waar het door komt. Verder bedankt voor de podcast.

In topic:
Waar zijn die tientallen transfervrije spelers dan?

7   1  
Vakkie GG

Eens qua geluid. Levien iets harder praten of in de microfoon praten ajb

3   0  
Oosterhout3

Helmond is einde verhaal mannen.... Die hebben sinds dit seizoen een samenwerking met een Belgische club....

5   1  
Rubenac

Venema

1   0  
Real Robert

Ik heb dit al eerder gevraagd, maar kan iemand mij vertellen of Kali en Leigh op dit ogenblik een revalidatie-programma bij NAC volgen? Zijn zij dagelijks op de club? Of is er weer wat anders aan de hand met Kali?

@Buurman. Ik ben ook benieuwd naar de volgende testen!

3   1  
NAC4Ever

@RUBENAC
Volgens transfermarkt.nl staat hij nog drie jaar onder contract bij Utrecht en is hij dus niet transfervrij. Misschien zouden we hem kunnen huren.
Maar mijn voorkeur heeft het om een spits bij ons onder contract te hebben.
Maar als dat niet gaat lukken zijn spelers zoals Venena denk ik prima opties.

3   1  
JanVG

Ik wil een grote sterke spits die er minstens 15 maakt,
plus een rechtsbuiten

en weet iemand hier hoe het nou met city zit?
komt daar nog iemand van? Chris WM, jij een idee?

2   2  
Oosterhout3

Enige logische spits voor nac die er 20+ kan maken en aanspeelpunt voorin is, is toch echt een spits als Thomas verheijdt!
1 jarig contract in Almere en al jaren goed voor 15+ goals in de kkd!

3   0  
Voorwaarts

@oosterhout3

Dogan peerde er ook 21 in, murhen nog veel meer voor en na NAC.

Statistieken zeggen niet zomaar iets. Het systeem moet ook echt aansluiten.
Er is natuurlijk een bepaald kaliber speler die er sws wel 20 in schiet, ongeacht het systeem of de rest van het team. Maar ik denk niet dat die haalbaar zijn.

3   0  
Praatpapegaai (BSR)

@Geelzwartwit, het gekke is dus dat we alles bewerken en op soundcloud horen wij hem gewoon heel goed. Misschien dat het kan liggen aan de webplayer op de site? Zou je het eens willen testen in de soundcloud app zelf? Anders kan ik er ook niet echt de vinger op leggen :-( We zijn er wekelijks actief mee bezig om het geluid op jullie feedback aan te passen namelijk.

3   0  
Kolkka fan

Ik had op spotify ook het probleem dat Levien slecht hoorbaar was.

1   0  
henk

@Oosterhout3
Verheydt heeft er nog nooit 15+ gemaakt in één competitie-jaargang, al was hij afgelopen seizoen, voor het eerst, goed op weg. Hij is m.i. niet van het kaliber die het waard is om een transfersom voor te betalen. Het is wel een aardig breekijzer voor erbij.

0   2  
pirke12

Mannen

Prima podcastje wederom alhoewel er niet veel nieuws was.
Had niet veel last en luister via Spotify


https://www.voetbalpoules.nl/poule/134640/aanmelden

0   0  
Nacbeest

Ik luister via spotify maar ook daar was het geluid erg slecht. Zoals al werft aangegeven is er één iemand goed te horen en de rest lijken te ver weg te zitten.

On topic: toch heerlijk dat het in deze komkommertijden alsnog genieten is van een podcast over nac

0   0  
Die ne gast

Via de SoundCloud-app prima te volgen. Jammer dat Levien voor anderen niet goed hoorbaar is. Hij zegt zeer zinnige dingen!

1   0  
Joepa

Hier is Levien ook weer slecht te verstaan, ook in de Soundcloud app. Lijkt inderdaad alsof ie te ver van de microfoon zit. Jammer, want ik vind zijn inbreng toch altijd wel erg goed.

Laad alle berichten na dit bericht in