Wij gaan niet opzij

El Allouchi: "Mijn contract verlengen is momenteel niet aan de orde"

Praatpapegaai

Mounir El Allouchi was het afgelopen seizoen erg belangrijk met 7 doelpunten en 8 assists. Statistisch gezien was dit zeker zijn beste seizoen in het shirt van NAC. Met de leeftijd van 25 jaar heeft hij nog vele goede seizoenen te gaan, maar bij NAC zal dat nog maximaal één jaar zijn. Mounir El Allouchi gaat namelijk zijn aflopende contract in 2021 niet verlengen.

El Allouchi in gesprek met BN/DeStem: "Mijn contract verlengen gaat sowieso niet gebeuren." De middenvelder laat er geen twijfel over bestaan dat zijn ambities verder reiken dan Breda, maar als het aan NAC ligt blijft hij voorlopig: "De trainer wil mij graag houden, dat spreekt hij uit. Heel fijn om te horen. Voor mij is het echt geen straf om een half jaar of zelfs nog een jaar te blijven. Maar het kan ook zomaar zijn dat er iets voorbij komt, dan pak ik die kans."

NAC heeft aangegeven mee te willen werken, wanneer er een andere club voor El Allouchi komt. "De club staat er open in en is bereid om mee te denken. Mijn contract verlengen is momenteel niet aan de orde. In januari was ik dicht bij een vertrek. Onder andere Saudi-Arabië was concreet. Er moest een speler weg die uiteindelijk toch is gebleven. Was hij vertrokken, hadden ze mij gehaald. Als ik weg ga, hoop ik op een mooie sportieve stap vooruit. Ik sta voor alles open." 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
Ex-NAC: Dessers onderweg naar België 14 reacties
Volgend bericht
Aberdeen laat Leigh gaan 73 reacties
33 Reacties
71   4  
sjef de gevulde koek

Realistisch, hopelijk kunnen we nog een transfersom voor hem krijgen. Dat verdienen we natuurlijk ook want heeft alle lansen bij NAC gehad zou mooi zijn als wij er dan ook wat voor terug krijgen.

45   18  
Seuter

Zeer nuttige speler die nooit zeurt en NOAD.

71   4  
sjef de gevulde koek

Realistisch, hopelijk kunnen we nog een transfersom voor hem krijgen. Dat verdienen we natuurlijk ook want heeft alle lansen bij NAC gehad zou mooi zijn als wij er dan ook wat voor terug krijgen.

53   5  
MLBredaaa

Altijd prima speler geweest voor NAC, altijd hard gewerkt maar naar mijn mening nooit echt een dragende speler geweest. Vond hem geen echte buitenspeler maar ook te licht als echte middenvelder. Zou voor ElA liever een kleine transfersom zien dan dat hij over een jaar gratis de deur uit loopt.

40   2  
Ivo

Ik gun hem een mooie transfer. Dat is beter voor hem en voor NAC. Ik vind Mounir nou niet echt het type speler dat past bij de speelstijl van Hyballa.

Maar jongens, zijn goal tegen Jong Ajax, dat was toch het doelpunt van het jaar voor ons, of niet soms?

29   2  
nac bredaa

Verkopen, nu kan je er nog geld voor vangen, niet super veel maar met dat geld kun je denk wel een speler van zijn niveau halen of misschien zelfs beter en anders een jaartje blijven als hij een rol speelt in de promotie is dat natuurlijk nog veel beter.

33   5  
J nac

Ik denk ook niet dat nac wil verlengen.
Zulke middenvelders zijn er genoeg met de kwaliteiten die hij bezit.
Als het kan deze zomer al afscheid van nemen als er een club komt die er een paar centen voor over heeft.
Hij heeft het niet slecht gedaan maar nogmaals hier kunnen we de komende jaren niet op bouwen.

14   100  
Mo

Advies aan ons NAC:

1. Nu verkopen of contract verlengen
3. Zo niet: niet in de selectie opnemen!

21   1  
De Kroonprins

Goede positieve gast, die altijd 100% heeft gegeven voor NAC. Afgaande op de verhalen in de media lijkt Hyballa echter te mikken op een middenveld Verschueren, Haye en (mits haalbaar) Drost. Als vleugelspeler ben ik van mening dat hij beschikt over te weinig scorend vermogen en dat zou betekenen dat hij hooguit een ideale 12e man wordt het komende seizoen. Ook nuttig, maar indien er een bod komt van een club waar zowel Mounir als NAC beter van worden, dan zeker doen.

36   20  
Hala Breda

Ondergewaardeerde kracht binnen de selectie, altijd al geweest.
Dit is typisch een speler die meteen mee kan bij een team op een hoger niveau, technisch is hij zeer vaardig.
Vaak zie je dat spelers hem niet begrijpen of dat hij ze een stap voor is waardoor het net niet lukt.
Zet deze jongen bij een subtopper in de Eredivisie en hij kan meteen mee qua niveau.
Maar ook daar speelt hij vooral dienend en in de luwte.. Zulke spelers vallen niet op en daarom wordt gedacht dat de speler makkelijk vervangen kan worden.
Ik ben bang dat we veel gaan missen aan deze echte NAC speler mocht hij weggaan.
Mounir is een topper voor NAC!

