Wij gaan niet opzij

El Allouchi in team van de week

DeWeesJr

Mounir El Allouchi is opgenomen in het elftal van de week van afgelopen speelronde. Het is voor de middenvelder al zijn tweede nominatie dit seizoen.

El Allouchi was tegen Volendam belangrijk met de openingstreffer. De clubman wist de vrije trap op te eisen na rust. De bal ging via de muur achter de doelman van Volendam. Ondanks dat hij de penalty niet ´mocht nemen´ werd de middenvelder toch verkozen in het team van de week. 

De man van twee doelpunten, Sydney van Hooijdonk, heeft geen plek verkregen in het elftal van de week. 

Bron:
B-Side Rats, Voetbalzone
43 Reacties
84   25  
ome cor

Geeft weer eens aan wat een waardeloze mensen qua voetbal inzicht er in onze aanhang zitten.

Zeiken en mekkeren kunnen ze als de beste, maar respect voor spelers, onvoorwaardelijke steun voor echte NACcers is ver te zoeken tenzij ze wekelijks 3x scoren, onder een NAC dekbed slapen en nooit ergens anders willen wonen dan in Breda.

Bier zuipen, scc kopen....dat zijn de enige kwaliteiten en onder het mom van "ieder z'n eigen mening" de grootste onzin uitslaan denken ze nog de beste supporters van het land te zijn ook.

Man man in de huidige aanhang zitten meer rotte plekken dan er in de hele club sinds 1912 hebben gezeten.

Kom maar met die duimpjes omlaag...
Dat zal ome cor leren !

25   12  
Da Huge

Mounir drops mic.

25   75  
Nacman

Voor ruzie zoeken met medespelers en matig spel wat stelt dit nu voor

23   76  
Beest

Haha , 1 april valt laat dit jaar.

15   37  
Ouwe Spionkop

Ik hoop echt dat hij blijft. Maar ik snap wel als hij liever gaat.
Hij is eigenlijk alleen het laatste half jaar echt gewaardeerd.
In ieder geval blijft er niet veel over.
Riera weg, Monsalve weg, van Hooijdonk weg, El Allouchi weg.
Steijn weg?

21   44  
Arie

Een zwaar van richting veranderde vrije trap, waar hij een akkefietje voor nodig had met een veel betere speler dan hij. Vervolgens wil hij dat akkefietje nog eens herhalen bij een penalty.
Laten we hopen dat er clubs naar dit soort teams van de week kijken en niet naar zijn wedstrijden, dat vergroot de kans dat hij vertrekt!

3   17  
Rubenac

OK

40   19  
BVS

Ontzettende held is het! Kan een 8 spelen en een 4. Maar altijd met volle overtuiging en NOAD. Gaan we wel missen denk ik, ook al is het nooit een hoogvlieger geweest. Mooiste herrinering was wel de tandem met Angelino, als je met zo'n speler kan combineren lijkt iedereen opeens Messi. Nu is het tijd om zijn plek te gaan geven aan Azzagari. Hup Mounir, Hup NAC!

10   7  
Heksenketel

Het is me toch wat hier. Alle reacties minnetjes of een 0. Dat zegt wel iets over ons jongens!

37   13  
fvf6

Mounir is altijd een vaste waarde met veel inzet past daarom uitstekend bij NAC . Jammer dat hij er over denkt NAC te gaan verlaten . Maar voor het elftal van de week zou ik Fiorini kiezen was een van de beste op het veld bij NAC en zeker de beste middenvelder

19   32  
Wolfmanjack

Lijdt nogal aan zelfoverschatting. Ik ben blij dat hij gaat. Tikkie terug J(G)aap.

21   10  
Benassi

Ben ik de enige die deze niet zag aankomen?

29   6  
Kopspion

Wat zal Beest hiervan vinden ?

Of topic: bij RKC komen ze ook niet meer bij van het lachen denk ik, Stokkers heeft net alweer gescoord
En wij zitten met een oude kapstok van hun opgescheept......

21   1  
De generaal

Kunnen Bilate niet ruilen tegen Stokkers
Ook hij presteert bij RKC en niet bij NAC
De zoveelste!

84   25  
ome cor

Geeft weer eens aan wat een waardeloze mensen qua voetbal inzicht er in onze aanhang zitten.

Zeiken en mekkeren kunnen ze als de beste, maar respect voor spelers, onvoorwaardelijke steun voor echte NACcers is ver te zoeken tenzij ze wekelijks 3x scoren, onder een NAC dekbed slapen en nooit ergens anders willen wonen dan in Breda.

Bier zuipen, scc kopen....dat zijn de enige kwaliteiten en onder het mom van "ieder z'n eigen mening" de grootste onzin uitslaan denken ze nog de beste supporters van het land te zijn ook.

