Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Donny Gorter stopt als prof

Raskolnikov

Ex-NAC'er Donny Gorter hangt zijn kicksen aan de wilgen. De middenvelder heeft besloten zijn zoektocht naar een nieuwe profclub te beëindigen en zich te richten op een maatschappelijke carrière.

De middenvelder zat sinds januari zonder club, nadat zijn contract bij ADO Den Haag werd ontbonden. Hij slaagde er het afgelopen half jaar niet in om een nieuwe werkgever in het betaald voetbal te vinden en heeft daarom besloten op 32-jarige leeftijd een punt achter zijn profloopbaan te zetten. 

Gorter doorliep de jeugdopleiding bij NAC en werd vervolgens door PSV opgepikt. De middenvelder debuteerde op 26 augustus 2007 echter namens NAC in het betaald voetbal. De Parel van het Zuiden huurde hem in het seizoen 2007/2008 van de Eindhovenaren en nam hem vervolgens definitief over. Met Gorter in het elftal haalde NAC tot twee keer toe Europees voetbal. In het seizoen 2008/2009 sneuvelde NAC in de Intertoto Cup tegen Rosenborg. Een jaar later speelde Gorter met NAC zes wedstrijden in de kwalificatiereeks voor de Europa League.

Bij NAC maakte Gorter in die jaren indruk als linkermiddenvelder en verdiende hij een transfer naar AZ. In Alkmaar werd hij vervolgens voornamelijk als linksback gebruikt en lukte het hem niet de volgende stap in zijn ontwikkeling te zetten. Hij werd verhuurd aan Aalborg BK en keerde in de zomer van 2015 terug bij NAC. 

Zijn derde periode in Breda liep uit op een teleurstelling. NAC slaagde er niet in te promoveren en Gorter was niet meer de speler, die hij eerder was. NAC en Gorter namen daarom al na één seizoen afscheid van elkaar. Hij speelde vervolgens nog voor het Deense Viborg en voor ADO Den Haag, maar tikte ook daar zijn oude niveau niet meer aan. 

Op 21 april 2019 kwam hij voor het laatst als prof in actie. ADO Den Haag verloor die dag met 3-1 bij PSV. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
22 Reacties
37   2  
Judge M.

Het ga je goed Donny!

En hugodver, enkel nog huishoudtickets beschikbaar voor NAC-Den Bosch.. Toevallig nog mooie dames aanwezig hier die zich voor komende maandag hier willen melden..?

28   12  
Nachoreca1

Überhaupt knap dat hij dit allemaal gepresteerd heeft. Ik persoonlijk, heb zelden zo'n blind paard op het veld gezien. Keihard rennen met het hoofd naar beneden...0,0.overzicht daardoor. Wens hem veel succes in de toekomst uiteraard.

37   2  
Judge M.

Het ga je goed Donny!

En hugodver, enkel nog huishoudtickets beschikbaar voor NAC-Den Bosch.. Toevallig nog mooie dames aanwezig hier die zich voor komende maandag hier willen melden..?

6   23  
Mo

Waar blijven dr nieuwe voorhoede-spelers?

7   19  
P

Kaartverkoop weer zooitje😡😡

18   3  
Fred0

Kaartverkoop verliep deze keer prima. 09:01u schermrefresh en 2 min later kaartjes. 2 uit 2, nog steeds blij met mijn gouden kaart dus.

6   2  
Bart

Nou vak i it is.. hopelijk valt het mee qua zicht maar, ik heb altijd t idee dat je tegen het hek van g zit te kijken.. wel blij dat ik er weer bij mag zijn!

13   1  
Cool hand

Frank Demouge... dankzij Donny hebben we toch 1 van de leukste liedjes ooit verzonnen op onze tribunes.

20   3  
Nep Han

Kwam er vroeger voor naar het stadion toe. Mischien een blind paard (zo schoot hij ook zijn pingels binnen, zonder te kijken), maar altijd inzet en af en toe hele aardige wedstrijden laten zien. Succes verder Marradonny!

5   1  
Zwampie

Lees net een (premium) stukje op BN de Stem dat de Rooij nog steeds in beeld is en dat NAC hem wel heel graag wilt.
Dat ze zelfs bereid zijn om heel ver te gaan en niet zomaar overstappen op een andere speler.
Dit zou door Manders uitgesproken zijn.
Lijkt mij dat je wel zo slim bent om je niet compleet bloot te geven hoe graag je een speler wilt. Maakt het onderhandelen alleen maar nog moeilijker.

