Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #80

Praatpapegaai

NAC doet het fantastisch in de voorbereiding, er worden nieuwe spelers aangetrokken, het seizoen gaat bijna beginnen. Dus het is zeker weer tijd voor Een Tikkie naar het Zuiden! In de 80e editie alweer bespreken we het volgende:

Sparta - NAC:

NAC wist te winnen op het Kasteel tegen een sterke opstelling van Sparta. Een goede opsteker voor het begin van de competitie!

Odysseus Velanas:

NAC presenteerde de langverwachte nieuwe aanwinst Odysseus Velanas. De middenvelder kwam over van Jong FC Utrecht.

Een update over de selectie van NAC:

Bilate en Kortsmit zitten in de lappenmand, waar Maria en Malone terugkeren van de Gold Cup. En meer!

Terugkeer Manders:

Mattijs Manders liet eindelijk weer eens van zich horen op social media. De normaal aanwezige AD van NAC liet lang niet van zich horen maar kwam met een positieve boodschap naar de achterban op LinkedIn.

Ex-NAC:

Met onder andere het droevige nieuws dat Bodi Brusselers nu al zijn kicksen aan de wilgen heeft gehangen.

B-Side Rats · Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #80

 

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Ex-NAC: Matic kiest voor de zandbak 1 reactie
Volgend bericht
Algemene update selectie NAC 29 reacties
19 Reacties
48   9  
Barbapapa

De supporters/sponsoren van NAC ontvangen ook op LinkedIn het verhaal van Manders niet goed. Het is toch om te janken als je leest dat sponsoren zich moeten verdedigen omdat ze NAC sponsoren tegenover klanten.

Wat betreft de rectificatie. Iets wat steeds vaker door mijn hoofd spookt, maar past bij de firma list en bedrog. Wat als Maurice Steijn een zakcentje heeft meegekregen, onderbouwd door Matthijs met de bedreigingen. Dan kan Matthijs het niet van NAC.nl halen want dan blijkt dat hij onterecht geld heeft meegegeven. Mijn gevoel zegt echt dat er zo iets dergelijks speelt…..

13   0  
Basje

Ben benieuwd naar onze nieuwe aanwinst! Gassen!

48   9  
Barbapapa

De supporters/sponsoren van NAC ontvangen ook op LinkedIn het verhaal van Manders niet goed. Het is toch om te janken als je leest dat sponsoren zich moeten verdedigen omdat ze NAC sponsoren tegenover klanten.

Wat betreft de rectificatie. Iets wat steeds vaker door mijn hoofd spookt, maar past bij de firma list en bedrog. Wat als Maurice Steijn een zakcentje heeft meegekregen, onderbouwd door Matthijs met de bedreigingen. Dan kan Matthijs het niet van NAC.nl halen want dan blijkt dat hij onterecht geld heeft meegegeven. Mijn gevoel zegt echt dat er zo iets dergelijks speelt…..

7   4  
Scheids!

Manders weet dat het einde verhaal is voor hem, dus die is slechts kunstmatig optimistisch en door de achterban zand in de ogen te gooien en dezelfde luchtkastelenverhalen voor te dragen , hoopt hij nog een paar maandsalarissen mee te kunnen pikken!
Het is nu in aller belang om een gedegen en betrouwbaar management neer te zetten en de overname te bewerkstelligen!

16   3  
Ivo

Manders is aan zijn laatste maanden bezig, de aandeelhouders gaan hem nu echt niet middenin een verkoopproces vervangen door weer een interim dus laat het nou maar los want weer een heksenjacht heeft toch geen zin.

In augustus moeten de partijen een bod uitbrengen, dan nog een periode om de puntjes op de i te zetten, zeg dat we medio oktober nieuwe eigenaren hebben en die schuiven heus wel een nieuwe directie naar binnen.