Man man in de huidige aanhang zitten meer rotte plekken dan er in de hele club sinds 1912 hebben gezeten.

Kom maar met die duimpjes omlaag...
Dat zal ome cor leren !

26   2  
F7-Top

Die stokkers van RKC lijkt een soort van mix tussen SVH en Bilate te zijn: zou dat wat voor ons zijn misschien? #wintertransfer#😁

17   10  
Tip

Gezien zijn spel tegen volendam een terechte keuze. Top zegt Tip. Heb zojuist de discussie rond ElAl met een milde glimlach gevolgd. Bij een club waar Gerard d Haan en Jantje Gaasbeek mateloos populair werden ,terwijl ze niet konden voetballen ,kun je zoiets verwachten. Dat ElAl er bij werkelijk iedere trainer instaat zegt toch genoeg. ElAl zal ook bij een ere club in de basis staan en het naar behoren doen. Ik sta er niet van te kijken als hij zou verrassen. Mocht hij naar een warm land verkassen om nog aardig wat te verdienen is zijn goed recht en wellicht verstandig op zijn leeftijd. Dat we nacompetitie halen is mede dankzij Mounir. Dat we waarschijnlijk niet rechtstreeks promoveren ligt niet aan ElAl maar aan een aantal spelers die helaas niet brengen wat werd verwacht. Ook Steyn ( ik weet dat je Steijn schrijft) heeft zijn stempel nog niet voldoende kunnen drukken. Laten we hopen dat Steyn m.b.t Sidney de juiste keuze gaat maken. Verder moeten wij de rust bewaren , mensen ontslaan is niet de oplossing is gebleken en zal ook niet de oplossing worden.

4   8  
Pep

Hoe dan?

7   3  
Tip

Hoe dan ? Evolueren naar een betere organisatie waar mensen naar behoren kunnen functioneren. Waar medewerkers beter gaan functioneren , en dat kan alleen als ze fouten mogen maken. In ieder geval heeft ontslaan alleen maar een negatief effect. Het zal best een tijd gaan duren voor ons NAC er weer bovenop is. Eigenaren met meer visie hoort daar waarschijnlijk ook bij. Maar voorlopig zal er niemand instappen.

8   4  
Nicky

Ojee.... Het zijn weer een paar dagen voorbij na de overwinning en ze komen weer bovendrijven...

18   6  
henk

Objectieve buitenstaanders schat ik een stuk hoger in dan het vaste groepje dat consequent bepaalde spelers afbrand ongeacht hoe ze spelen.

Het is overigens geen toeval dat Vloet, Korte, Mühren en nu ook Stokkers het elders goed doen. Dat zal voor El Allouchi ook zo gaan.

11   10  
Willem 4,5

Hoop dat Mounir ook zijn contract niet verengt. Dan kan hij eindelijk naar een club waar de 'supporters' hem wél waarderen en hem niet elke week onder de grond schoffelen, meestal ten onrechte. P.s Stokkers ook weer en doelpuntje gemaakt tegen Fortuna, was het gezeik waarschijnlijk ook zat en zit nu lekker in zijn vel bij RKC en scoort regelmatig, goed gedaan man! p.s. Ik hoop dat Bilate een contract krijgt voor 3 jaar, met nog duizend een optie voor 2 jaar, o ja en Immers....... verlengen die mannen en rap.

27   10  
Dos

De overgrote meerderheid van de 19000 supporters is gewoon gecharmeerd van El Allouchi, en terecht.
Snap dat hij nu een stap wil maken, als hij dat nu niet doet dan gebeurd dat niet snel meer.
Hoop echt dat hij een mooie club vind waar hij zowel financieel als sportief een mooie stap kan maken.
Het is hem gegund!

10   11  
Atleet

Zegt genoeg over de kennis onder onze supporters 😂😂😂😂😂

Hebben zelf nooit ergens een niveau gehaald maar doen toch echt wel alsof een 2de van Gaal!!!

Fijne feestdagen!!

17   22  
Scheppioni

Dit zegt toch totaal niks .... wie weet wie dit samenstelt ??? Ik zie met mijn eigen ogen en daar concludeer ik uit dat hij meer zou moeten kunnen brengen maar dat het bijna altijd veel te save is !! Dan nog dat haantjes gedrag ..... nee hoort niet bij ons NAC !!

7   10  
Marti

Het is bij vele nog niet duidelijk dat de trainer T D / en Manders NAC de zowel sportieve als financiële afgrond in duwen , en komend seizoen weer vragen om een gouden seizoenkaart te nemen , Om NAC uit de financiële nood te helpen

16   8  
Ernie

Gewoon een prima speler en aardige gast. Zou bij een eredivisie club beter tot zijn recht komen!

