Wij gaan niet opzij

Poll: Bekerwinst of Promotie?

Thiestemberg

De titel van dit artikel is natuurlijk vrij opportunistisch verwoord. We willen hier ook zeker niet op de zaken vooruit lopen, maar tijdens de podcast kwam het ter sprake. NAC kan dit jaar nog promoveren én de beker winnen. Natuurlijk is het de laatste weken duidelijk geworden dat directe promotie een heel lastig verhaal gaat worden. Toch is er de laatste weken een opwaartse lijn, een goed ontwikkeling met oog op de nacompetitie aan het einde van het seizoen.

Normaal gesproken wordt de beker gezien als extra'tje, NAC komt in de laatste jaren immers vaak niet verder dan de achtste finale. Dit jaar is dat anders, na een matig gevuld Rat Verlegh Stadion in de tweede ronde tegen FC Emmen is het toernooi gaan leven bij de supporters. Niet gek want PSV werd thuis op overtuigende wijze verslagen. In de kwartfinale overtrof de ploeg van (inmiddels) Peter Hyballa de prestatie van de achtste finale door in Alkmaar, AZ uit de beker te knikkeren. Met als gevolg dat de bekerwinst theoretisch gezien dichterbij is dan promotie.

Iedere NAC-fan droomt natuurlijk van een topseizoen met promotie naar de Eredivisie en de tweede bekerwinst in de clubhistorie. Wij zijn echter benieuwd wat voor NAC-fans als de belangrijkere prijs wordt gezien. Natuurlijk is promotie voor de continuiteit van de club veel belangrijker. Toch is de beker winnen een vrij unieke prestatie, daarnaast heeft de ploeg dit seizoen aangetoond dat het tegen grote tegenstanders ook resultaat kan boeken. Laat ons hieronder weten welke prijs jij iever zou pakken met NAC en discussieer in de comments vooral verder over dit dillema!

Ik zie NAC dit jaar liever:
Bron:
B-Side Rats
63 Reacties
275   8  
Cor Nuijten

Bekerwinst maak je één, wellicht twee keer mee in je leven. Promotie met ene beetje pech een keer of dertig bij onze club.

13   39  
Nacman

Jammer dat er niet bij staat beiden

275   8  
Cor Nuijten

Bekerwinst maak je één, wellicht twee keer mee in je leven. Promotie met ene beetje pech een keer of dertig bij onze club.

37   4  
leeuw

Met de Beker promoveren !!!!!!!!!1

44   6  
Sjef de gevulde koek

Zeker de beker!! Dan ga je de boeken in als 2de divisie en dan Europa in lekker man.

32   3  
HB-VAKG

Als supporter wil je een prijs winnen, maar ik denk dat het voor de club het beste is als we promoveren.

29   2  
Rbull

De beker winnen is echt iets unieks.

33   8  
adh2005

Wat mij betreft zo snel mogelijk weg uit deze troosteloze competitie. Ik kies dus voor promotie!

32   7  
ome cor

Toen ik op "de beker" klikte dacht ik eigenlijk bij een minderheid te horen, maar dat is (op dit moment) niet zo.

Hyballa heeft de opdracht om in 1,5 jaar tijd te promoveren. Mocht het niet lukken via de nacompetitie dan moet het met een heel jaar Hyballa zeker lukken.

In de beker is het al heel wat wanneer we de achtste of kwart finales een keer halen. Ik bedoel....er uit vliegen tegen een amateur is ook zo maar mogelijk voor NAC.
En anno 2020 blijven prat gaan op 1973 is ook een beetje sneu. Laat ons maar weer eens een prijs pakken, gewoon omdat heel NL ons uitlachte na een dramatisch slecht jaar eredivisie en een zwakke (ruime) eerste helft van deze competitie.

En last but not least voor de mensen die zich echte NACcer noemen, maar heel bewust geen scc wilde kopen omdat het toch allemaal maar k*t is bij NAC.

33   2  
Buddha

Alleen de Finale halen zou ik al op gestemd hebben. Precies wat Cor zegt, maak je misschien nooit meer mee.
Wat een happening zou dat worden, ongekend!!

31   3  
Bredafun

Als we dit niveau doortrekken, dan hoeven we echt nergens bang voor te zijn.
Dan pakken we de beker, en in de nacompetitie promoveren we terug naar de ERE.
2 feesten op de Grote Markt.
Dan schrijft dit team geschiedenis.........

