Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Brood op straat gezet door nieuwe eigenaar ADO

Gerrit

ADO Den Haag is pas net overgenomen, maar de nieuwe eigenaar heeft al zijn eerste wijziging doorgevoerd. Ruud Brood is ontslagen bij de club uit de hofstad.

Ondanks een prima seizoen en een derde plaats op dit moment, ontslaat ADO dus Ruud Brood.

ADO Den Haag wilt met deze stap het team nieuwe elan geven voor het verdere verloop van het seizoen. Ook communiceert de club:  'Hiermee drukt de nieuwe eigenaar meteen zijn stempel op het technisch beleid.'

Ruud Brood was sinds November 2020 bij ADO Den Haag actief. Nu worden zijn taken overgenomen door zijn assistent Giovanni Franken.

 

 

Bron:
B-Side Rats, ADO Den Haag
204 Reacties
69   8  
Rob

Wat een puinhoop bij al die overnames. Gelukkig staan we hier niet alleen in, maar ik kijk angstvallig uit naar wat er bij ons allemaal staat te gebeuren

69   8  
Rob

Wat een puinhoop bij al die overnames. Gelukkig staan we hier niet alleen in, maar ik kijk angstvallig uit naar wat er bij ons allemaal staat te gebeuren

43   7  
SjorsNAC

nieuw elan... om te braken die term.

Ik vrees dat het bij ons een nog veel grotere puinhoop is dan bij ADO. De timing is ook zo verschikkelijk slecht met het oog op volgend seizoen, dan moeten we er staan maar nee hoor alle ego's kunnen het niet eens worden dus beginnen we straks weer met een halve selectie. De schulden blijven oplopen, er komt een punt dat je gewoon failliet gaat hoor...

16   6  
Rolf

Kunnen we de genen die de zaak traineren bij NAC straks niet verantwoordelijke stellen ?

12   63  
Lamington

Haaaalen!!

44   18  
Moppernac

Het is eigenlijk abnormaal dat Ruud Brood ontslagen word.
Hij doet het met ADO hartstikke goed, staat normaal met hun -6 punten erbij op 54punten maar 1 minder dan Emmen.
Zo slecht deed Brood het bij NAC ook niet, maar zijn dochter zal nu wel weer gaan twitteren over ADO van hoe slecht ze haar vader daar behandelen.
Ik vind nog steeds dat ze bij NAC Ruud Brood ook te snel hebben ontslagen.

44   1  
Fan uit Zevenbergen

Brood deed het goed met Ado
Penders doet het goed bij Eindhoven

Waarom lukte het hun niet bij ons ???


Is er al nieuws over de overname.....

11   5  
Nacdictive

Gewoon triestig natuurlijk voor Brood! Doet het prima dit seizoen en dan dit. Straks zullen we zien: bij ADO na overname wordt Brood die het behoorlijk doet eruit gegooid en bij ons NAC blijft Manders na overname zitten..

18   8  
Beter de Laat dan nooit

Ook bij Ruud Brood stond het NAC belang niet altijd op 1. Hij gaf zijn schoonzoon veel speeltijd als verdedigende middenvelder in de voorbereiding.
Toen de nood daar aan de man kwam moest hij thuis tegen de Graafschap gaat experimenteren met van der Gaag die daar compleet overspeeld werd. Pas bij 0-2 en 10 man greep hij in.

25   4  
Wanny

Belachelijk besluit natuurlijk. Er is helemaal geen aanleiding om Ruud buiten te gooien, hij presteert gewoon naar behoren.

Als de spelersgroep een beetje karakter heeft, gooien ze de kont tegen de krib.

32   7  
Bekerkampioen

Misschien dat zijn dochter hier nog iets van vindt ?

19   19  
Badeend

En er zijn nog steeds kortzichtigen die vinden dat wij de playoffs moeten halen.

Het enige wat NAC zou helpen is écht pas op de plaats, écht rust, écht bezinning, écht een nieuw plan. Dit seizoen afschrijven, en volgend seizoen geen onnodige en niet realistische druk op de ketel.

Dat kun je proberen te verwarren met het niet hebben van ambitie, maar dan snap je niet wat er bij NAC aan de hand is.

6   3  
bier en friet

Op basis van de stand van ADO op de ranglijst (met in ogenschouw de puntenaftrek) idd een heel raar besluit. En het staat nog vrij degelijk ook, het is niet dat ze alleen met gestolen punten staan waar ze staan.

Lijkt me dus dat er meer speelt. Misschien is er intern bonje, gebeurt ook wel vaker bij ADO. Of de nieuwe eigenaren willen bv als basis voor hun beleid een bepaalde speelstijl (zoals NAC 433 heeft vastgelegd), waar Brood niet bij past in hun ogen. Dan kan het ook verstandig nu alvast afscheid te nemen, dan kan de beoogde trainer alvast wennen, meedenken met zomertransfers (waar dus nadruk op ligt) etc.

13   29  
Nacman

Die eigenaar zag geen brood meer in Ruud.

9   15  
Lamington

Oh..
Niet halen dan?

32   19  
Tip

Brood doet het goed, Penders ook, etc. Wat we al wisten of konden weten is dat steeds de trainer ontslaan niet werkt.

Waarom het kortzichtig is om te vinden dat NAC dient te gaan voor de nacompetitie ontgaat me. Uiteraard dienen de spelers daar wel voor te blijven knokken zo lang het theoretisch mogelijk is als minimaal nummer 9 te eindigen. Of kunnen onze spelers nu al vakantie gaan nemen ? En wij de rest van het seizoen maar thuis blijven ? Lijkt me geen NOAD.

Vorig seizoen kwam Eagles vanuit het niets op de tweede plaats in een week of 6 en NEC in de nacompetitie als nummer 7 van de reguliere competitie.
Kijk waar ze nu staan. Ieder seizoen in die rot keuken is fors verlies. Dat de kans op promotie klein is klopt natuurlijk als een bus.

Daarnaast gaat de nieuwe eigenaar investeren. Met 3 goede spelers erbij kunnen wij in de ere meedoen. Maar goed ieder zijn mening, mogelijk heb ik niet de helicopterview zoals sommige andere reageerders.

5   24  
Bredaaaaa

Echt sneu voor Ruud Brood. Ik ben bang wat er dan kan gebeuren bij NAC als de overname rond is. Even niet over nadenken, want er zijn belangrijkere dingen nu zoals Carnaval!