8   4  
Dun Diëe

Als we er een paar ton voor kunnen krijgen zou het geweldig zijn. Maar ik verwacht dat het zo ergens rond de ton zal zijn. Of volgens seizoen gratis, dat is misschien meer waarschijnlijk. Het is hem hoe dan ook gegund.

27   7  
ome cor

Een speler die hier heel vaak negatief is neergezet omdat, wanneer NAC niet maximaal presteert, er altijd zondebokken aangewezen moeten worden, kennelijk.

Mounir is een prima speler voor een club als NAC. Heeft een geweldig karakter. (Zo kan het dus ook Kali)
Maakte in zijn ijver heus wel eens een verkeerde keuze of foutje, maar wie niet in het leven ?

Ik gun hem na NAC een leuk vervolg.
Tuurlijk, als hij nu weg kan verdient de club nog een paar stuivers, maar hem nog een seizoen houden, daar is zeker niks mis mee.
We Will See.

12   2  
Ratjeduneerste

Dan is het maar te hopen dat NAC er nog een zakcentje aan over houdt.

Jongen met een geweldige inzet die zich altijd heeft gegeven voor de club en zijn ploeg. Nooit onomstreden maar knokte zich altijd weer terug!

Een van de voorbeelden voor jongens met een migratieachtergrond voor hoe het wel moet! Niet zeiken maar werken!

Mounir blijft een jongen van de club en mag wat mij betreft ook altijd weer terugkeren. En wie weet welke stap hij nog kan maken. Iedereen vond Bayram ook maar middelmaat maar die jongen staat nu heerlijk te ballen bij Galatasaray, een van de grootste clubs qua achterban en fanatisme in Europa!

Het ga je goed Mounir, of dat nu nog een jaar hier is of elders! Ik hoop voor je dat er een mooi avontuur voorbij komt.

11   3  
Hoge vucht

Zag dat jordi buijs die hier werd genoemd als kandidaat CV getekend heeft in België. Hoop dat ze monsalve niet laten gaan voordat ze een alternatief hebben..

Mounir gun ik het beste, is een waardevolle trouwe speler geweest afgelopen jaren. Laten we uit elkaar gaan nu beide partijen er nog iets mee opschieten.

15   1  
Chris W.M.

@Hoge vucht

Je bedoelt Dario van den Buijs? Die heeft inderdaad getekend in België. Maar denk sowieso dat er pas een nieuwe linksbenige CV zou komen als Monsalve vertrokken is. De lijn van afgelopen winter, eerst eruit voor erin, lijkt doorgezet te worden tijdens deze transferperiode.

Mounir behoort inmiddels tot het NAC meubilair, daar moet je niet de hoofdprijs voor vragen als een club zich meldt. Je hoopt gewoon voor hem dat hij een club vind in een land waar hij zich thuis voelt, het lekker weer is, en het salaris een veelvoud is van wat hij bij NAC verdient.

14   7  
Wanny

Mounir kan toch gewoon nog lang bij ons blijven? Is een nuttige speler in de selectie die niet uitblinkt, maar ook niet uit de toon valt.

We hebben toch allemaal graag een herkenbaar elftal met regionale jongens, waar niet ieder jaar 15 mutaties zijn.

11   1  
nb

Tja, lastige situatie dan......
Alhoewel als ik TD zou zijn, dan zou ik het wel weten...... Verkopen!

13   3  
Viking

Geen echte meerwaarde.. Om promotie te bewerkstelligen.
Nooit geklaagd..teamspeler
Veel succes Mounir..

8   1  
Heksenketel

@TD

Precies, is helemaal niet moeilijk. Deze zomer proberen te verkopen. Dat is de enige manier om er nog wat aan over te houden.

16   11  
Arie

Ondergewaardeerde kracht, hardwerkend, positief etc. etc.
Puntje bij paaltje is Mounir het stereotype 13-in-een-dozijn speler. Voor hem 10 anderen, dus gewoon verkopen voor een grijpstuiver deze zomer.
Geen slecht woord voor Mounir en zijn instelling door de jaren heen, maar hier hoeven we niet rouwig om te zijn.

10   1  
Boxer

Mounir is een echte NAC man. Is altijd wel een nuttige speler in het veld en nooit een moeilijke jongen daarbuiten.
Ik gun hem nog een mooie transfer naar de zandbak om zijn zakken goed te vullen, verdient NAC er ook nog wat aan en wie weet hem ooit nog eens terug te zien bij NAC

14   1  
Leurenaar

Maak er een win win situatie van Tom! Wij een paar ton transfergeld en Mounir een mooie transfer. Een echte NOAD speler die nooit heeft geklaagd... Daar misten we er een paar van de afgelopen seizoenen!

Hup mounir, hup NAC!

