Wij gaan niet opzij

El Allouchi ziet vooralsnog geen heil in verlengen: "Algemene plaatje is niet wat ik wil"

Raskolnikov

De kans dat Mounir El Allouchi ook komend seizoen het shirt van NAC draagt wordt steeds kleiner. NAC liet vorige week weten in onderhandeling te zijn, maar volgens de middenvelder is een akkoord ver weg.

El Allouchi laat in gesprek met BN DeStem weten dat hij komend seizoen koste wat kost in de Eredivisie wil spelen. "De tijd dringt. Ik ben ouder, verder, meer ervaren en heb in een goed draaiend elftal met Angeliño en García een prima jaar gehad in de Eredivisie. (...) Dat is absoluut nummer één voor mij. Het voetbal dat daar gespeeld wordt, past meer bij mij."

NAC deed hem in september een aanbod, maar dat aanbod wees El Allouchi af: "Het aanbod hebben wij naast ons neergelegd. We zijn er gewoon niet uitgekomen. Heel ver zijn we dus niet. Het algemene plaatje is niet wat ik wil. Ik heb het overigens hartstikke naar mijn zin hoor en word goed behandeld door de trainer."

Vooralsnog staat er volgens El Allouchi ook geen nieuwe afspraak gepland: "Er is niet afgesproken wanneer we erop terugkomen." 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
El Allouchi in team van de week 43 reacties
Volgend bericht
Vijf wijzigingen in speelschema NAC 6 reacties
Terug naar overzicht
87 Reacties
244   17  
7hills_rules

Best een aardige speler voor de KKD maar geen speler die je elftal sterker maakt. Technisch begaafd maar te langzaam en veel te veel risicomijdend.

Nu hij aangeeft geen toekomst te zien bij NAC, wat zijn goed recht is, moet MS de kans geven aan Azzagari en hem gaan opstellen ipv El Al. Azzagari is namelijk wel toekomst voor NAC

86   8  
Ere

Ik wil hem absoluut niet afvallen, want hij geeft altijd 100%! Maar het is het net niet voor een aanvallende middenvelder, veel te weinig rendement. Scoort zelden en heeft ook zelden een assist. Speelt vaak de veilige bal en heeft net te veel handelingstijd nodig om het spel te versnellen.
Het zou leuk voor hem zijn als hij een mooie club vind maar de top 10 eredivisie is te hoog gegrepen. Wellicht een leuk avontuur in het buitenland, NAC moet er iig niet rouwig om zijn. Normaliter een uitstekende 12e man voor je selectie!

50   12  
Johnnyboembastik

Prima speler om erbij te hebben, zeker in balbezit.
Maar je moet hem maar eens 10 minuten volgen in een wedstrijd.... loopt alleen te sjokken en zorgt ervoor dat hij geen duel hoeft aan te gaan.
Loopt altijd een meter of 2 van zijn man af.
Ik denk dat de eredivisie te hoog gegrepen is voor hem.
Daarbij moet hij zijn plek in het elftal kennen. Met het gedrag van afgelopen weekend maakt hij zich niet populair. Hij is geen Messi die alles maar op kan eisen, daar hebben we bij NAC al betere spelers voor.

42   5  
Blackmountain

Snap zijn reactie opzich wel, op een gegeven moment kom je in je carriere op een punt dat je hogerop moet gaan anders gaat het simpelweg niet meer gebeuren. ik vind El Al is een prima speler voor NAC, zal nooit verzaken en doet iedere wedstrijd zijn best om te winnen met het team. Echter kan ik me niet voorstellen dat er op dit moment meerdere clubs zijn die in de Ere spelen en staan te popelen om hem over te nemen. El Al is een prima voetballer maar zal nooit een hoogvlieger worden verwacht ik. Een club die (normaliter) probleemloos mee zou moeten doen om promotie naar de Ere is denk ik op dit moment wel zijn plafond en een ploeg waarbij hij het beste uit de verf komt.

47   57  
Arie

Zeg gewoon dat je wil cashen man. Niks mis mee. Dan kan iedereen vooruit.
Overschat zichzelf hier weer rijkelijk, want voegt niks toe op Eredivisie niveau.

45   84  
Nacman

Eredivisie Nivo sorry dat haal je nooit da,s boven ver boven je Nivo.
Ik zeg Steijn zet de tweede seizoenshelft aggegarri maar op zijn plaats.
En mounier houdoe en bedankt

57   65  
Breda

Wordt onderschat. Wij verwachten middenvelders hier van t niveau top eredivisie ofzo. Allouchi kan prima mee in de ere. Een van de weinige waar iets van uit gaat bij NAC nu.

244   17  
7hills_rules

Best een aardige speler voor de KKD maar geen speler die je elftal sterker maakt. Technisch begaafd maar te langzaam en veel te veel risicomijdend.

Nu hij aangeeft geen toekomst te zien bij NAC, wat zijn goed recht is, moet MS de kans geven aan Azzagari en hem gaan opstellen ipv El Al. Azzagari is namelijk wel toekomst voor NAC

35   121  
Beest

Prachtig !!


Houdoe el allouchi . Vanaf nu gelijk op de bank. Waardeloze speler

119   18  
Klundert

@beest

Wat ontzettend respectloos. Die jongen komt hier uit de omgeving, heeft een groot deel van zijn opleiding bij NAC genoten, heeft nooit geklaagd en altijd alles gegeven. Dat hij misschien niet de meest waardevolle speler is geweest, dat kan zijn, maar om hem nu als waardeloze speler te bestempelen getuigt van erg weinig respect (en fatsoenlijke opvoeding?)