47   9  
Braze

Steyn meldt in een interview met DeStem dat hij nog steeds goede contacten heeft bij NAC met leden van deRvC ,spelers etc.
Ik snap dat niet echt, die man heeft NAC zo veel ellende bezorgd

9   7  
Adriaan

Slaat helemaal nergens op om hem te ontslaan
Onmenselijk zelfs

27   4  
Otjes

Bang zijn wat er Breda bij overname gaat gebeuren?

Is dit een grapje? Het kan bij Nac niet slechter, dus laat maar komen die nieuwe eigenaar met voetbal kennis en maak hugodver schoon schip.

4   2  
Belgische Naccer

Grappig. Maar ben wel benieuwd wie er dan voor terug komt. Maurice Steijn zal wel balen.

Maar wanneer komt er weer eens actie en nieuw elan bij NAC?

24   2  
076

Volgens ADO volgers door zijn gedrag binnen de club, samen met de elftalleider. Klachten van spelers en personeel.

Was bij ons overigens ook een ding.

7   4  
Martinus

In alle eerlijkheid, te gek voor woorden dit. Heeft ADO in roerige tijden uitstekend gemanaged zoals ik het zie en wordt na de overname direct opzij geschoven. Dat heeft hij gewoon niet verdiend.

3   8  
Reflektor

Hugodver otjes ...man man toch , lekker op de golfclub lopen atten met je maatjes !!!!.

35   5  
Badeend

We zijn het vaker niet eens Tip, en nu weer niet. Over jouw helicopterview kan ik niet oordelen, dat moet je zelf doen - ik pretendeer ook niet de wijsheid in pacht te hebben maar dat je met dit NAC GEEN ZAK in de Eredivisie te zoeken hebt, ook niet "met drie spelers erbij", dat ziet een blinde. De organisatie is rot tot op het bot.

Eagles én NEC waren al veel langer aan het opbouwen toen ze vorig seizoen "uit het niets" promoveerden. NAC is feitelijk nog niet eens klaar met afbreken - en voor de fase die daarna nog moet komen, is geen plan en zijn niet de juiste mensen.

Nee, spelers moeten inderdaad niet opgeven, maar dat op een stuk of twee spelers na deze selectie en VOORAL deze organisatie niets in de Eredivisie te zoeken hebben, dat is al wel een tijdje pijnlijk duidelijk.

23   4  
Ivo

Helemaal mee eens, Badeend.

Onze TIP heeft het weer eens over dat het geen zin heeft om trainers te ontslaan, en daarmee bedoelt hij vooral Maurice Steijn, die hij om een of andere reden hoog heeft zitten.

NAC zit in de grootste crisis sinds de jaren '80 - in sportief opzicht, maar ook bestuurlijk en financieel ziet het er slecht uit. De eredivisie was nog nooit zo ver weg.

Eerst moet de club verkocht worden, daarna mogen we weer hopen op herstel en betere tijden. Maar deze eigenaren houden de club aan het infuus en daar is alles mee gezegd.

16   3  
Willem 4,5

@tip Je clubliefde is ongetwijfeld heel hoog maar je visie is wat minder. Drie spelers erbij?, ik zou zeggen een stuk of tien. Als NAC de nacompetitie haalt is dat prima, maar alleen voor de financiën. Voor de rest gaan we alleen voor l.l staan en dat staan we het hele seizoen al, dus laat maar zitten.

1   5  
Geelzwartwit

@bier en friet

Dat 433 is toch inderdaad vastgelegd in de huisstijl? Bijzonder dat we dan steeds anders spelen. Ook al is er geen td of plan.. Dat 433 is toch leading?

5   9  
gjoewie

Ik denk dat Edwin de Graaf als eerste solliciteert. Want als wij een nieuwe eigenaar krijgen wordt hij natuurlijk ook meteen op straat gekiepert. Of loop ik nu op de zaken vooruit?

Ik ken de situatie bij Adoow niet, maar het is volgens mij in Nederland de eerste keer dat een trainer vanwege goede resultaten buiten gegooid wordt. Hoe slecht moet je het doen bij Adoow om een verlenging van je contract te krijgen? Vorig jaar hadden ze nog een Engelsman die voor kapitalen aan Engelse speulers-met-een-deukje meebracht. Door slecht management hebben ze een paar strafpunten gehad, maar ze doen nog gewoon mee voor directe promotie.

Brood is natuurlijk niet de makkelijkste trainer. Hij wieberde de meer ervaren spelers uit zijn selectie (zij verdienden te veel) en trok vervolgens weer andere ervaren spelers aan (die ook te veel verdienen). Maar hij heeft het wel op de rit staan. Dat kan De Graaf niet zeggen.

Maar wat ik eigenlijk wil zeggen: nieuwe eigenaar dus nieuwe trainer? Wie denken ze in Den Haag wel dat ze zijn? Barcelona? Weet wel dat ons dat ook te wachten staat als je een volledig externe financieringsmaatschappij als nieuwe eigenaar krijgt. Als je maar per ongeluk met 2-1 verliest bij Go Ahead, dan wordt al van crisis gesproken. Op die manier heb je kans dat je vier trainers nodig hebt voor een seizoen. Dan maar liever een lokale bouwondernemer die zijn eigen vriendjes meebrengt.

12   5  
DunErwt

Heeft de dochter van Brood al gereageerd?

Bij NAC niet onbekend he, eredivisie 3e plek eindigen en toch weg moeten.

2   2  
gjoewie

Dunerwt > Je hebt helemaal gelijk, die was ik even vergeten. Maar die trainer liet zijn selectie ook niet echt sprankelend voetballen, toch? We wonnen alle wedstrijden met een doelpunt verschil. Een soort Catanaccio, maar dan anders.
Als je het zo ziet, dan hebben we bij NAC toch ook echt alles meegemaakt, niet?

3   1  
bier en friet

@geelzwartwit

Aja, 433 is meer de invulling onder supporters volgens mij. In het cultuurhandvest (https://www.clubraadnac.nl/uploads/6/3/9/3/6393722/cultuurhandvest_nac_in_de_praktijk.pdf) staat o.a. dat NAC moet spelen in een door de aanhang gewaardeerde speelstijl, met passie, durf, brutaliteit, werklust en een energiek en aanvallend ingesteld elftal. Er staat niet dat 433 de enige 'gewaardeerde speelstijl' is.

