Wij gaan niet opzij

Eisenga: “Door het bekersucces is er een kans dat er geen verlies geleden wordt”

Eddy W

Het bekertoernooi lijkt voor NAC ook financieel een succes te zijn. De club ontvangt een flinke zak geld door de sportieve successen in dit toernooi. Genoeg voor Eisenga om ervanuit te gaan dat de club dit seizoen zwarte cijfers kan gaan schrijven. Naar schatting ontvangt de club zo’n acht ton door het halen van de halve finale.

Vanaf de achtste finale zijn de resette (minus de kosten) niet meer voor de thuisspelende club, maar worden ze verdeeld over beide clubs. Tegen PSV en AZ viel het qua toeschouwersaantallen nog mee, maar een volle Kuip is met 47.500 toeschouwers wel de moeite waard. Naar verluidt hield Willem II in 2018 vijf ton over aan de halve finale van de KNVB-beker, uit tegen Feyenoord.

Naast deze vijf ton, ontvangt de club 210.000 euro van de KNVB voor het behalen van de halve finale. Dit bedrag is gesplitst in 90.000 euro voor het bereiken van de halve finale en 120.000 euro voor het behalen van de eerdere rondes. Van deze 210.000 euro stroomt de helft door naar de spelers en technische staf, volgens NAC is ongeveer de helft van dit bedrag uitgekeerd als premies voor het bereiken van de halve finale van de KNVB-beker. Maar in het bekertoernooi lijkt de KNVB met geld te strooien, omdat de wedstrijden tegen FC Emmen, PSV en AZ op tv te zien waren krijgt NAC boven op de reeds ontvangen bedragen nog eens 61.000 euro.

Met een bedrag van bedrag van ongeveer 771.000 euro, waarvan er 105.000 euro direct naar de selectie gaat, lijkt het erop dat NAC dit seizoen in de KKD zwarte cijfers gaat schrijven. Luuc Eisenga is dan ook tevreden over dit succes. “Door het bekersucces is er een kans dat er geen verlies geleden wordt en komen we dichterbij de nulgrens nog zonder transferinkomsten. In het eerste jaar na degradatie is dat best welkom.”

 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
52 Reacties
109   20  
Breda F2

Ho ho vergeten we ook niet 3750 x 6,- !!

90   39  
Ice

Gezien onze ervaring uit het verleden met Peppi und Kokki aan het roer, neem ik dit bericht maar met een paar kilo zout! Bij de presentatie van de jaarcijfers zal wel naar boven komen dat we hem verkeer begrepen hebben, dat hij nooit gezegd heeft dat er waarschijnlijk zwarte cijfers geschreven zouden worden etc etc etc.

21   11  
Baron

@ICE; Ik onderschrijf jouw sentiment.

Eisinga heeft helaas wel gezichtsverlies geleden door acties van de aandeelhouders. Hierdoor komen dergelijke statements als hierboven niet erg betrouwbaar over. Hij heeft ze lesje wel geleerd, want toezeggingen doet hij nu niet meer.

109   20  
Breda F2

Ho ho vergeten we ook niet 3750 x 6,- !!

14   6  
F3

Dan kunnen ze na afkopen van willem,ruud en regillio het seizoen toch nog met zwarte cijfers afsluiten.

24   57  
Arie

Neem alles wat deze zak hooi zegt na eerdere uitspraken dit seizoen, en rectificaties op zicjn eigen uitspraken naderhand, met een grote korrel zout.


69   33  
E. Ricvan

Willen alle bovenstaande negatieve kruikenzeikerds, zich bij de Oosterburen vervoegen. Wat een stom vervelend communiceren. Ben erns blij met je club. Het is helemaal niet stoer om negatief te doen

19   7  
Voorwaarts

"Er is een kans dat"

Slag om de arm en staat dus nog niet vast.
Maar het is toch mooi dat we extra inkomsten overhouden aan het bekertoernooi? Ik heb in ieder geval niks te zeiken.

Wat er onder aan de streep staat zien we vanzelf wel, het is zeer waarschijnlijk beter dan begroot. Top.

En met El A (geruchten winterstop), JP en olij heb ik het idee dat er potentiele waarde in het team zit. Ook dat is mooi.

10   18  
John

Kunnen ze daarvan Brood, Vrede en Weijs van betalen.