3   0  
Hoge Vucht

@Chris. Die bedoelde ik idd, thanks.
Dat is idd verstandig, zolang ze maar iemand klaar hebben staan bedoelde ik. Niet dat ze hem laten gaan en vervolgens geen adequate vervanger aan kunnen trekken.

11   7  
Judge M.

Onder Hyballa weer helemaal opgebloeit en een paar keer man of the match. Wat mij betreft blijft hij nog een jaar en dan is het voor dan misschien wel mooi geweest inderdaad.

Ik hoop stiekem dat hij zich mettertijd gaat richten op een trainerscarriere. Gasten als Mounir zijn goud waard in de jeugdopleiding. Als er toch iemand is die uit ervaring die jonge snotjong kan leren hoe je ervoor moet werken om te slagen als prof dan is hij het toch wel.

Hoe het ook zij: Mounir, ge bent een goeie en maak vooral zelf de keus waar je je het gelukkigst bij voelt.

5   4  
fvf6

Als hij niet bijtekent wat ik betreur , moet je hem deze transfer periode van de hand doen , zodat je er nog wat geld voor kan opstrijken. Heb hem altijd graag gezien bij NAC,zeurde nooit deed gewoon wat hij moest doen , maar bleef ondanks alles een middelmatige speler , maar wel een met noad. Ik hoop dat hij ergens in het midden-oosten nog wat penningen kan verdienen s6.

9   5  
D'N Klaagmuur

Mounir is gewoon niveau KKD, niks meer niks minder en heeft een prima instelling. In de jaren eredivisie wist hij zich het jaar dat we erin bleven staande te houden door o.a. Garcia naast zich, het degradatiejaar liet zien dat hij voor niveau Eredivisie tekort komt.

Als je hier dus een transfersom, wat ik erg betwijfel in de huidige corona tijd, kan overhouden dan moet je dat 100% doen. Ik verwacht echter dat de clubs niet voor hem in de rij zullen staan en hij zijn contract gewoon uitdient.

9   3  
Naamloos

@mo

Wat een belachelijke reactie! Deze jongen is altijd trouw gebleven en heeft altijd met volledige inzet de club gediend

7   4  
Robbie Rafello

omdat het inderdaad geen negatieve vent is, gun ik Mounir een meer dat fantastische voortzetting van carriere, met bergen olie dollars uit de woestijn. Heeft zich een beetje op de been kunen houden omdat hij zich omringd zag door Garcia en Angelino . Voor de rest helaas nooit iets kunnen brengen of het verschil kunnen maken. Mocht er iemand hem wille kopen, dan niet heel lang nadenken lijkt me.

4   0  
Fijn Streven

Goed dat hij hier eerlijk over is. Voor NAC zou het gunstig zijn om hem eind dit jaar dan te verkopen, aangezien we in dat geval nog wat voor kunnen vangen voor hem. Erg logisch dat hij niet zijn hele carrière bij één club wil blijven.

9   6  
Buurman

Zeer ondergewaardeerd door ons en regelmatig schandalig bejegend. 7 Goals en 8 assists en dan heb je nog dwaallichten die hem niet naar waarde inschatten. Door de trainers is hij altijd opgesteld en dat zegt genoeg. Groot gelijk dat hij weg wil, want daar komt het wel op neer.

14   3  
Uit Je Naaht

@Arie

"Geen slecht woord voor Mounir", zeg je. Heb je er wel eens over nagedacht dat voor een gast die meer dan 100 wedstrijden voor NAC heeft gespeeld de woorden "voor hem 10 anderen" gewoon buitengewoon onsympathiek zijn? Dat het feit dat je "niet rouwig" bent over zijn vertrek ook niet bijster positief over komt?

Die "10 anderen" zullen, als ze bij NAC tekenen geen van allen 100 wedstrijden voor NAC in de benen hebben en zullen geen jarenlange positieve uithangborden van de club zijn geweest. Dat je dat niet waardeert en dat je in plaats daarvan een beetje gaat zitten zeiken over zijn gebrek aan onderscheidend vermogen is jammer. Maar dat je dan zegt "Geen slecht woord voor Mounir", terwijl je in feite in dezelfde post allemaal slechte woorden over hem neerpent, dat is pas echt erg.

7   3  
ome cor

Voor supporters als Arie 10 anderen.
Aan elke vinger wel te verstaan.

Een wedstrijd zonder El Allouchi wordt misschien niet per se door zijn afwezigheid verloren of gewonnen, maar een wedstrijd zonder Arie..... niemand die het verschil merkt.

6   4  
scheppioni

Niet willen verlengen ?
Prima, doorpakken NAC !
Ik vond Mounir veel te vaak niet aanwezig, ene helft uit jong ajax uit en thuis helmond sport is voor zo'n voetballer echt te weinig !
Het ga Mounir goed !

2   1  
Johan Apeldoorn

Ik gun Mounir na volgend seizoen een mooie vervolgstap. Mag komend seizoen ook voor een transfersom. Redelijke voetballer met fantastische instelling. In de eredivisie werd pijnlijk duidelijk dat hij teveel balverlies heeft en te weinig handelingssnelheid.

Laad alle berichten na dit bericht in