Maar de perceptie onder 'de supporters' is dat er wel staat dat er met 433 gespeeld moet worden. Heb die discussie zelf ook vaak gehad als ik stelde dat NAC met een zekere selectie beter 442 of 532 kon spelen. Dan was de vaste tegenwerping dat NAC volgens de huisstijl 433 moet spelen en dat is dus einde discussie. Dan kun je de eerste 10x (met bier in de mik op een koude tribune) op je telefoon het cultuurhandvest downloaden, maar daarna laat je het er ook bij zitten en ga je alleen het gesprek aan of (uitgaande dat 433 er wel staat) er nu een uitzondering gemaakt mag worden. En ja, daarmee bevestig je dus ook het beeld dat het er wel staat. En in de eerdere post deed ik daar dus ook aan mee, excuus ;)

Zuiverder was het geweest als ik had gezegd dat ADO mogelijk een wijziging wilde in de spelopvatting (dus niet met cijfertjes, maar iets als 'aanvallend en attractief') waar Brood in hun ogen niet bij past.

1   31  
monika

Goed nieuws!!! Dag iedereen. Mijn naam is Monika Ballack. Ik hoop dat iedereen een fijne dag heeft gehad, ik ben hier erg blij mee, dus ik wil dat iedereen weet wat huwelijkhelpcenter (marriagehelpcenter11@gmail.com) voor mij en mijn gezin heeft gedaan. Ik had een gelukkig en rustig huwelijk met twee kinderen van meer dan 5 jaar oud. Mijn man was te charmant en zorgzaam. Maar het werd zuur toen mijn man het opzij zette en 's avonds laat thuiskwam. Ik heb nooit geweten dat hij een affaire had met een andere vrouw, hij besteedde geen aandacht meer aan mij en de kinderen. Het was echt verwoestend en hartverscheurend om te zien hoe de liefde wegdreef van onze familie. Ik klaagde bij een vriend van mij die me voorstelde aan een huwelijkshelpcentrum, die haar op een bepaald moment hielp, maar ik betwijfelde het, omdat ik nooit geloofde in voodoo of spreuken, maar omdat ik wanhopig was, gaf het me een kans. Ik nam contact met hem op, vertelde hem alles, zei dat hij zou helpen mijn man en mijn huwelijk te redden. Ik heb het gedaan en ik geef wat ik nodig heb voor deze en dat is het !!!!!! Mijn man kwam op een avond huilend thuis en verontschuldigde zich. Het was als een wonder, alsof het eerder betoverend was. Ik ben zo blij dat hij heeft geholpen mijn huwelijk te redden, dankzij het huwelijkshelpcentrum.

Lijd niet als er een oplossing is. U kunt contact met hem opnemen via: (marriagehelpcenter11@gmail.com)

U kunt ook helpen met het volgende:


(1) ALS JE WILT DAT JE EX-vriendin / VRIEND TERUG NAAR JE GAAT

(2) Als u wilt dat uw echtgenoot TERUGKEER

(3) ALS JE OP KANTOOR WILT WORDEN GEPROMOEERD

(4) Als je wilt dat je man of vrouw alleen van jou houdt

(5) ALS JE EEN KIND WILT (steriel / steriel)

(6) ALS JE RIJK WILT ZIJN

(7) Als je wilt dat je man / vrouw voor altijd van jou is

(8) Een uitgesteld huwelijk hebben

(9) ALS JE EEN GERECHTZAAK WILT WINNEN

(10) Huwelijksverbintenis

(11) ALS U EEN VROUW NIET KUNT impregneren (steriel)

(12) genees alle soorten ziekten

(13) volledige genezing van hiv/aids
En meer...

Neem nu contact met hem op: (marriagehelpcenter11@gmail.com).
je kunt hem ook sms'en met dit whatsapp-nummer..+2348073001706.

7   3  
gjoewie

BSRedaxie > Kunnen jullie Monika verwijderen? Ze zit op het verkeerde forum.

Bier en friet > Toen voetbal pas was uitgevonden, hadden ze nog geen opstellingen. Er was ook nog niemand die zo maar de bal met de hand(en) mocht beroeren. Een keeper kwam later pas. Voor de duidelijkheid moest hij afwijkende kleding aan. Er mocht ook niemand gewisseld worden. Nadat de FA had besloten dat een wisselspeler werd toegestaan, mocht alleen een speler vervangen worden als hij absoluut niet meer verder kon.

Het was zoals je nu ongeveer de F-jes ziet spelen. Tweeentwintig jochies waar je een bal tussen gooit. Ze weten over het algemeen nog net welke kant ze op moeten spelen. Die gastjes spelen met hun hart, want hun hersens zijn nog niet zo ver ontwikkeld dat ze een bal fatsoenlijk naar een speler van hun eigen partij kunnen spelen. Ze kleunen erin, hebben geen benul wat ze raken als ze naast de bal schoppen. Dat is ongeveer wat we hier NOAD noemen.

We verwachten tegenwoordig wel van spelers in het eerste elftal dat ze ook nog een beetje kunnen nadenken, dat ze de opdrachten uitvoeren die de trainer ze meegeeft en dat ze niet voor eigen bejag gaan.

Verder maakt het me niet uit wie waar staat, hoe veel of hoe weinig hij loopt, hoe vaak hij een overtreding maakt of juist een omvergelopen tegenstander weer netjes opraapt.

Als de trainer vindt dat hij met het huidige materiaal 3-2-3-2 moet spelen, dan doet hij dat maar. Hij heeft ondertussen drie wedstrijden achter elkaar gewonnen, dus wie geeft hem ongelijk? Hoe zou wel fijn zijn als onze verwende ogen nog wat leuke combinaties en/of gave passeerbewegingen kunnen registreren.

Maar verder is het gewoon bier drinken en k*t roepen. Al doen we dat laatste tegenwoordig wel erg veel.

40   16  
Ome Cor

Brood vonden wij niks.... maar had zonder puntenaftrek tweede gestaan met ADO.

Dijkhuizen vonden wij niks.... staat momenteel derde met Excelsior.

V.d. Gaag vonden we niks....de assistent van Ajax1 wordt genoemd als nieuwe hoofdtrainer van FC Basel.

Penders als assistent.... kreeg hier ook het verwijt een saaie dorpspastoor te zijn die weinig toevoegde aan Steijn....doet het leuk bij Eindhoven.

Hyballa en Vreven vonden we beter...die zitten volgens mij beiden thuis.

Wat zegt dat over de kenners hier ?

