Wij gaan niet opzij

El Allouchi wederom in het team van de week

Praatpapegaai

Mounir el Allouchi heeft voor de vijfde keer het team van de week weten te behalen in de Keuken Kampioen Divisie. Een knappe prestatie van de echte NAC-man in hart en nieren. Gefeliciteerd Mounir, op naar de zesde uitverkiezing!

Bron:
Keuken Kampioen Divisie, B-Side Rats
14 Reacties
57   5  
Mark

Gewoon een prima voetballer.
Dat gezeik altijd op hem.

Zal nooit geen basisspeler worden van FC Barcelona maar voor NAC zowel in de ere als eerste divisie gewoon goed.

57   5  
Mark

Gewoon een prima voetballer.
Dat gezeik altijd op hem.

Zal nooit geen basisspeler worden van FC Barcelona maar voor NAC zowel in de ere als eerste divisie gewoon goed.

1   27  
Ernie

In de zomer mooi cashen voor El Allouchi, van Hecke en Verschueren. En voor dat geld een voorhoede aantrekken!

12   0  
geelzwartwit

@ernie

Dus je doet middenveld en verdediging weg en voegt nog meer spelers toe aan de aanval.

Is dat wel zo handig?

21   3  
Buurman

Niet om d'n interessante uit te hangen. Maar ik zie in dit elftal Elal, Vloet en Muhren. En laat nu juist deze drie op deze site bijna structureel zijn gefileerd. En het is gewoon waar, met Vloer en Muhren erbij was je ook geen tweede geworden. Je was namelijk kampioen geworden. Dat kun je simpel zien , en dat is inderdaad wijsheid achteraf, aan de statistieken. Betreffende Muhren. Wij zagen het niet zitten in Muhren. Althans veel onder ons. Maar geloof me, Muhren zag het ook niet meer zitten in ons. Ik heb Muhren voor de keuken altijd een prima spits gevonden. Voor de ere komt hij net tekort. Vloer en Elal zijn voor een club als NAC goed voor in de keuken en bruikbaar in de ere. Misschien moeten wij terug houdender worden met opgejuinde kritiek op spelers. Zo wil ik ook eerst de kant van Kali horen over het vast lopen bij NAC alvorens iets negatiefs over hem te schrijven. Want ook die gast is in potentie voor de keuken goed en voor de ere bruikbaar. Maar ik weet niet wat er loos is buiten 3 kg te dik bij aanvang seizoen.

9   2  
ome cor

Eens met buurman.
Ik vroeg me ook al af waar de anti el Allouchi's nu zijn gebleven.

En wat Kali betreft.... als die jongen op gewicht is, hoe zou hij renderen onder trainer Hyballa ?
Kali bij NAC was in een jaargang waarin echt iedereen onder de maat was.

Van Anholt moest ook maar oprotten, maar speelt dit seizoen toch best aardig. Scheppioni zal dat niet met mij eens zijn, maar ik ben blij dat hij is gebleven.

Misschien zijn de verwachtingen van de NACsupporter wel overdreven hoog.
Als een speler van wie je goals verwacht er niet wekelijks drie maakt is het niks.

3   4  
Stoep

Er is geen enkele garantie dat je met Vloet en Muhren kampioen was geworden. Dat ze nu goed draaien in hun elftal zegt niet dat ze bij NAC goed hadden gedaan. Dogan en Stokkers hebben ook goede jaren gehad en het kan zo maar zijn dat als ze bij NAC weg zijn ook goed gaan draaien. Bij NAC heeft de voorhoede dit seizoen nooit zijn draai gevonden, mede door vele wisselingen, missen van goede aanvoer en druk die spelers voelen van het publiek. Ja, de kwaliteit van de aanval kan ook wel beter, maar met een heel nieuw elftal heb je daar altijd geluk en pech in. NAC moet voor volgend seizoen aanvallend doorselecteren, maar je moet niet vreemd staan te kijken als een Stokkers dan naar bijv RKC gaat en daar ineens aan de lopende band scoort. Vloet heeft nooit duidelijk laten zien dat hij bij NAC het vershil maakt, Muhren wil ik het niet eens over hebben.