27   31  
Belgische Naccer

Ik zou graag wat minder berichten over El Allouchi lezen hier. Die mag van mij vertrekken met een strik erom.

Maar kan BSR niet eens onderzoeken bij NAC wat de werkelijke achterliggende reden is, dat onze Spaanse spelers door Steijn en Manders naar de uitgang worden begeleid?

Monsalve, Riera en Noblejas, zijn echt 3 van onze beste spelers, maar worden gewoon niet (meer) opgesteld.
Waarom? Willen ze zelf niet meer voor NAC spelen? Is er wat gebeurd op de training? Er mist hier informatie, dat kan niet anders. Monsalve is als voorstopper ongeveer 4x zo goed als Immers en Malone samen. Riera is onze beste verdediger en Noblejas is onze beste linksback, want Rutten is een echt rechtsback.

Graag deze vraag aan Steijn stellen, Manders mag ook...En geen genoegen nemen met de verklaring dat er op hun positites betere opties zijn, want die zijn er niet. En geen genoegen nemen met een zwakke verklaring dat "hun toekomst" niet bij NAC ligt. Want dan moet je El Allouchi er ook per direct naast zetten!

En de kwestie van Hooijdonk doet veel supporters ook pijn.

Het enige positieve nieuws de afgelopen maand is de verlenging van keeper Olij. Voor de rest heb ik niks gezien van Manders en Steijn, behalve een hoop geblaat en week-in-week-uit waardeloze basisopstellingen, zonder Riera en met Bilate in de spits, die werkelijk geen enkel duel wint..

Dus nogmaals, Steijn, Manders, wat gaan jullie hier aan doen? Wanneer wordt van Hooijdonk verlengt? en zo niet, Wie wordt dan de scorende spits die de beroemde 80 goals van Steijn gaat maken? Wanneer worden de Spanjaarden verlengd? En zo niet, Wie denk je dan in hemelsnaam te halen die net zo goed of beter zijn?

Misschien toch maar eens beginnen met een goede TD aan te stellen. Is Ton al gebeld? En wat zei hij?

Verder...Hoe is de sfeer binnen de selectie? De saamhorigheid en het plezier spat er nu niet echt van af...hoe komt dat? En wat gaan jullie hier aan doen?

De supporters hebben heel veel vragen, dat kun je hier alle dagen lezen. Maar mogen wij ook eens fatsoenlijke antwoorden? En geen eeuwige beloftes en blaat-verhalen, maar gewoon de waarheid?

Ik ben niet negatief. Ik ben kritisch.
En ik heb het beste met NAC voor. Namelijk promoveren!
Maar dat gaat, als er niets verandert, dit jaar echt niet gebeuren. En daar baal ik van.

12   25  
ome cor

Kan iemand onze Belgische knaccer vertellen dat Monsalve en Noblejas niet meer zo goed zijn als in zijn natte dromen ?

15   26  
Arie

Ik spreek de kenners hier graag als er geen enkele Eredivisieclub voor Mounir komt. Ongelofelijk wat een parodie op een NAC voetballer.

3   8  
Rubenac

Ruilen tegen chacon van emmen

6   0  
Nonkel Frans

Ook ik ben zeer nieuwsgierig naar de positie en toekomst van de spaanstalige spelers bij NAC.

15   14  
Ad B uit Roosendaal

Mijn stadgenoot Mounir moet blijven.

Hij is een belangrijke speler en een eigen echte NAC speler.

5   1  
geelzwartwit

Eigenlijk kun je het ook zo lezen dat er betere spelers om hem heen moeten of de spelers om hem heen beter moeten renderen zodat hij erin meegaat.

En dat is natuurlijk wel prima.

9   4  
Scheppioni

Prima betoog weer Belgische NaCCer !

1   3  
Pikkie

@adje, volgens mij woont hij niet meer in Roosendaal hoor!!!!

6   4  
Kisku

Word steeds gekker in elftal van de week,daar een afgedwaalde bal die haye had moeten nemen,laat iedere wedstrijd zijn man lopen daarom word je iedere wedstijd overlooen op het middenveld pppffff strik erom en weg ermee ,o ja hij is zo goed dat zolang je met hem speelt dat je eruit vliegt of niet bovenin kk divisie speelt

3   5  
Beest

@Arie

Die ga je niet zien , want wanneer de " kenners" fout zitten spelen ze verstoppertje of reageren ze niet meer.

Dat zijn namelijk altijd dezelfde;)

5   6  
Beest

Wat mij altijd het meest verbaasd is het gehypte sympathie.

Stel je voor : NAC gaat een speler halen die eigenlijk altijd een 6 speelt . Af en toe hoger , af en toe lager. Je weet dat die speler je geen kampioen gaat maken en nooit een waarde zal hebben in de voetbalwereld.

