Wij gaan niet opzij

Eisenga geeft in juno overdracht aan Manders

Praatpapegaai

Of Mattijs Manders aan zijn lot overgelaten wordt als hij start bij NAC volgende week? Het antwoord is nee. In de notulen van de clubraad valt op te tekenen dat Manders keurig een overdracht krijgt van onze vertrokken AD.

Dat is goed nieuws, want op deze manier kan Mattijs Manders sneller aan zijn daadwerkelijke taken beginnen. Zo kan de opbouw en het naar zijn hand zetten van de organisatie sneller van start. De komende maanden gaan al pittig worden door de coronacrisis voor de nieuw AD, maar dit is in ieder geval goed geregeld.

Lees hier de volledige notulen van de clubraad!

Bron:
B-Side Rats, clubraad NAC
Vorig bericht
Clubs nog in gesprek met Fox Sports 21 reacties
Volgend bericht
Geen Open Dag dit jaar 4 reacties
16 Reacties
61   5  
w en w

eerste klus voor Manders: een vorm van compensatie van de KNVB binnenslepen, wegens het niet doorgaan van de nacompetitie. Graafschap en Cambuur eisen vandaag miljoenen vanwege de gemiste promotie.

10   20  
Ratjeduneerste

Dan mag ik hopen dat Eisinga in dit geval in ieder geval zo professioneel is om dit op een nette manier te doen.
Verder zal het overdragen van de werkzaamheden niet veel bijzonders zijn gezien hetgeen dat Eisinga afgelopen jaar heeft uitgevoerd...

Kom er maar in Manders, een frisse wind!

17   10  
DunErwt

Ik speel altijd UNO in Juno :-)

9   4  
Ivo

Nou dat zal lekker actueel zijn... Eisenga staat al een hele tijd op non-actief, na dat fijne artikel in het plaatselijke sufferdje.

Ik snap dat dit voor de vorm moet gebeuren, maar de echte overdracht komt wel vanuit de nac organisatie zelf.

3   5  
Ouwe spionkop

1 juni toch. Was al bekend gemaakt toen hij tekende .

14   26  
Henri

Ik lees in de notulen van de Clubraad dat Manders ook in gsprek gaat met Goetzee. Vind ik eerlijk gezegd niet zo'n sterke zet. Ik heb in mijn carriere genoeg met nieuwe hoger kader managers en directieleden gewerkt die niets met het verleden te maken wilden hebben. De overdracht natuurlijk daar gelaten. Stap gewoon volledig neutraal en blanco in een proces dat is beter dan de meningen en eventueel oudzeer van voorgangers te horen. Start vanaf nul! Volgens mij heb je het al druk genoeg.

61   5  
w en w

eerste klus voor Manders: een vorm van compensatie van de KNVB binnenslepen, wegens het niet doorgaan van de nacompetitie. Graafschap en Cambuur eisen vandaag miljoenen vanwege de gemiste promotie.

22   1  
Nr. 20

Wordt een hele klus....Ik begrijp werkelijk niet dat er hier op deze site bij elk artikel nog betweters zijn en die niet door hebben dat we straks gewoon blij mogen zijn dat we NAC nog kunnen zien spelen. Sommige blijven maar komen met kritiek op alles ...in deze situatie onbegrijpelijk! Ik vond het voetbal ook niet vaak om aan te zien en baalde ook vaak maar wat mis ik ons NAC, de wedstrijden, de supporters, het nagenieten of balen achteraf, de mooie uitwedstrijden bv effe naar Volendam maar die dan ook weer net effe mis gaan, de schuld van Schollen, de analyses van Fred etc etc. Kortom ik mis NAC!

25   1  
Henri

Cambuur en De Graafschap hebben vandaag een gesprek gehad met de KNVB en aangegeven wat ze netto aan inkomsten denken te gaan missen t.o.v de eredivisie. Op 24 april gaf Keje Molenaar van Volendam aan met NAC in overleg te gaan over de financiële compensatie vanwege het niet plaatsvinden van de nacompetitie. Ik ben nu 1 maand later wel benieuwd wat de stand van zaken is in deze. Trekken Volendam en NAC samen op? Is er al een gesprek met de KNVB geweest. In welke richting denken de clubs wat betreft financiele compensatie. Het is maar erg stil. Of starten ze bij NAC pas op 1 juni, in feite 2 juni, met alles op.

15   2  
Spitfire

Ik hoop dat het overdrachtdossier dikker is dan enkel het telefoonnummer van Blanco.....

5   29  
Rubenac

Zelfde NEC haalt al een goede speler...vd Abeelen..uw frieten zijn klaar.
Aanpakken gvd

4   5  
Dutchbird

"In de statuten van de clubraad"? Lijkt me beetje overdreven en heel complex om dat via de clubraad te regelen :-)

2   0  
Eddy W (BSR)

@DUTCHBIRD

Je hebt gelijk, ik heb het aangepast.

Ontopic:
Goed dat er alsnog een overdracht is. Ik vraag me alleen of onze Fries zich hier nog voor kan motiveren. Daarnaast is er in een maand tijd natuurlijk veel gebeurd rondom de club.

6   3  
von F

Eens een keer met een feitelijke bril kijken naar de toegevoegde waarde van de verschillende medewerkers.
Een dikke streep door overmoedige, overbodige erebaantjes. Geen ronde langs de velden om vervolgens weer in hetzelfde vriendjes-moeras te zinken met alle groeperingen, roeptoeters en deug-agenten welke de online oorlog voeren.
Een andere dikke streep door het likken en voortrekken van (veelal) diezelfde groeperingen, roeptoeters en deug-agenten om zo de mening te beinvloeden ten faveure van de eigen agenda (en eigen falen te verhullen).
Geef op voorhand een te verwachten tijdspad aan en realistische, meetbare doelen welke behaald moeten worden.
Benoem de risico's en de impact en stop met de dooddoeners in de trant van 'NAC hoort in de eredivisie' en 'zo'n fanatiek publiek'. Door jaren wanbeleid staan we waar we nu staan.

Corona is het laatste rookgordijn om het schandalig slechte beleid te verdoezelen, voordien werd dat rookgordijn gevormd door de online samenleving.

5   2  
Petros

Op welk niveau heb je in het management gewerkt Henri ?

4   2  
braze

Ik neem aan dat Eisinga een keurig beleidsplan overhandigt met meerjarenbegroting Hoeft Manders alleen maar de gevolgen van corona te verwerken.
In plaats van met Goetzee zou ik eerst bij de eigenaren op bezoek gaan. Wat zijn hun plannen met de club. Dan de Raad van Toezicht , want die hebben vanuit hun positie een goed inzicht in de sterktes en zwaktes van de huidige NAC organisatie.
De mensen op kantoor kunnen snel vertellen hoe het echt gaat bij NAC.
Dan met alle macht werken om volgend seizoen wel te promoveren.

5   5  
Henri

Ik constateer dat een gesprek met Goetzee als zeer relevant wordt beschouwd. Ja de man heeft natuurlijk ook een onuitwisbare indruk achtergelaten.

Laad alle berichten na dit bericht in