Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #34

Raskolnikov

Een nieuwe week, een nieuwe podcast. Vandaag beschouwen we met gast Chris WM na op de gewonnen wedstrijd tegen Helmond Sport, bespreken we de kampioenskansen van NAC en lichten we de selectie door. Waar moeten er nog spelers bij?

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Ex-NAC: Donny Gorter stopt als prof 22 reacties
Volgend bericht
Rob Dieperink fluit NAC - FC Den Bosch 9 reacties
17 Reacties
133   2  
Tabasko

Ik reageer hier nooit maar ik wil nu toch eens een keer een grote shoutout geven aan al die vrijwillgers die ervoor zorgen dat ik hier vanuit Frankrijk alle gebeurtenissen van mn cluppie zo goed kan volgen. Podcasts, website, interviews, twitter-verslagen, echt geweldig! Groot compliment aan de mannen van Bsiderats, 076 Radio en De Rat voor al die uren die jullie hierin steken. Woon nu vier jaar in het buitenland maar door jullie blijft mijn hart geelzwart!!

133   2  
Tabasko

Ik reageer hier nooit maar ik wil nu toch eens een keer een grote shoutout geven aan al die vrijwillgers die ervoor zorgen dat ik hier vanuit Frankrijk alle gebeurtenissen van mn cluppie zo goed kan volgen. Podcasts, website, interviews, twitter-verslagen, echt geweldig! Groot compliment aan de mannen van Bsiderats, 076 Radio en De Rat voor al die uren die jullie hierin steken. Woon nu vier jaar in het buitenland maar door jullie blijft mijn hart geelzwart!!

22   5  
De baviaan

Aanvaller Stokkers wordt wederom niet positief benaderd. Wel pingel versierd! Voor de 1-0. Daarnaast speelde HS met 6 verdedigers om de aanvallers van NAC heen.

Stokkers is een loper.. dan moet je hem in de ruimte aanspelen zoals tegen jAZ..

Wel goed om vaste basis te hanteren.,
Patronen inslijten.,
Nac speelde lelijk maar effectief dus ja nog 32 potjes en niemand klaagt meer..

Haye speelde puike wedstrijd Olije overigens ook.

13   28  
De Baviaan

Kaj de Rooij lekker laten zitten bij EHV..
Veel te duur, voorafgaand deze transfer nooir van gehoord.

31   9  
Arjan

Gezeik over Sydney en Finn. Wordt er moe van.

Sydney moet niet zeuren. Je had vorig jaar verhuurd kunnen worden en dat wilde je niet.

Finn en Sydney komen gewoon tekort.

16   6  
BredaCentrum

Als toevoeging op @Tabasco,

Ik vind het heel fijn om het samenspel en lol te ervaren tussen de mannen van Bsiderats! Met name wanneer Levien aanschuift vind ik het tof om te luisteren omdat je dan meer interactie van meningen krijgt. Ga zo door mannen!!

15   2  
Stoep

wij bij NAC vinden altijd alle spitsen te min. Muhren was te min, vloet was te min, dessers wat ook lange tijd te min. Feit is dat bij spitsen ze zelfvertrouwen nodig hebben. Dit komt ook pas als ze voldoende in stelling worden gebracht. Steijn moet nu aan automatismen gaan werken met een vaste basis. Dan moet hij maar kijken of dat ShV of stokkers het best rendeert.

7   2  
Thiestemberg (BSR)

@Tabasko & Bredacentrum

Dank voor de mooie reactie! :)

8   28  
10Diego

Podcasts waar tenminste 1 kenner, (ex) speler, trainer, professioneel journalist, aan mee doet zijn beduidend interessanter dan deze.

7   0  
Joop Klepzeiker

@10Diego

Volgens mij gaat het hier niet om de ene of de andere podcast met elkaar vergelijken. Ik kan er wel van genieten; een stel gepassioneerde supporters met hart voor de club die 24/7 het wel en wee van de club omarmen en daarover met elkaar discussiëren. Doet niets af aan de podcast van DeStem, want die is ook prima om naar te luisteren, maar naar mijn idee hebben ze beiden hun eigen doel en beleving met NAC als gezamenlijke deler. Laten we er vooral trots op zijn dat de club zo leeft, daar zijn, zoals al vaak gememoreerd, heel veel andere supporters van andere clubs jaloers op.

Ps. Ook ik ben fan van de 'Liegende Levien' (;-)) zonder de rest te kort te willen doen. Keep up the good work!

7   0  
Nel Frikandel

Ga zo door mannen. Ik kijk elke week uit naar jullie podcast!

7   2  
Peter13

Leuke discussie over de spitspositie. Sidney of Stokkers. En Immers wordt af en toe ook genoemd. Ziet niemand Venema als kandidaat? Dat is toch volgens mij zijn beste positie. Of is hij te hard nodig aan de zijkant?

7   0  
Wanny

Venema lijkt me meer een spits die ruimte nodig heeft. Tegen de mindere goden is die er niet in het centrum.

7   2  
Bladran Yanco

Sydney moet altijd spelen, transferwaarde kan alleen maar groeien ten opzichte van Stokkers.
Zijn basistechniek moet beter, maar je leert het beste door vlieguren te maken. Als hij samen met zijn vader(of iemand anders) naast de normale trainingen gaat investeren in de techniektrainingen van Wiel Coerver moet hij binnen een half jaar een spits zijn die er 15+ in de KKD in schiet.

4   1  
Breda F2

Lekkere podcast heren!! @levien, ik ben nu al benieuwd na de volgende podcast met onze manders. Leg t vuur over de financiën maar eens aan zn schenen want hier zit inderdaad een dubbel antwoord in.

De matchcast is btw ook super. Chris, vaker terug komen in de podcast. Goede info en een mooie aanvulling.

3   0  
Barry

Leuke podcast weer. Ik wil niet te kritisch zijn want jullie doen het hartstikke leuk, maar ik kan me wel een beetje vinden in de opmerking van 10Diego. Het moet als BSR zijnde toch wel mogelijk zijn om in ieder geval iemand met een beetje ervaring in de voetballerij daar neer te zetten. Ik zit eerlijk gezegd niet te wachten op diepgaande analyses over Stokkers of Immers, van iemand die heel de dag voetbalvrouwen stalkt op instagram. Volgens mij vinden de Johan Gabriëls'en van deze wereld het leuk zat om eens aan te schuiven.

1   1  
F8Hipster (BSR)

@Barry en 10Diego we hebben regelmatig aansprekende gasten. Eric Hellemons heeft zijn verhaal mogen doen en zijn visie mogen geven. Sjoerd Mossou is en twee keer aangeschoven. Dinsdag a.s. komt Manders in de podcast. We hebben Braber al gehad, Hoekie_B en Onno Hansum (Fox). Ook bellen we regelmatig met spelers en staff. En er staat zeker nog meer in de planning. Dus het zijn niet alleen maar mensen die er geen verstand van hebben.

0   0  
Susan Benson

Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te voltooien? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer informatie, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
* Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
* Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
* Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
* Flexibele rentevoet - Betaalbare rentevoet van 3%.
* Hoge goedkeuringspercentages - u heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
* Flexibele terugbetaling - U moet de terugbetalingsdatum kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
* Eenvoudige online applicatie.
* Persoonlijke begeleiding en expertise.
* Geen verborgen kosten

Loop een kans niet mis door een gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

Voor meer informatie over ons leningsaanbod kunt u ons uw leningsaanvraag sturen via
E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp / Telegram: +447903159998

Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

Laad alle berichten na dit bericht in