Wij gaan niet opzij

NAC-ADO in Rat Verlegh Stadion en mét publiek

Raskolnikov

NAC oefent op 15 augustus met publiek in het eigen stadion tegen ADO Den Haag. Dat meldt de club vandaag op haar eigen website.

Als het experiment bij NAC-Heerenveen bevalt, wordt NAC-ADO Den Haag de tweede wedstrijd in het Rat Verlegh Stadion waarbij publiek welkom is. NAC verwacht naast Club van 1912-leden ook seizoenkaarthouders met een gouden seizoenkaart toe te kunnen laten. Hoe de voorverkoop en verdeling van kaarten er precies uit gaat zien, wordt op een later tijdstip bekendgemaakt.

Hoewel het naar alle waarschijnlijkheid nog een hele poos duurt voor we weer ouderwets met zijn allen naar NAC kunnen, zijn dit stappen in de juiste richting. Goed nieuws!

 

Bron:
B-Side Rats, NAC
31 Reacties
55   6  
Jf

@Rubennac jij zorgt er mede voor dat mensen weer alles loslaten en anderen weer besmetten.

Kijk even wat er in Hillegom gebeurd en ja misschien geen ic maar zorgt wel weer voor ouderen die gevaar lopen en je zou maar net de uitzondering zijn, gezond zijn en doodgaan!! Ego's vinden zichzelf weer belangrijker dan de volksgezondheid.

44   13  
GeelZwarHart

Wat fijn. Hup NAC. Ben alleen bang dat het hierbij blijft. Een tweede Coronagolf kan haast niet uitblijven.

17   7  
Babosje

Precies! Wanneer die 2e golf eraan komt omstreeks herfst zie ik het alweer gebeuren dat alles op z'n gat ligt incl voetballen!
?

5   1  
Seuter

Vroeger was dit een risicowedstrijd.
Maar waarschijnlijk komen er dit seizoen helemaal geen uit supporters en kunnen er meer NAC supporters een plaats krijgen,we wachten af.

55   6  
Jf

@Rubennac jij zorgt er mede voor dat mensen weer alles loslaten en anderen weer besmetten.

Kijk even wat er in Hillegom gebeurd en ja misschien geen ic maar zorgt wel weer voor ouderen die gevaar lopen en je zou maar net de uitzondering zijn, gezond zijn en doodgaan!! Ego's vinden zichzelf weer belangrijker dan de volksgezondheid.

19   1  
D'n Klaagmuur

Heel blij met dit bericht! Dan gaat het toch al allemaal ietsje sneller dan ik had verwacht, ondanks dat ik als normale scc houder niet naar binnen zal mogen.

En ja, de kans op een tweede golf is aanwezig en er zullen 100% plaatselijke oplevingen van het virus gaan komen, maar wat heb je eraan om nu al negatief te gaan zijn en te gaan zeggen "hier zal het wel bij blijven"?

We gaan het zien, werk zelf in de gehandicaptenzorg, maar kan niet anders dan hopen dat we in Nederland het ergste achter de rug hebben.

Ik snak naar een voetbalwedstrijd bij te mogen wonen, maar dan wel op een enigszins normale manier. Ik ga wel naar NAC om gewoon een leuke avond te hebben, vrienden naast me te hebben zitten (en niet op meters afstand) en te kunnen juichen als er gescoord wordt.

Hup NAC!

10   9  
Dirk

geen hosanna stemming hier, nu blijkt dat de corona-golf weer stevig opsteekt in West Brabant. Wil je dan weer naar het stadion ???

6   18  
Schrikbarend

hebben we al 1 echte versterking voor in de basis 11?elk jaar hetzelfde!moet ik vandaag heel de dag f5en?of zal ik 27 augustus terug op deze site kijken advies graag

28   49  
Ouwe Spionkop

Mensen geen paniek.
Als je 40% meer test heb je cijfermatig ook 40% meer besmettingen.
Laat je niet gek maken door de Pietjes Paniek bij het RIVM.
Veel mensen die besmet zijn vertonen geen verschijnselen.
Aantal patiënten op ic en ziekenhuisopnames nog nooit zo laag geweest als vorige week en daar gaat het om.
Als je toch bang bent ga je niet naar het stadion, zo simpel is het.
Ik ben er in ieder geval bij tegen ADO.