8   47  
DunErwt

Mooi dat geld heb je hard nodig mocht je Europa ingaan. Hoor iedereen hard roepen over bekerwinst enzo.
Maar ook al over nagedacht hoeveel geld Europees voetbal kost.
We kunnen nu al zo weinig op financieel gebied.
Tis geen champions league he waar de miljoenen rond vliegen.
Maar eerst nog die droom zien waar te maken word nog zwaar zat.
Vind de huidige polonaise nogal met een hele grote geel zwarte bril op.


48   9  
Oosterhout3

Net gestuurd

Huh? @LuucEisenga leg uit... Als we de beker niet zo ver waren gekomen, Draaiden we verlies?!
Tel even mee...
JeugdTransferinkomsten van €500k afgelopen zomer
4.000 extra sccs
Sponsorbegroting al begin dit seizoen behaald,
#nacpraat
Is er zoveel meer uitgegeven dan begroot?

Daar komt nu nog 600k schoon bij
Er is dus 2 miljoen verlies begroot?!



5   1  
Baron

@Dunerwt
Dat was langer geleden wel zo, maar dat is nu wel anders.
Inderdaad niet zoveel als CL ,maar onderstaande heeft VI eerder dit jaar nog geschreven;

"Het staat in geen verhouding tot de Champions League, maar ook Europa League-deelname is financieel interessant voor clubs. Nu PSV, AZ en Feyenoord zich geplaatst hebben voor de groepsfase kunnen zij enkele miljoenen tegemoet zien.
De startpremie bedraagt 2,92 miljoen euro. "

21   6  
signase

Positief gezien: NAC harkt extra poen binnen met bekersucces. Dat is gewoon ontzettend geweldig, zeker voor een club in de KKD.
Verbazing: na alle hoera-berichten vanuit de directie (sponsortarget gehaald, alle seizoenskaarten boven 10.000 gaan naar transferbudget) valt deze mededeling als een hoop paardenstront op een bord met Michelinsterrenfood. Snap dat het ontslag van Brood, Vrede en wellicht ook straks Weijs geld kost, maar is dat echt zoveel?

13   8  
Ivo

@Signase

En dan hebben we het nog niet over eventuele afkooppremies en loondoorbetalingen voor Penders, van der Gaag, Verberne en good old Robbie Haemhouts die nog op de loonlijst staat.

Het contract van Brusselers dat afgekocht werd. En ook onze niet spelende spelers Kali en Carolina.

Van al dat geld kan je leuke dingen doen. Zoals kampioen worden in de KKD.

15   28  
jvt

Geen wonder dat Eisenga gelogen heeft over meer dan 10k+ gaat naar het spelersbudget. Hij heeft het over het eerste jaar na degradatie, maar het blijft toch bij 1 jaar?

Er was een megaverlies, op voorhand al, met minder sponsorinkomsten, een overvolle, deels waardeloze selectie, deels zich ontwikkelend bij het onderaanstaande Helmond. En de kosten voor Kali die men niet meer aan het voetballen krijgt, en niet ontvangen geld voor Vloet die tegen ons scoort en de afkoopsommen. Dan nog de reis- en verblijfskosten van onze directie die niet verhuist.

TvdA die het vervangen van de trainer achteraf één van de drie beloofde versterkingen noemt. Door alle euforie heen moeten we nooit vergeten wat er allemaal niet voorgelogen is.

Wat gooien we toch jaar na jaar enorm veel geld weg als 5e club in aantal toeschouwers. Hyballa is een toevallig voorbij gekomen kans. Die neemt nu iedereen op sleeptouw of je valt af. Fijn dat ie naar de kapper is geweest.

11   17  
Real Robert

@Oosterhout3. Ik stel me die vragen ook. Hoe kun je met zoveel extra inkomsten opeens zo hoge verliezen draaien?
Ja, je moet natuurlijk de zeperd met niet ontvangen gelden voor Vloet nu afschrijven. Was natuurlijk boekhoudkundig gegoochel, dat dicht tegen dubieus handelen zit. Hoeveel meer is er "geschoven" om die zwarte cijfers van vorig jaar te tonen en zo een degradatie door de KNVB te voorkomen.
De affaire met Brood en zijn assistent kost natuurlijk een godsvermogen. Die hebben zich met een 2-jarig contract op zak echt niet soepel opgesteld.
Dan hebben we natuurlijhk nog het weggegooide geld inzake mislukte spelers, door de Belg gehaald, een nieuwe trainer en assistent, die zeker niet goedkoop zijn, maar dan nog: waar haal je 2 miljoen verlies vandaan?
Want die berekening van Oosterhout moet redelijk correct zijn. 1 miljoen kan ik dus wel thuisbrengen. Daarvoor hebben die Rotterdammers ook bijgestort met die aandelendeal.
Maar ja die Eisinga heeft tot nu toe alleen maar leugens en onzin verkocht.

