Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Agyepong op proef bij Lommel

Raskolnikov

Ex-NAC'er Thomas Agyepong vervolgt zijn loopbaan mogelijk bij Lommel SK. De Ghanese aanvaller is de komende week op proef bij de Belgische eerstedivisionist.

Als Agyepong overstapt naar de club van ex-NAC'er Arno Verschueren, wordt dat alweer de vijfde (tijdelijke) werkgever sinds hij in 2015 naar Manchester City overstapte. City verhuurde Agyepong achtereenvolgens aan FC Twente, NAC, Hibernian en afgelopen seizoen aan Waasland-Beveren.

De inmiddels 23-jarige Agyepong staat al jaren te boek als talent, maar wist door blessures vooralsnog nergens zijn belofte volledig in te lossen. 

Bron:
B-Side Rats, Ghanasoccernet
Volgend bericht
'Malone kiest toch voor NAC' 56 reacties
4 Reacties
9   1  
Ollie bier halen

Adje pong had zeker talent, maar helaas niet constant en vaak geblesseerd. Succes in Lommel Adje!

5   6  
Stekkuh

Belachelijk!!!

Iemand die altijd geblesseerd is maar toch wat kan voetballen vind altijd wel onderdak Iemand die hard werkt en nooit geblesseerd is maar iets minder kan voetballen vind met pijn en moeite een club.

Eigenlijk een stom wereldje die voetballerij!!!

6   2  
Gjoewie

Stekkuh > Tja, dat ligt aan de scouts en de technisch directeuren van de clubs. Die laatste hebben dan weer een onverwoestbaar vertrouwen in hun medische staf, die zo'n speler van glas weer van vlees en bloed zouden moeten maken.
Ik zie de avonturen van Arjen Robben bij Grunn dan ook met interesse tegemoet, maar als hij meer dan 5 wedstrijden speelt dit seizoen, zal het mij verbazen.
Steijn is net andersom: die neemt inderdaad een mindere speler, waarvan hij denkt dat hij hem beter kan maken. Of in elk geval in dienst van het elftal kan laten spelen.

2   0  
BijnaWeekend!

@Stekkuh.

Ja clubs proberen toch altijd een speler te vinden die bij hun opbloeit. Een speler die goed kan voetballen maar minder salaris en een lage transfersom vraagt omdat hij zijn belofte nergens ingelost heeft is voor sommige clubs een gokje dat ze willen wagen. Stel je voor dat hij een seizoen lang gaat vlammen zonder blessures, dan is hij het veelvoudige waard.

Een speler met een maximale inzet en zonder blessures zit meestal al aan zijn top van zijn kunnen en is daarom minder interessant als ''handelswaar''.

It's all about the money. Helaas geldt dat voor bijna elk niveau in de voetballerij

9   1  
Ollie bier halen

Adje pong had zeker talent, maar helaas niet constant en vaak geblesseerd. Succes in Lommel Adje!

Laad alle berichten na dit bericht in