Overal waar we komen

Eerste divisie in augustus van start

F8Hipster

De KNVB heeft de speeldagen voor zowel de eredivisie als de eerste divisie vrijgegeven. Vanwege een mogelijke tweede coronagolf is deze bijzonder flexibel ingericht. Mochten er dan speelrondes uit gaan vallen is er genoeg ruimte om deze in te halen, bijvoorbeeld tijdens de winterstop.

De KKD gaat op 28, 29 en 30 augustus van start en zal op 14 mei 2021 eindigen. De winterstop voor de eerste divisie staat gepland van 18 december tot 3 januari. De eerste periode zal op vrijdag tot en met dinsdag gespeeld gaan worden. Vanaf de tweede periode is zoals gebruikelijk de vrijdag weer als vaste speeldag aangewezen. Daarnaast zijn zondag 3 januari en maandag 5 april als speeldag opgenomen op de kalender.

De playoffs promotie/degradatie gaan dit keer maar over één wedstrijd per confrontatie en zullen plaatsvinden op 17 tot en met 23 mei.

Bron:
B-Side Rats, AD
Terug naar overzicht
19 Reacties
72    
D'n Wim

Om de discussie voor te zijn zullen we dan maar rechtstreeks promoveren??

24    
Beest

Ik mag aannemen dat de play-offs op neutraal terrein worden gespeeld?

Anders weten wij het al wel weer...

9    
El Commandante

Ben heel benieuwd hoe die Play offs er uit gaan zien? Is dit op neutraal terrein? Of krijg de hoogst geklasseerde club het thuisvoordeel?

Zelfde geldt voor de final.
Is hier iets over bekend?

72    
D'n Wim

Om de discussie voor te zijn zullen we dan maar rechtstreeks promoveren??

-27    
Gewoon Stroef man

Beest ga de was doen wat een onzin verkondig jij toch altijd.

1    
Beest

Stroevige


Vraag eens hoeveel jou mening mij boeit?

15    
Ouwe Spionkop

Waarom 6 wedstrijden in januari? Dan is het niet echt aangenaam op tribunes. Doe dan 6 wedstrijden in april of zo.

3    
Ad B uit Roosendaal

Dan toch in augustus nog 3 punten.

8    
BATI

Een play off finale op neutraal terrein ergens in Nederland. Dat kan in heel de wereld behalve in Nederland natuurlijk. Want dan moeten we weer verplicht dit en verplicht dat en verplicht zus en verplicht zo...

5    
fvf6

Play offs moeten gewoon 2 wedstrijden zijn uit en thuis . Niet 1 wedstrijd waarbij geloot wordt wie thuis speelt , al kan ik dat in dit verslag niet uithalen . En ook niet op neutraal terrein met alle toestanden die daarbij horen , maar ook dat wordt niet duidelijk uit bovenstaande bericht.

2    
Baosje

dus we moeten zorgen dat we vóór 17- mei klaar zijn

1    
NAC4Ever

@FVF6
Ik verwacht dat het hoogst geklasseerde team thuis gaat spelen. Op deze manier hebben teams die als wel (zo goed als) geplaatst zijn voor de play-offs, maar geen zicht meer hebben op directe promotie ook nog iets om voor te spelen.

-8    
F7-Top

Play off met 1 thuis wedstrijd voor het Eredivisie team plaatst alleen maar nog meer druk op het ED team. Volgens mij een voordeel voor het KKD team.

1    
YLLWBLCK

Als promoveren het doel is, zal het moeten komen door klasse, kwaliteit en kracht. Als we dit uit niet tot stand kunnen brengen, maar alleen thuis, waarom wil je dan promoveren...

2    
Mark

Dan wordt het nu wel de hoogste tijd voor VERSTERKINGEN voor het 1e!!!!!!

-5    
Breda F2

Yessssss, eindelijk!! Nu nog weg met die bezopen 1,5m regel zodat ieder die de club in zijn hart heeft gesloten weer kan genieten!.

Ben nu al benieuwd naar de sfeer acties voor komend seizoen.

Ik heb het echt gemist. Ja, we hebben teveel drama. Ja, t is niet altijd goed. Ja, er kan nog zo veel verbeterd worden maar t is wel de mooiste club.

Breda yellow army.........

Tot snel.

-2    
Han Mulders

Kun je aan het einde van het seizoen wat knaken verdienen door wedstrijden in de play offs te spelen, passen ze het aan naar 1 wedstrijd. Buiten dat het niet fair voor je hiermee de clubs een hoop geld door de neus. De meest legendarische wedstrijden van de recente jaren waren toch wel de play offs, zeker die tegen nec. Het jaar erna stond ook bol van de spanning (kowet, spatte, enz). Ongelofelijk, deze beslissing

1    
Han Mulders

Voor = boor
spatte = Sparta
Autocorrectie = kut

-1    
Johnny1912

Bati

In Engeland worden de play offs finales altijd op neutraal terrein gespeeld slimmerd.

0    
Mascleta

Playoff finale op neutraal terrein. Allebei de clubs de helft van het aantal toeschouwers. Een beetje met de allure zoals de playoffs-finales op Wembley die hebben. Ik zie het wel zitten.

Al hebben wij daar als NAC zijnde natuurlijk weinig aan als directe promovendi.

Laad alle berichten na dit bericht in