1   16  
Anita Vargas

Ik deel dit getuigenis met partners die lijden in hun relaties omdat er een blijvende oplossing is. Mijn man verliet mij en onze 2 kinderen voor een andere vrouw voor 3 jaar. Ik probeerde sterk te zijn alleen voor mijn kinderen, maar ik kon de pijnen die mijn hart kwellen niet beheersen. Ik was gekwetst en verward. Ik had hulp nodig, dus ik deed onderzoek op internet en kwam een site tegen waar ik zag dat Dr. Ilekhojie kan helpen om minnaars terug te krijgen. Ik nam contact met hem op en hij deed een verzoeningsspreuk voor mij. Tot mijn verbazing kwam mijn man na precies 3 dagen weer thuis. Zo zijn we weer herenigd en was er veel liefde, vreugde en vrede in mijn familie. U kunt ook contact opnemen met Dr Ilekhojie voor een oplossing. Zijn e-mail: gethelp05@gmail.com Whatsapp/call +2348147400259

2   2  
Geelzwartwit

@bier en friet

Dankje over de uitleg ik wist het niet en eerlijk gezegd maakt het mij ook niet zoveel uit of het 433 of wat anders is. Persoonlijk lijkt mij het tof als NAC een stijl kopie van Atlethico Madrid wordt. De mix van energie gedrevenheid tegen het randje aan in combinatie met een paar zeer technische spelers. Zo'n team wat echt een team is. 1 stijl en daar heel je club op bouwen. Je jeugd er op scouten en trainen en spelers die je koopt exsct op gewenst profiel en je selectie erop samenstellen.

NAC a la Atlethico als fighter in de eredivisie. Het lijkt me geweldig.
Hopelijk someday.

14   1  
Signase

@Gjoewie:

Misschien is het een idee om Monika en haar kompaan Anita in contact met Van Aalst te brengen? Baat het niet, dan schaadt het niet, toch?

16   0  
Kopspion

Monika en Anita,
Kunnen jullie er aub voor zorgen dat onze AD zich terugtrekt en naar huis gaat ?

En laat jullie goeroe dan onze club maar overnemen, dan komt alles goed. Toch ?

Flikker anders op hier !!

3   0  
Gast

Moet niet gekker worden.Monica en Anita...Vage figuren die weer wat bling bling nodig hebben. Spelfouten vallen mee dit keer.Dat dan weer wel.

11   9  
Tip

@Ome Cor. 13.07
Je hebt gelijk. Ook ik ben naar trainers in het verleden te kritisch geweest. Maar ik ben ervan overtuigd nu dat daar het probleem beslist niet zit. Integendeel. We zijn met al die ontslagen steeds verder van huis geraakt.
In feite doen we bij NAC steeds aan symptoom bestrijding. Maar de kern van probleem , een onwerkbare verrotte organisatie, wordt niet aangepakt. Schuldigen aanwijzen heeft eveneens geen enkel nut, het wanbeleid is er al 30 jaar.
Alles kan gaan veranderen met een nieuwe eigenaar. Daar hoop ik op.
Tot die tijd alles uit de kast om de nacompetitie te halen. Ik ben ervan overtuigd dat de huidige selectie met drie goeie spelers erbij kan promoveren en meedoen in de ere.

9   2  
Ei tribune

@Ome Cor
Vreven en Hyballa hebben het goed gedaan bij NAC en pasten bij de club. Heel vreemd dat de meesten van ons die zitten.
Ernie Brandts ook een publiekslieveling. Idioot dat zij weg zijn gestuurd.
Dijkhuizen, Vd Gaag en Brood hebben niet gepresenteerd bij NAC. Stuk logischer dat ze weg moesten. Wellicht dat een van de trainers meer tijd had moeten krijgen, maar het staat als een huis dat het wegsturen van wel succesvolle trainers pas echt idioot is.

9   2  
Ivo

Het gaat om de klik tussen trainer, directie, staf, spelers en de achterban.
Soms past dat, en soms is er gewoon geen chemie en krijgt een trainer het niet op de rit.

Het zou al heel erg helpen als we gewoon weer eens een paar jaar op rij dezelfde TD hebben. Zodat je vanuit één voetbalvisie aan een selectie werkt, in plaats van een samenraapsel van spelers die door verschillende trainers gehaald zijn. Dat is namelijk kansloos.

Van As, Rutjes, Smulders en van den Abbeele waren geen toppers. Het wordt tijd dat we weer echt een goede TD krijgen. Jammer dat Gilissen de kans niet kreeg. Of voor mijn part Willem Weijs. Die jonge kerels hebben een moderne voetbalvisie, kennen de spelers en de jeugdopleidingen en zijn gretig.

4   2  
Hugo

Een partij binnenhalen die geen binding heeft met de club. Is vragen om dit soort zaken.

10   4  
Geelzwartwit

Wat een hoop gejank deze keer in de Gegenpressung. Heel goed dat John Karelse tegengas of moet ik zeggen gegenpressung gaf.

Manders schijnt iedere maand een factuur voor zijn werkzaamheden te sturen. Lijkt mij juist goed nieuws want er schijnt een 2 maanden opzegtermijn te zijn. Wil de nieuwe eigenaar van Manders af dan kost het geen enorme afkoopsom denk ik dan maar daar hoor je Blanco niet over.

Wim van Aalst schijnt bij een spelersfonds terug te willen komen als investeerder. Gezien zijn achtergrond bij de club schuurt dat natuurlijk maar zoals Karelse ook zegt. Als het spelersfonds voor NAC goede winstverdelingsafspraken maakt en het spelersfonds de club niet leidt is iedere investering welkom want dan kan je betere spelers hebben.

Verder wordt er een gerucht van een gerucht van een broodje aap verhaal aangehaald dat Manders zich met een partij wil inkopen. Dat verhaal wordt besproken nadat Blanco net zegt dat er naast Vrolijk 2 overname kandidaten zijn amerikaanse groep en britse groep.

Verder heel veel tijd over carnaval en corona en hun eigen amateurvoetbal

Enorm slechte versie deze keer. Met een gelukkig sterke Karelse die de boel tegenspreekt.