3   18  
1912

Hoe lang zal het duren voordat Willem II weer terug komt bij Olij?

32   8  
Buurman

Ruben gooit wat zaken door elkaar. Volgt de nieuwsberichten slecht. Ruben stopt echter niet met het verkondigen van zijn evangelie omdat wij hem terecht wijzen. Dat gebeurt pas als hij door het leven zelf wordt terug gefloten wat ik voor hem niet hoop.
Meewarig en met een licht droeve glimlach dergelijke berichten lezen is het enige wat je kunt doen.

9   1  
Bill Gates @Rubenac

Sorry @Rubenac.

Ik neem alle schuld op me!

4   4  
Maarten

Ten eerste met regelbezetting is het geen reet aan, ten tweede lijkt me 't zeer verstandig om maar even niet te gaan.

9   7  
Wallie

Tweede lockdown staat in de steigers. Voetbal gaat hem dit jaar niet meer worden.

5   7  
von F

https://www.ad.nl/nederlands-voetbal/speler-en-medewerker-ado-den-haag-besmet-met-coronavirus~a2e70dc7/

Ik ben benieuwd of er nog veel gevoetbald gaat worden de komende tijd.

24   9  
Fred1

Als je de berichten vandaag weer leest en hoort, weer meer besmettingen, vakantiegangers die ziek terugkomen, ik houdt echt mijn hart vast.
Velen lappen de regels aan hun laars.
Jammer voor Ruben NAC en al die anderen die zich niks van maatregelen laat staan anderen aantrekken? maar ze zullen straks helaas weer pas op de plaats moeten maken, samen met al die andere mensen die ze meesleuren In de ellende (de overgrote meerderheid) die wel om het leven en hun medemens geven.
Als het zo doorgaat gaan wij niet veel voetbal in het stadion zien een tweede golf staat voor de deur.
Ik maak me erg zorgen om de instelling van zulke mensen, en natuurlijk hoeven we niet alles als zoete koek aan te nemen, maar we weten met zijn allen ook niet wat de waarheid wel is laat staan hoe het wel moet.
Volgen is momenteel de enige juiste remedie.
Het bagatelliseren van het Covid 19 dat moet je eens uit gaan leggen aan al die mensen die dierbaren hebben verloren of mensen die het gehad hebben en nooit meer de oude worden.
Waanzin!

20   31  
Ouwe Spionkop

Wat een stelletje ouwe wijven hier.

7   6  
Buurman

Zo ist Fred1

5   5  
Dun Diëe

De reacties van RubeNac en Buurman zijn nou een typisch voorbeeld van een leeftijdsverschil van pak ‘m beet 40 jaar.

24   29  
Diep Holland


Oplopende aantallen besmettingen?
Misinformatie houdt bevolking in angst
Door mr. Jeroen Pols

Rotterdam – 20 juli 2020 – Afgelopen zaterdag berichtten de media onheilspellend dat het aantal besmettingen weer toenemen. Op één dag werden 127 infecties gevonden. Het hoogste aantal in een maand tijd. Het RIVM heeft de afgelopen tijd het programma echter opgevoerd naar meer dan tienduizend testen per dag. Het aantal positieve uitslagen is echter gedaald van 2% naar 0,6%. Er zijn dus in werkelijkheid minder positieve testresultaten dan ooit. De media en RIVM houden de bevolking met misinformatie in angst.
In de eerste week van juni deed het RIVM dagelijks nog zevenduizend testen. Intussen is dit aantal in de tweede week van juli opgelopen tot meer dan tienduizend. Het aantal positieve testuitslagen daalde in dezelfde periode van 140 naar 61 per dag. Hoeveel testen de afgelopen week zijn gedaan, heeft het RIVM niet bekend gemaakt. Het vermoeden bestaat dat het aantal steeds verder opgevoerd is.
Een positieve testuitslag betekent overigens niet dat er sprake is van een besmetting. Ook op dit punt doen de media en het RIVM aan misleiding. De gebruikte PCR-test blijkt namelijk volstrekt onbetrouwbaar. Uit een onlangs gepubliceerd onderzoek van de Deutsche Akkreditierungsstelle, vergelijkbaar met de Nederlandse TNO, bleek dat de gebruikte test ook reageert op andere coronavirussen. Deze virussen veroorzaken hoogstens een onschuldige verkoudheid. De PCR-test is daarmee ongeschikt voor een individuele klinische diagnose. Het RIVM weigert ondanks Kamervragen het validatie-onderzoek van de test vrij te geven. Van welke foutmarge uitgegaan wordt, weten we dus niet
Het COVID-19-virus heeft net als de griep een seizoensgebonden verloop. In de zomer komt het virus nauwelijks voor. De massale testinspanningen van het RIVM doen vermoeden dat een tweede golf “in voorbereiding” is. Tijdens griepepidemieën is nooit massaal getest. De vraag rijst waarom dat bij COVID-19 wel gebeurt. De angstcampagne van het RIVM en de media moet kennelijk verder opgevoerd. Ongetwijfeld kunnen we binnenkort meer slecht nieuws over besmettingen verwachten. De volgende stap is een algemene maskerplicht. In Frankrijk, Spanje en België is het al zover.
Meer lezen:
Zie p.18 link RIVM