16   9  
The Cosmic Gate

Duurzaam de beker winnen ..

Nee voor mij , by far : promoveren , zeker ivm de lange termijn

9   3  
DeNeel

Dan toch die beker......promoveren met deze selectie is niet zo'n goed idee, alhoewel, we spelen beter tegen gelijkwaardige of betere teams, maar de bekerfinale spelen en dan winnen is once ( or twice... ) in a lifetime....??

22   1  
KC

100% de beker winnen.
Once in a lifetime (mogelijk)
Tuurlijk wil ik ook snel uit de kkd maar de beker winnen man dat is echt een droom

7   2  
NAC4Ever

Als ik naar mijn hart luister zeg ik de beker winnen. Maar op langer termijn is promotie voor de club belangrijker.

Natuurlijk zou het winnen van de beker, of zelfs al de finale halen, veel specialer zijn.

Heb op promoveren gestemd, omdat bij het mislopen van promotie het seizoen voor mij is mislukt. Ons beker seizoen kan al niet meer stuk. Maar er zou toch een nare bijsmaak aan zitten als we Europees spelen vanuit de KKD. Ook al zou dat ook uniek zijn.

Kortom, het blijft dubbel en ik hoop dat beide lukt?

7   2  
HGMaster

Duurzaam de beker winnen! ?

9   2  
fonzy

Makkelijke vraag. uiteraard de beker winnen. Maar zou misschien wel een moeilijke vraag zijn als er had gestaan, bekerfinale halen of promoveren. (ga ik nog steeds voor de finale)

20   3  
Oldskool

Bekerwinst natuurlijk. Geen seconde twijfel. De enige echte prijs die NAC ooit kan halen.

Zelfs een finale vergeet je nooit meer.

31   0  
Oldskool

Overigens acht ik de kans dat wij promoveren vele malen groter dan dat we de beker winnen.

20   1  
C'mon NAC

Beker winnen is natuurlijk zeer bijzonder. En dan vooral als je achtereenvolgens PSV, AZ, Feyenoord en Ajax hebt verslagen. Als dat lukt worden we vereeuwigd. Dat zou voor mij het mooiste zijn wat we ooit bereikt hebben met ons clubke ?

17   0  
Ivo

Het hart zegt de beker, maar het verstand promotie.

De beker winnen is absoluut uniek. Maak je waarschijnlijk nooit meer mee, maar als je bij de laatste 4 zit, mag je dromen.

Promotie is beter voor NAC. Zonder promotie raken we verder in de problemen en glijden we verder af. Minder geld, minder prestaties, minder publiek etc. etc. Lastig om te doorbreken.

1   4  
Lamington

Enne... die dubbele reacties,maar niet meer oplossen.?

7   1  
ßred@

Hoe mooi zou het zijn! Beker winnen en promotie zoals vorige keer tegen NEC.
Of beker winnen en volgend jaar kampioen :)

Dromen mag euj!

25   2  
Ackie

De beker winnen. Dat brengt een paar miljoen in het laatje (ivm directe plaatsing voor de poulefase). Dan kan er extra geld vrijgemaakt worden voor het spelersbudget. Dan kunnen goede impulsen aan de selectie gegeven worden. Spelers kunnen Europees spelen. Door die extra goede spelers promoveren we een jaar later. Hebben we de beker en zijn we gepromoveerd.

9   0  
Breda-Loyal

Promotie heb ik voor gestemd, maaaaaaarrrr wat zou je je gram halen, met het deprimerende degradatiejaar van vorig seizoen nog vers in het geheugen, om die dennenappel te winnen !

Dan neem je wel heel erg sportief wraak op je concurrenten in de eredivisie.

Je elimineert de meest dominante ploegen uit het nederlands voetbal wat zal leiden tot voldoende denkwerk voor de subtoppers,middenmoters hoe wij het wel weten te flikken als 1e divisionist.

Al met al

Come on NAC !!!

4   7  
Haafie

Die beker natuurlijk, ken me geen bal schelen dat we eigenlijk niet echt een volwassen team hebben, maar we kunnen er wel mee verassen.

Ja joh, wat een droom zal dat zijn zeg.

Maar als je promoveert dan moet die directie echt is gaan nadenken of we niet echte kerels kunnen huren of kopen ipv huurlingen van 19 van city of waar dan ook, dat werkt natuurlijk niet, je gaat dan sowieso weer snel degraderen.

