Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: 'Botteghin verlengt alsnog bij Feyenoord'

Italo

Het boek leek gesloten nadat beide partijen elkaar niet konden vinden in een nieuw contract, maar desondanks gaat Eric Bottgehin zijn dienstverband bij Feyenoord nu toch verlengen.

Botteghin en Feyenoord steggelden de voorbij maanden over een nieuwe verbintenis van de Braziliaanse centrumverdediger. Vanwege de coronacrisis deed de stadionclub een verlaagde aanbieding, waar Botteghin niet mee akkoord ging. Een transfervrij vertrek van de voormalig speler van NAC leek daarmee in de maak.

Vandaag weet FeyenoordTM op twitter echter te melden dat beide partijen elkaar alsnog hebben weten te vinden in een nieuw contract. De handtekeningen worden volgens het medium deze week gezet.

 

Bron:
B-Side Rats, FeyenoordTM
15 Reacties
44   2  
BBart

Mooi dan blijft JP ook maar lekker in Breda ?

44   2  
BBart

Mooi dan blijft JP ook maar lekker in Breda ?

23   4  
Chris W.M.

@BBart

Hmmm. Heb al een tijdje het idee dat JP in zijn hoofd al afscheid genomen heeft van NAC. Dan pak ik liever de knaken om eerlijk te zijn. AZ wil Kongolo halen dus valt ook af waarschijnlijk. En Utrecht alleen kan hem niet betalen, dus wellicht alsnog via Monaco? Of dan toch PSV, aangezien zij een back-up van die Duitser zoeken?

21   4  
Geraldo

Hoe dan ook mag de duidelijkheid omtrent Van Hecke onderhand wel komen.

23   11  
Pierke

En nieuwe spelers ??????

Als JP vertrekt zijn we onze 2 beste spelers kwijt.

Aktie aub

9   33  
Harrie

De door ons steeds verguisde juffrouw Verbeek heeft zijn draai al gevonden bij de Graafschap met 2 assists op Seuntjes in een kwartier spelen.

28   0  
Breda78

@ HARRIE

Gefeliciteerd. Alleen speelt de Treffers niet in de Keuken divisie dus geen enkele vergelijking.

14   5  
Sjef de gevulde koek@chris w.m

Als dat zo is moet hij zich kapot schamen. Maar als ik eerlijk ben en dingen hoor klopt het niet helemaal wat je zegt. Die jongen kan miljonair worden door zijn handtekening te zetten maar doet het nog nog. Ondertussen liked hij alles wat maar geel zwart is. Dus ik weet het niet. Ik hoop dat hij blijft idd geval

46   8  
Sjef de gevulde koek

Nog even ex nac nieuws. Tim gillessen voor de camera van fox. Wat een mega blunder om die te laten gaan zeg. Lachwekkend!! 1 ding weet je met Tim zeker die zal geen rare clausules in contracten hebben staan bij spelers. Maar nee deze man was waarschijnlijk te netjes en correct voor onze aandeelhouders. Als je toch alles opsomt wat een blunders die keer op keer op keer hebben gemaakt. Is nog nooit vertoont bij een club dat weet ik zeker.

21   7  
ome cor

@Sjef
Als Gilissen iemand gehaald had met het budget van- en in de functie als TD van ons cluppie had hij ook zo maar om het minste of geringste afgezeken geworden.
Dan was het belachelijk geweest om zo'n onervaren jongen bij zo'n moeilijke club in die functie te zetten.

Dus het is koffiedik kijken of hij het zoveel beter had kunnen doen bij het kritische NACpubliek

4   0  
076

Tekenend voor deze periode, Op safe spelen.
Clubs hebben geen idee wat gaat komen.

En natuurlijk heeft NAC precies nu een talent die normaal miljoenen op zou leveren :-(

12   1  
Breda

Moet soms wel lachen hier. Smulders bokhond, klootzak kon er helemaal niks van.

Gillissen. Genie. Belachelijk dat we dit hebben laten lopen. Is een topper.

Wat doet Gilissen: haalt gelijk Dessers en Schoofs.
2 spelers van Smulders.

:-)

4   4  
Semsi

Torino Hunte op proef bij NAC

4   2  
Buddha

@semsi

Bedoel jij de Torino Hunte van Almere City die in 22 wedstrijden 0x gescoord heeft? Of dat nou de voorhoede speler is die we zoeken...

5   2  
Badeend

Ik weet dat we als NAC onze plek inmiddels wel beter moeten kennen maar als de clubloze Torino Hunte (29) op proef komt, dan word ik toch verdrietig. Het is aan Hunte om zich aan de staf van NAC te bewijzen en hopelijk doet hij dat onverwachts goed.

Wat dat betreft is het wel tekenend voor de mate waarin we zijn afgezakt dat deze 'aankondiging' staat onder het bericht over Botteghin. Die verkoos destijds NAC boven Zwolle.

0   0  
Niels

@badeend je hoeft er niet verdrietig van te worden kijk naar mr muhren bij ons er geen zak inschieten en bij Cambuur alleen maar mooie goals maken en veel doelpunten maken dus wie weet

Laad alle berichten na dit bericht in