3   1  
signase

@Ome Cor en Buurman:

Vloet is weer wat ouder en wijzer en werd wellicht ook niet helemaal goed gebruikt onder Vreven. Misschien is Excelsior wel een eye-opener voor hem geweest. Zo van: dit is mijn laatste kans. Muhren is al veel over gezegd: die was vorig seizoen vooral geblesseerd. En zat bij een NAC waar de sfeer nou niet echt optimaal was. Zijn presteren moet je eigenlijk niet met vorig seizoen vergelijken.
Dan Kali. Die speelt ook in België niet. Je krijgt bij die jongen het idee dat hij gewoon niet de juiste mentaliteit heeft. Daar hoef je bij Hyballa niet mee aan te komen, ik vermoed dat Kali ook onder hem niet zou spelen.

2   0  
Breda-Loyal

Kali die het licht nog gaat zien lijkt mij sterk...

Na NAC zit die jongen zijn carriere er echt op ( In Nederland in ieder geval )

3   1  
nacorakel

We hebben voor de KKD een prima middenveld. Zeker met Haye; een veel completere speler dan Kali.

Voorin ligt je probleem, spoeling dun en geen vertrouwen ... Met de kansen die Stokkers en Dogan krijgen in een wedstrijd, is het heel raar dat Verschueren nog steeds onze topscorer is. Zeker als je ziet dat de drie die we hier blijven noemen er samen 56 in hebben liggen.

2   2  
Paling

Volgens een collega uit Volendam had Muhren een lichte blessure in de tijd dat hij voor Nac speelde waardoor hij nooit volledig fit was en toch moest spelen van de staf. Hierdoor is het er helaas niet helemaal uitgekomen.

Zou mits volledig fit toch een goede zijn voor Nac

2   2  
scheppioni

Prima !
Zag het alleen vaker gebeuren met Mounir en niet eens in de tig wedstrijden een keer.

2   1  
Buurman

Ik vind trouwens die "vetpercentage regeling" bij NAC er over heen. Ik zou accoord zijn als je begin competitie een bepaald vetpercentage onder moet zitten. Maar begin oefenperiode ...... ? Je kunt toch gewoon een speler die er boven zit extra laten trainen. Jo Jansen was standaard met G.Damen na de vakantie extra aan het trainen. Extra truien aan, zak zand op de rug en gaan met die banaan. Ook een mooi voorbeeld was Henk de Jonge die bij Dusbaba er in enkele weken 7 kilo af kreeg. Ze waren hele dagen samen bezig, prachtig vond ik dat.Toen was Johnny nog te zwaar maar die gast was positioneel dermate ervaren , hij stond altijd op de goede plek. In de eerste divisie functioneerde Dusbaba op die manier prima. Ik heb gewoon over dat gedoe met Kali geen goed gevoel. Ik vond dat in dat elftal er waren die het slechter deden dan Kali.

4   1  
Belgische Naccer

@buurman

Het is niet voor niks dat het NAC publiek spelers als Muhren en Vloet heeft afgedaan.

Het is namelijk zo dat geen van bovenstaande spelers ook maar IETS hebben toegevoegd voor die vette salarissen die ze kregen.

En dat ze het nu WEL ineens blijken te kunnen. Dat is gewoon KUT. Vooral ook voor die spelers zelf, omdat ze voor een mooie club als NAC hadden kunnen spelen...in plaats van de nietszeggende clubjes waar ze nu zitten.

Het is 1 groot gelul achteraf. Maar spelen voor Cambuur of Excelsior, is blijkbaar toch een heel ander verhaal dan spelen voor NAC. Zal wel met "druk" te maken hebben. Bij NAC zitten er 20.000 op de tribune, en die verwachten wat, en terecht!

Maar beide spelers zijn gewogen en helaas te licht bevonden. Niet meer over zeiken nu. Dit zijn geen spelers waarmee je kampioen wordt, dit zijn spelers waar je mee degradeert. Anders hadden ze er bij NAC ook gewoon 20 ingelegd.

0   0  
Nacdictive

@Belgische Naccer: steek je kop lekker in het zand, het ligt inderdaad aan de spelers zelf?!
Kijk zelf eens in de spiegel en vraag jezelf af of het ook niet aan de club(cultuur) ligt: niemand rendeert of haalt zijn niveau? Verschueren, El Allouchi werden hier verguisd tot en met maar goed dat ligt enkel aan de spelers zelf..

Laad alle berichten na dit bericht in