55   19  
Boxer

Bah, wat een vervelende reacties weer naar een echte NAC man toe.
Je mag voor of tegen hem zijn maar ietsje meer respect door sommigen hier is wel op zijn plaats.

Daarnaast vind ik het opvallend dat het verhaal weer net iets anders in elkaar steekt dan Manders ons in eerste instantie liet voorkomen.
Dat is in de zaak SvH ook al zo .
Ik begrijp wel dat hij niet altijd de volle waarheid kan zeggen maar ook in de interviews (laatst nog in beide podcasts van de Stem en BSR) veel gedraai weinig concreet.
Ik krijg hier langzaam een vreemde smaak van in mijn mond.

49   6  
BerryBever

Ja, dat zijn ook niet de minste namen. Met Manu en Angeliño zou Berry zelfs fungeren in een elftal.

27   8  
Tombola Breda

Mounir is echt een goede gast, en ik zou hem graag nog langer bij NAC willen zien voetballen. Maar tegelijkertijd word ik een beetje weeïg als ik dan weer zo'n uitspraak zie over voetballen in de eredivisie omdat het spel hem daar beter bevalt. Nou Mounir, ik zal je een geheimpje verklappen: Er zijn nog 34 andere NAC spelers die ook graag liever in de Ere willen voetballen omdat het spel hen daar beter bevalt. In het seizoen 18/19 speelde je ook in de Eredivisie. Maar ik kan nu niet echt zeggen dat je het toen zo geweldig deed ofwel?

Ok, in 18/19 had hij geweldige kneuzen om zich heen staan en was Mounir de enige die altijd nog vol gas gaf. Alle respect daarvoor. Maar daarmee wil ik alleen maar aangeven dat je ook in de Ere niet hoeft te verwachten dat het allemaal soepeler gaat draaien. Kijk nu naar PEC, ADO, Emmen en zelfs de Kruiken. Dat loopt ook allemaal voor geen meter. Ofwel: lekker bij NAC blijven en samen promoveren!

37   9  
Wanny

Prima jongen. Uit de buurt, altijd positief over NAC en ik denk ook wel een goed voorbeeld voor de Marokkaanse jeugd, zeker in Roosendaal.

Als ie goed wordt gebruikt en met de juiste spelers om zich heen, kan ie best meekomen in het rechterrijtje eredivisie.

20   0  
Dun Diëe

Snap zijn reactie wel, maar ik vraag me altijd af waarom je dit in de media zou uiten. Elke voetballer speelt zelf beter met Messi en Ronaldo in het team. En natuurlijk wil elke voetballer eredivisie spelen. Ik wil maar zeggen dat met die ambitie niks mis is. Maar het stukje “eredivisie past beter bij mij”... dan denk ik, tja met Angeliño en Manu naast je ging dat wel goed ja. Maar is er vanuit de eredivisie al concrete belangstelling voor hem? Als dat zo is, helemaal prima. Zo niet, dan vind ik het gewoon raar om dit soort dingen te zeggen. Hou dat toch gewoon voor je, al is met de ambitie zelf natuurlijk niets mis.

Hetzelfde was die Kevin Hofland, die net begon als trainer bij Fortuna en het nodig vond in de media te gooien dat hij bondscoach wilde worden. Ik snap dat gewoon niet. Vertel het tegen je familie, je naasten zodat zij je kunnen steunen. maar verder niet.

2   1  
Bier en gieten

Kom op ellie

27   59  
Beest

@ klundert.

Haha aan de opvoeding ligt het niet.

Uit de omgeving? Hij komt gewoon uit Roosendaal.

Ik vind het gewoon werkelijk waar al 4 jaar lang 1 van de slechtste . Heb ik nooit onder stoelen of banken geschoven.

Statistisch gewoon slechter dan alle linksbuitens-10 positie van de linkerhelft kkd.
1 goal en 4 assist . Poeh poeh . Dat is echt ed niveau ja.

Mounir is gewoon niet helemaal lekker in de bovenkamer. Ik wil ook bankdirecteur worden maar wat er niet inzit zit er niet in. Als je zelf vind dat je zoiets wel aan kan maar bij een kkd nooit boven de 6 uitkomt , ben je lachwekkend.

24   15  
Theoden King

Ik pink als El Allouchi-fan van het eerste uur wel een traantje weg bij dit bericht. Maar ik begrijp dat hij op deze leeftijd een stap wil maken.

Het is nog allerminst zeker of hij met NAC naar de eredivisie kan volgend jaar. Als hij inderdaad vertrekt, is dit een speler die een mooi afscheid van de supporters verdient. Hopelijk kunnen we er tegen het eind van het seizoen weer bij zijn...

14   6  
Zwampie

El al is een waardevolle speler die bv een vrijdag vaak het voortouw nam om voorin wat enige druk te zetten.
Ja het is geen topper net zoals angelino of Garcia anders was hij al eerder weg.
Hij vertraagd vaak genoeg het spel in onze ogen, maar wees nu ook eerlijk ,waar moet hij met de bal naar toe. Naar voren is er geen afspeel mogelijkheid.
Niemand wil de bal hebben en sluit snel genoeg aan om juist naar voren te kunnen spelen.
En om dan niet degene te zijn om constant de bal te verliezen wordt deze breed of terug gespeeld, geef hem is ongelijk.
Hij zou nog eerder de kapstok van Steijn kunnen zijn om een bal bij zich te houden zodat men kan aansluiten.
Duels wint hij net zoveel als Bilate of meer, maar heeft een betere controle.
Ik denk ook dat hij in een elftal met meer aanvallend voetbal hij nog is best uit de verf kan komen.