12   0  
Mevr van beuningen

@ Ivo,

Nou je bent wel erg optimistisch. Dat gaat echt zo maar in een 2 maanden.
Als er al een deal wordt gesloten, dan zal dit nog maanden duren, of het dit jaar nog lukt is al krap. Ooit wel een een DD gedaan of laten doen?

13   8  
PatjeR

https://www.psyq.nl/persoonlijkheidsstoornis/narcistische-persoonlijkheidsstoornis


Grootse plannen
Gebrek aan empathie
Geen spijt of schuldgevoelens...


Need I say more....

2   9  
den hulk

waar blijven ze omarsen hornkamp schalk verheidt veldwijker word niets ondernomen bij nac waar ligt dit aan geen geld of bestuur

6   0  
Buddha

@Den Dulk

Wat denk je van onhaalbaar? Uit dit lijstje komt er echt geen 1 bij NAC spelen.

3   0  
Mika

@Den Hurk

Betaal jij t? Onhaalbaar…. Nac gaat voor transfervrije spelers.

2   2  
Ivo

@Mevrouw van Beuningen

De aandeelhouders zijn het zat, ze willen er vanaf, iedere maand langer is teveel. Ik verwacht dat er veel water bij de wijn gaat om de deal snel te laten doorgaan. Boekenonderzoek zal wel plaatsvinden, maar men wil tempo maken.

4   0  
die ne gast

@IVO
Ben het deels met je eens. Ik heb al eerder gezegd dat Manders er van mij niet per direct uit moet.
Ik moet met (veel) tegenzin toegeven dat de (beperkte) continuïteit die hij kan bieden, mede door zijn tekenbevoegdheid, beter is dan helemaal geen AD meer te hebben. Zeker ook gezien de transitie-fase waar we in zitten, waardoor we deze keer al helemaal geen adequate vervanger gaan vinden. Die willen eerst duidelijkheid m.b.t. de nieuwe eigenaar / eigenaren en eigendomsstructuur. En andersom de uiteindelijke koper(s) van de aandelen moeten ook de vrijheid krijgen hun mensen te kunnen aanstellen, zonder grote afkoopsommen te hoeven betalen.

Neemt niet weg dat het persbericht op de NAC-site nog steeds gewoon weggehaald en/of gerectificeerd moet worden. Dat is zo'n grote schoffering van zoveel supporters en sponsors, dat ik dat punt niet los zal laten. NAC en/of Manders kan er dus maar beter wat aan doen.

Geeft wel te denken dat er bij NAC blijkbaar geen goed social media team meer zit, dat deze etterende wond maar gewoon blijft bestaan en dat Manders en/of RVC (Geert van Poppel??) hier niet op ingrijpen.
In de aanloop naar het ontslag van Steijn hebben ze blijkbaar wel alle communicatie-kanalen goed tot zich genomen om het oordeel 'vilein en giftig' erop te kunnen plakken en nu lijkt het wel alsof ze helemaal niets meer lezen???
Al die blije tweetjes over een gevuld en sfeervol uitvak bij Sparta komen daardoor heel onoprecht en fake over.

5   1  
Noord Mokumse NAC'er

Weer een prima podcast.

Laten we nu allemaal positief blijven vwb het team en het voetbal.

Dit gaat ons seizoen worden!

@praatpapagaai de groeten uit Amsterdam van je oom. Dan witte 't wel

Hup NAC!

8   3  
Nonkel Frans

Patjer

Dan heb je ook nog de kenmerken: :
1. behoefte aan heel veel veren in t achterste
2. bij eigen falen om zich heen gaan meppen

Die veren onder 1 die kreeg hij wrschlk wel van Steyn maar niet van Lokhoff.
En bij 2. dat meppen, dat hebben wij - supporters - geweten. Maar ook Lokhoff.

Iedereen die hem niet behaagt petst hij om de oren of werkt hij buiten. Slachtoffergedrag - help we worden bedreigd of help Steyn en Lokhoff praten niet - hoort bij het charme offensief wat een narcist zeer goed beheerst.

