Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Bjorn Hardley in Champions League selectie Manchester United

Thiestemberg

De nog altijd pas 18-jarige Bjorn Hardley is opgenomen in de wedstrijdselectie voor het Champions League duel met Young Boys. Hardley zat nog niet eerder op de bank bij het eerste van de Engelse grootmacht.

Normaal gesproken speelt Hardley zijn minuten in de Premier League 2 bij de U-23's van United. Dit seizoen kwam hij al tot dertien optredens op dit niveau. Ook speelde hij alles in de UEFA Youth League. Dit alles is Hardley dus op een plekje in de 'volwassenen' Champions League selectie komen te staan.

Manchester United is ondanks de nodige hobbels in de weg koploper in groep F van het miljoenenbal. Bij een gelijkspel is de groepswinst al binnen. Hardley is dan ook niet de enige jeugspeler die is terug te vinden op de spelerslijst. Toch is het een mooi compliment aan de centrumverdediger die enkele jaren geleden de overstap maakte van NAC naar Manchester United. 

 

Bron:
B-Side Rats BN DeStem
Terug naar overzicht
15 Reacties
104    
Moppernac

Ook wens ik Henk de Jonge van Cambuur heel veel sterkte en beterschap met zijn ziekte.
Er zijn belangrijkere dingen dan voetbal.
We gaan hem voor een lange tijd missen.
Hij is een van de fijnste en tofste trainers die ik in het betaalde voetbal heb gezien.
Beterschap Henk.

10    
NAC4Ever

Mooi voor hem!

Kleine aanvulling. Door het onderling resultaat is Man United ook al zeker van groepswinst.

19    
Moppernac

Björn ik hoop voor je dat je ook wat minuten mag maken, maar het is ook al prachtig om bij de selectie te zitten voor een champions league wedstrijd.
Proficiat.

104    
Moppernac

Ook wens ik Henk de Jonge van Cambuur heel veel sterkte en beterschap met zijn ziekte.
Er zijn belangrijkere dingen dan voetbal.
We gaan hem voor een lange tijd missen.
Hij is een van de fijnste en tofste trainers die ik in het betaalde voetbal heb gezien.
Beterschap Henk.

5    
Lamington

Ik kan me hem niet herinneren

7    
Ome Cor

Als iemand zegt dat hij zich deze voormalig jeugdspeler van NAC niet kan herinneren krijgt hij duimpjes omlaag.

Als iemand een link deelt dat een oud NAC speler en -trainer geen nieuwe baan krijgt bij Almere city dan krijgt hij duimpjes omhoog.

Man man man......wat een niveautje weer.

15    
Kipiani

Andere vraag: wie komt bij ons in de spits na de winterstop de doelpunten maken ? Wie gaan wij huren ?
Met wie zijn Lex jr. en Manders in het geheim, zonder in hun kaarten te laten kijken bezig in het belang van een stijging op de ranglijst van NAC Breda door meer doelpunten ? Met wie ?
Of is het antwoord: we zitten in een verkoop proces en we kunnen en mogen niets ? Dus we doen niets en ontvangen ons salaris.
Dan kan scout Lex jr in ieder geval alvast definitief opstappen en bij zijn nieuwe werkgever beginnen.

9    
gjoewie

Ik zie Banzuzi binnen een jaar of twee ook nog wel die kant uit gaan. Perfecte speler voor de Premier League. Van belang is dat we hem een vet contract voorleggen, zodat MCI nog wat moet schuiven als ze Banzuzi overnemen.

3    
gjoewie

Kipiani > Goede vraag! Ik zou zelf bij de Trommels gaan vragen of Dalmau een half jaar te huren is. Die jongen zit ook maar te verpieteren op de bank. Jort van der Sande van Eindhoven zou het ook goed kunnen doen bij NAC. Hij is een echte spits. En we weten de weg naar Eindhoven nog wel, toch? ;-)

-3    
Tip

@Kipiani. Het antwoord is;
- We zitten inderdaad in een verkoopproces waar we allemaal van moeten hopen dat het goed afloopt.
- We mogen alles , aandeelhouders bemoeien zich nergens meer mee, maar...
- We kunnen inderdaad niks er is geen geld.

Inderdaad @ Ome Cor was het veel beter geweest als Steijn wel bij Almere had mogen beginnen , mogelijk had dit NAC geld gescheeld, al ligt het eraan hoe het vertrek van Steijn bij NAC op papier is geregeld.

Hopen nu dat NAC de goeie partij tegen Den Bosch tegen Almere een goed vervolg geeft.

2    
Tip

Hardley is natuurlijk een geweldige jongensdroom....

5    
Judge M.

Ook al heeft hij nu geen minuten mogen maken, hij is vast een hele mooie ervaring rijker nu

-1    
Kipiani

Waarom dan wel geld voor Cargo ? Geen meerwaarde in de totale breedte van de selectie, maakt geen doelpunten.
Wel de juiste zaakwaarnemer ?
Er is dus wel geld Tip, maar zoals gewoonlijk en ook onder Steijn en Manders, wordt het verkwist en is er geen enkel idee.

2    
@Kipiani

Ik begrijp je best @Kipiani. Maar voor het geld waar je nu Cagro voor hebt koop je geen goeie spits. Ik vond de oplossing met Seun op 10 en Schuppen voorin zo gek nog niet. En persoonlijk vind ik Cagro redelijke voetballer. Moet ook weer even wennen. Maar smaken verschillen. Betreffende de financiën. Als er geen nieuwe eigenaar komt komen we in heel zwaar weer. NAC stevent dit seizoen af op een miljoenen verlies. Er is ook een grote schuld aan de belastingen. Een nieuwe eigenaar gaat als eerste investeren in een goeie spits. Van Aalst had daar ook geld voor klaar liggen , maar helaas konden TL en Steijn niet door 1 deur. Deels de schuld van Steijn, deels schuld TL en deels gestook van Pi-air. En Manders is het niet gelukt deze escalatie te managen. Helaas !! Het hele verhaal in een notendop.

4    
Judge M.

Ik vind Cagro een stuk stabieler dan Azzagari en Velanas dus ik snap wel waarom we hem, zeker gezien zijn transfervrije status, erbij genomen hebben.

Laad alle berichten na dit bericht in