22   1  
Heksenketel

Als ik zo'n interview lees, dan probeer ik daar achter te kijken en mezelf de vraag te stellen, waarom geeft iemand dit interview? Open sollicitatie naar andere clubs of poging om weer aan tafel te komen? Ik weet het niet.

24   5  
sjef de gevulde koek

Ik begrijp het wel. Die jongen loopt hier al zo lang rond. Heeft alles meegemaakt en word ook niet meer beter. Ik vind het zelf beschamend hoe slecht hij dit eerste half jaar gespeeld heeft. Totaal ongeïnspireerd loopt hij over het veld te sjokken. Ik hoop dat NAC probeert hem nu te lozen in de winterstop en anders lekker Azzagari de ruimte geven. Top gozer maar we moeten nu aan NAC denken en niet aan de carrière van El Allouchi.

29   4  
Arie

Die jongen loopt hier al zo lang rond en heeft inderdaad alles meegemaakt. Promoties en degradaties en jaren voetballen in de marge. En precies daar is hij het toonbeeld van. Middelmatigheid.
Dan had je beter Korte kunnen houden, die nu Cambuur naar de Eredivisie aan het schieten is en Sydney van ballen had kunnen voorzien.

18   15  
Willem 4,5

Heel erg jammer!, meer wil ik er niet over zeggen, anders krijg ik de EL A haters weer over me heen en die zijn er onbegrijpelijk genoeg.

25   5  
henk

@Beest
Bankdirecteur zit er inderdaad niet in als logica en statistiek zijn niet je ding zijn.
2 goals en 6 assists. Dat zijn de feiten. Net bovengemiddeld voor een buitenspeler of aanvallende middenvelder in het linkerrijtje van de eerste divisie. Kijk maar na als je het niet geloofd. Daarnaast hebben wij op dit moment geen spelers die het op die plekken beter doen. Maar jij zal er wel je eigen fantasie telling op nahouden.

Je mag iemand uiteraard een slechte voetballer vinden. Maar jouw postings lijken inmiddels meer op een persoonlijke vendetta. Hebben weinig meer met de realiteit te maken. Daarbovenop zijn de ongefundeerde beschimpingen beneden ieder peil en zeggen meer over jouw persoon.

9   12  
Harrie

De reden van dit interview is heel simpel. Mathijs Manders probeerde vorige week zijn straatje schoon te vegen in de podcast van de Stem door te benoemen dat ze met meerdere spelers in gesprek zijn om het contract te verlengen. Buiten Olij, heel goed gedaan!!!, zijn er naast SvH dus meerdere onwaarheden die naar buiten worden gebracht.

20   26  
Ouwe Spionkop

Keiharde leugen van gladjanus Manders dat contract verlenging met El Allouchi in ver gevorderd stadium zou zijn.
En mensen je weet pas wat je mist als Mounir weg is.

13   5  
Ouwe Spionkop

Trouwens dit is een onderdeel van interview dat direct na de wedstrijd tegen Volendam door BndeStem met Mounir is gehouden. Hij had zn wedstrijdshirt nog aan.
Hij vertelde helemaal niet niet dat hij weg wil, maar hij zei dat hij het liefst eredivisie zou spelen, bij voorkeur MET NAC.
Tegenwoordig teren ze de halve week op die interviewtjes na de wedstrijd zodat ze dagelijks wat kunnen plaatsen bij BndeStem.

19   11  
Judge M.

Het lijkt erop dat hij aan het eind van het seizoen vertrekt. Het zij zo en het is hem van harte gegund. Dat statistiekneukers er niks mee kunnen dat boeit me niet. Mounir = NOAD = NAC, zo simpel is het. Ik vind het ook nog steeds schandalig dat passanten als de broertjes Ilic en anderen al meteen een spandoek kregen en er voor Mounir pas eenmalig eentje hing bij zijn 100e wedstrijd. Of je hem nu goed vindt of niet, een beetje meer waardering voor zo'n clubman mag wel wat mij betreft.

Daarom hoop ik ook dat NAC, en dan met name Hellemonds, de banden met Mounir warm houdt want na zijn actieve spelerscarriere lijkt iemand als Mounir me goud waard voor de jeugdopleiding. Als er toch iemand is doe een goede mentaliteit op de jeugd moet kunnen overbrengen dan lijkt me dat Mounir toch wel.

Het ga je goed Mounir.

10   3  
Vergane Glorie

Als je lat niet hoger ligt dan is dit het Mounir. Bijna elke speler denkt dat hij beter is dan dat hij daadwerkelijk is. Te traag in handelen en een duel aan gaan is te weinig te zien.
Maar toch...... veel succes Mounir.

6   3  
Breda-Loyal

Ik geloof het wel.

In deze heeft NAC weinig invloed of Mounir wel of niet gaat bijtekenen.

Voor zijn loopbaan zou het niet gek zijn als hij ergens anders gaat spelen ( mits het geen concurrent is )

Maar bij NAC blijven is eigenlijk ook helemaal niet verkeerd natuurlijk.

Ik geloof er namelijk 100% in dat een Mounir een belangrijke schakel kan zijn voor dit NAC.

Bij vertrek Azzagari doorschuiven aub.