20   12  
F5isdesleuteltotsucces

Dit is erg kwalijk. Hierdoor worden de jaarcijfers WEER verbloemt. Het is namelijk WEER zo dan er door incidentele baten NAC zwarte cijfers gaat draaien en dus NIET door het goed managen en runnen van een BVO.

Vorig jaar draaiden we zwarte cijfers doordat we gedegradeerd waren nu draaien we zwarte cijfers wegens een onverwacht sportief succes....

Dit is heel erg beangstigend in mijn ogen.

21   9  
Ouwe Spionkop

Over morgenavond lees ik nog maar heel weinig.
Mensen we hebben toch echt een carnavals thuiswedstrijd.
Wat voor leut is er allemaal te beleven?
Ger Couvreur (de Muts) en Thijs van der Molen (breda ik hou van jou? op de nieuwe schermen?
Of mag dat niet van de cultuur politie?

14   14  
Breda

Beste mensen. Je kunt ook prima binnen begroting werken en toch een enorm verlies draaien.

NAC had een positief eigen vermogen. Ik weet niet precies hoeveel en 1 mln storting aandeelhouders om dit jaar te overleven zonder nog minder spelersbudget te hebben.

Draai je winst dan betekent het dat je eigen vermogen niet verdwijnt, maar groeit met 1 miljoen.


Met de genoemde transferwaarde van Hecke, Verschueren, Olij en ook El Allouchi heb je dan toch echt een basis, waardoor je bij nog een jaar KKD de begroting op peil kan houden en transfers kan gebruiken voor spelers.

Dat is echt wel positief hoor.

21   12  
Arie

We sommen even op:
- Meer dan 10.000 scc's
- Een miljoen vanuit de aandeelhouders, zogezegd
- Transfersom Lundqvist 150k
- Huurdeal met koopoptie Leigh, blijft het verdacht stil rond
- Dan nog Kaikai, Gersbach, Kastaneer, Rosheuvel, Kali, Te Vrede, Nijholt, Sporkslede en van de winter Filipovic weg Moet een berg salaris uitgespaard hebben waar je U tegen zegt.
- Bekerinkomsten van bijna een miljoen
- Van Beijnen naar Barcelona, bijna een ton opleidingsvergoeding
- Jeugdspelers naar PSV, Ajax en Feyenoord

En dan wordt het "moeilijk" om zwarte cijfers te schrijven. Lekker dan. Of zou dat miljoen vanuit de aandeelhouders er dan nooit zijn geweest?

22   11  
Dutchbird

We begonnen het seizoen met een sluitende begroting. Dat wil zeggen dat de geplande uitgaven in balans zijn met de geplande inkomsten. Met dit "goede nieuws" deelt ons Friese keffertje van Edelenbos dus mee dat NAC zonder bekersucces op een fiks verlies was afgestevend.

Als je met deze bullshit komt aanzetten dan moet je ook de ballen hebben om duidelijk te maken welke uitgaven hoger zijn dan begroot en welke inkomsten lager dan begroot. Dan krijgen we misschien een beetje inzicht in de sterke en zwakke kanten van deze "zware jongen" op financieel gebied.

13   9  
Breda

@ Arie

Je vergeet 4-5 miljoen minder inkomsten aan TV gelden, sponsoring en kaarten tov eredivisie. Maak jou sommetje dan nog eens

17   7  
Buurman

Beetje oppassen met conclusies trekken. Als we over winst praten is dat het verschil tussen omzet/baten minus kosten over het afgelopen boekjaar. Bij storten van bv. aandelen kapitaal heeft betrekking op het eigen vermogen en zit niet in die winst. Het opnemen van incidentele baten in de verlies en dienstverlening heb ik geen probleem mee, mits je dit in een toelichting opneemt. Dat je in de keuken het financieel moeilijk krijgt wisten we. Daarom ook is snel promoveren noodzaak.
Ik begin nu transferwaarde in de selectie te zien. Met name Olij, van Hecke , Elal en onze Spanjolen en heel misschien Stokkers kunnen geld opbrengen. SvH en Dogan ligt eraan of ze zich gaan herpakken.

