Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Boris Kudimbana niet langer clubloos.

F8Hipster

De 24 jarige centrumspits sluit zich aan bij het Belgische Olympic Charleroi dat in de 1e nationale (voorheen eerste klasse amateurs) uitkomt.

Boris Kudimbana die na zijn periode bij NAC clubloos was sinds juli 2020 is komend seizoen te bewonderen in het tenue van 'Les Dogues' op het hoogte amateur niveau in België. Mohamed Dahmane ziet in Kudimbana de ideale spits: “Hij kan de bal vasthouden, terugspelen naar doel, lang zonder traag te zijn en hoofdspel." aldus de TD.

 

Vorig bericht
BSR TV: Dion Malone na NAC - NEC (1-2) 16 reacties
Volgend bericht
Liveblog: NAC - NEC 348 reacties
28 Reacties
39   7  
Wolfmanjack

Wat en nieuws na deze enorme deceptie en ontluistering. Geweldige tweede helft. Het leek een kwestie van tijd. Schouten en Immers Total loss. Een blinde die het ziet. En wat doet Steijn. Hij last ze lekker staan. Hele dure fout.

14   2  
NAC Vooruit!

Gelukkig, dacht even dat hij als vervanger van Sydney voor het komende seizoen werd gehaald.

Kudimbana, zelf voor de KKD echt niet goed genoeg.

39   7  
Wolfmanjack

Wat en nieuws na deze enorme deceptie en ontluistering. Geweldige tweede helft. Het leek een kwestie van tijd. Schouten en Immers Total loss. Een blinde die het ziet. En wat doet Steijn. Hij last ze lekker staan. Hele dure fout.

15   2  
Ad B uit Roosendaal

Ik wens Kudimbana veel succes toe. Een hardwerkende speler, maar te licht voor NAC.

Ik ben benieuwd naar de selectie van NAC voor het komend seizoen.

NAC kan niet veel op de transfermarkt.

Als ik het goed zie heeft NAC 21 spelers met een doorlopend contract, en dat is exclusief o.a. Van Hooijdonk, Fiorini, El Allouchi en Arzarkan.

31   19  
Massaro

Sorry maar na deze deceptie zit toch niemand op dit soort nieuws te wachten. Laat 't gewoon even stil zijn.

36   12  
Ginnekense Rat

Wat doet het nog steeds zeer zeg. Filmpjes van feestende Nijmegenaren voelen alsof je naar je ex staat te kijken die zoent met je beste vriend.

Steijn moet ondanks een prima play off zijn spullen pakken. Je topscorer en kind van de club wegpesten en loopt gratis de deur uit moet al een enorme hoeveelheid vraagtekens zetten bij het functioneren van de beste man, daarbij de prestaties van het volledige seizoen opgesteld met de rare wisselingen van zowel tactiek als van pionnetjes is I verklaarbaar.

Ik voorzie ook een front den haag tegen Lokhoff. Steijn zal lokhoff gaan passeren en Manders rechtstreeks aanspreken voor zaken die Lokhoff regelen moet wat weer tot een volgende soap gaat leiden.

Aub afscheid nemen en een jonge talentvolle trainer voor de groep, Lurling? Met dagelijkse begeleiding en sturing van Ton. Steijn gaat echt niet luisteren naar de adviezen van Ton.

HUP NAC, ik hou van je

7   12  
Molenschot Loco

Het hoogst haalbare onder deze trainer is wederom NACompititie............

30   7  
Fijn Streven

Massaro, als je geen nieuws wil zien zou ik niet naar een nieuwswebsite gaan ;).

16   3  
Molenschot Loco

Volgend seizoen een hele sterke KKD met een VVV die de miljoenen die ze gaan krijgen voor die griek in hun selectie gaan stoppen...meneer Lubbers vanEmmen gaat zijn speeltje ook helpen...voor ADO hoef je niet bang te zijn die staan er financieel slecht voor.....Ik hoop dat Lokhoff snel contact opneemt met zowel City als Wolfsburg ......

30   5  
Theoden King

The day after. De kalmeringspillen en flessen whisky staan weer in de kast.

NAC speelde gisteren misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen, ik heb met vlagen echt genoten van de aanvallen. Echter, NEC trakteerde ons op een koekje van eigen deeg. Zij wonnen op de manier zoals NAC dat ook vaak heeft gedaan dit seizoen.

Nu eerst uithuilen en niet panikeren.

De seizoensevaluatie tussen Manders, Steijn en Lokhoff zal heus ergens komende week plaatsvinden. Ik ga er van uit dat er verstandige besluiten worden genomen. Dat hoeft niet per sé ontslag van de trainer te zijn.

Twee maanden geleden hadden we niet durven dromen nog zo dicht bij promotie te komen. Ik blijf gematigd optimistisch.

6   16  
Marti.

THEODEN KING , Als je met deze trainer door gaat blijf je maar aan modderen , Ik weet zeker dat als je penders en lurling samen voor de groep zet er beter gepresteerd word , en dit zou best kunnen maar dan wel goede afspraken vooraf maken ,

22   5  
Molenschot Loco

En mochten er volgend seizoen 3 duitsers en 3 City spelers in de basis staan die NAC naar de eredivisie brengen? boeit mij totaal niet.........juist GEEN gebruik maken van deze 2 grote clubs zou pas dom zijn!!!!! Om je doel te bereiken !!!!

