Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #38

DeWeesJr

Alweer de 38ste editie van Een Tikkie naar het Zuiden. Vandaag is Jeroen van der Ha te gast. Jeroen is voorzitter van de clubraad waar we in de uitzending verder op inzoomen. Daarnaast bespreken we de overwinning van NAC op Jong Ajax, de transfer van Kaj de Rooij naar NAC en hoe gaan we hem inpassen in het elftal? Genoeg voer voor de podcast weer deze week.

Inschrijven voor het opiniepanel van de Clubraad kan via deze link.

B-Side Rats · Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #38
Bron:
B-Side Rats
41 Reacties
80   6  
de beul van etten

Iets voor de clubraad: Geef de commerciële afdeling is een schop onder de kont en laat ze die webshop is aanvullen met de nieuwe wedstrijdshirts.

Het is oktober en je kunt online nergens een NAC shirt krijgen, kom op man het is 2020 én corona...

14   42  
Leonisvoornac

Ik weet niet of we zo optimistisch moeten zijn al over of we wel of niet gaan promoveren. Okee we staan nu bovenaan, heeel knap alle 6 de wedstrijden gewonnen!! Maar dat waren dan ook geen hele goede teams want als je kijkt naar nac den Bosch speelde we al bijna gelijk. Oké we hadden het natuurlijk niet verdiend om gelijk te spelen maar het was wel bijna werkelijkheid en als jij wil promoveren zul je zulke wedstrijden ook gwn 2-0 a 3-0 moeten winnen

31   5  
Chris W.M.

@ LEONISVOORNAC

Vorig jaar wonnen alleen De Graafschap en Cambuur dit soort wedstrijden. En stonden ruim bovenaan. Van deze tegenstanders heeft NAC vorig seizoen een aantal keer verloren en/of gelijk gespeeld. En daarom stonden we 5e. Het zegt niet alles, maar wel een cruciaal begin.

@redactie

Vergeten jullie het linkje naar het Clubraad panel niet?

10   2  
Molenschot Loco

We gaan het zien feit is wel dat er nu een team staat die door de trainer is gewenst dus daar kan het niet aan liggen bovendien zie ik ook een team wat er voor wilt gaan en das lang geleden moet ik zeggen.....

80   6  
de beul van etten

Iets voor de clubraad: Geef de commerciële afdeling is een schop onder de kont en laat ze die webshop is aanvullen met de nieuwe wedstrijdshirts.

Het is oktober en je kunt online nergens een NAC shirt krijgen, kom op man het is 2020 én corona...

7   2  
Michel

@LEONISVOORNAC

Kampioen wordt je, heel cliché, tegen de ‘kleintjes’.

Stel nu dat we alles winnen, behalve tegen onze naaste belagers en zij laten meer punten liggen dan wij tegen andere ploegen, dan zijn we er. Natuurlijk is DGS een betere graadmeter dan een Jong team, maar ik ga niet twijfelen aan onze kansen als je gelijk speelt of verliest vrijdag.

Ik weet nog in 2000, toen we kampioen werden in de Eerste Divisie, hoe spannend dat was. Toen wonnen we ook niet alles, aan het einde hadden we wel doe hoofdprijs.

4   6  
De staantribune

Over de discussie of El L gaat spelen, als we kijken naar de afgelopen wedstrijden wordt er vaak gezocht naar de kopsterke Lex immers. EL L staat er dan ook al onder om de tweede bal op te vangen en van daaruit te gaan voetballen. Dus op papier zou het heel goed kunnen dat EL L op middenveld erbij komt en Lex op rechtsbuiten. Tijdens de wedstrijd moeten alle posities bezet zijn zeker met balverlies maar in balbezit is het juist een kracht om te rouleren. Ik zie het juist als luxe probleem plus dat je wat ook gezegd wordt te maken krijgt met schorsingen , blessures plus je mag 5x wisselen.

