Wij gaan niet opzij

Cagro ging van proefspeler naar basisklant: "Ik weet dat ik nog meer kan brengen"

Das Phantom

Welat Cagro heeft zich binnen enkele weken van proefspeler tot basisklant weten te knokken. De middenvelder is blij in Breda, maar weet dat hij nog meer kan brengen. “Ik moet stap voor stap vooruit, maar dat ik nu meer wedstrijden speel helpt daar enorm bij”, vertelt hij in aanloop naar de wedstrijd tegen Almere City van vrijdagavond.

Cagro vertelt op voorhand dat hij het interview graag in het Nederlands doet. “Ik ga het gewoon proberen, want zo verbeter ik mijn Nederlands”, zegt hij met een Frans-Belgisch accent. Al enige weken stond de 22-jarige middenvelder op het veld in Zundert voor hij een contract ondertekende. “Ik wist al snel dat de trainer mij wilde houden, maar de club zit in een moeilijke situatie. Het enige war ik kon doen is zorgen dat ik hard bleef werken en er zou staan als ik mocht spelen.”

Uiteindelijk wordt Cagro gepresenteerd na de nederlaag tegen FC Dordrecht. Wat volgt zijn de tegenvallende resultaten tegen twee jong-teams en de zeer magere overwinning op Helmond Sport. “Natuurlijk kom je liever in een goed draaiend elftal terecht, maar zo was de situatie nu eenmaal niet. Het heeft er bij mij voor gezorgd nog meer motivatie had om er iets van te maken.”

En inmiddels lijkt hij zijn plek gevonden te hebben in het team, want Trainer Edwin de Graaf zal weinig reden zien om aan zijn opstelling te sleutelen na de overwinning in Den Bosch. “Ik probeer niets als vanzelfsprekend te zien en geniet van elk moment dat ik speel. Maar ik weet dat ik nog meer kan brengen, zeker als ik meer wedstrijdritme heb opgedaan.”

Vrijdagavond neemt NAC het op tegen Almere City. “We zien dat duel met veel vertrouwen tegemoet, zeker na afgelopen week”, aldus Cagro “Door de omzettingen die zijn gedaan liep het een stuk beter. Ralf kon meer brengen op tien en Boris heeft het goed gedaan in de spits. Hij heeft ontzettend hard gewerkt.”

NAC speelt, de wedstrijd van morgen meegerekend, nog drie wedstrijden voor de winterstop. “Het is aan ons om de lijn van Den Bosch door te trekken en met een positief gevoel én punten het jaar af te sluiten.”

Bron:
B-Side Rats
12 Reacties
27   2  
Fred1

@ ome Cor, dat zijn er om precies te zijn 0.
Althans niet één zelfstandig.
Sterker nog Lokhoff wilde de banden met MC weer aantrekken tot op heden is daar geen vervolg op gekomen na het vertrek van Steijn.

9   59  
Bredaaaaa

Toch weer een pareltje. Fantastisch gescout door De Graaf, Hellemons, Lex Schoenmaker jr en Manders.

27   7  
Scheids!

Dit zijn vrijwel altijd dé one - liners die iedere nieuwbakken speler overhandigd om een gunstig beeld van zichzelf te brengen. Ik hoor of zie het niet eens meer, ik laat me wel overtuigen als zo’n speler op het veld staat.
Niettemin, heel veel succes met jouw carrière kerel!

8   10  
Wanny

@ SCHEIDS!


daarom zijn interviews met spelers eigenlijk nooit interessant. Tenzij ze een bijzondere achtergrond hebben.

18   3  
Tante Annie

Ik vind toch interviews met seuntjens, haye, olij en vooral van schuppen altijd prachtig. Mooie karakters

24   4  
Ome Cor

Even los van Cagro en misschien een vreselijk domme vraag, maar welke aanwinsten hebben we dankzij het fantastische scoutingswerk van Lex jr. in onze selectie rondlopen ?

27   2  
Fred1

@ ome Cor, dat zijn er om precies te zijn 0.
Althans niet één zelfstandig.
Sterker nog Lokhoff wilde de banden met MC weer aantrekken tot op heden is daar geen vervolg op gekomen na het vertrek van Steijn.

12   2  
matc

@Fred1, dat kan ook niet Lex JR spreekt geen Engels.

9   7  
Tip

Cargro even tijd geven. Tegen Den Bosch stond het veel beter. Maar Den Bosch zeer zwak en open voetballend. Dat wordt morgen anders. Afwachten wat morgen brengt.

7   2  
Ome Cor

@Fred1

Ik kwam ook op dat aantal.

De banden met MC aanhalen had geleid tot spelers die ons aangeboden worden, niet tot spelers die een scout gehaald had, dus ook dat was in mijn ogen geen actie geweest van het hoofd scouting. Ongeacht of hij Schoenmaker of Lokhoff heet

12   0  
RV

Ik hoop vooral dat dit als gevolg heeft dat Haye zich wat meer vooruitgeschoven kan profileren en vooral stopt met die ballen tussen de twee centrale op te halen.

Aan twee controleurs hebben we helemaal niets. Hoop ook vooral dat het niet ten koste gaat van Agougil (die ik eigenlijk wel eens vaker in het eerste wil zien) en Azzagari (die denk ik met Seuntjens op 10 ook veel beter zal renderen).

Voor mijn gevoel waren er andere veel belangrijke posities die versterking nodig hadden. Neemt niet weg dat ik het die jongen gun en ik hoop dat hij het gaat laten zien.

6   15  
Ert

@Ome Cor en consorten
Kunnen jullie misschien een heel elftal geven die de laatste 10 jaar GESCOUT is dus geen dvd's (wat waren dat ook alweer?!) Of Youtube-filmpjes en minstens voor een paar seizoenen Eredivisiewaardig zou zijn geweest?

Preciessss.. dus nu ff niet minderwaardig doen over iemand die de taken van zijn voorganger(s) heeft overgenomen.

Ow wacht ff!! Heel de scouting is een aantal jaar geleden er uitgeflikkerd geweest!! Dat is waar ook!!
Probeer maar eens iets nieuws op te bouwen..
#beleid

3   0  
Breda-Loyal

@Ert

Peter Maas vergeten ?

Laad alle berichten na dit bericht in