Dan moet je eens opletten wat voor een bak aan stront steijn en Manders over zich heen krijgen . Het is allemaal zo doordacht en walgelijk .

Mounir heeft altijd naar zijn kunnen gespeeld en inderdaad nooit verzaakt. Maar hij gaat je simpelweg nooit verder brengen .

Hoe kan je nou el allouchi in het volgende rijtje zetten :
Ten rouwelaar
Feher
Babos
Lokhoff en ga zo maar door

Het is een belediging naar deze iconen waar NAC daadwerkelijk wat aan gehad hadden . Deze spelers hebben ons op de banken gekregen en vermaakt.


El allouchi heeft ons nog werkelijk nooit vermaakt. Ik vind het werkelijk ziekelijk hoe er een gemaakte hype om een middelmatige speler is gekomen. Puur uit onderbuik gevoelens omdat hij lang bij NAC zit.

Iedereen ziet toch dat azzagari gewoon nu al beter is dan mounir? In de speekbal , in de snelheid , inzicht is beter.

5   1  
Chris W.M.

,,Uhm..., ik moet nog over heel veel dingen nadenken. Laat ik het daarbij houden. En dat de eredivisie nu mijn voorkeur heeft ten opzichte van het Midden-Oosten."

Gezien de specifieke voorkeur denk ik dat er allang gesprekken gevoerd worden. Zit zelf aan PEC Zwolle te denken. Die hebben geen ‘linksbuiten’ in hun selectie, denk dat hij daar in combinatie met de opkomende Paal ( hehe ) in de rol die hij had toen Angelino bij ons speelde prima past.

4   1  
Dos

Beest

Volgens mij plaatst niemand El Allouchi in dat rijtje.
De afkeer die sommigen hier hebben tegen hem is daarentegen absoluut niet te rijmen met zijn prestaties op het veld en zijn gedrag daarbuiten.
Vind het een voorbeeldprof en een goeie gast om erbij te hebben. Niets meer niets minder.
Gasten als Lokhoff, Arnold ( mijn held ) en Schreuder zijn van een andere categorie, dat is zeker zo.

Hij wil de volgende stap maken, is helemaal prima en hem van harte gegund. Of hij het gaat redden weet ik ook niet, maar hij kiest niet voor de veilige weg door maar bij te tekenen.

4   0  
geelzwartwit

Ik heb altijd het idee dat hij pas twee jaar bij NAC speelt en nog door moet breken. Maar dat kan Mounir niet in zijn eentje daar mist hij de kwaliteiten voor en dan ben je soms een vijf soms een zeven en meestal een zes speler.
Hij refereert er eigenlijk zelf ook aan. Dat als hij een hoger niveau om zich heen heeft hij zelf ook beter speelt. Dat is niks geks want dat is met de meeste voetballer zo. Ik denk dat veel supporters van hem juist verwachten dat hij zelf de boel naar een hoger niveau trekt, maar dat is een verkeerde verwachting. Ik geloof dan ook best dat hij veel beter kan of aanvallend belangrijker kan zijn met betere spelers om zich heen... Maarrrr zit daar dan niet meteen ook ene klein stukje verklaring waarom een stikkers nu wel los komt.. Een korte ook los komt.. Een vloet ook loskomt?
Spelers die veel beter spelen door hun collega's...

Daarom. Haye dichter op de spitsen of een echte nummer 10 halen en Sydney houden. Moet je opletten hoe Kaj, Venema en Sydney loskomen.

9   2  
Tip

Ik bv. heb nooit gezegd dat ik een kenner ben. Zoiets dient trouwens anderen mensen over je te zeggen.
Ik beroep me wel op de expertise en deskundigheid van gediplomeerde kenners.
En dat is onze hoofdtrainer en zijn onze ex-hoofdtrainers. Zij hebben het hoogste diploma en ervaring als profvoetballer.
En deze deskundigen zetten Mounir consequent in de basis. Dat zegt natuurlijk veel meer dan wat oppervlakkig geroeptoeter van supporters op basis van onderbuikgevoelens. Ook bij zijn volgende club staat ElAl in de basis weet ik zeker. Mocht dat niet zo zijn dan kom ik erop terug.
Twee ere clubs hebben belangstelling voor ElAl.

Het gaat verder om de wijze van reageren. Als je bv. een eigen speler een belangrijke goal misgunt , en een speler wordt meerdere keren aangesproken met " die baard" etc. , dan weet je dat er een hoop mis is bij onze club. En iedereen weet diep in zijn hart wat onderhuids hier de redenen van zijn. Wij hebben al zoveel spelers onterecht uitgekotst, niemand kijkt daar nog van op.

0   1  
Naccer076

Eens met Ome Cor!

Laad alle berichten na dit bericht in