19   38  
Ibio

Eens met BN de Stemmingsmakers.
Kunnen jullie vliegermans weer toelaten?

38   14  
Kinderkaartje

@Ibio

Als je Hans Deelen mist, kun je terecht op De Rat.
Daar mag hij dagelijks zijn gal spuwen.

Denk maar niet dat hij hier iets anders zou schrijven.

Het hoeft echt niet allemaal Hosanna en Polonaise te zijn, maar ik vind het hier een stuk prettiger lezen zonder deze discussie kaper en framer, die al 10 jaar lang zijn zelfde riedel afsteekt.

Daarbij als je dan ziet hoe hij regelmatig op De Rat tekeer gaat over B-Side Rats, dan snap ik heel goed dat we de heer Deelen hier voorlopig niet terug gaan zien.

En verder weer een prima Podcast. Ik deel jullie zorgen over de forse uitgaven, en ik hoop dat er geen onverantwoorde uitgaven zijn gedaan.
Maar een goed Holland spreekwoord luidt: De kost gaat voor de baat uit.

Als we door deze investeringen en uitgaven promoveren en op termijn De Rooij voor een flinke som kunnen verkopen, dan zit je natuurlijk in een zetel. Maar haal je dat niet, of gooit corona echt alles overhoop , tsja, dan is het Mommers all over again.

De tijd zal het leren.

1   27  
Oosterhout3

In de voorbereiding speelde nac 352.... Is dat geen optie?

Olij
Riera rosler malone
Haye immers(2cvm's)
Rutten El allouchi van rooij
Sydney&venema

Zo heb je ze allemaal ingepast!

0   17  
geelzwartwit

@oosterhout


Allemaal? Je mist Immers.
4-5-1

Is ideaal met deze selectie.

1   6  
Real Robert

Een goede selectie. Maar toch mis ik nog een echte diepgaande rechtsbuiten, die ook een man kan passeren.
Dat geleuter over El Allouchi op die positie!
Wij hebben op die positie vaak goede spelers gehad.?

1   3  
De staantribune

Gewoon je 11 beste spelers opstellen die je voor dat weekend beschikbaar heb. Die discussie over 433/451/532 is achterhaald. Met balverlies speelt NAC nog toch compact 451 en met balbezit moeten die 4 (+aanvallende middenvelder)voorin lekker onvoorspelbaar rouleren, De rooy heeft ook geen krijt aan zijn schoenen, komt ook vaak naar binnen, immers en El L lekker afwisselen. EL L in mijn ogen samen met Haye je beste voetballer (in balbezit ) die gaat echt wel spelen. Gelukkig alle vertrouwen in onze technische staf.

18   32  
Sjak

@Kinderkaartje

Het gaat niet alleen over Deelen, bij de minste discussie worden berichten verwijderd. Een echte inhoudelijke discussie kan hier niet meer gevoerd worden. Bsiderats is de spreekbuis van NAC aan het worden, men is doodsbang om stelling te nemen en denkt toch aan de bezoekersaantallen.
Deelen prikkelt, ik ben het vaak niet met hem eens, maar hem blokken is erg gemakkelijk.Op DeRat gaat dat anders,daar zitten mensen die hem of negeren of inhoudelijk in discussie gaan met hem, een organisatie als NAC hebben mensen zoals Deelen hard nodig, al was het alleen maar om zich bewust te blijven van de situatie waar ze in zitten.

HupNAC

ps, dit bericht zal ook snel verwijderd worden denk ik zo maar..

28   5  
Bart

Ik zou toch graag de blauwe stoelen vervangen zien worden door zwarte stoelen, beetje grimmiger in het stadion mag wel! Laat de tegenstanders maar met knikkende knieën naar breda komen! Plus blauw heeft niks met nac te maken toch? Zwart geel lijkt er al een stuk beter op!