3   2  
gjoewie

Geelzwartwit > Da's proat!
Ik heb er geen problemen mee als Oom Wim zich inkoopt in een investeringsfonds voor spelers. Hij wilt zijn geld terug en bedenkt manieren om tot dat doel te komen. Zo lang, zoals jij zegt, het fonds de club niet leidt, zal Oom Wim zich dus op de achtergrond moeten houden en kan NAC verder bouwen aan een goede infrastructuur. Er moeten echt goede afspraken gemaakt worden met de deelnemers aan zo'n spelersfonds. Nooit meer dan 30% van de netto opbrengsten per jaar uitkeren, bijvoorbeeld. Op die manier blijft er geld over om andere spelers te kopen.
Het verhaal over Manders ken ik nog niet. Ik meende dat hij gewoon een salaris krijgt. Of in elk geval een vast bedrag per maand. Of hij dan (de meer)kosten in rekening brengt is me niet bekend. Maar ook als hij een gewoon dienstverband heeft, dan kan hij per maand of hooguit met een opzegtermijn van 2 maanden buiten gekieperd worden. Ik neem aan dat de RvC een mooi logboekje bij gehouden heeft met alle goede en minder goede dingen die Manders gedaan heeft. Bij mijn weten houdt hij de boel draaiende totdat er een nieuwe eigenaar gevonden is. Bij Adoow vliegt de trainer er dan als eerste uit, bij ons de Algemeen Directeur.
Het verhaal dat Manders zich wil inkopen heb ik ooit zelf verzonnen. Maar dat is al lang geleden. Ik moet dat nog eens nazoeken. Misschien heb ik hem wel op een idee gebracht. O jee. Want dat, zou Harry zeggen, zou jammer zijn.

11   0  
Ivo

Waar ik moeite mee heb is dat één of meerdere oude aandeelhouders invloed blijven houden terwijl ze geen aandeelhouder meer zijn. Dan heb je wéér een clubje, wéér een extra stroming met invloed, en NAC is al zo'n lastige club om aan te sturen. Een extra BV'tje er naast met andere eigenaren, doe maar gewoon niet. Keep it simple.

Als van Aalst wil blijven, moet hij gewoon die andere 18 of 19 aandeelhouders uitkopen, dan mag hij bepalen wat er gebeurt. En dan is hij daar ook op aan te spreken. Of hij verkoopt en dan trekt hij zijn handen er maar af en dan is hij gewoon uit beeld.

Van Aalst lijkt invloed te willen zonder verantwoording te hoeven afleggen. Dat bestaat niet. In de huidige constructie (financiers/leningsverstrekkers werden aandeelhouders) is dat nog een beetje uit te leggen. De redders tegen wil en dank uitspraak.

Maar hierna hebben we eigenaren nodig die het podium pakken en vertellen wat hun plannen zijn ipv zich opsluiten in hun villa's. Die benaderbaar zijn en NAC op een positieve manier uitdragen. Zie van Seumeren, Boekhoorn. NAC heeft een boegbeeld nodig, en van Aalst wil dat niet zijn.

Maar over je graf heen regeren, dat moet je gewoon niet willen. Het leidt vaak tot frustratie bij de nieuwe eigenaren en management, en die moeten de vrije hand krijgen.

7   0  
die ne gast

@Geelzwartwit / Bier en Friet

Die 433 is er ooit door Ten Cate ingefietst. Vanuit de gedachte dat alle jeugdteams en het eerste team allemaal dezelfde speelstijl hanteren en dus door/instroming van jeugd makkelijker zou moeten worden.

Die gedachte is goed, maar wel erg ingegeven door de persoonlijke voorkeur van Ten Cate voor de 'Ajax-school' en 'jaren 70 Hollandse school'.

Als je mij vraagt waar de speelstijl van NAC voor staat dan denk ik eerder aan de 4-4-2 van begin jaren negentig. Met spitsenkoppels als Cornelissen/Lammers en Lammers/Van Hooijdonk met Lokhoff erachter en spelers als Remie die de bal vanaf de zijkant in het 16-meter gebied pompten.
Strijden voor elke bal en 'oorlog maken in de 16' (beetje ongepast woordgebruik nu, maar weet zo gauw even geen andere term). Dat is NAC en volgens mij past 4-4-2 daar beter bij dan 4-3-3.

Het feit dat we discussie hebben over waar NAC qua speelstijl voor zou moeten staan, geeft eens te meer aan dat we een goed, langjarig technisch beleid nodig hebben.

1   0  
Geelzwartwit

@dienegast

Die speelstijl van toen spreekt mij ook het meest aan. Driehoekje spelverdeler en grote en kleine spits.
Bediend door de spelverdeler over de grond of vanaf de zijkant door de lucht.

@ivo
Mijn voorkeur 1 eigenaar.
Een amerikaanse investeringsgroep lijkt me ook geen interesse te hebben in enkel de licentie en een verlieslijdende operationele NAC bv.
Die willen natuurlijk juist op het sportieve vlak investeren en renderen.

4   0  
Ivo

@Die ne gast

Het is natuurlijk bezopen om een tactisch plan of een formatie in beton te gieten. Voetbal verandert, je hebt soms (zoals nu) een andere formatie nodig, bijvoorbeeld omdat je slechte backs hebt of met 2 spitsen wil spelen. Dat moet dan wel kunnen.

Voor mij zit het NAC DNA in deze 3 opvattingen:
- Aanvallend voetbal, dus met veel drang naar voren, zeker in de KKD. In de ere mag je iets behoudender spelen.
- Inzet, strijdlust, dus stevig in de duels, tegenstander weinig ruimte geven, bij balverlies doortastend optreden. Af en toe een stevige overtreding maken hoort erbij. Fysiek moet je ook de bovenliggende partij zijn.
- Een elftal dat in balans is. In alle opzichten. Ervaring en jeugd, fysiek en techniek, Nederlandse en buitenlandse spelers, werkers en luxepaardjes. Het mag nooit doorslaan richting het een of het ander. De laatste jaren gaat dit gruwelijk mis.

3   11  
gjoewie

Mannen, ik heb wat food for thought.
Zoals jullie wellicht weten heeft Putin zijn troepen de Oekraine ingestuurd. Als sancties worden zijn banktegoeden en die van zijn vrienden (!) bevroren. Een van die vrienden is Abramovich die de eigenaar is van Chelsea. Hij voelt de bui al hangen en is bezig om zijn aandelen over te doen.

"De Zwitserse miljardair Hansjörg Wyss claimt een aanbod te hebben gekregen en neemt dat momenteel in overweging." Niet alleen Wyss, maar ook drie anderen hebben een dergelijk aanbod gehad. Maar:

"Chelsea is Abramovich 2 miljard pond schuldig. Maar Chelsea heeft geen geld. Betekent: Wie Chelsea koopt, moet Abramovich compenseren."

Kijk, kennen we dat verhaal? Nu zal Oom Wim wel geen 2 miljard willen voor zijn aandelen van NAC (2 miljard...), maar 2 miljoen vindt hij weer te weinig.