30   15  
Beest

@Henk

1 goal. Ik weiger die van richting veranderde vrije trap te tellen als goal van mounir . Zoals bij elke podcast wordt er gezegd dat het een dramatische vrije trap was .

Vergelijkbaar
Kallon 7 goals , 3 assist in 13 wedstrijden
Jacobs 6 goals, 6 assist

De graafschap
Van miechem 5 goals , 3 assist 16 wedstrijden
Lieftink 7 goals , 1 assist 17 wedstrijden

Almere
Kaandorp 1 goal , 3 assist 10 wedstrijden
Emmers 4 goals , 1 assist 8 wedstrijden

Nec
Ondaan 3 goals 1 assist 11 wedstrijden
Bruijn 6 goals 3 assist 17 wedstrijden

Volendam
Kaars 5 goals , 2 assist 17 wedstrijden
Antonucci 6 goals , 4 assist 16 wedstrijden

Allemaal spelers uit het linkerrijtje die op dezelfde posities staan als mounir.


Schiet mij maar lek hoor , maar als je niet in wilt zien dat mounir werkelijk niks bijdraagt en dit al een niveau te hoog voor hem is . Dan is discussiëren niet eens de moeite waard.

40   11  
Hont

@ Beest,

Ik ben meestal niet van direct op andere fans reageren, maar jij reageert nu zo respectloos dat ik me gedwongen voel.

Allereerst heeft El-Al altijd alles voor de club gegeven, amper geklaagd, bij iedere coach in de basis gestaan (zowel in top KKD als ere) en komt hij inderdaad uit de regio.
Dus dat hij naar de ere will vind ik niet meer dan logisch. Daarbij deel ik zijn mening dat hij daar beter past, kleinere ruimtes, minder fysiek, dat zijn juist zijn sterkste punten.

Maar sinds wanneer valt Roosendaal niet meer in de regio? Telt alleen alles ten oosten van Etten en ten zuidwesten van Oosterhout? Behalve Mounir zet je hiermee ook minimaal de helft van alle NAC fans te kakken, alsof die niet voor hun locale club zijn maar gloryhunters omdat ze niet voor de "locale" amateurclub zijn.
Als jongen uit West Brabant, hele delen van Zeeland of noord Vlaanderen voel je je toch betrokken bij je locale profclub? Daar droom je als jongen toch van om voor te spelen?
Dat Mounir als speler van zijn locale club zo'n droom verwezenlijkt maar weggezet wordt door supporters als halve vreemdelingen komt er bij mij niet in!

Ben ik een mindere fan omdat ik niet binnen 5km van de grote markt van Breda woon of geboren ben? Mag ik NAC dan niet meer als mijn locale club beschouwen?

NAC bestaat uit trouwe fans die als voor de club geven, en de regio die daarbij hoort, daar valt Roosendaal inderdaad ook onder! Wat mij part is iedereen uit heel de wereld welkom.

9   2  
RV

Ik zie het een beetje als dezelfde situatie als met Verschueren.
Het zou enerzijds jammer zijn als hij vertrekt, anderzijds wordt je er ook niet slechter van en biedt het NAC ook mogelijkheden opnieuw te groeien.

Een echte centrale middenvelder die ik perfect samen met Haye centraal op het middenveld zie spelen (met een diepgaande creatieveling ervoor).

Ik denk juist dat (mocht NAC promoveren) dat je door zou moeten selecteren.
Dat is dit jaar ook gebeurd met Verschueren en we zijn er met Haye als echte nummer 6 op vooruit gegaan. Azzagari zou ik graag vlieguren zien maken op dit niveau want die is nog niet rijp voor de eredivisie (moet volgend jaar zeker spelen of anders verhuurd worden).

Vraag is welke Eredivisie clubs er komen voor El Allouchi.
Hij rendeert totaal niet in teams die op de defensie leunen en een stap naar Emmen, VVV of ADO zou betekenen dat je (als je de keuze op korte termijn maakt) volgend jaar ook gewoon eerste divisie speelt.

Clubs als Twente, Heerenveen, Utrecht en Groningen gaan niet komen voor El Allouchi.
PEC Zwolle of Heracles ofzo, dat lijken me nog passende clubs.6   36  
Beest

@ hont

Sorry maar wat een onzin.

Een nac supporter hoeft niet uit Breda te komen . Maar sta je als je in Roosendaal ingeschreven of breda als je uit Roosendaal komt?

Of gaan we als iemand uit Tilburg komt ook " uit de buurt" beschouwen? Dat is namelijk even ver.

Dit is goedkoop scoren. Jij bent misschien net zo erg nac bezeten als ik terwijl ik waarschijnlijk dichterbij woon. Maar dat maakt het nog niet dat je " uit de buurt" komt.

14   10  
henk

@Beest
Nogmaals logica is niet aan jouw besteed. Vooral niet inzake El Allouchi.
2 goals en 6 assists zijn feiten. Dat jij sommige niet meetelt is irrationeel en het aanpassen van de feiten / statistieken naar je mening / gevoelens. Dat mag, maar dan moet je dat ook doen bij de spelers waarmee je vergelijkt. Of denk je dat die nooit een doelpunt maken waar geluk een rol speelt en waar nooit een bal van richting verandert. Als je appels met peren gaat vergelijken en dat als absolute waarheid gaat zien, dan houdt de discussie inderdaad snel op. Dan ben je in discussie met een gelovige die de realiteit verdraait naar zijn denkbeelden. Het is onzinnig en irrationeel om te stellen dat El Allouchi niks bijdraagt en niet mee kan op dit niveau. Dat blijkt nergens uit en vooral niet uit de door jou aangedragen argumenten. Wat zegt dat overigens over een Immers, een Bilate en degene die ze gecontracteerd heeft. in 23 wedstrijden zijn die toch goed voor 1 velddoelpunt, 2 assists en 1 penalty.