5   14  
Gjoewie

Tja, ik heb al een paar keer geroepen dat NAC met deze selectie niets te zoeken heeft in de eredivisie. Maar ondertussen hebben we voor de beker al Emmen, PSV en AZ uitgeschakeld. Om eens te vergelijken met de Stilburgse meisjes (uitslagen in de competitie): Stillempjes-Emmen 2-1, Stillempjes-Lampjes 2-1 en AZ-Stillempjes 1-3. Dan deden wij het met die 2-0 thuis tegen de Lampjes net iets beter.
Het liefst zou ik promoveren, dit jaar nog, via de pleeoffs. Maar een succesje in de beker zet onze club natuurlijk wel weer op de kaart.
Dan komen er deze zomer weer wel spelers die graag voor NAC willen voetballen en die ook nog onze selectie versterken.
De beker winnen, maar volgend seizoen weer in de KKD? Dat trekt geen spelers aan. Zo eens af en toe tegen Tractori Tirana, Reijkjavik Vooruit en de Differdangese Boys in de Euroliek is wel aardig natuurlijk, maar in het weekend ook nog tegen Roda, FC Dordrecht (als die dan nog bestaan) en Jong FC Utecht spelen? Nee, liever niet.

8   0  
Van "taajlaand

Vervelende poll, maar de bekerkoorts gaat bij ons en ons clubke richting een hoogtepunt.
Ik roep en schrijf hier al zo lang ik net NAC begaan ben, dat 'een geweldige droom van me zal uitkomen, micht NAC ooit nog eens de bekerfinale halen'.
En absoluut uniek mochten we deze ook winnen!
Maar kijk je naar de realiteit, zie je nog twe clubs die "normaliter" voor NAC niet te verslaan zijn, zéker niet uit in de kuip.
Dus op promoveren gestemd, en dat omdat ik deze KKD al weer na drie wedstrijden kotsbeu ben geraakt!
Telt nog steeds niet écht mee voor spelers, media en de KNVB zelf....
"Jong elftallen, aan mijn hoela"!

14   2  
Scheppioni

Toch zeg ik promoveren, onze club hoort gewoon in alles in de eredivisie !!!

68   8  
Gjoewie

Laten we eens uitgaan van het mooiste resultaat: een 0-4 in de halve finale in de Kuip. Eerst een countergoal van El Allouchi na een minuut of vijf. De nurds slagen er niet in om het spel te maken, de uitverkochte Kuip begint te fluiten. Dan breekt Stokkers door en wordt vakkundig neergelegd door Van der Heijden. Direct rood, de Nurds moeten met tien man verder. Stokkers wordt vervangen door SvH. Die krult de vrije trap er meteen in: 0-2. Vader PvH op de banken, hij applaudiseert voor zijn zoon. Het publiek keert zich tegen hem. In de tweede helft blijven de Nurds geïrriteerd spelen. De NAC verdedigers met Spaanse roots spelen dat handig uit. Ook Berghuis krijgt voor natrappen na een wel heel gemene overtreding van Monsante een rode kaart. De nurds verder met negen man. NAC speelt de situatie snel uit: 0-3 Van der Gaag en Noblejas maakt er in de blessuretijd 0-4 van. Na afloop maken de spelers van NAC een ereronde en provoceren het Rotterdams publiek een klein beetje. Een regen van stoeltjes is de oogst. De spelersbus komt, vanwege een gewiekste actie van de politie, nog wel heel uit Rotterdam, door eerst een eind naar het noorden te rijden, maar de 1200 supporters in het uitvak mogen van geluk spreken om heelhuids thuis te komen.
Dan blijkt dat NAC de finale tegen 020 speelt. Het Rotterdamse thuispubliek weet gewoon niet tegen wie partij te kiezen. Vernederd door NAC, maar de beker naar Amsterdam? De Kuip zit vol met 30.000 Westbrabanders en 30.000 bioscoopbezoekers. Rondom het stadion is de sfeer meer dan grimmig. NAC en 020 maken er een leuke pot van. Zijek met een zondagschot 0-1, Kudimbana, door Hyballa weer in genade aangenomen, maakt in de allerlaatste minuut met een rush de 1-1. Het stadion ontploft. 020 is net een week eerder kampioen van de eredivisie geworden, NAC wacht nog een hete pleeoff-competitie voor promotie. De verlengingen worden door de zoveelste regenbui een hel, het veld is nagenoeg onbespeelbaar, de spelers soppen in hun schoenen. Als de vierde official aangeeft dat de teams zich kunnen opmaken voor de strafschoppen (als de wedstrijd niet alsnog wordt stilgelegd vanwege het slechte weer), ontsnapt Kudimbana nogmaals aan de aandacht van Blind. Hij passeert Onana en legt de bal in eerste instantie op de doellijn neer, want daar stond net een plas regenwater. Maar hij heeft gelukkig nog tijd om de bal alsnog in het net te rossen. Alle frustratie komt eruit, hij schiet de bal dwars door het net heen. De VAR oordeelt dat het toch een rechtsgeldig doelpunt is, NAC wint met 2-1!
Kudimbana is de absolute held van NAC! Dat is de technische staf van de nurds ook niet ontgaan, ze bieden nauwelijks een dag na de finale 20 miljoen voor de spits uit Breda. Denk je eens in, een jongen van het volk, die in zijn eentje van 020 wint...
Waar twee maanden eerder de bussen met NAC-supporters nog bekogeld werden met stenen en dergelijke, laten de Rotterdammers zich nu van een andere kant zien: zowel de spelers als de supporters van NAC zien tot de tunnel bij Zwijndrecht een erehaag van supporters van de nurds. Daarna zijn het NAC-supporters die de spelersbus tot de Grote Markt begeleiden.
Nauwelijks twee weken later promoveert NAC naar de eredivisie door Adoow twee keer te verslaan. Het kan niet mooier. Kudimbana krijgt een levensgroot standbeeld in de Rat Verleghstraat. NAC trekt een paar degelijke spelers aan waarmee ze in het nieuwe seizoen met vertrouwen zowel de eredivisie als de Euroliek in kunnen.
De drie grootaandeelhouders kunnen met opgeheven hoofd hun aandelen overdoen aan een stichting, waarin alle NAC supporters een even groot aandeel hebben en als socio's (zoals bij Barcelona en Benfica) beschouwd worden. Opbrengsten van transfers worden meteen weer terug in de selectie gestopt, in drie jaar tijd wordt NAC een stabiele middenmotor met af en toe een piek naar boven.
Peter Hyballa wordt overgenomen door Borussia Mönchengladbach en NAC haalt de verloren zoon Ton Lokhoff op. Hup NAC! 8-)