We zullen het zien.

8   9  
Zwampie

En afscheid v Hooijdonk lijkt te naderen.
Voor wat het allemaal waard is. Maar waar rook is, is ook vuur.

1   3  
Cool hand

Meer info aub Zwampie.

27   1  
Pietjepils

Een voetballoopbaan waarbij je in de jeugd bij PSV speelt, basisspeler bij NAC bent en voor een flinke transfersom verkocht wordt en met AZ tegen grote Europese clubs speelt... en dan nog een blind paard genoemd worden. Best sneu

Serieuze voetbalcarrière gehad op hoog niveau. Dat vraagt best wat drive. Top gedaan gozer!

5   5  
Zwampie

Coolhand

NAC gaat nog altijd uit van komst De Rooij, afscheid Van Hooijdonk lijkt te naderen

https://www.bndestem.nl/nac/nac-gaat-nog-altijd-uit-van-komst-de-rooij-afscheid-van-hooijdonk-lijkt-te-naderen~abf53d68/

Voor de overige supporters die de duimpjes omlaag geven bij mij 2e reactie

Ik geef alleen informatie die de Stem uitbrengt. En wat het waard is,geef ik mee aan ,ondanks de geruchten over Sidney het maar de vraag is of het waarheid is dat hij vertrekt.
Het is niet mijn mening, dus tja zeg het maar.

5   1  
Scheppioni

Staat nu ook op voetbalprimeur zwampie, verder Donny vond ik in die tijd perfect tussen de linies met name die tijd van de 0-4 in de kuip en hij is ene van de 4 NAC spelers met de meeste europese wedstrijden achter zijn naam, 8 stuks dus mef drie andere oud NaCCer's ! Het ga je goed Donny mag ik je ketting ......

10   0  
Joepa

Hij schoot zijn pingels juist niet als een blind paard binnen, maar bleef stijf over de bal naar de keeper kijken. Dat maakte dat hij er praktisch nooit een heeft gemist... elke beweging van de keeper naar een hoek zag ie aankomen.

Toch zonde dat het nooit meer is geworden van ons Maradonny.

Het ga je goed Donny!

6   27  
naxioma

Heer Manders, Donny is de nieuwe linksback die we nodig hebben! Hij past uitstekend in het transfer beleid van NAC. Hij komt van ADO Den Haag, moet dus wel goed zijn. Hij vertegenwoordigt geen transfer waarde meer. En hij voegt niets toe aan de selectie.

11   3  
Bladran Yanco

Ach, zolang ze in Halsteren maar van je vrouwtje afblijven.

5   0  
Jante

Toch eigenaar van een van de mooiste liedjes op de tribunes ☺️

7   0  
Henri

Was wel een perfecte strafschopnemer. Wachtte net zo lang tot de doelman de eerste beweging maakte. Heeft volgens mij nooit gemist.

0   0  
Scheppioni

Volgens mij ene pingel Henri as ik het goed heb .....

0   0  
Susan Benson

Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te voltooien? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer informatie, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
* Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
* Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
* Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
* Flexibele rentevoet - Betaalbare rentevoet van 3%.
* Hoge goedkeuringspercentages - u heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
* Flexibele terugbetaling - U moet de terugbetalingsdatum kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
* Eenvoudige online applicatie.
* Persoonlijke begeleiding en expertise.
* Geen verborgen kosten

Loop een kans niet mis door een gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

Voor meer informatie over ons leningsaanbod kunt u ons uw leningsaanvraag sturen via
E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp / Telegram: +447903159998

Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

0   0  
emily keeton

Bent u op zoek geweest naar financieringsopties voor uw nieuwe huisaankoop, bouw, onroerendgoedlening, herfinanciering, schuldconsolidatie, persoonlijke of zakelijke doeleinden? Welkom in de toekomst! Financiering gemakkelijk gemaakt bij ons. Neem contact met ons op aangezien we onze financiële dienst aanbieden tegen een lage en betaalbare rente van 3% voor lange en korte leentermijnen, met 100% garantielening. Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen voor verdere procedures voor het verwerven van leningen via: joshuabenloancompany@aol.com

Laad alle berichten na dit bericht in