Jouw lijstje laat zien dat El allouchi's statistieken gemiddeld zijn voor de top van de 1e divisie. Dat komt overeen met wat ik eerder stelde. Dat zijn statistieken net bovengemiddeld zijn voor het linkerrijtje van de eerste divisie.

24   15  
ome cor

Veel domme reacties weer.
Mounir is niet een kartrekker misschien, maar Mounir in een goed elftal of Mounir in een zaadelftal is een wereld van verschil.

Hij heeft het over de eredivisie, niet over een Europese topclub.

Dezelfde betweters riepen hier ook dat Rai Vloer er niks van kan, maar die loopt gewoon te ballen bij Heracles in de eredivisie hoor. Mounir is geen Ajax/Feijenoord/PSV materiaal, maar eredivisie is ook weer geen champignons League hoor.

10   14  
San Marco

Zou echt zonde zijn als hij vertrekt!

14   16  
Beest

Henk

Kan je mij even de 6 assist opnoemen van el allouchi aub? Hij heeft er namelijk 4

Vooruit ik tel de goal van mounir mee. Dan kom je uit op 2 goals, 4 assist in 16 wedstrijden. Hoe kan je nou in godsnaam zeggen dat hij gemiddeld top 1ste divisie is.

Je ziet toch aan mijn lijstje dat werkelijk elke speler een hoger gemiddelde hebben dan de 26 jarige el allouchi?

En dan zeggen dat ik irrationeel ben..

Iedereen is het ermee eens dat bilate en immers ook niks bij dragen? Hoe kan je dan met droge ogen beweren dat mounir dat wel doet . Totaal niet geloofwaardig

14   5  
Henkie

Ik zou proberen Leemans in de winterstop te halen en op 10 te zetten. Immers naast Haye als controleur, staat in de duels meer dan zijn mannetje nog.

Vloet maakte er tenminste 15 per jaar in de KKD als middenvelder.

Mounir komt voor de bovenkant KKD al te kort, laat staan voor de eredivisie.

12   1  
Maarten

Wil een financiële upgrade, dat mag maar dan niet bij NAC. Vind niet dat hij het waard is ook op voetballend gebied. Goed uithangbord geweest voor de club, absoluut maar staat al 2 jaar stil in zijn ontwikkeling. Dit is zijn plafond en daar moet je dan dus geen euro extra aan uitgeven hoe aardig hij ook is.

10   13  
NAC bredaa

Wanneer hij een goede wedstrijd speelt is hij de meest waardevolle speler bij ons en als hij zegt dat hij hogerop wil is het een waardeloze speler... Triest

14   5  
Real Robert

Hij had bij het begin van het seizoen al aangegeven niet te verlengen. Is nu aan het playen met support van zijn Stem-vriendje.

Angelino, Manu, Garcia. Ik geloof. dat we zelfs met zulke toppers nog onderaan rechterrijtje stonden.
Wat natuurlijk kwam, doordat andere spelers, zoals El A. e.a. het niveau van genoemde spelers in de verste verte niet haalden!

Ik zou inderdaad nu Azagari op zijn plaats neerzetten.
Vertrekkende spelers brengen in het algemeen niet meer wat nodig is. Zijn vaak met zichzelf bezig en niet met het team. Daar moet je er niet een half elftal mee hebben, zoals nu bij ons dreigt.
Zie de incidenten met El A, in de laatste wedstrijd.

10   11  
Willem 4,5

Als Mounier dit allees leest zou ik zeker niet bijtekenen en mijn heil ergens anders zoeken bij een club die wél bij hem past. Net zoals Vloet bij Heraclas, Stokkers bij RKC die doen het daar een klasse beter. Misschien ligt het niet alleen aan hem maar ook aan een aantal prutsers die bij hem in de buurt staan en die nog geen bal over 5 meter naar dezelfde kleur kunnen spelen.

6   0  
D'N Klaagmuur

Zijn goed recht om het te proberen. Hij zal echter van een koude kermis thuiskomen en straks met weemoed denken aan die vaste plek die hij bij NAC had. Dat hij een prima jaar in de Eredivisie had dóór het niveau van de goede spelers om hem heen ziet hij blijkbaar niet. Toen het het jaar erna op zijn schouders kwam zakte hij volledig door het ijs.

Lekker laten gaan, we staan niet voor niks door dit soort spelers op de plaats waar we nu staan.

8   5  
Pietjebel

Wat een goed nieuws eigenlijk allemaal tot nu toe over transfers
Olij blijft
Mounir gaat (weg)
Begrijp me niet verkeerd voor de kkd is dit een aardige speler
Jonge met inzet en doe altijd zn best
Bij iedere trainer is hij basis dus dat wil ook wel wat zeggen
Maar we komen niet echt verder met hem dr in vaak vertraagd hij het spel en scoort eigenlijk te weinig en dat is wat we nu eigenlijk echt nodig hebben
Bedankt voor je inzet afgelopen jaren maar ik zou voor de zandbak gaan en zoveel mogelijk geld binnen harken

12   7  
Yup

Prima. Bye bye, zwaai zwaai.
Lekker Azzagari erin en bouwen aan de toekomst.
Niet meer aan een dood paard gaan trekken dat zelf niet wil blijven.
En alleen maar zichzelf in de kijker wil spelen.
Zie de genante vertoning afgelopen vrijdag met het opeisen vd vrije trap en penalty.