7   2  
Breda F2

Het liefst de beker! Maar in het jaar van de rat is alles mogelijk.......

7   12  
Ernie

Weinig realisme van velen hierboven.
Mocht je al winnen van Feijenoord dan kom je Ajax tegen in de finale.
Promotie, kans ook zo goed als 0. Laat alle tot nu toe gespeelde wedstrijden nog maar eens passeren in gedachten. Daar word je niet vrolijk van.
Nee ik zou zeggen, elftal bij elkaar houden. En met enkele versterkingen volgend seizoen vol voor kampioenschap gaan!
Maar....
De bal is rond:)
I

5   3  
Lamington

.....
Ik vind de dromen leuk maar mensen die roepen 'ee doen de beker efkes en daar promoveren we dan lekker mee' gaan nkg niet zo lang naar NAC.
Zou fantastisch zijn maar feyenoord in eigen huis die onder Advocaat ook weer aan het voetballen is, wordt niet zo maar opzij gezet.
Onderschatting is al vaker onze grootste vijand geweest.

Nevertheless: hup NAC!

13   2  
Tico

@ GJOEWIE

Het zou wat zijn hé?
Dit schitterende verhaal met een grote glimlach op mn gezicht gelezen.

3   1  
The fly

Ik wil weer juichen, maar ben er zeker van dat je met deze selectie niet moet promoveren tenzij er minimaal 5 eredivisie waardige spelers bij komen.
Echter weet ik ook dat er een stuk of 3 weggaan bij uitblijven promotie. Ik denk dat jvp dan zoieso weg is en eventueel een paar spanjaarden.
Bekerwinst is minder waarschijnlijk, maar wel iets unieks. Ik kies dus voor beker.

10   7  
Real Robert

Dat zovelen op deze site de tijd hebben om al hun onzin over de beker winnen en europees voetbal op te schrijven.
Het enige positieve over deze halve finale is dat het wellicht voorkomt, dat we dit jaar een financieel debacle tegemoet gaan. Leuk voor die drama-directie.
Promoveren kan in ieder geval voorkomen, dat we verder wegglijden.