16   27  
ibio

Tja, je moet bij vliegermans ook een beetje tussen de regels doorlezen. Zijn stukjes zijn ongeëvenaard en puur vermaak, zo moet je dat zien. De ban voor Deelen is censuur en daardoor onterecht. En dat is jammer...

20   6  
Chris W.M.

@Ibio

Van wat ik gelezen heb houd Hans Deelen zich zowel voor als achter de schermen structureel niet aan de spelregels die gelden op dit forum. Heeft dus niets met censuur te maken, meer met goed fatsoen.

3   1  
Gek

In de podcast wordt gezegd dat op dit moment eigenlijk alle spelers toch liever voor een vol stadion zouden spelen. Toch denk ik dat in het geval van Kaj de Rooij dit anders is. Afgaande op zijn interviews is het een rustige, timide jongen die vooral bouwt op het vertrouwen dat hij krijgt. Zo in de lege stadions en dat specifiek in het Rat Verlegh wennen aan de nieuwe omgeving is misschien juist wel goed. Just my two cents.

51   6  
Da Pope

Er is hier echt alle ruimte voor een inhoudelijke discussie. Het is onzin om te roepen dat je hier niks mag. Zolang je fatsoenlijke, inhoudelijke betogen deelt en openstaat voor de mening van anderen, mag iedereen hier zijn verhaal kwijt.

BSR heeft echt al honderd keer uitgelegd waarom er voor Flieger geen plaats is. Dat standpunt is, voor zover ik weet, niet veranderd. Los daarvan zie ik ook niet in waarom je als webmaster een verplichting zou hebben om iemand toe te laten, die zijn posts consequent gebruikt om je af te zeiken of belachelijk te maken, en nooit openstaat voor een echte dialoog. Ik snap goed dat de webmasters daar, na jaren alles geprobeerd te hebben, op enig moment geen zin meer in hebben.

Verder vind ik het echt nonsens dat mensen roepen gemuilkorfd te worden. Op persoonlijke aanvallen en bepaalde niet-voetbalgerelateerde discussies (zoals corona) na, is het reactiebeleid echt liberaal. Je kunt het als webmaster wat dat betreft ook nooit goed doen. Er is aan de ene kant een groep, die roept dat niks mag en aan de andere kant een groep, die roept dat er veel te veel mag. Het is doorlopend balanceren, doorlopend een middenweg zoeken en doorlopend proberen de sfeer te managen. En dat allemaal naast je normale bezigheden (werk, studie, gezin, etc). Dat gaat natuurlijk niet altijd goed, maar ik vind dat de gasten hier het over de heel genomen echt helemaal niet verkeerd doen.

10   4  
ABC

Is er nu een CR-panel? De CR doet best goed werk denk ik voor de supporters betreffende zaken rond wedstrijden etc. En dat is mooi werk.
Maar een panel? Je kunt seizoenkaarthouders toch rechtstreeks benaderen via de digitale snelweg? Is een panel niet een beetje een afgekloven idee dat vroeger werd gebruikt om democratie te veinzen ? Het is maar een vraag, ik kan er langs zitten?

Betreffende Flieger.
Ieder mag van mij zijn mening hebben. Maar ik vind 3 dingen wel dubbel.
1. Ik lees hier wel meer reacties op of over het randje en niet inhoudelijke reacties op de persoon gericht. Al moet ik zeggen dat het sterk is verbeterd.
2. Als Flieger hier reageert krijgt hij gemiddeld verrekt veel duimen omhoog. Is een constatering.


2   6  
van Flieger

Spanje, provincie Alicante, heerlijk weertje op de naya.