Echte financiële miskleunen vanwege slecht management zijn m.i. :
- Geld Vloet dat nooit komt.
- Afkoopsommen Brood, Vrede, WW (waarschijnlijk) en nog een paar kleinere.
- De situatie met Kali. (Kan die gast onder Hyballa niet gewoon komen voetballen en die paar kilo teveel als de wiedeweerga eraf trainen. Hij kan goed voetballen. Hoe diep zit die jongeman? Of wordt hij aan zijn lot overgelaten? )

Los van het bovenstaande zie ik toch lichtpuntjes. Mits we sportief blijven presteren.
Verder heb ik er een hekel aan, maar dat is persoonlijk, dat TvdA contant Bels wordt genoemd. Hoe deden we dat als hij, pak hem beet, in Marokko was geboren ? Noem , vind ik, iemand bij zijn naam of functie. Een geintje moet natuurlijk altijd kunnen.



3   2  
Buurman

Verlies- en winstrekening.

21   9  
Nonkel Fransl

Die foto van die twee - dat lijkt toch nergens naar. " Jansen en Jansen lopen samen voor t eerst mee in dun optocht..." of zoiets.
Doetturiswataon NAC- PR staf.

10   5  
Jammer

Het moet niet gekker worden ondanks dat het bijna Carnaval is. Als je met deze niet geplande inkomsten hopelijk uit de rode cijfers komt, wordt het hoog tijd om de boekhouding te bekijken. En ook een eventuele schaduwboekhouding. Wie maakt die 'sluitende' begroting? Welke lijken zijn er dan uit de kast komen vallen? Gaan deze extra inkomsten allemaal in het flexpotje dat er blijkbaar niet is, gezien de nu blijkbaar rode cijfers.

8   6  
Arie

@ Breda

4,5 miljoen is zwaar overdreven. Het tvgeld in de Ere was nog geen 2,5 miljoen.
En wat dacht je van een miljoen minder aan spelerssalarissen?
De sponsorbegroting was daarnaast al aan het begin van het seizoen rond volgens Eisenga. Al zie ik die slappe zak er wel voor aan de begroting laag te zetten, zodat hij snel de doelstellingen heeft gehaald, maar zich niet overmatig hoeft in te spannen. En paait hij de sponsoren vast door ze nu voorrang te geven richting de Kuip.

7   2  
Badeend

@ Arie

Bovendien is er qua TV-gelden nog het illustere vangnet in het eerste jaar eerste divisie, waardoor niet-promotie een nog grotere strop betekent volgend jaar. Hebben ze alvast iets om zich achter te verschuilen, mocht het onverwacht tegenzitten.

10   2  
Kudeta

Beste BSR
Is er echt geen andere foto van deze twee koorknaapjes

11   3  
Misterbean

@ nonkel fransl + kudeta
het ligt niet aan de foto :-)

21   10  
Tombola Breda

Wow, wat een groot aantal accountants, fiscalisten en CFO's hier op deze website zeg! Zouden jullie mijn belastingaangifte kunnen doen dit jaar? Want klaarblijkelijk zit hier zoveel fiscaal talent dat jullie aan een half verhaal genoeg hebben om complete financiële analyses te maken. Knap hoor.


2   1  
The Cosmic Gate

Dammn waar is al dat geld gebleven dan zeg ....

Aan de andere kant, de clubs in Italie draaien miljoenen verliezen en dat kan/mag ook allemaal

8   6  
Arie

Terwijl ik het zei net dringt het nu eigenlijk pas tot me door.
Het zou me niks verbazen als Eisenga over de rug van de supporters de sponsors probeert te paaien om zo vast aan zijn doelstellingen voor volgend jaar te werken.
De sponsoren mogen naar de halve finale, de supporters mogen klagen, we geven ze wel een schermpje om te gaan kijken in het stadion, verdienen we ook nog wat. Win-win, behalve voor de supporters. Boeien.
In Heerenveen is hij met pek en veren de stad uitgejaagd, omdat hij zelfs in het toch niet al te gekke Friesland niks op had met clubcultuur en daar geen boodschap aan had.


15   1  
Jammer

@Tombola Breda

En als hier kundige boekhouders zitten te posten, moeten ze zich snel melden bij de club, want daar zitten er in ieder geval geen.