14   13  
scheppioni

Goed nieuws zo voor de kerst !
Beter voor beide partijen dat de wegen gaan scheiden, ik ben hier niet rouwig om !

12   8  
Perino

El Allouchi , zijn plafond is de KK , daarom was dat opstootje met Haye tegen Volendam , om zich in de " kijker" te spelen ten koste van de beste speler momenteel van NAC Breda (Haye) !!
Hij is geen meerwaarde voor welke eredivisie club dan ook , om hogerop te kunnen presenteren !!

15   13  
Da Huge

Mounir = NOAD

11   5  
Castle

Goei nieuws loopt vaker in de weg dan wat anders,leuk voor top oss of helmond maar niet als je voor iets mee wilt doen en zeker geen eredivisie,maar gun hem wel dat zeker

12   6  
Stoep

wel apart om altijd te lezen dat als iemand weg wilt, gelijk door supporters met rancune wordt behandelt. El Al kan natuurlijk makkelijk mee in een redelijk elftal in de ere. Rai Vloet doet het nu best aardig bij Heracles. Wij bij NAC hebben nog vaak het gevoel dat we uniek en beter zijn dan andere clubs en spelers maar naar NAC moeten komen. Hallo, we zijn niets beter dan NEC en Roda. Laten we eerst maar eens aan het goed elftal werken wat kan promoveren (zal dit seizoen niet zijn, hopelijk volgend).

5   7  
Kisku

En aks niemand komt dan wel blijven zeker mounir,nac jupiler is jou max sorry veel te traag alleen lucht dekken en wijzen .

1   2  
Da Huge

Da Pope zegt hierover iets heel zinnigs in de laatste Tikkie.

10   21  
Dolf

Toch nog goed nieuws op het eind van het jaar, De vlag gaat uit als hij vertrekt . 🇪🇬

6   8  
Belgische Naccer

Goodbye!

2   2  
Bonje

Ik begrijp hem wel, wil nog een knallertje maken. Kan bij een ere divisie club misschien wel het dubbele verdienen. Niet onbelangrijk voor een brood voetballer op zijn leeftijd.
Ik vind hem prima voor NAC in de KKD. Zijn dynamiek en handelingssnelheid zijn iets te gering voor de ere divisie maar ik begrijp wel dat ie de poging wil wagen.

8   2  
Benassi

Denk dat ik het wel kort samen kan vatten dat iedereen Mounir een geschikte vent vind, en ook wil bij NAC wil houden. Maar niet ten koste van alles. Zijn gedrag tijdens de laatste wedstrijd kon echt niet. Maar het is erg simpel, als iemand aan geeft weg te willen. Laten gaan aub. Maar dan riskeert hij wel een basisplaats voor de rest van het seizoen.

6   3  
Gerrit

Bedankt voor je tomeloze inzet Mounir! Veel succes bij Sparta (zou een mooie club voor je zijn)

7   9  
Fred

Bay bay!

10   8  
Karel

Niet meer opstellen!

14   10  
Belgische Naccer

Ligt het aan mij dat ik de persoonlijke discussies hier tussen Henk, Beest en Klundert...interessanter vind, dan het feit dat Allouchi blijft of weggaat?

Maar goed.

Nietszeggende speler, die niets toevoegt, al jaren niet.
Wel aardig ventje normaal, behalve dan die "grootheidswaanzin" die hij de laatste wedstrijd ten toon spreid t.o.v. Haye en Hooijdonk, en nu ook weer in dit interview.

Allouchi is een zeer beperkte speler. Wat ik vooral ook niet snap, is dat alle trainers hem ALTIJD in de basis zetten. Onbegrijpelijk wat mij betreft.

Van mij mag hij vertrekken. Azzaggari is de toekomst. Fiorini is ook veel beter dan Allouchi. Leg die maar langer vast. en laat Allouchi maar gaan. Al weet ik niet waar naartoe. Maar dat is dan ook weer niet het probleem van NAC.

8   11  
Willem 4,5

Schandalig hoe er door een aantal over El A
gesproken wordt. Hoop dat ie een leuke club vind, net zoals eerder gezegt bv. Rai Vloet, die is goed terecht gekomen en ook altijd verrot gescholden werd, zijn wraak was zoet. Succes Mounier, hopelijk kom je bij een club terecht waar ze meer respect voor je hebben dan bij onze club waar het ATIJD een puinhoop is en waar de rust NOOIT terugkeert. Er is niet veel voor nodig en we spelen over 5 jaar nog in kkd en dan speel jij bij een leuke eredivisieclub, het is je gegund! P.s. hoop wel dat Immers
bijtekent en ook Bilate voor een jaar of 5.

18   10  
F8Hipster (BSR)

@Beest als je de naam van je club structureel zonder hoofdletters schrijft kan ik je moeilijk serieus nemen, in iedere discussie over NAC.

Schokkend om sommige reacties te lezen. Er zijn de laatste jaren weinig spelers geweest die een echt NAC hart hebben. Lurling, Jelle en ook Mounir reken ik tot die categorie.

Je mag vinden van zijn voetbalkwaliteiten wat je wilt maar je kunt echt nooit zeggen dat deze jongen geen NOAD heeft getoond afgelopen 10 jaar. Meer dan eens afgeschreven en op het punt van vertrek gestaan maar toch steeds weer boven komen drijven en teruggeknokt.