Van Flieg had afgelopen week een geamuseerd gesprek met een lid van die Likraad, hier in Spanje. Het is duidelijk waar de schoen wringt: de mensen voelen zich totaal niet vertegenwoordigd door de CR omdat de missie niet klopt en men compleet onzichtbaar is. Allereerst is er dat beladen begrip "supporterszaken" waarvan de definitie onduidelijk is. De CR heeft zich in een hoekje laten trappen met dit mandaat, want het mag alleen hier over gaan. Dan sta je al buitenspel. We zagen het aan de arrogante opdracht die van Aalst aan van Mierlo gaf aan het eind van die beruchte vergadering van anderhalf jaar geleden. Supportertjes. Verder is van der Ha natuurlijk geen leider, daar wordt niemand zenuwachtig van aan de Stadionstraat. Dan de notulen: nog NOOIT is daar 1 woord van kritiek gedocumenteerd geweest over al die figuren die ons NAC naar de kloten hebben gereden. Niks. Smulders, Goetzee, Gielen, van Mierlo, de Kort, Eisenga, VDA, Hyballa etc etc. Dan maak je jezelf belachelijk, als je de enorme misstanden onbenoemd laat. Als je je afkeert van de zaken waar het in de achterban over gaat.

Pope - van Flieger kan hier rustig de correspondentie met de heren van de redactie online plaatsen, dan kunnen de mensen zelf een oordeel vellen over wie wat gedaan en gezegd heeft. De honden zullen er geen brood van lusten. De ultra hypocriete samenvatting van jouw kant laat alleen maar zien dat het met die ban nog veel erger gesteld is dan van Flieg al dacht. Wie een tegendraads en bourgondisch leven leidt wordt tegengewerkt en uitgekotst door allerlei minkukels met een grote bek. Get on the right side of the line!

17   3  
ABC

3. Het afgeven op B-siderats op De Rat vind ik kinderachtig van Flieger. En ik denk dat dit De Rat ook niet ten goed komt. Het vervalt naar schelden op de buurman.

11   3  
Kinderkaartje

@SJAK

Dat ben ik dan toch niet met je eens. Er kan en mag hier best veel, zeker als je nagaat dat je hier zonder enige vorm van registratie dingen kunt plempen,.
Je hoeft het niet met elkaar of de BSR redactie eens te zijn en zelfs eeuwige "Waar blijven de spelers?" en "[...] wakker worden!" roepers krijgen hier gewoon een podium.

Maar de vraag is wel om het een beetje beschaafd en een beetje on topic te houden en dat lijkt met niet teveel gevraagd.

Weet niet of je het gezien hebt, maar mijnheer Deelen heeft zojuist een stuk geplaatst, dat alweer weg is gehaald. En uiteraard vol met dezelfde proza die we al 10 jaar van hem mogen lezen.

De man heeft hier kansen genoeg gehad, maar keer op keer zijn eigen ruiten in gegooid. Omdat ze bij de Rat nauwelijks meer lezers/ reageerders trokken hebben ze zijn ban opgeheven. Of het heeft geholpen durf ik niet te zeggen.

Het verhaal van Deelen daar is nog steeds hetzelfde als wat hij daar 10 jaar geleden deed, en wat hij hier ook jaren heeft geroeptoeterd.

Ik geloof het verder wel .

3   7  
Sjak

@Da Pope

Tussen de regels door geef je aan wat er mis is.
Natuurlijk moet een discussie altijd op de bal zijn en niet op de man.
Maar ik zie hier een willekeur hoe daar mee om gegaan word.
In die schandalige corona discussie die keihard op de man gespeeld werd zag ik uitspraken die je niet op je forum wil zien. Verwijder die dan, maar ga niet de hele discussie weghalen en daarna doen alsof je neus bloed.
Dezelfde mensen posten nog gewoon hier en worden met rust gelaten.
Zelf werk ik in de zorg en heb hier openlijk aangeven waar ik moeite mee heb op dat punt. Altijd in relatie met mijn bezoek aan NAC. Die posts worden ook verwijderd.
Ik post niet om mijn gelijk te halen maar anderen het inzicht te geven wat het mij doet als ik in deze tijd naar NAC ga.
Die ruimte is er niet op het forum, maar de individuele aanvallen gaan gewoon verder.
Ik onderschrijf dat het een hels karwei is om dit goed te modereren, misschien is BSiderats al het hobby niveau ontstegen, echter is ook jullie keuze om iedereen semi-anoniem hier te laten posten. Ik zou daar niet voor kiezen. Je haalt dan elke rem weg.