Mijn standpunt: liever niet een eigenaar. Je bent dan teveel afhankelijk van een geldschieter. Abramovich zal Chelsea niet laten zinken, maar een Amerikaans investingsfonds neemt zijn verlies als ze NAC niet winstgevend maken en trekken er gewoon de stop uit. En dan kun je er nog wel 1.100 Porsches op hebben staan, maar als de stop eruit is, zinkt je schip gewoon naar de bodem van de zee.

2   5  
Boyke

Gjoewie, ik denk en weet zeker dat de huidige eigenaren scheit hebben aan iedereens mening. Hun is het alleen om het hoogste bedrag te doen en de RVC gaat daar als slaafse hondjes in mee. Stel je voor dat ze niet meer met een dikke nek de Cordial in kunnen lopen. Want als de RVC tegen van Aalst z’n plannen om de aandelen aan Vrolijk over te doen had gestemd, hadden ze allang buiten gelegen.

Dus dankjewel RVC, Clubraad en al die andere colonnes. Het belang van NAC hebben jullie echt gediend. NAC niet meer in handen van locale mensen, maar kille Amerikanen die alleen naar cijfertjes kijken. Top gedaan.

1   2  
The Cosmic Gate

Heb per ongeluk een kaartje NAC - de Graafschap voor van E teveel gekocht. Is dus over. Iemand interesse ?

1   7  
Nacman

Welke tribune is vak e en wat kost het.
Volgens de podcast van Bn de stem zou de overname half maart rond zijn.
Wat weet de bsr ervan komt er nog een podcast

0   2  
The Cosmic Gate

@NACman : vak E is B-side , prijs is €21

1   1  
gjoewie

Cosmic gate > Je kunt nooit een kaartje teveel kopen. Hooguit een kaartje te weinig!

0   2  
The Cosmic Gate

@GJOEWIE, zal je denken hé ... is me toch gelukt.
Maar als er dus iemand is die een kaartje te weinig heeft .... ik heb er 1 over

2   2  
Nacman

Bedankt ik zal het doorgeven aan mijn kleindochter

2   7  
Scheppioni

Ach kijk dan ome cor heeft de trainers successen uitgepluist.... gefeliciteerd jongen ! Het is altijd een klik tussen trainer met spelers/club dus is gewoon erg kortzichtig van je, nu ook met Ed wordt niet het maximale eruit gehaald terwijl Ed wel goeie intenties heeft. Een ervaren brok naast Ed zou zomaar een simpele oplossing kunnen zijn !! Perfecte voorbeeld is die trainer van Leicester city 2016 die nu nergens meer slaagt, werd wel kampioen met een normale ploeg, die vier andere miljoenenploegen te kijk zetten, Brandst en Vreven hadden dit ook met NAC ! Op naar us mvv, hopelijk drie punten mee naar ons moi BREDA, waarschijnlijk ben ik er zakelijk gezien bij 😁💛🖤

2   5  
Scheppioni

Rainieri was die trainer, effe binnekomme na vier daoge 🍻🤪

2   4  
Bredaaaaa

Trainers en NAC. Altijd een moeilijke huwelijk. De goede trainers zijn op een hand te tellen. Trainers zoals Henk ten Cate, 1e periode NAC Ronald Spelbos en nu onder zeer extreem moeilijke omstandigheden Edwin de Graaf.
Ik hoop dat bij een overname zijn positie en die van meester opleider Erik Hellemons behouden blijft. Manders en lex jr moeten wel wegwezen.

2   5  
Willie nac breda

Het is wel heel vaak komkommertijd tegenwoordig op deze site.
Heeft het sons te maken met het vertrek van Levien of is de interesse in ons clubke afgenomen door de slechte resultaten?

0   0  
Katie Vale

Mijn leven is terug!!! Na een jaar gebroken huwelijk liet mijn man me achter met twee kinderen. Ik had het gevoel dat mijn leven op het punt stond te eindigen en ik pleegde bijna zelfmoord, ik was emotioneel heel lang neerslachtig.
Op een trouwe dag, terwijl ik op internet aan het surfen was, kwam ik veel getuigenissen tegen over deze specifieke dokter. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex-minnaar terugbracht. Na dit allemaal gelezen te hebben, besloot ik het eens te proberen. Ik heb via e-mail contact met hem opgenomen en mijn probleem aan hem uitgelegd. In slechts 48 uur kwam mijn man bij me terug. We hebben onze problemen opgelost en we zijn nog gelukkiger dan voorheen. Dr. Ilekhojie is echt een begaafd man en ik zal niet stoppen met het publiceren van hem omdat hij een geweldige man is... Als je een probleem hebt en je zoekt een echte en oprechte dokter om al je problemen op te lossen, dan is hij misschien het antwoord op je problemen . Dit is zijn contactpersoon: E-mail: gethelp05@gmail.com) Bel of stuur een bericht naar zijn nummer: +2348147400259

0   0  
Maria Conor

Mijn man veranderde drastisch naar mij toe, communiceert niet meer. Hij heeft geen respect voor me en beschuldigt me ten onrechte van ontrouw vanwege slechte roddels... Alles gaat zo goed en precies zoals hij zei dat het zou zijn. Ook al duurde het 3 dagen om volledig vooruit te komen, het was het zo waard omdat alles zo goed als perfect is! Hoe hij mijn situatie vatte en het volledig omdraaide om me precies te geven wat ik wilde, gaat mij te boven, maar iets wat ik nooit in twijfel zal trekken en gewoon helemaal dankbaar zal zijn, God zegene Dr Ilekhojie voor het veranderen van mijn verdriet in geluk. de contactpersoon van dr. Ilekhojie; Whatsapp +2348147400259 of e-mail {gethelp05@gmail.com}

0   0  
Helen Johanson

Ik ben zo blij om mijn geweldige ervaring te delen met de machtige Dr Ilekhojie die me heeft geholpen mijn vriend terug te brengen. Ik en mijn partner hadden veel problemen en werden zo erger dat we uit elkaar gingen. Ik huilde mijn ogen uit totdat mijn vriend, die een perfecte relatie had, me vertelde hoe ze het deed en me voorstelde aan Dr Ilekhojie en hij vertelde me dat alles goed zou komen. Hij voerde een krachtige spreuk uit voor mij en mijn partner om te verzoenen en in precies drie dagen kwam Hugo terug en smeekte me om hem terug te nemen. We zijn nu gelukkiger en stabieler en Hugo is ten goede veranderd. Als u zich in een vergelijkbare situatie bevindt in uw huwelijk of relatie, neem dan contact op met Dr Ilekhojie via Whatsapp/Viber +2348147400259 of stuur hem een e-mail gethelp05@gmail.com