Bron viruswaanzin.nl

35   6  
Raskolnikov (BSR)

Hoewel we jullie graag alle ruimte bieden voor een gesprek, is dit niet de plek voor een nogal gepolariseerde discussie over het coronavirus. Zeker niet, wanneer jullie ronduit onaardig tegen elkaar gaan doen. Je mag het absoluut met elkaar oneens zijn, maar blijf wel beschaafd en speel niet keihard op de persoon. Verschillende reacties verwijderd.

Vriendelijk verzoek om gewoon rustig en normaal tegen elkaar te doen. Zo niet, dan word je een tijdje van de site gekieperd.

16   13  
Ernie

Heb het in april al aangegeven, we moeten wachten tot er een vaccin is. Eerder wordt er niet met publiek gevoetbald. En dit gaat uitkomen!
Het stukje gekopieerd uit viruswaanzin, wat een lulkoek. Kijk gewoon wat er gebeurd in de wereld en in de landen om ons heen. Mensen die dit ontkennen mag je wat mij betreft achteraan laten sluiten in de zorg!

6   1  
HenkTank4823

#verbroedering!
WIJ ZIJN NAC!
Met nadruk op WIJ!

13   4  
Ouwe spionkop

Moeten ik me nu echt gaan verdedigen of gaan schamen voor onze eigen supporters als ik zeg naar NAC ADO te gaan?
?

6   17  
Doom

Man man paniek zaaiers allemaal , ik zal nooit een vaccin halen dus dan zal het als gouden 1912 kaart houder wel gewoon laatste x zijn geweest gegaan tezijn naar mijn cluppie na 30 jaar.. maar neem aan dat er meer zijn die ze dan nooit meer terug zullen zien.. paniek media bah bah

9   22  
Grote kerk

Pas op pas op!! Stel je voor dat er weer 1 op de 9000 overlijd aan corona jonger dan 40. Pas op!! Alles dicht..

Haha stel gehersenspoelde corona jankers hier man man man

8   21  
@raskolnikov

@ raskolnikov

Nee, maar wel Ruben zijn reactie weghalen maar alle bange corona knikkers wel laten staan. Ongelooflijk slappe zak!

12   3  
NAC4Ever

@RASKOLNIKOV
21 July 2020, 22:58

Er zijn ook reacties tegen Rubenac verwijderd.

Als je zo 'stoer' ben iemand 'slappe zak' te noemen, doe dat dan onder je eigen naam en niet anoniem.

7   12  
Cool hand

De eerste zinnige post van Diep Holland! Ga zo door. En laat je niet gek maken door de media. Rampscenario's krijgen altijd meer aandacht en clicks dan goed nieuws.

0   0  
Bert

Maar dan zonder uit publiek mag ik hopen....

10   3  
Sjak

Veel mensen in mijn vak, mensen die zorgen voor ouderen en gehandicapten, zijn extra voorzichtig vanwege het risico voor hun cliënten. Dat kan zomaar een familielid of een goede vriend zijn van jullie! Of emand die extra risico loopt en toch zijn club wil zien voetballen! Een nieuwe uitbraak betekent voor hun opsluiting en sterfte. Een grote groep heeft daar nog mee te maken.
Die perceptie heeft niet iedereen maar is wel de realiteit.
Zorgen jullie ervoor dat ik ook veilig naar het stadion kan komen?

Dank je wel.

Hup NAC

Sjak

0   0  
Tinie

Iemand kaartjes over?

Laad alle berichten na dit bericht in