Meer dan respect voor zijn mentaliteit. Is weinigen gegeven. Ik hoop op een leuke kans voor hem, nog even goed verdienen voor hij zich op een andere carriere mag gaan richten. Maar als hij blijft kan ik daar meer dan mee leven.

8   3  
Hanz

Iedereen over de zeik bij "een jongen uit de regio" als ie geen basisplaats krijgt. Iedereen meteen roepen bij "een jongen uit de regio" dat ie er geen reet van kan en blij zijn dat ie weggaat. Zie daar de supporters van tegenwoordig in een notendop. Mij teveel onderbuik allemaal

5   7  
Bas

Transfervrij weg = tekengeld in eigen zak steken. Hadden ze deze zomer al weg moeten brengen voor een tonnetje of twee. Dus slecht management door Manders en Steijn!

12   12  
Beest

@f8 hipster

Jezus gast, wat is dit voor bullshit argument . Zal voortaan NAC schrijven , wil niet dat je hart overuren maakt....

Ook erg denigrerend naar je eigen publiek en site bezoekers toe. Je vind ons schokkend omdat wij een andere mening hebben dan dat jij doet.

Waar zeg ik bijvoobeeld dat hij nooit zijn best heeft gedaan? Je vult zelf dingen in.


Het gaat hier over de kwaliteit van de speler en niet of hij een nac man is of niet. Iedereen heeft om het ontslag van lokhoff ,karelse ect geschreeuwd . Waar was je toen met je denigrerende toon? Dat waren pas nac iconen.

Ik en schijnbaar veel anderen zien het vertrek van el allouchi absoluut niet als een verlies. Dat jij een andere mening heb , dikke prima . Maar plaats de rest niet in een hokje

3   1  
NAC!!!

Je kan je ook eens afvragen wat er dan speelt binnenskamers.
Hij zegt dat het plaatje niet klopt, en in de ere wilt spelen. Daar is men bij NAC dus nog niet mee bezig?
Dus het plan is niet dit jaar, misschien volgend jaar, we zien wel wanneer we naar de ere kunnen.
Eigenlijk blijkt er weer iets niet te kloppen. Of mis ik me ? Vuur maar af!

21   9  
Fcsp

El Al terugspeelbal. Zal ‘m geen minuut missen, voegt helemaal niks toe met zijn balletjes breed en terug. Alle ballen op Azzagari!

1   5  
Rubenac

OK

5   4  
nacorakel

De zin die niet ge-copy-paste is:

"Het Midden-Oosten is iets wat ik ambieer, dat steek ik niet onder stoelen of banken. Denk aan Saoedi-Arabië, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten. Ook om mezelf als mens te ontwikkelen op het gebied van cultuur en geloof"

Dat woordje "ook" refereert uiteraard aan het cashen in de zandbak. En geef hem eens ongelijk. El Al was en is een prima speler voor NAC.

7   13  
Toontje

Hij is inderdaad een van de meest getalenteerden in de selectie. Als we er zo nog een stuk of 7 bijhebben promoveren we.
Hij speelde inderdaad goed met Angelino die door zijn tactisch positiespel iedere keer over hem heen kon komen. Dan wordt je gevaarlijk maar het gros snapt het niet.

7   11  
chiel gabriels

Wat een capsones weer,maar laat svp gaan,zakt absoluut door het ijs in de eredivisie,beter hoofdklasse voor die knul.

11   3  
Cees

Beest: Ik plaats jou ik dit geval "wel" in een hokje! Jouw reactie, hoe je het ook draait- of keert, geeft exact aan wat voor persoon jij mogelijk bent? Ieder weldenkende NAC-supporter, die pro, of niet pro Allouchi is, behoort desondanks te weten dat "deze" speler zijn verdienste voor NAC zondermeer heeft gehad. Ik ben wat Allouchi betreft, enigszins, lichtjes positief gestemd. Tien seizoenen! Ja tien seizoenen, verdedigde hij "op zijn" manier de kleuren van onze club. Daar mag je wat van vinden. Maar het is niet nodig, om, zeker deze speler, in de afgrond te stampen, zoals jij met een bepaalde woordkeuze gewoonweg doet. Als jij dat niet beseft, heb je weinig kijk op de speler/mens Allouchi. Ook al is hij in voetballendopzicht niet helemaal jouw favoriet.

6   6  
Ivo

Kortom, die gaat richting de zandbak, veel geld verdienen in een land waar mensenrechten niet zo belangrijk zijn. Snuffelen aan cultuur en geloof heet dat.

Ik wens hem het beste hoor, maar dit laat zien dat hij geen sportieve ambities meer heeft. Nog een jaar of 2 goed verdienen en dan door de achterdeur vertrekken.

Dit is gewoon zijn plafond, bij NAC in de KKD meevoetballen, eredivisie is helemaal te hoog gegrepen voor hem. Ik denk niet dat de clubs voor hem in de rij staan. Ik ben benieuwd of hij in de winterstop al vertrekt. Dan krijgt NAC misschien nog een kleine transfersom.

3   9  
Noord Mokumse NAC'er

Stijn moet er gewoon uit. Begint weer te veel op periode Oltmans te lijken nu

8   1  
Beatrix 92

Huiskamervraag: tegen welke speler in het seizoen met Angelino, Manu, Garcia werden de meeste overtredingen tegen gemaakt in de Ere ? Zegt ook iets ... nietwaar?