13   4  
RwE

De KNVB laat NAC echt de beker niet winnen, daar zullen zij alles aan doen om dat te voorkomen

7   0  
Balletje

Wanneer we de beker winnen krijg je bak geld, kan je gebruiken om het jaar financiële teruggang van nog een jaar kkd te compenseren.

12   3  
10diego

Promoveren. Weg uit die vreselijke KKD, is voor de club en de nabije toekomst beter dan de beker.

3   0  
nb.vos

beker absoluut! Europese away day's.
maar we vergeten dat we periode titel hebben. we zijn verzekerd van finales aan het eind van de compititie. Hiervoor wil dit elftal echt wel strijden. Met bekerwinst stijgen ze sowieso boven zich zelf uit hoop ik!

11   4  
1949

De ene week huilen van teleurstelling, de andere week dromen en juichen.
Land weer maar op de grond, want vrijdag zal het wel weer zijn zoals zo vaak dit seizoen.

6   5  
Oosterhout3

Beker 100%

Financieel kun komende zomer je dan met de poulefase op zak meteen het stadion kopen en daarmee meteen je kosten afdekken voor de komende x jaar, omdat je dan +-800k per jaar bespaart & dus geen verlies draait!

Daarnaast worden spelers duurder als ze een beker wonnen!

7   2  
Van "taajlaand

Hoi GLOEWIE,

Wat een heelijk verhaal, en het "erge" is, zo net voor de Carnaval, ik zie het allemaal nog voor me ook..:-)
Geweldig om eens in de zoveel tijd hier op de BSR te kunnen lezen, hier wordt het grootste chagrijn nog vrolijk van!
Bedankt, van mij mag dit wekelijks.

6   0  
Arie

Bekerwinst betekent ook automatisch 3 gegarandeerde poulewedstrijden in de Europa League. Dat maak je net als de beker waarschijnlijk nooit meer mee.

5   0  
TpT

Promotie is voor mij meer waard als we ook dusdanig goed beleid voeren dat we kunnen doorgroeien naar linkerrijtje eredivisie.

Zolang we zo blijven sukkelen qua beleid verkies ik 100% bekerwinst over promotie. Die beker blijft voor de rest van ons leven. Promotie kan zomaar weer ongedaan zijn binnen een jaar of 2 als we zo doorgaan.

1   1  
Kipiani

Wat twee keer winnen binnen een paar dagen alles kan omgooien.
Opportunisten.
De Kuip al uitverkocht op 5 maart ?

6   3  
Buurman

Leuk om nu met zijn allen zo te zitten denken. Wie had dat 3 weken geleden durven denken ? Dit alleen is al grote winst. Maar nu even toch realistisch blijven. In de competitie staan we op plaats 6, dat is gewoon slecht. Probleem is dat je niet 1 maar 2 ploegen , Volendam en de graafschap moet achterhalen, dat is bijna onmogelijk. Nacompetitie is 6 ploegen die vechten om 1 plaats waaronder een ere ploeg die letterlijk vecht voor zijn leven. Moeilijk verhaal.

Feyenoord thuis is gruwelijk sterk. Je moet niet alleen het elftal overwinnen maar je hebt ook de scheids tegen. Daarnaast hebben ze een sluwe coach en een intimiderende sfeer. Maar zoals NAC de laatste twee (!) wedstrijden speelt zijn we niet geheel kansloos.

In de finale zou je net zo goed Utrecht als Ajax kunnen treffen. Utrecht is zeker niet kansloos thuis tegen Ajax. Haal je de finale dan hebben we alles en iedereen mee in Rotterdam behalve de supporters van de tegenpartij. Zou sowieso een geweldige happening worden.

Het zou de vierde bekerfinale worden die ik mee maak. Ajax uit op de radio. NEC en PSV heb ik gezien. Tegen NEC was echt de mooiste herinnering aan NAC.

Kortom , ik stem op halen bekerfinale. Wel moet NAC in de competitie vol blijven gaan, dit is de enige manier om de vorm te houden.
En even nog in het achterhoofd houden dat we pas twee wedstrijden achter elkaar goed gebald hebben. Almere dient de derde te worden. Eerst dat maar eens afwerken.

3   1  
koekjesmade

Ongeacht het resultaat van de (eerste) beurt in de kuip is het bekerseizoen al meer dan geslaagd. Als NAC er ook nog in slaagt om te promoveren spreekt iedereen over een fantastisch jaar, bij bekerwinst en uitblijvende promotie moeten wij als supporters weer kijken naar FC Oss, telstar en Helmond Sport.