2   2  
Otjes

Het ligt in ieder geval niet aan Luuc dat we quitte draaien

5   1  
Calimero

Dus......we hebben een financieel positief 'succes' als gevolg van incidentele baten.....fijn beleid dan?!

4   0  
Bonje

Na het gechogel met de kaartjes gisteren geloof ik die luchtfietser niet meer. Niet meer serieus nemen! Maakt een te glibberige indruk dat directeurtje.

4   3  
Breda 1965

Gebakken luchtverkoper,hoort echt niet bij NAC

3   2  
Buurman

Ik vergat bij spelers met transferwaarde Verschueren. Boekhouder beste mede supporters is een vak zoals veel andere vakken. Je hebt geleerd de getallen op de juiste plaats te zetten. De boekhouding bij NAC is relatief simpel. Enige aanleg moet je hebben zoals bij ieder vak. Een timmerman heeft geleerd een mooie kast te bouwen en springt net zo handig met zijn beitel om als de boekhouder met zijn pen of laptop.
Al die mensen zijn even belangrijk.

Een organisatie managen dat de boekhouder zwarte cijfers mag schrijven is een ander item. Zeker een BVO is moeilijk te managen. Er spelen veel factoren mee die je dikwijls maar beperkt of niet kunt sturen. Bij NAC hebben we de laatste jaren niet veel geluk gehad met de directeuren. Al vond ik Goetzee het communicatief goed doen.

3   2  
Plaatjesmaker

@Oosterhout3, ik dacht dat het algemeen bekend was dat NAC dit jaar een begrotingstekort heeft. Voor zover ik weer ruim 8 ton, dat gedekt werd door de aandeelhouders. Dat betekend dus dat de grote 3 bij hebben moeten lappen. Dat doen ze om NAC dit jaar dezelfde begroting mee te geven van vorig jaar in de eredivisie.

Volgens mij betekend dit dus vooral dat de aandeelhouders dit jaar dus niet bij hoeven te leggen.

Kan iemand bevestigen of dit klopt?

1   1  
Plaatjesmaker

Overigens zijn alle cijfers voor iedereen op te vragen bij de KVK.

https://www.kvk.nl/orderstraat/product-kiezen/?kvknummer=200944540000

6   5  
ome cor

Als er goed nieuws komt vanuit de kantoren in het Rat Verlegh dan kun je bijdehand gaan zeuren en mensen in het belachelijke zetten.
Je kunt het ook positief op vatten en afwachten of het inderdaad lukt dit jaar af te sluiten in zwarte cijfers.

Zeiken kan altijd nog als er echt een puinhoop van gemaakt is, dames en heren bvo managers.

8   8  
Sjef de gevulde koek

Deze man is totaal niet serieus te nemen. Dat doet namelijk ook niemand de grote sponsoren lachen deze mag uit met z’n rare verhalen en leugens. Ook lacht hij alles weg en komt met rare statistieken. Nee zoals heel vaak aangegeven deze man moet heel snel op flikkeren maarja zo lang niemand wat zegt of doet blijft hij Lekker zitten en z’n riante salaris opstrijken

7   2  
Plaatjesmaker

Ben jij sponsor sjef? Ik heb dit jaar nog geen een sponsor zo over die man horen praten en heb geen idee waar je dit op baseert.

Goed onderbouwt ook!

4   4  
jvt

Flexpotje en zwaar negatieve begroting en extra spelersbudget beloven, en naar Zwitserland afreizen, en naar Japan, en op hotel, en tig afkoopsommen door slecht management en bonussen...

En waar is het verhoogde sponsorbudget gebleven of is dat een papieren tijger?

Jvt schrijft het al jaren; het geld staat bij NAC allang niet meer op het veld en dat beste mensen, is jammer.

3   4  
Sjef de gevulde koek@plaatjesmaker

Dan heb je mijn eerdere berichten nooit gelezen hier. Maar wacht maar af zou je vanzelf horen dit is gedoemd te mislukken zo.

3   2  
Boeimeer

Misschien kan die dan eens snel verlengen met de jeugdtrainers van O19, O17 en O15 die het erg goed doen. Want als ze daar nog langer mee wachten lopen ze de deur uit en moeten we maar zien of eventuele vervangers capabel zijn.

4   3  
Plaatjesmaker

Je beantwoord mijn vraag niet. Verder heb ik je eerdere berichten inderdaad niet opgemerkt. Waren die wel onderbouwd?


