Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Agyepong en Aminu naar Lommel SK

Raskolnikov

Lommel SK heeft zich versterkt met Thomas Agyepong en Mohammed Aminu. Beide spelers worden tot het einde van het seizoen van Manchester City gehuurd.

Met de komst van Aminu en Agyepong stijgt het aantal ex-NAC'ers bij Lommel naar drie. Eerder deze transferperiode legde de Belgische tweedeklasser ook al Arno Verschueren vast. 

De 20-jarige Mohammed Aminu kwam in het seizoen 2018/2019 op huurbasis uit voor NAC. Hij kwam niet verder dan een aantal wedstrijden voor Jong NAC. Zijn drie jaar oudere landgenoot Thomas Agyepong deed het met 45 wedstrijden (verdeeld over alle competities) een stuk beter. 

Voor Aminu wordt de verhuurperiode bij Lommel zijn derde tijdelijk vertrek bij Manchester City. Agyepong wordt voor de vijfde keer verhuurd. 

Bron:
B-Side Rats, Lommel SK
19 Reacties
62   4  
Ouwe Spionkop

Gaat niet zo best met dat Lommel op 2e niveau in Belgie.
3 verloren en 2 gewonnen.
Zou Verschueren al spijt hebben?

62   4  
Ouwe Spionkop

Gaat niet zo best met dat Lommel op 2e niveau in Belgie.
3 verloren en 2 gewonnen.
Zou Verschueren al spijt hebben?

23   1  
Sbtld

Hier ga je de oorlog niet mee winnen. Te matig en/of te vaak geblesseerd.

23   0  
maikolg

Een nieuwe club. Het oude recept.

35   3  
HarmeNAC

Ik vind het echt jammer dat Thomas Agyepong zo blessuregevoelig is. Leuke kerel en mits fit echt een prima voetballer. Succes Adje-Pong!

8   1  
Bertus076

Die Aminu blijf ik een vreemd verhaal vinden, 2 jaar bij NAC onder de radar gebleven, verhuurd aan Dordrecht vorig jaar en ook geen minuten gemaakt. En nu bij Lommel op de bank? Had meer verwacht van de nieuwe Neymar...

8   5  
ABC

Lommel draait nog niet best. Valt tot heden enorm tegen. Daarin tegen draait NAC perfecto en dat is belangrijker.
Ben met een punt tegen graafschap tevreden. Maar meer mag ook natuurlijk

12   2  
Kinderkaartje

Nou succes dan maar jongens!

@ABC

Ik weet niet of je nu zo bang moet zijn voor DGS. Heb ze gisteren een groot deel zien ballen tegen 10 man van Excelsior , zo goed was het allemaal niet hoor.

Als Excelsior sommige uitbraken iets beter had uitgespeeld hadden ze zeker niet hoeven verliezen.

Tuurlijk, zeker niet onderschatten, maar ook niet te bang voor zijn.

21   1  
Zwampie

ABC
Waarom zou je met 1 punt tevreden zijn.
Het is geen Ajax waar je tegen moet.
Vorig jaar telt niet meer en dit jaar is het nog geen hosanna bij DGS.
Van de 5 wedstrijden zijn er maar weinig waar ze overtuigend gewonnen hebben op eigen kracht.
Daarin tegen ,gaat het bij NAC steeds beter draaien.
En ja we zullen heus wel een keer verliezen of gelijkspelen, maar er is nu op dit moment geen club die (ver) boven NAC uitsteekt en wekelijks goed (beter) voetbal op de mat legt.

Ik onderschat DGS niet, maar zou niet weten waarom NAC daar niet zou kunnen winnen. Zie een 0-2 of een 1-3 gewoon als een reële kans.

9   1  
Pietjebel

Blij zijn met 1 punt?

Wij zijn titelkandidaat nummero 1
Met dit 11 tal hoef je van niemand bang te zijn
Klopt het kan en moet nog beter dat wel maar ik heb al veel wedstrijden gezien dit seizoen vind dat Almere aardig speelt maar verders is het wel wisselvallig

23   6  
Martinus

Mocht Arno nog een keer terug willen komen dan staat wat mij betreft de deur voor hem wel open. Kan op veel posities spelen, blijft altijd doorgaan en is een modelprof.

23   3  
Ivo

Arno wilde graag voor meer geld naar een Belgische satellietclub van Manchester City, van een bedenkelijk niveau. Lommel is toch meer een soort van Telstar ofzo.

Bij NAC had hij de definitieve sprong naar de eredivisie kunnen maken. Ik blijf het een onbegrijpelijke move vinden. Maar ja, Smulders hè.

2   3  
DeZuidHollander

Weet iemand toevallig de prijs van een thuisshirt in de fanshop? Ik gok op een eurootje of €60 maar kan iemand dit bevestigen? Digitaal staat het er namelijk nog niet in

7   1  
Sjef de gevulde koek

Ik denk dat Verschueren wel een keer achter z’n oor krapt idd. Maar wat een verschil is er bij ons gaande de laatste maanden. 3 maanden geleden zag het er niet echt rooskleurig uit nog hier. Nu zit alles mee en staan we stijf bovenaan. Gister ook DGS gezien dat was om te janken. Ook zullen zij vrij bang zijn voor ons en dat is wel eens anders geweest.

6   4  
Scheppioni

Toch liever Malone dan Verschueren ! Niks terug gaan halen, gaat meestal niet goed, verder net als bv Adjepong dan ben je toch echt handelswaar, eigenlijk schandalig vind ik. Daar mogen van mij voetbalwetten voor komen .....

6   0  
Traaise Rat

Vandaag wat vrienden/superboeren gesproken en de vraag gesteld wat zij verwachten van aankomend seizoen. Vorig jaar waren ze bang voor Cambuur en nu voor ons mooie NAC. Zij zijn echt bang voor aankomende vrijdag..

Wat kan er in drie maanden tijd toch veel veranderen..

Strijden om plek 1 of 2! 💪🏼

0   1  
Bladran Yanco

Was altijd een vrolijke speler die er vol voor ging. Helaas werkte het lichaam niet altijd mee.

Off topic, Almere is afgelast. Enige goede optie lijkt mij.

6   0  
drsMarcellus

@Traaise Rat,

Ik denk dat ze ook alle reden hebben om bang te zijn van NAC. DGS moet het thuis ook veelal hebben van het fanatieke publiek. Als die erachter gaan staan zijn ze tot leuke dingen in staat. Ik ben echt benieuwd of ze dat ook kunnen in een lege thuisbasis.

NAC speelt ook nog niet super maar het staat wel als een huis achterin. Ik heb gisteren ook naar DGS zitten kijken en ik vond het niveau bedenkelijk, hier moet NAC eigenlijk gewoon van winnen.

3   1  
Arie

Haha mooi he, heel dat Lommel mag lekker aanblijven lummelen in de kelderklasse. Wanstaltig gedoe.

2   0  
Badeend

@ DeZuidHollander

Voor je uit je rode regio naar Breda rijdt, pas op want de Fanshop is voorlopig gesloten.

Laad alle berichten na dit bericht in