Genieten van de vierde eredivisie tegenstander van dit jaar en zorgen dat we er volgend jaar minimaal 17 treffen!

0   10  
Bert1591

Doe mij maar promoveren.
Bekerfinale al twee keer meegemaakt.

13   0  
Willemf5

Bekerwinst betekent miljoeneninkomsten, tastbaar eremetaal, aantrekkingskracht op nieuwe spelers en heerlijke awaydays in het verschiet. Lijkt me een no-Brainer..

4   0  
Cool hand

"...dan moet het (promotie) met een heel jaar Hyballa zeker lukken. "
De waan van de dag, maar hopelijk heb je gelijk.

6   0  
NaardenNAC

As vrijdag (kreun) tegen Almere (kreun) maar eerst eens proberen te winnen. Promoveren is noodzaak. Avondje NAC hoort op zaterdag.

1   2  
Habe

Voor mij promoveren, maar wel eerst nog even de halve finale tegen Fey winnen, zodat we toch nog een keer met zn alle naar de kuip kunnen.
Bij bekerwinst ben je volgens mij nog moet verzekerd van europees voetbal. Als je in de KKD speelt kan de knvb hier een stokje voor steken

1   0  
Magnesiumslikker

Voetbal speel je om de prijzen. De beker is een prijs. Eenvoudige keuze! Bovendien verzekerd van een Europees avontuur. Dat gaat je op de korte termijn via de eredivisie niet lukken!

1   1  
Pizzabakker

@ Habe

Om ons te plaatsen voor de Europa League moeten we de beker winnen!
Het is tegenwoordig namelijk als volgt geregeld:
"De nummer 3 in het eindklassement van de Eredivisie plaatst zich voor de derde voorronde Europa League. De nummers 4 t/m 7 spelen play offs voor de voorronde. De winnaar van de KNVB beker plaatst zich rechtstreeks voor de Europa League groepsfase. Eindigt de bekerwinnaar in de top 7 van de Eredivisie ranglijst, dan speelt de nummer 8 play offs."

9   0  
Der wawa

Voor mij staat mijn antwoord er niet bij, ik lees het hierboven ook al een keer.

Ik verkies zelfs de finale halen boven een promotie. Gewoon een bekerfinale, wat hunker ik daar naar na de gemiste rebound van Boukhari.

Promotie / degradatie / promotie / degradatie. We zullen het nog meermaals voorbij zien komen. Bekerfinales is a "once in a lifetime".

2   1  
Dutchbird

Bekerwinst is fantastisch. Maar weer op zaterdag en zondag naar het stadion is ook wel lekker.

2   0  
Toontje

Zonder geld promoveren met de selectie heeft geen enkel nut. Er is geen geld men is al lang blij als er niets bijgelegd hoeft te worden. Bovendien zijn bij niet promoveren Olij, Verschueren en van Hecke weg. Beginnen weer gewoon op 0,0

1   2  
Tram

Het zijn maar kut Rotterdammers

0   1  
ome cor

Een TRAM van de RET ook

1   3  
Misterbean

Liever de beker winnen??? Hoe serieus moet ik de mensen die dat willen nemen? Je kunt ook volgend jaar failliet gaan mét de beker in de 1e divisie. Nog een 'once in a lifetime' experience' erbij voor de sensatiezoekers?

0   0  
Sir Smokalot

Alleen de finale zou al schitterend zijn ......een keer met zn allen naar de Kuip pfffffff en of we m dan winnen......ik denk dat de helft dat toch niet mee gaat maken en dat de biervoorraad in de rust op is daar

0   0  
YB

Ik begrijp alleen niet waarom veel NAC spelers al roepen dat we die finale gaan halen en dat we niet bang zijn voor Feyenoord. Prima om dat in de kleedkamer tegen elkaar te zeggen maar blijf naar buiten toe lekker in die underdog positie hangen lijkt me!

0   0  
jimcp

Elk jaar heeft elke bekerronde wel een verrassing. Ga dus maar niet uit van een finale Feyenoord-Ajax. Reëler is NAC-Ajax. of Feyenoord-Utrecht.

Maar een club die achtereenvolgens PSV, AZ én Feyenoord heeft uitgeschakeld hóórt gewoon de beker te pakken.

Natuurlijk hoop ik op een finale NAC-Utrecht.

En toch heb ik op promotie gestemd, want daar heb je een heel seizoen wat aan. ( En vele daarna. )

Laad alle berichten na dit bericht in