Ik ben blij dat ik niet in een organisatie met deze narcissus hoef te werken. Kunnen hele nare situaties worden, naar buiten toe en in hogere regionen het charme offensief spelen maar ondertussen intern je onderdanen kapot maken. Een hel voor jonge of onzekere medewerkers. De sterke en goede medewerkers vertrekken veelal na enige tijd.

Als de man met dit gedrag bovendien zijn incompetentie op meerdere taken camoufleert, is ten lange leste de hele organisatie de dupe.

Lees voor de grap eens het linked in profiel van manders.......

Plegen we hier nu karaktermoord? Vast.
Maar zolang als manders vindt dat hij hetzelfde mag doen met 1000-en fatsoenlijke supporters en betrokken stafleden, van een club aan wie hij zijn salaris te danken geeft, voel ik me niet geremd.


3   2  
MdH

Ten eerste bedankt jongens voor de podcast.

Ik heb het gevoel dat de supporters een beetje verslagen naar het verhaal Manders/Steijn, Lokhoff kijken. Manders zit er nog steeds, doet maar wat, en er is niemand die hem er consequent voor houdt.

Als het aan mij ligt mag hij zsm een flinke trap de deur uit krijgen. Oh, dat mag niet gezegd worden. Sorry.

Met de spelersgroep lijkt het wel goed te klikken. Toch iets positiefs. Hopelijk kunnen we de sterkhouders binnenboord houden en nog een of twee voor de basis en een of twee voor de breedte er bij.

3   2  
steven73

@Patjer nee lijkt precies op jouw.

2   4  
Tip

@STEVEN73. 👍

3   0  
Wim

@Mevrouw van Beuningen @Ivo
De DD zal niet zo spannend zijn. Het stadion is gehuurd. De auto’s geleased. De automatisering waarschijnlijk ook. De arbeidsovereenkomsten doorspitten, nog even door het materiaalhok en dan ben je ver klaar.

Maar een DD doe je normaal ná dat je een principeovereenkomst hebt. Met overeenstemming over prijs en zo. Als de aandeelhouders er snel en ook tegen een mindere prijs vanaf willen, hadden ze dat al enkele keren eerder kunnen doen. Of nu gewoon OnsNac bellen.

De gevolgde procedure met Crossminds en Brookz waarbij iedere belangstellende zich mag melden duidt erop dat ze voor de beste deal gaan. En dat is niet per sé de beste deal voor de club.

1   0  
Bliek

Weer met veel plezier naar de laatste podcasts geluisterd, top mannen! Hoop dat jullie dit nog lang blijven doen. Dat gezegd hebbende vind ik persoonlijk wél dat we teveel in de slachtofferrol rondom Manders kruipen en zielig gaan zitten doen. Punt vanuit de supporters is duidelijk, maar we moeten er ook niet in doorslaan...

0   0  
Anonymous

Er is een man die relatietrauma gemakkelijk oplost met zijn spreuk, hij wordt een God op aarde genoemd vanwege zijn activiteit in het oplossen van relatieproblemen. Hij lost de mijne met gemak op toen mijn relatie van 10 jaar me dumpte, ik was het slachtoffer van aanranding maar allemaal dankzij heer Bubuza voor het helpen van me met zijn betovering. Als je niet de liefde en genegenheid in je relatie krijgt? Is uw partner beledigend? Vraagt uw partner een echtscheiding aan? Bedriegt je partner je? Wil je de loterij winnen? Bent u ziek en heeft u een behandeling nodig? Maak je geen zorgen meer, want heer Bubuza kan jou ook helpen. Hij hielp me en ik kreeg de resultaten 13 uur nadat de spreuk was uitgesproken. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn en daarom ben ik gekomen om mijn getuigenis hier te delen, zodat jij ook hulp kunt krijgen. Neem contact op met heer Bubuza via

WhatsApp: +1 505 569 0396
e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

Laad alle berichten na dit bericht in