Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Birighitti naar Central Coast Mariners

Da Pope

Mark Birighitti heeft een dag of wat na het ontbinden van zijn contract bij Melbourne City een nieuwe club gevonden. De doelman tekent een contract voor één seizoen bij Central Coast Mariners.

De carrière van de inmiddels 28-jarige Birighitti sleept zich voorlopig van teleurstelling naar teleurstelling. Na een hoopgevend begin bij Newcastle Jets lukte het vervolgens niet bij Swansea City, NAC en Melbourne City. Bij zijn laatste werkgever verloor Birighitti de concurrentiestrijd van Dean Bouzanis en speelde hij uiteindelijk geen minuut.

Bij Central Coast Mariners lijkt Birighitti wel op speelminuten te kunnen rekenen. De doelman begint dan ook liever vandaag dan morgen: "Dit is een fantastische mogelijkheid. Ik ben ontzettend enthousiast en kan niet wachten om bij de Mariners aan de slag te gaan. Ik heb met de technische staf gesproken en het lijkt erop dat dit een perfect fit is. (...) De Mariners zijn een familieclub. Ik heb gehoord dat een fijne, hechte spelersgroep is en dat het geweldig is er te spelen."

Bron:
B-Side Rats, FTBL
Vorig bericht
Dat was ons het avondje wel 42 reacties
Volgend bericht
Chiel Kramer op proef bij NAC 18 reacties
Terug naar overzicht
4 Reacties
7   0  
Links buiten adem

Een parodie op een keeper was dit. Volgens mij geen verkeerd ventje maar man man man wat hebben we een stel weggooiers in de goal gehad afgelopen jaren.

7   0  
Links buiten adem

Een parodie op een keeper was dit. Volgens mij geen verkeerd ventje maar man man man wat hebben we een stel weggooiers in de goal gehad afgelopen jaren.

5   1  
seuter

Lee kan niet meer stuk bij Aberdeen en scoort Europese goal.

2   1  
Prager

Lee moet natuurlijk Leigh zijn ofniedan? Wel tof dat ie daar ook gewoon lekker doorgaat. Had hem er graag nog bijgehad, al was het alleen maar om de sfeer in het stadion te verhogen.

1   1  
seuter

Inderdaad moet het Leigh zijn(sorry)

Laad alle berichten na dit bericht in