HupNAC








17   3  
Vamos NAC Deze gebruiker is een admin

Als Sjak beweert dat een figuur als Hans Deelen hard nodig is binnen de organisatie van NAC, dan gaan me de nekharen recht overeind staan.
Als we ergens geen behoefte aan hebben is het iemand die enkel en alleen negatief en narcistisch kan reageren op ieder bericht van / over NAC, hoe positief het ook mag zijn. Iemand die enkel aan stoelpoten aan het zagen is, iedereen schoffeert, beledigt en zelf de facto 0,0 voor onze club betekend heeft.
Kritisch kijken is zeker noodzakelijk binnen NAC, en we kunnen het er over eens zijn dat het bestuur dat er de voorgaande jaren heeft gezeten er terecht met een ploertendoder uit is gemolenwiekt. Maar daar tegenover moet een positief geluid staan en daar heb ik het orakel op de alpenrots nog nooit op kunnen betrappen.

En dat, beste vrinden, is jammer.

3   10  
Sjak

@Kinderkaartje en anderen

Kijk eens naar de bijdrage op Derat van vandaag van harry bd of Flieger zoals hij zich hier noemt.
Scherp op het randje maar erg waar..
Soms moet het schuren om iets te laten glanzen..
Dat is toch van een andere orde dan de shoutcast die deze site vaak is.

Ik beroep me op een principe van Deep Democrazy, het meenemen van de argumenten van de minderheid in een meerderheidsbesluit, dat is waarom ik een lans breek voor de anders denkenden. Ze verrijken alleen maar.
Kijk een op de DeRat en zie daar een discussie..

https://www.derat.nl/int/nl/nieuws/nieuwsitemnieuw.asp?id=24465

8   4  
Kinderkaartje

@SJAK,

Terugkijken, terugkijken, terugkijken.
Daar is hij heel goed in.

Achteraf voorspellen is niet zo moeilijk.

Ja, er is heel lang heeeeeel veel mis gegaan bij ons goeie ouwe NAC, maar daar continue op blijven terugkijken en -al dan niet terecht- schuldigen aanwijzen heeft weinig zin.

Leren van het verleden is prima (en doet NAC niet/ nauwelijks), maar als je verder wil komen moet je vooruit kijken.

10   2  
Da Huge

ONTOPIC. Wat een professionele podcast wordt het toch. Nu met die fragmenten uit interviews (wel of niet zonder inhoud) erbij wordt het alleen maar completer en completer.

13   5  
Breda78

@Sjak

10 letters en 2 punten. Meer is er niet nodig om de stukjes van harry b.d. te vinden. Ik vind de toon hier nu wel lekker zo. Kritisch als het moet, positief als het kan. Die stoorzender kan ik missen als kiespijn.

11   5  
GroteSmurfZonderBaard

Beste allen, het staat een ieder toch vrij om dan voortaan lekker naar DROL te gaan?
Ga daar dan lekker de discussie aan met de heer Deelen, maar kom niet op deze site klagen dat je op een andere site zo’n lekkere discussie kunt voeren.
De heer Deelen is een repeteergeweer die zijn weerga niet kent, maar als je hem vraagt ergens inhoudelijk op te reageren, begint hij overal over behalve over hetgeen je aan hem vraagt.
Sorry maar dan ben je voor mij af en ga je niet door naar start. Nu graag weer inhoudelijk over de podcast reageren aub.

5   2  
Thiestemberg (BSR)

@Sjak

“In die schandalige corona discussie die keihard op de man gespeeld werd zag ik uitspraken die je niet op je forum wil zien. Verwijder die dan, maar ga niet de hele discussie weghalen en daarna doen alsof je neus bloed.
Dezelfde mensen posten nog gewoon hier en worden met rust gelaten.”