0   0  
Lorena Baily

Groeten aan iedereen die deze getuigenis leest. Ik ben afgewezen door mijn man na 5 jaar huwelijk, alleen maar omdat een andere vrouw hem betoverd had en hij mij en onze kinderen liet lijden. op een dag toen ik op internet aan het lezen was, zag ik een bericht over hoe deze spell caster op dit adres gethelp05@gmail.com. Ik stuurde hem een bericht naar zijn adres en hij vertelde me dat een vrouw mijn man betoverd had en hij vertelde me dat hij me zou helpen hem terug te brengen en na 3 dagen. Ik geloofde hem en deed alles wat hij zei dat ik moest doen en vandaag ben ik blij om jullie allemaal te laten weten dat deze Dr Ilekhojie de macht heeft om geliefden terug te brengen. Ik ben nu gelukkig met mijn man. Bedankt voor Dr. Ilekhojie Zijn e-mail: gethelp05@gmail.com of zijn telefoonnummer: +2348147400259

0   0  
Florence Camara

Ik heb altijd beloofd u aan te bevelen aan de mensen die mogelijk ook uw hulp nodig hebben, omdat het vinden van uw e-mail het beste was dat me ooit is overkomen, Dr. Ilekhojie, u bent de meest attente en meelevende vader die ik ken. Ik was zo down na bijna vijf jaar liefdeloos te zijn geweest. Ik vroeg om een herenigingsspreuk en verbazingwekkend genoeg werkte het. Ik leef gelukkig met de allerliefste man in leven en dat is waar ik voor heb gebeden. Dank u Dr. Ilekhojie zou niet genoeg zijn, gezien wat u voor mij hebt gedaan, dus besloot ik deze getuigenis van uw werk aan de hele wereld te delen om te weten over uw goede werk voor mij. U kunt contact opnemen met deze man voor relatieproblemen en hij zal u ook helpen, via zijn e-mail: gethelp05@gmail.com of bel/whatsApp hem op +2348147400259

0   0  
Veronica Sergio

Mijn ex-man is echt terug naar me toe op zijn knieën en presenteert een robijnrode roos om me te smeken hem terug te nemen en hij had spijt en spijt dat hij me verliet en dat hij me pijn deed na de scheiding die vorig jaar plaatsvond. En dit hele wonder gebeurde binnen 3 dagen na contact met Dr Ilekhojie. Ik ben vandaag de gelukkigste vrouw in deze hele wijde wereld. Dr. Ilekhojie, je hebt het echt gedaan..Ja.. Het is een wonder en een eeuwig plezier en opgewektheid voor mij en mijn familie vandaag. Ik ben zo blij en ik weet niet hoeveel ik mijn dankbaarheid en waardering aan u moet overbrengen, mijnheer. Aan de hele wereld, neem contact met hem op als je dringende hulp nodig hebt om je ex terug te krijgen of als je je verbroken relatie wilt herstellen. Dr. Ilekhojie's spreuken zijn het antwoord, hier zijn e-mailadres; gethelp05@gmail.com en WhatsApp-nummer: +2348147400259

0   0  
Nadia Tello

Deze grote machtige spirituele man herstelde mijn verdriet in geluk. Mijn man heeft me een paar jaar geleden verlaten voor een andere vrouw en ze waren allebei van plan om te trouwen. Ik ben zo verrast dat hij zaterdag op een koele middag bij me terugkwam, smekend en huilend om hem terug te nemen en hem te vergeven dat hij ons huwelijk had verbroken en mij en de kinderen in de steek had gelaten. Dr Ilekhojie is een echte spiritistische redder. Hij bracht mijn man terug” Als je je zorgen maakt of als je een probleem hebt in je huwelijk of relaties, kun je hem bereiken via e-mail: gethelp05@gmail.com of bel hem +2348147400259

0   0  
Keisha Calum

Mijn man heeft me 6 maanden geleden gedumpt nadat ik hem ervan beschuldigde iemand anders te zien en hem te beledigen. Ik wil hem terug in mijn leven, maar hij weigert contact met mij te hebben. Ik was zo in de war en wist niet wat ik moest doen, een vriend van mij stelde me voor aan dr. Ilekhojie, die een ritueel deed om mijn gebroken huwelijken te herenigen. Eerst twijfelde ik of het echt was, maar besloot het te proberen, toen ik contact op met deze Dr Ilekhojie, hij besprak met mij en vertelde me dat mijn man zal vragen om binnen de komende drie dagen terug te komen. Snel vooruit naar drie weken later, mijn man is volledig naar huis verhuisd vanuit het VK en we zijn gelukkig samen en geen ruzies meer. Als je problemen hebt zoals de mijne, neem dan contact op met Dr Ilekhojie via zijn telefoon +2348147400259 of e-mail hem (gethelp05@gmail.com

0   0  
Rodica Amante

Toen ik Dr Ilekhojie vond, had ik dringend behoefte om mijn ex-minnaar terug te brengen. Hij verliet me voor een andere vrouw. Het ging zo snel en ik had helemaal niets te zeggen over de situatie. Hij heeft me na 3 jaar gewoon gedumpt zonder uitleg. Ik nam contact op met dr. Ilekhojie en hij vertelde me wat ik moest doen voordat hij me kon helpen en ik deed wat hij me zei, nadat ik hem had gegeven wat hij wilde, voerde hij een verzoeningsritueel uit om ons te helpen weer bij elkaar te komen. Kort nadat hij zijn ritueel had gedaan, begon mijn vriend me weer te sms'en en voelde hij zich vreselijk voor wat hij me net had aangedaan. Hij zei dat ik de belangrijkste persoon in zijn leven was en dat weet hij nu. We gingen samenwonen en hij stond meer voor me open dan voorheen en hij begon meer tijd met me door te brengen dan voorheen. Sinds dr. Ilekhojie me heeft geholpen, is mijn partner erg stabiel, trouw en hechter dan voorheen. Ik beveel Dr Ilekhojie ten zeerste aan aan iedereen die hulp nodig heeft. Hier zijn e-mailadres; gethelp05@gmail.com WhatsApp-nummer: +2348147400259

