Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #50

Benn076

Daar is hij dan! De 50ste editie van 'Een Tikkie naar het Zuiden'. De podcast van B-Side Rats over onze eigen club NAC. In deze editie blikken wij terug op het afgelopen half jaar met een aantal gasten en hebben we de intro-koning van de Gegenpressing podcast mogen lenen.

In deze jubileumeditie spraken we onder andere met Sjoerd Mossou, Cyriel Dessers, Kees Kwakman en Jan Paul van Hecke. Deze volledige interviews zijn later deze week terug te luisteren op onze site. 

B-Side Rats · Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #50
Bron:
B-Side Rats
11 Reacties
31   3  
Marti

Beste makers van de podcast bedankt voor de podcast iedere week hopelijk gaan jullie op de zelfde voet verder in 2021, daarom wens ik jullie een goed e jaarwisseling en een goed begin met in het nieuwe jaar hopelijk vele mooie podcast luister maandagavonden Bedankt ! Ga zo door .

31   3  
Marti

Beste makers van de podcast bedankt voor de podcast iedere week hopelijk gaan jullie op de zelfde voet verder in 2021, daarom wens ik jullie een goed e jaarwisseling en een goed begin met in het nieuwe jaar hopelijk vele mooie podcast luister maandagavonden Bedankt ! Ga zo door .

17   1  
Da Huge

Grote klasse, vaste prik elke week. Veel mooie praat, geen tof gedoe en echte meningen. Ga zo door. Tof deze gasten.

17   12  
Braze

Mooi analytisch gesprek.
Natuurlijk gaat NAC(/Manders/Steyn) droevig stom om met Sidney. Ook de ruil Stokkers> Bilate bewijst wekelijks de onkunde van de heren.
Een TD was e allereerste functie om het voetbalbeleid van NAC vorm te geven. Combi trainer/ad is dodelijk
Lokhoff zou een topper zijn voor NAC, maar is die niet te bedreigend voor Steyn/Manders. Ton heeft een grote carrières als voetballer, ervaring als trainer bij 2 kleine clubs en jaren bij een grote club als Wolfsburg en heeft daardoor bewezen voetbalverstand en een groot netwerk.Dulden Steyn /Manders wel sterke mannen in hun buurt?
Waarom zijn ze zo bang van Pierre van Hooydonk, ook iemand met grote carriere en groot netwerk en een eigen mening.
Goed voor Manders en Steyn dat er geensupporters in het stadion mogen, anders was de spanning rond hun functies nu te snijden geweest.

18   15  
Belgische Naccer

Als ze de eerste seizoenshelft met publiek hadden gespeeld had Steijn de kerst niet gehaald.

Puur vanwege het schijtbakken voetbal wat hij speelt, en vanwege het van Hooijdonk-debacle en dan ook nog eens 11 punten achter op de eerste plek...

Kansloze onderneming met deze trainer.
Tel maar door. Dat worden dus 22 punten achter aan het einde van het seizoen.

Ik hoop voor Steijn dat er nog heel lang geen publiek mag komen. Ik hoop voor NAC dat de stadions zo snel mogelijk weer opengaan. Dan zal hij snel genoeg merken wat voor puinhoop hij ervan gemaakt heeft, en wat de supporters daarvan vinden.

Hup NAC

6   0  
Mafkees

Ik ben wel blij om te horen dat ik niet de laatste Heintje Davids van de BSR ben geweest :D

12   1  
SCH1923

Ik vraag me altijd af waarom iedereen vind dat Ton Lokhoff de ideale technisch directeur is?
Kan iemand dit onderbouwen en mij uitleggen waarom?

4   4  
Nummer 14

Mats Seuntjes wordt geopperd als TD door Moreno Rutten! Ik ben voor!

2   0  
Mafkees

Ralf Seuntjens wordt geopperd. Niet Mats.

2   1  
nummer 14

Ja Ralf ja die bedoelde ik foutje maar ik blijf voor!

4   1  
Fritske d'n Olifant

Goede analyse van de heren over waar het bij NAC al jaren verkeerd zit. Geen of weinig voetbalmensen op cruciale plekken in de organisatie. Of Lokhoff geschikt is als de TM die Steijn en Manders voor ogen hebben weet ik niet. Ik weet niet in hoeverre hij het zelf ook leuk vind om contractbesprekingen te doen, te onderhandelen met zaakwaarnemers of data-analyses te maken. Ik zie hem dan toch (zoals de heren van BSR het zelf ook aangeven) als een adviseur die aan de slag gaat met een integrale voetbalbeleid binnen NAC. Dus de verbinding tussen opleiding en selectie, speelstijl, profielschets voor nieuwe spelers, scouting, het professionaliseren van de club etc. Daar valt nog een hele wereld te winnen en daar lijkt mij iemand als Ton Lokhoff een uitstekende kandidaat voor.

5   1  
Nonkel Frans

Heerlijk Tikkie deze aflevering. Dank jullie wel.

"De supporters met zijn allen weten het net zo goed als al die directie en trainers" !!!

"Ton Lokhoff voor de verbinding" Ja zeker maar
de stelling dat het beste lijkt om Ton hiervoor als adviseur aan te trekken spreek ik graag tegen. Lijkt mij niet verstandig. Een adviseur besluit niet en heeft geen doorzettingsmacht. Ton Lokhoff dient direct betrokken en deel uit te maken te van de besluitvorming.
Aan een vrijblijvend uithangbord hebben we niets en ik hoop dat Ton Lokhoff zichzelf serieus neemt en daar zich daar ook te goed voor vindt. Zeer onbevredigend. Voor we het weten verdwijnt Ton onverrichter zaken van het toneel - en zitten we weer met zijn allen in de bekende - zinkende - mopperschuit.
(en een TD kan het data onderzoek eenvoudig delegeren toch?. C.W. komt er maar in......).

Het door Manders aangekondigde gesprek met Lokhoff is voorzien met oudejaar of volgende week? Ben benieuwd wat Ton zelf wil.

Mijn gouden seizoenskaart - loyaliteit wankelt als men Sydney van Hooijdonk laat gaan en niet oprecht met en voor Lokhoff een plaats vindt binnen NAC . ENndat is geen chantage noch onkunde.
Zoals gezegd wij met zijn allen zijn de beste adviseurs en betalen er ook nog voor!!!

HUP NAC!!!

Laad alle berichten na dit bericht in