Overal waar we komen

"We maken met zijn allen deze website"

DeWeesJr

Afgelopen zaterdag kwam het nieuws naar buiten dat er mogelijk twee positieve testen waren binnen de selectie van NAC.

Naar aanleiding van dit bericht ontstonden er verhitte politieke discussies in de reacties. Daarnaast werden onderling verwensingen geuit en gescholden. Het spreekt voor zich dat dit niet de bedoeling is.

Waarom hebben we niet eerder opgetreden? De reden is even simpel als teleurstellend: We waren andere dingen aan het doen. Doorgaans volgen we alle reacties, maar met het warme weer en de vakantieperiode heeft niemand de reacties gemonitord. Daardoor ontdekten we te laat dat alles ontspoord was. Het moge duidelijk zijn dat we dit in de toekomst willen voorkomen.

Wél willen we benadrukken dat B-Side Rats een voetbalsite is. Het is niet de bedoeling dat hier politieke of andere niet voetbalgerelateerde discussies gevoerd worden. Er is genoeg te bespreken over NAC dus laten we het daar ook bij laten.

Daarnaast vragen we jullie ook om in de reacties bepaalde fatsoensnormen na te leven. We moeten het, ook al zijn we het niet altijd met elkaar eens, samen doen. Het is ook jullie site, waar jullie met zijn allen verantwoordelijk zijn voor de sfeer. We verwachten dat iedereen zich respectvol naar anderen gedraagt, niet scheldt, ruimte biedt voor andere meningen en elkaar slechts met argumenten bestrijdt. We maken met zijn allen deze website.

Dat het maar snel weer over alleen voetbal mag gaan en elkaar weer kunnen begroeten in het stadion.

HUP NAC!

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Hertests NAC-spelers komen negatief terug 33 reacties
Volgend bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #30 25 reacties
Terug naar overzicht
48 Reacties
197    
Dun Kees

Mijn steun hebben jullie: prima gedaan.

64    
Nacman

👍klasse opgelost bsr

27    
PietP

Edit BSR: we lopen alle reacties na en nemen waar nodig acties.

29    
Da Huge

Klasse reactie!!

64    
Belgische Naccer

Er zitten rare types bij op deze site. Dat is helaas weer gebleken. Maar ik ben bang dat dit een kopie is van de samenleving waar we in leven met zijn allen. Daar zitten ook gewoon hele rare mensen tussen die helaas alleen aan zichzelf denken.

Maar waar blijven de versterkingen?

Ik wacht nog op 3 balvaste en scorende aanvallers en 1 dito middenvelder...

24    
Spitfire

Hulde aan de redactie! Prima opgelost en dito verwoord. GO BSR !

64    
Helsie

Tijd voor digitale mondkapjes. ;-)

-4    
Schrikbarend

is er een stream voor aanstaande zaterdag nac-ado 16.00?

19    
fvf6

Iedereen mag zijn mening geven op deze site , maar wel met respect naar elkaar toe , verschil van mening zal er altijd bestaan maar laat een ieder in zijn waarde. Goed gehandeld BSR

-21    
Johnny1912

Hup Bsiderats!

Laat de misdragende reageerders zich maar goed aangesproken voelen en dit als waarschuwing zien!

Hopelijk rolt de bal weer snel!

-63    
Lamington

Belgen...

28    
Bart

Wat ik mooi vind aan nac is dat, al ben je vuilnisman of CEO bij de ING wanneer het over nac gaat zijn we allemaal 1, we juichen samen, we drinken een biertje samen en we roepen allemaal kut naar dezelfde scheids. Dan maakt geloof, werk, politiek allemaal niet meer uit. Jammer dat het van t weekend zo tegen elkaar tekeer ging terwijl je allemaal van het zelfde houden, NAC. Laat daarom ook op deze site over nac gaan want, daar is deze site toch voor gemaakt. Onze club volgen waar we ook zijn en niet over Corona, 5G en wie de nieuwe minister president word.

HUP NAC, HUP BSIDERATS

13    
Sia

Anonimiteit zorgt er al snel voor dat de fatsoensnormen overboord gaan. Kom op zeg: we zijn toch allemaal van de NAC familie? Als een man achter de club.

11    
Dun Diëe

Prima opgelost. Om de vrijwillers redactie een hoop gemodereer te besparen zou je er ook voor kunnen kiezen om de reacties onder een artikel als die over COVID gewoon uit te zetten. Want je voelt natuurlijk al op je sloffen aankomen dat dat een hele vermoeiende discussie op gaat leveren die vrij weinig meer met voetbal te maken heeft en waar niemand het met elkaar eens gaat zijn. En er alleen maar grievende teksten verschijnen die voor degenen die aan COVID hebben geleden of er dierbaren door zijn kwijtgeraakt onnodig kwetsend zijn.