12   3  
RaraNAC

In een belabberd seizoen met extreem slecht voetbal eindig je vijfde.
De directie moet verder kijken dan alleen die laatste drie potten.
41 wedstrijd gespeeld, 41 keer aangepast aan de tegenstander.
We hebben/hadden een gouden middenveld die pas in speelronde 37 juist is weggezet.
Uitgaande van eigen kracht, aanvallender spelopvatting en we stonden gewoon bij de eerste 2. Daar twijfelt denk ik niemand aan.
Steijn hoeft van mij echt niet direct ontslagen te worden, maar een goed gesprek met Ton over komend jaar zal verhelderend zijn.
Als Ton namelijk leuke aanvallend ingestelde spelers haalt en Maurice stelt ze niet op krijgen we een herhaling van zetten.
Als uit dit gesprek blijkt dat ze niet op 1lijn zitten weet Ton wat hem te doen staat.

11   7  
Nacbreda1989

Haha iedereen roept dat Vvv/Emmen een hele goede selectie gaan krijgen... Dat zal allemaal wel meevallen.

Emmen aast op Veldmate en een speler die 1x heeft gespeeld voor Groningen..

En vvv kan miljoenen krijgen, veel (echte goede) spelers komen niet naar de kkd. En deze teams moeten weer op 0 beginnen, een heel nieuw elftal opbouwen. Niet net als Cambuur en de graafschap afgelopen seizoen.

Ben benieuwd hoe Lokhoff onze selectie kan/gaat samenstellen.

4   19  
marti

De seizoenkaartmeter zal niet ver meer stijgen denk ik ,

10   1  
Molenschot Loco

Marti.......Dat zal afhankelijk zijn hoe NAC er volgend seizoen komt uit te zien kwa selectie...

16   1  
Someren NAC

Mannen broeders, ontzettend zuur en pijnlijk dit....potverdomme wat waren we er dichtbij en wat was de spanning ondraaglijk. Deze pot was inderdaad een afspiegeling van het hele seizoen, waarin we te weinig naar voren hebben durven / kunnen spelen. Het Bredase enthousiasme en de hooggespannen verwachtingen brachten alle emoties in een week tijd in een snelkookpan tot het kookpunt. Ook dat is NAC en dat maakt onze club zo bijzonder. De club leeft altijd op een vulkaan. Het gaat echt wel weer goedkomen mannen, maar realisme en geduld wordt nu gevraagd. Laten we vooral dit proberen te betrachten en vast te houden aan de lijn die ingezet is. Hoe lastig dat ook is, zeker in het woelige Breda. Een groot woord van dank is tenslotte op z'n plaats voor de mensen die ons het afgelopen seizoen via dit medium en andere kanalen hebben laten mee genieten van het wel en wee rondom ons aller NAC. Op naar volgend seizoen, op naar memorabele momenten in ons stadion en sportief betere tijden. Someren groet NAC!!!! Zal nooit verloren gaan....

8   2  
Vlag

Gelukkig is Hyballa geen optie, mocht MS moet stoppen of zelf vertrekt, want die gaat in Denemarken aan de slag.

15   4  
Bart

Alfred schreuder halen.. speelde bij hoffenheim precies hoe je NAC wilt zien spelen..

14   2  
Molenschot Loco

Bart...Schreuder...is NIET te betalen man!!!

11   3  
Molenschot Loco

Mocht er een nieuwe trainer komen zou ik Graham Arnold eens polsen.....

6   5  
Bart

Molenschot, ik hoop dat Schreuder nu toch wel z’n bankrekening vol heeft staan.. lijkt me sterk dat die man niets voelt om terug naar NAC te komen

8   4  
ome cor

Als je alle off topic reacties weghaalt blijft er weinig over ;-)

Boris Kudimbana mag dan te licht zijn voor het niveau NAC, maar als je puur en alleen naar de resultaten kijkt was heel NAC te licht voor het niveau NAC. Althans voor het niveau wat wij willen dat NAC heeft.

Boriske, veel succes manneke !

7   3  
den hulk

door de werkwijze van de trainer stein gaan veel spelers nac verlaten

4   4  
Tip

Wat ik gisteren heb gezien. Een in de eerste helft gelijk opgaande wedstrijd met aan beide kanten enkele kansen en kansjes.
NAC in de tweede helft eerste 25 minuten goed maar toch dikwijls de eindpass net niet aankomend, NEC stond op omvallen. Na die 25 minuten NEC beter en gevaarlijker.

Kortom een gelijkspel had gekund maar de nederlaag was terecht. Steijn tevens slecht en te laat gewisseld.

De wedstrijd tegen Emmen en de competitie erbij nemend zijn we terecht niet gepromoveerd. Ik heb het van mij afgeschud. Niet goed genoeg is niet goed genoeg. Nu maar eens afwachten wat er komt o.a. op de jaarcijfers.

8   1  
Dun Diëe

Ik zou Ronald Koeman polsen, die komt binnenkort vrij.

0   1  
Badeend

Dat geouwehoer over die jaarcijfers - die worden toch pas in november ofzo vrijgegeven? Als het goed is, is Steijn dan al lang weg.

4   3  
Moppernac

Lekker interessant na een nederlaag in de FINALE OM PROMOTIE.

0   0  
Fliegervanger

Nieuws is nieuws. Ik mocht hem wel die Boris. Jammer van die schoenendozen om z'n schoenen.

Laad alle berichten na dit bericht in