9   3  
ZNDRT-FanaticZ

Degene die hier Mounir direct af lopen te zeiken en zogezegd staan te juichen als hij vertrekt zijn waarschijnlijk dezelfde figuren die de balkanballerinas Ilic & Ilic continue geweldig vonden en op de banken stonden als Fernandes weer eens opgesteld werd.

Mounir = NAC, een jongen uit de streek die al lang bij de club zit, nooit klaagt en altijd inzet toont, en nu eerlijk is over zijn ambities...

Dat je geen fan bent van El Allouchi kan ik best begrijpen (ik ben wel fan) maar hoe dan ook verdient deze echte NAC'er alle respect, en niet de kansloze kut reacties van sommige hier. Schaam jezelf!

1   2  
ome cor

@NOORD MOKUMSE NAC'ER
Ach man...je kunt z'n naam niet eens schrijven.

3   1  
Noord Mokumse NAC'er

@ ome cor..

Klopt door die autocorrectie.
Maar ben ik dan de enige van de oudere generatie die vergelijkingen ziet met de periode Oltmans..

Maar ge het gelijk kul, 't is geen Stijn. Hadden we die nog maar..

6   2  
Dutchbird

eredivisieclub, zou mooi voor hem zijn. Maar een stevig salaris in de zandbak is ook niet verkeerd. Mocht je toch bij NAC blijven ook prima, mits je wat vaker aanvallend passt en zorgt dat je man gedekt staat.

2   0  
DunErwt

Niet mijn favo speler. Maar verdient veel respect, voor zn inzet en houding. Een echte prof. Veel succes waar je ook gaat voetballen. Het is je gegund!

4   3  
Badeend

Schokkend hoe simpel en respectloos sommige mensen hier zijn. Met name Beest die meent te weten hoe het in iemand anders zijn "bovenkamer" is. Hou dan gewoon je mond.

Of je nu wel of niet een fan bent van El Allouchi:

(1) deze jongen heeft altijd zijn best gedaan met en voor NAC en is steevast door alle trainers opgesteld. Als je dat niet snapt, zegt dat misschien ook iets over jezelf.
(2) het grootste probleem aan dit verhaal is dat El Allouchi dus snel in de Eredivisie wil spelen, maar dat bij NAC niet per se ziet gebeuren. Waar is die TD met een plan?
(3) volgens Mattijs Manders waren ze toch ver in de onderhandelingen? Volgens El Allouchi is er sinds september niets gebeurd. Dat verhaal heb ik de afgelopen week eerder gehoord...

Op deze manier speelt El Allouchi eerder Eredivisie dan NAC. En dat is behoorlijk pijnlijk.

2   5  
Badeend

Bizar.
El Allouchi "middelmatig" noemen en het dan opnemen voor de domme blinde draver Korte. Daar kan ik met mijn pet echt niet bij. Als dát het niveau moet zijn, neem maar een Cv1912 abonnementje ESPN Eerste Divisie voor de komende tien jaar.

3   3  
Beest

Badeend


Hahahah gast alsjeblieft . Lees mij niet de les als je korte een domme draver gaat noemen en el allouchi als een god beschouwd.

Kijk even naar de statistieken van korte atm. Koekwous

1   1  
Braze

Is gewoon een degelijke speler voor NAC. Hij is echter al zo lang bij de club dat hij wel eens wat anders wil. Prima. Nieuwe omgeving werkt verfrissend aan beide kanten.

2   1  
Badeend

Waar haal je in godsnaam vandaan dat ik El Allouchi "als een god beschouw"? Ik snap alleen jouw persoonlijke wrok jegens hem niet, en denk oprecht dat hij een betere voetballer is dan een aantal sneuneuzen hier wil doen voorkomen. Maar goed, vele trainers van NAC zien het dus allemaal verkeerd en sommige alwetende kenners hier zien het wél goed. Het zal wel. Misschien moeten we de hele Eredivisie maar eens vragen wie ze liever hebben - El Allouchi of Korte. Ik garandeer je een grote voorkeur voor de eerste, maar misschien dat je dat zelf ook wel zou zien als je die treurige persoonlijke oorlog opzij zou kunnen zetten.

Dat je van mening verschilt over iemands kwaliteiten of bijdrage, dat kan prima, maar beweringen in de trant van "niet goed in zijn bovenkamer, zijn gewoon ziek en nergens op gebaseerd. Heeft El Allouchi je knikkers soms een keer afgepakt vroeger?1   4  
keesbouw

het is geen mersie waar we afschijt van nemen breda tog niet in rouw zoo lopen er nog duizend zone werel voetbaler is het tog niet voor hem 50 anderen en nog veel beter graag of niet anders vertreken

3   3  
Gampel

El Al is, zoals ook weer in dit interview aangehaald, een gelovig moslim. Alcohol of andere geestverruimde middelen zal hij dus zeker niet gebruiken. Blijft over dat er iets raars moet zitten in het water dat hij drinkt.
De kkd is met afstand het hoogste wat deze modale voetballer qua niveau aan kan. Eredivisie moet een 1 april grap zijn.
Als persoon gun ik het hem van harte dat hij in de zandbak nog een keer een mooi contract krijgt maar het is geen verlies als we als NAC zijnde na dit seizoen afscheid van elkaar gaan nemen.
Aardige vent, maar het is 'm wel een beetje in zijn bol geslagen.

Laad alle berichten na dit bericht in