SJEF DE GEVULDE KOEK
11 February 2020, 17:52
Neem aan dat jullie mijn mening al wel weten maar zal het kort houden OPROTTEN!!!!

SJEF DE GEVULDE KOEK
07 January 2020, 14:54
Zoals ik al in meerdere posts heb aangegeven hier. Wat een niets nut is dit zeg. Nu ook weer percies dit. De nuance !!! waar slaat dit op alleen maar zulke dingen roepen. Deze man praat en praat en praat veel maar zegt zoals altijd helemaal niks. Om te kotsten wie zet deze man op straat en snel.

4   0  
Dino Zoff

Het zal weer eens niet typisch des NACs zijn. Het dichten van de kraters in de begroting met incidentele baten en daar dan hosanna over schreeuwen...
Welke lijken die uit de kast gevallen zijn proberen ze nu weer snel te begraven?
De afkoopsom Brood&Vrede?
De toch niet binnengekomen transfergelden van FC Chiasso mbt Vloet (kunnen we daar de mislukte Waalwijkse wielrenteam manager en de Eindhovense frietbakker niet hoofdelijk aansprakelijk voor stellen)?
Het bedrag dat de "grote" 3 bijgestort hebben om de begroting sluitend te maken, wordt met terugwerkende kracht verminderd met het bedrag dat we aan ons beker-avontuur binnenhalen? (Zie ook de beloofde opbrengsten van boven de 10k aan kaarten).

Niets bij NAC is wat het lijkt. Overigens ook meteen mijn open sollicitatie voor de functie van controller bij NAC.

2   0  
geelzwartwit

Tel bij deze onverwachte inkomsten ook de extra aandelen uitgifte van 1 miljoen op van begin dit jaar.... wat nodig was om sowieso al een miljoen euro gat te dichten....

Leuk al deze hossana net voor carnaval maar het lijkt zo te zijn dan als deze onverwachte inkomsten er niet waren we dus bovenop het miljoen en de extra seizoenkaarten etc etc.. gewoon dik verlies hadden gedraaid. En dat met een vol stadion iedere 2 weken...

En let op!!! Over een aantal weken ontstaat de interesse in Olij en Riera en dan schijnt de zon want NAC is weer financieel ''stabiel'' (door de toevaligheid van bekersucces en transfers).
Het zou mooi zijn als NAC zonder toevalligheden en zonder miljoenen bijstortingen stabiel zou zijn. Dan.. ja dan mijnheer Eisinga mag je van mij het als positief bericht melden.. dan doe je je werk naar behoren.

Van horen zeggen: "NAC speelt met 1 lot mee met de staatsloterij en maakt kans op vele miljoenen, als die voor NAC goed valt lijkt NAC voor langere tijd de begroting sluitend te krijgen".

3   0  
die ne gast

Volgens mij was al begroot dat NAC dit jaar 8 ton tot 1 mln verlies zou draaien. Omdat je een sluitende begroting moet kunnen overleggen, hebben de aandeelhouders 1 mln aan aandelen bijgekocht, zodat de KNVB tevreden was en we geen puntenaftrek zouden krijgen.

Nu de (incidentele) inkomsten meevallen, is er hopelijk geen gat / verlies meer in de begroting. Aangezien de aandeelhouders aandelen hebben gekocht, neem ik aan dat bij de uiteindelijke presentatie van de cijfers het Eigen Vermogen met 1 mln gegroeid is (bijdrage aandeelhouders).
Of de aandeelhouders moeten dividend aan zichzelf willen uitkeren of NAC aandelen laten terugkopen, zodat het eigen vermogen niet groeit.
Ben dus benieuwd naar de cijfers in september / oktober en de grootte van het Eigen Vermogen.

In ieder geval positief dat er dit jaar wat minder druk op de financiën staat. Dat zorgt er hopelijk voor dat we volgend jaar niet al te veel hoeven in te teren op het spelersbudget en we serieus om de titel in de KKD kunnen meedoen.

0   0  
10diego

@buurman, waarom een afkoopsom voor Weijs?

Die staat op de loonlijst, die wordt doorbetaald bij ziekte en er wordt geen vervanger aangesteld nu. Volgens mij heeft dat (buiten de advocaatkosten) weinig effect op de begroting. Of zie ik iets over het hoofd?

0   0  
FUALL

Vanaf nu alles op alles zetten om ieder seizoen vol voor duurzame promotie te gaan.

Laad alle berichten na dit bericht in