Overal waar we komen

Een Tikkie naar Het Zuiden - Podcast #52

DeWeesJr

In deze podcast bespreken we de wedstrijd tegen Roda JC en de spelopvatting van Steijn gedurende deze wedstrijd. Daarnaast gaat het over de promotiekansen van NAC, de grasmat, ESPN, de transferperiode en bespreken we enkele Ex-NAC´ers.

B-Side Rats · Een Tikkie naar Het Zuiden - Podcast #52

NAC - Roda JC

NAC liet twee punten liggen in de thuiswedstrijd tegen Roda JC. Vooral de spelopvatting van trainer Maurice Steijn is voer voor discussie. Er gaat natuurlijk ook geen week voorbij waarin de spitsen Van Hooijdonk en Bilate worden besproken. 

Promotiekansen

NAC verloor twee punten, maar gelukkig deed concurrent Almere dat ook. Waar Steijn op voorhand zei dat er geen puntverlies meer geleden mocht worden in aanloop naar de wedstrijd tegen Almere, nuanceerde hij dit na de wedstrijd tegen Roda JC. Gaat NAC nog een rol spelen om promotie?

De grasmat

De grasmat in het Rat Verlegh Stadion is er slecht aan toe. We bespreken de staat van het veld en de oorzaken hiervan. Hoe kan het dat ooit de zo goede grasmat aan de stadionstraat er nu zo slecht bij ligt. 

Uitzendingen ESPN

ESPN gaat voorlopig niet meer alle wedstrijden van de Keuken Kampioen Divisie uitzenden. Een verschrikkelijk besluit. Zit er schot in de zaak of moeten we er maar aan wennen dat NAC niet altijd meer op tv zal zijn?

Transferperiode

NAC lijkt zich deze week te gaan versterken met Michaël Maria. Daar tegenover staat het waarschijnlijke vertrek van Noblejas. Welke rol gaat Maria krijgen en ten koste van wie gaat dit in de basisopstelling?

Ex-NAC

Greg Leigh en Jordy Buijs blijven langer bij hun club. Daarnaast vergat Sullay Kaikai een heldenrol te pakken en was er een Reünie in Genk. 

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Ex-NAC: Weekoverzicht 14 reacties
Volgend bericht
Jong PSV - NAC begint uurtje later 3 reacties
Terug naar overzicht
6 Reacties
11    
RKVV DIA 10

Leuke podcast weer! En, ik ben het met Sven eens dat Yannick in een mascottepak moet keepen zodra we weer mogen voetballen.

-2    
Naar Boven Heeft Voorrant

Off topic: ik schrok me zojuist de tering, toen ik op deze mooi site onder het kopje 'Evenementen' las dat NAC - Jong PSV zou gaan plaatsvinden om maandagavond 21.45. Gelukkig was ik snel genezen van deze tering, nadat een klein rondje googelen bevestigde dat het om tijdstip 21.00 zou moeten zijn. Ook kut natuurlijk, maar wel een fractie minder kut.

10    
Da Huge

https://ibb.co/r0LD7st hier is Mickey.

11    
RKVV DIA 10

Leuke podcast weer! En, ik ben het met Sven eens dat Yannick in een mascottepak moet keepen zodra we weer mogen voetballen.

-2    
Geenvoetbalkenner

Het was al bekend gemaakt dat espn toch gewoon de kk divisie wedstrijden uitzend. Hebben hun hand omhoog gehouden bij de clubs IPV de supporters.

0    
Mvgmarty

Leuke podcast weer mannen, lekker gewoon doorgaan! Jullie doen het ook voor je plezier natuurlijk!

Hup NAC

0    
Hobs

Top podcast weer! Mooie balans tussen humor en inhoud.

En goed om te weten dat we Steijn niet kunnen beschuldigen van een winnaarsmentaliteit 😊.

Laad alle berichten na dit bericht in