15    
NAC4Ever

Prima statement, maar triest dat het blijkbaar nodig is de redactie 24/7 ogen op deze site moeten richten.

10    
Kaieschetter

Complimenten BSR!

Het draait hier om onze mooie club!

8    
Sanseveria

Helemaal mee eens mannen! En ga zo door!!!

6    
Nac on tour

Met zn allen achter nac🙌🏻

-45    
HT

'Badmeester ben je 24 uur per dag'

-72    
YLLWBLCK

Gaaf dat er iets aan gedaan wordt.
Kul om te zeggen dat je er niet fulltime mee bezig bent. Een forum zorgt voor verantwoordelijkheid en niet alleen als de winkel open is. Als je dat niet kunt moet je geen winkel runnen.
Minnetjes vind ik geen probleem. Hoera roepen en over een maand weer elkaar uitschelden vind ik wel een probleem.

-2    
Willem 4,5

Helemaal mee eens BSR. Hoop dat iedereen zich hieraan houdt. Wilde na gisteren niet meer reageren op deze site, maar daar kom ik nu van terug. Wil best over alles praten en mijn mening geven, ook al is deze soms behoorlijk scherp geformuleerd. Maar persoonlijk ongenuanceerd helemaal verrot gescholden worden omdat men het niet eens is met mijn mening, gaat me te ver. Het onderwerp van gisteren is ook in de samenleving een heet hangijzer, en ook daar ontsporen de discussis. Laten we er met z,n allen weer iets moois van gaan maken!

15    
Flieger prins van UT kielegat

Ik heb het even gemist
Ook iets met goed weer
Maar kom op iedereen de jongens van de rats doen zo hun best om een mooie site van onze club te maken
En naar mijn bescheiden mening doen ze dat erg goed
Dus met zijn allen erachter zoals we dat op de tribune ook doen
Hup NAC
Hup bsiderats

6    
Viking

Gelukkig hier iets gemist dit keer.

7    
Ibio

Tja, het liep echt de spuigaten uit.
Gelukkig heeft BSR alles weggehaald.

4    
bier en friet

Ik heb de discussie gemist waar deze editing op gebaseerd is, maar aan de hand van enkele reacties kan ik wel raden waar het over ging. Ben er helemaal voor dat een voetbalwebsite over voetbal moet gaan, hartstikke goed, maar dan zou je (naar mijn mening) niet selectief moeten zijn. Lees hier nu weer wat posts waar een duidelijke mening in naar voren komt. Dat moet je dus net zo hard eruit mieteren als een andere mening, anders ben je niet alleen een platform voor politieke meningen, maar ook een gekleurd platform. Beiden moet je niet willen, als je een voetbalplatform wilt zijn.

1    
ome cor

Op naar het Voetbalnieuws, waarbij de volgende transfer door de één geweldig gevonden wordt, de ander is er kritisch over en de hork zeikt m af.

Het wordt tijd dat weer eens nieuws komt waar we wat vrolijker van worden.

2    
Buurman

Eens met dun diee. Geef als het Corona betreft als redactie alleen info zonder de mogelijkheid te reageren. Is voor jullie ook gemakkelijker.

7    
Ivo

Duidelijk verhaal, wie wil leeglopen over politiek gaat maar lekker Twitteren ofzo.

Netjes opgelost zo.

24    
NAC4Ever

@YLLWBLCK
Dit is geen winkel, maar een site die ze vrijwilliger en voor alle NAC supporters bijhouden. Tel daar bij op dat de meeste hier (volgens mij) volwassen zijn.
Dan zou het niet nodig moeten zijn om continue de site in de gaten te moeten houden.

Gisteren is anders gebleken, maar dat is triest.

-1    
YLLWBLCK

Helemaal mee eens. Helaas werkt het zo niet in de praktijk en zul je daarnaar moeten handelen. Zie de vorige posts en ze gaan alweer in de persoonlijke sfeer.
Kinderen bijvoorbeeld kunnen dit ook allemaal lezen en dus zul je continu moeten waken als je beslist om een online forum uit naam van een club te runnen en niet wanneer het uitkomt.
Enne... ik heb alle respect voor de mensen achter BSR hoor

4    
Martinus

Goed statement. Zou vanzelfsprekend moeten zijn.

5    
Buurman

Beste Geel zwart. Moet voor de redactieleden wel allemaal te managen zijn. Daarom bij een dergelijk heikel onderwerp ; informeer en sluit gewoon reactie mogelijkheid. Als water vervuild is sluit je ook het zwembad tot nader order. Daarnaast kun je de negatieve reclame van gisteren toch missen als kiespijn.