Daar ben ik het niet mee eens, die discussie is weggevallen omdat wij de reacties onder dat artikel hadden uitgeschakeld. We hebben daarna nog een bericht geplaatst waar we uitgebreid op de situatie in zijn gegaan. Daarnaast staat in ons reactiebeleid dat er on topic gereageerd wordt. In heel die discussie waren er misschien 10 reacties on topic, de rest was een mix van politieke uitingen en persoonlijke aanvallen.

3   5  
Sjak

@Thiestemberg (BSR)
Dank voor de uitleg.

@Kinderkaartje en nog een paar..
Een oordeel maak je op basis van kennis en niet op basis van aannames.
Het gaat mij niet alleen over een individu, maar hoe je een discussie voert.
Maar misschien onderscheid deze site zich wel op dit punt van haar oude zusje.
Hier pak je het snelle nieuws met dito reacties en ondanks wat dappere pogingen ga je voor wat verdieping naar DeRat.

HupNAC

6   7  
Dosos

Ik begrijp de rancune jegens Flieger volledig. Hij brengt het nogal aanvallend en het is lastig om sympathie voor hem op te brengen.

MAAR als je zijn berichten de afgelopen jaar terugleest dan bleek dat hij het verdomd vaak toch beter zag dan menig supporter. Waar de hosanna stemming bij het overgrote deel alweer heerste wanneer er een nieuwe AD/TD/Trainer werd gepresenteerd terwijl de vorige zijn spullen nog niet van kantoor had gehaald bleef Flieger ook kritisch. Ook nu weer is er enorme hosanna stemming die overigens volledig terecht is. Maar zoals Levien in de podcast ook al noemt worden er bijzonder grote risico’s genomen en al helemaal in deze onzekere tijd. Hopelijk valt het dubbeltje een keer de goede kant op maar juist in deze tijd is het belangrijk om kritisch te blijven kijken naar wat er gebeurt, en dus hebben we juist kritische supporters zoals Flieger nodig.

Verder weer een uitstekende podcast, keep up the good work.

9   2  
ABC

Inderdaad is de podcast uitstekend.

De discussie over corona was dermate niveauloos dat de keuze om alles te verwijderen van de Bside redactie zeer goed was. Laten we die hele pijnlijke reacties maar snel vergeten.

Ik wil nog een punt aan de discussie, waarin ook Sjak zich keurig uitdrukt, toevoegen.

De herhalingen in de reacties van Flieger vind ik ook te veel van het goede. Daarnaast mis ik nuance het is altijd TE kritisch. En eigenlijk is dat ook voor Flieger zelf erg jammer. Want veel van zijn kritieken zijn best goed raak maar hij creëert nagenoeg geen draagvlak. Echter Flieger opereert wel als een van de weinige frank en vrij NIET anoniem. Iedereen weet dat hij Hans Deelen is. 95 procent op deze site reageert anoniem. Let eens op de reageerders die met een eenmalige nickname reageren en de @... reageerders. Dat zijn de anoniemen onder de anoniemen. Juist in deze reacties wordt dikwijls inhoudsloos en op de man spelend gereageerd. Dus wat is nu het ergste?

Overigens verwijt ik de Bside redactie niks. Wij zelf moeten de site "bewaken" voor een goede discussie op de inhoud. Als 99 procent reageert volgens de regels van de kunst, dan vallen die 1 procent malloten vanzelf nauwelijks nog op. En daar dan gewoon niet op reageren.
De Rat is inderdaad een ander soort site. Hebben indertijd meerdere onfrisse zaken mbt NAC aan het licht gebracht. Goed dat ze er zijn. En hopen dat ze het volhouden want het aantal reageerders is nu helaas veel te laag.

9   2  
Peter13

De hele historie van NAC is er eentje van vallen en opstaan. Van financiële naar sportieve crisis. Je hoeft geen helderziende te zijn om te voorspellen dat er wel weer een keer een crisis komt.

Als je altijd alleen maar schrijft over welke persoon in het verleden welke dingen fout heeft gedaan, zijn de mensen die herhalingen op enig moment wel beu. En als je dan niet thuis geeft als er wordt gevraagd om eens met concrete verbetervoorstellen te komen, dan houdt het wel op toch?

Ieder zijn meug. Ik mis die digitale diarree uit de Alpen niet.

Van deze podcast daarentegen geniet ik iedere week.

4   4  
Die ne gast

On topic: Levien stelt weer goede vragen. Maakt de podcast echt veel beter.

1   5  
Oosterhout3

@sjak

Ik denk dat van flieger, scouting nl, hans deelen vergeet dat zonder de vorige rvc + goetzee nac niet meer had bestaan....

Feit: toen goetzee als ad kwam waren er zon 400 sponsoren weggelopen in een kleine 4 jaar daarvoorkl....
Hij heeft dit opgepakt en er kwamen er zo'n 250, 300 terug/nieuw!
Feit 2: van categorie 1 en bijna failliet, naar cat3 en financieel gezond!
Feit 3.
Seuntjes MOCHT niet tekenen door fifa regels....
Als je zaakwaarnemer aandeelhouder is& inspraak heeft op het beleid Mag dit niet door belangenverstrengeling!

Feit 4....
Bsr redactie heeft in de ruim 8 jaar dat ik hier op de site rondhang tiental... Nee honderden keren gevraagd of van flieger zijn uitschrijvingen kon bewijzen... Telkens weer negeerde hij ze en telkens weer deed hij zijn eigen ding

Oosterhout, 10 graden met uitzicht op het wilhelminakanaal om even met een grapje af te sluiten!!!!

3   6  
Samson Den Haan

Over de Podcast: wie is die snel prater is die vooruit gespoeld ofzo? PS Hans Deelen blokken is zwak. Ik mag altijd graag zijn bijdragen lezen.

2   7  
Samson Den Haan

Wat een kut podcast over Kaj De Rooij dat hij geen mediatraining heeft gehad. Fuck you, als hij het op het veld maar laat zien. Wat moet hij zeggen om jullie blij te maken? Ik schop iedereen over het hek? Ok naar jullie luister ik niet meer.

2   1  
GroteSmurfZonderBaard

@samson den haan hahaha wat zielig....
Maarja een geruststellende gedachte voor je, we zullen je niet missen hoor hahaha
(Jouw reactie was toch een stukje cabaret toch?)

1   0  
Bas

Conclusies na een roerig jaartje NAC:

1) dat er een ruime kampioensselectie is geformeerd, maar wel een hele dure met oude jongens als Immers, Kortsmit en Malone

2) dat er goede transferwaarde op het veld staat met pareltjes als Olij, Schouten, De Rooij, Rosler, Haye, Van Hooydonk

3) dat het wel jammer is dat de eigen jeugd wordt geblokkeerd zoals ‘het gokje’ Moise tov Siereveld en DJ ipv Azzagari. Laat staan Neelen, Vanacker, Mashart, Agougil en Kestens

4) dat helaas de overbodige grootverdieners Kali, Dogan en Nacho nog niet verkocht zijn

5) dat er door de huidige directie heel wat afkoopgeld is weggelegd voor langdurige contracten van Eisenga, Hyballa, diens assistent plus natuurlijk Abbeele. Daarvoor al Brood en Vrede. Allemaal met een RvC die het beleid 180graden heeft laten wisselen door passanten

0   4  
Samson Den Haan

Ja tuurlijk jongen, maar nee die podcast van jullie is kut en jullie zijn gewoon mongolen en hebben niks met de echte B-side te maken. Ga maar lekker bijdehand lopen doen kind.

Laad alle berichten na dit bericht in