7    
geelzwartwit

@buurman

Hopelijk checkt er voortaan in ieder geval een van de vele redactieleden de status op de site en bevat de dure site de eenvoudige functie om de reactie functie op mobiel uit te kunnen zetten.

Overigens vind ik iedere vorm van een medesupporter uitmaken voor iets al waardeloos. Als je een ander leeghoofd of hork noemt ook al vind je de mening van die persoon kant noch wal raken ben je mensen aan het uitschelden en een label op aan het plakken. Laat iedereen in zijn waarde. Je kan ook zeggen dat je het met iemand niet eens bent zonder die persoon leeghoofd of hork te noemen.

-6    
Lamington

Er met die laatste opmerking in het achterhoofd is het grappig dat de reactie van Belgische NACCER zo positief wordt ontvangen. Zal wel aan mij liggen..

Hup coroNAC!

3    
Scheppioni

NAC en BSR onze trots !!! 💛🖤👍

2    
ome cor

@geelzwartwit
Jij zegt dat iedere vorm van een medesupporter uitmaken voor iets al waardeloos is.

Maar het anoniem afzeiken, uitschelden, beledigen van NACspelers en stafleden kan hier wel ongestraft.
Wij hebben een MENING wanneer we zeggen dat een speler een lul is, maar owee als we elkaar aanspreken...dan is het uitschelden en waardeloos omdat wij, supporters, allemaal zoveel respect verdienen.

Een beetje met twee maten meten is dat wel, of niet ?

-1    
Willem 4,5

@johnny1912
Als jij nou eens het goede voorbeeld geeft dan komen we een heel eind!

12    
geelzwartwit

@ome cor

Nee hoor ook een speler of bestuurslid hier anoniem voor van alles en nog wat uitmaken vind ik ook waardeloos ik vind het zelfs niet kunnen om hier om een ontslag van mensen te roepen. Zo kon ik me ook helemaal niet vinden in alle ongefundeerde aannames mbt Kali en was ik zeer blij met de hoor en wederhoor van de bsiderats redactie onlangs.

Fijne avond
Met het beste voor NAC

2    
ome cor

@geelzwartwit
Top !

En ook een fijne avond gewenst.

3    
BREDA 1965

Goeie reactie BSR.....en nou met zn alle achter NAC,dat we eindelijk mogen promoveren dit seizoen...vindt het verschrikkelijk voetballen tegen jong-az enz.

11    
Sjef de gevulde [email protected]

Leuk dat jullie mijn reactie weghalen. Maar doe er aub ook wat aan. Zodat niemand meer onder meerdere namen kan reageren tevens worden er ook berichten onder mijn naam gepost. Als jullie iets van bewijs willen kun je altijd contact opnemen. En zou een register plicht invoeren dat scheelt een heleboel ellende hier.

8    
D'N Klaagmuur

Sommige mensen hier hebben het reageren op BSR ook wel echt tot een way of life gemaakt volgens mij. Lijkt voor enkelen meer op een verslaving.

Fijne avond en HUP NAC!

7    
Atleet

Gewoon een account aan laten maken zodat iedereen bekend is, dan wordt niet meer van alles geschreven wat niet doorvertellen bocht kan hoor!!

0    
Melis Boonstoppel

Jij hebt de boodschap begrepen....

1    
Sjak


Linksom of rechtsom heeft COVID toch met NAC te maken. Ga je naar het stadion, wat zijn je intenties als je naar het stadion gaat.
Maar het ging idd veel te ver.. persoonlijke aanvallen en in een enkel geval zelfs bedreigingen en uitlokking.
Ik ga ervan uit dat ik een aantal van deze lieden hier niet meer zie reageren.Er zijn mensen in het verleden die voor minder een ban hebben gekregen.
Ik hoop dat jullie er scherp op zijn anders kunnen jullie als BSR mede aansprakelijk gesteld worden als het echt mis gaat

-4    
Stekkuh

Er zijn al supporters die bedreigd werden aangifte hebben gedaan bij de politie!!!

4    
henk

Goed geacteerd.
De huidige situatie is voor sommigen helaas moeilijk te overzien. Daarom begrijpen ze de maatregelen niet. Dat kan natuurlijk, maar het vergoeilijkt de over-emotionele reacties en de bedreigingen niet.

4    
Theoden King

Het coronavirus is meer dan een griepje, het lijkt bij sommigen vooral de hersenpan aan te vreten.

Complottheorieën, verkeerde relativeringen en zelfs regelrechte bedreigingen. Alsof het allemaal de schuld is van Rutte, Trump, Bill Gates of st2-supporters.

Terwijl iedereen ziet dat deze pandemie de overduidelijke signatuur draagt van Davy Schollen.

Laad alle berichten na dit bericht in