0   0  
Evelyn Ronny

Mijn man en ik zijn nu ongeveer 7 jaar getrouwd. We waren gelukkig getrouwd met twee kinderen. 3 maanden geleden begon ik vreemd gedrag van hem op te merken en een paar weken later kwam ik erachter dat mijn man iemand ziet. Hij kwam laat thuis van zijn werk, hij gaf nauwelijks meer om mij of de kinderen. Soms gaat hij uit en komt hij zelfs 2-3 dagen niet thuis. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen, maar het mocht niet baten. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Toen ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een website tegen die suggereerde dat dr. Ilekhojie kan helpen bij het oplossen van huwelijksproblemen, het herstellen van verbroken relaties enzovoort. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij voerde een verzoeningsritueel voor mij uit. Twee dagen later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor het onrecht dat hij had gedaan en beloofde het nooit meer te doen. Sindsdien is alles weer normaal. Mijn familie en ik leven weer gelukkig samen. Allemaal dankzij Dr Ilekhojie. Ik raad je aan contact met hem op te nemen. Hij lost al uw huwelijks- of relatieproblemen op. WhatsApp-nummer: +2348147400259 E-mail; gethelp05@gmail.com

0   0  
Natt Morrison

Ik heb op dit moment niet veel te zeggen dan Dr. Ilekhojie te bedanken voor het redden van mij en mijn gezin uit armoede. Ik speel graag in de loterij, maar groots winnen is altijd het probleem voor mij. Ik zal nooit de dag vergeten dat ik in contact kwam met Dr. Ilekhojie wiens loterijspreuk me een winnaar van $ 880.000,00 duizend dollar maakte, gewoon door me zeker winnende nummers te geven binnen 3 dagen om de loterij te spelen nadat hij de loterijspreuk voor mij had voorbereid. Mijn financiële status is voorgoed veranderd en ik ben begonnen mijn droomleven te leiden na 5 jaar loterij te hebben gespeeld. Bedankt Dr. Ilekhojie, want ik ben erg dankbaar voor alles wat je voor mij en mijn familie hebt gedaan. Je kunt hem bellen of een bericht sturen via WhatsApp met +2348147400259 of E-mail: gethelp05@gmail.com voor meer informatie over Dr Ilekhojie

0   0  
Edita Banis

Ik ben zo opgewonden dat mijn gebroken huwelijk is hersteld. “We hebben het onlangs goedgemaakt, ook al was het moeilijk. Het is nu meer dan een maand geleden en alles voelt alsof het weer normaal is. Hij is me beter gaan behandelen en het is voor ons allebei een genezingsproces geweest. De nachtmerrie die bijna 3 jaar duurde voordat we uit elkaar gingen, is eindelijk voorbij. Het is alsof we opnieuw verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te komen - en voor het eerst in lange tijd ziet de toekomst er een stuk rooskleuriger uit. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik Dr Ilekhojie ben! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt waardoor we in de eerste plaats verliefd werden. Bedankt Dr. Ilekhojie voor het redden van mijn gebroken huwelijk en het terugbrengen van mijn man naar mij!”. Als je problemen hebt in je huwelijk, neem dan contact op met Dr Ilekhojie via: (gethelp05@gmail.com) of bel/Whatsapp (+2348147400259)

0   0  
Ivana Acosta

Dit is voor iedereen die er nog steeds om geeft zijn ex terug te krijgen. Ik schrijf om het goede werk van Dr Ilekhojie te waarderen dat me onlangs heeft geholpen, ik kon niet bevallen vanwege PCOS, ik was zo kapot dat mijn man me toen verliet voor een andere vrouw voor bijna 1 jaar. Ik huilde veel en probeerde zelfs zelfmoord te plegen. Na het zien van een opmerking van een vrouw op internet die getuigde hoe ze werd geholpen door dr. Ilekhojie, besloot ik ook contact met hem op te nemen voor hulp, omdat ik alleen maar wilde dat ik mijn man terug zou krijgen en ervoor zou zorgen dat ik een kind met mijn man. Dr Ilekhojie gaf me kruiden en herenigde me met mijn man. Vandaag ben ik een maand zwanger en zijn we weer samen en gelukkig. Heeft u hulp nodig in uw relatie, zoals het terugkrijgen van uw echtgenoot of het genezen van een ziekte, E.T.C. Neem contact op met Dr Ilekhojie en ontvang positieve resultaten.
E-mail: gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

0   0  
Egan Morales

Ik wil iedereen bedanken die mij door de jaren heen heeft gesteund. Mijn verhaal over hoe ik de Powerball-loterij van $ 45,4 miljoen won, is een beetje een verhaal. Ik speel al 3 jaar Powerball-tickets sinds ik 25 werd. Ik kocht mijn eerste ticket op mijn 25e verjaardag. Ik had die dag veel geluk omdat ik contact had opgenomen met Dr. Ilekhojie om me te helpen met de winnende Powerball-nummers. Ik had echt dat geweldige geweldige gevoel dat ik naar de camera keek en ernaar wilde knipogen. Ik deed er maar een klein deel van en vertrouwde hem. Hij gaf me de nummers nadat ik er nog een paar kaartjes bij had gespeeld voor $ 25. Ik controleerde mijn ticket nadat de winst online was gekomen en zag dat de nummers correct waren, inclusief de Powerplay. Ik schreeuwde 15 minuten omdat het voelde als een droom. Ik had $ 6,4 miljoen gewonnen. Bedankt Dr. Ilekhojie Nou, zijn e-mail is gethelp05@gmail.com en je kunt hem ook bellen of Whatsappen op +2348147400259

0   0  
Ruth Varela

Mijn man verliet mij en mijn kinderen voor een oudere vrouw. Het was niet zo gemakkelijk voor mij.. Ik hou zoveel van mijn man en ik verloor de hoop niet en ik bleef bidden en God verhoorde eindelijk mijn gebeden... ik zocht online naar hulp om mij en mijn man terug te verenigen omdat ik dat zag vele getuigenissen van hoe Dr. Ilekhojie zoveel mensen online heeft geholpen en ik besloot hem een proef te geven … Ik nam contact met hem op en legde hem uit en hij verzekerde me dat mijn man nog steeds van me houdt en dat hij gemanipuleerd werd. Dus hielp hij me de mantel van de ogen van mijn man te verwijderen en hij was weer de oude en werd een verantwoordelijke vader en echtgenoot. Als je huis instort of als je problemen hebt met je partner, neem dan contact op met Dr. Ilekhojie Email: gethelp05@gmail.com of bel hem +2348147400259

0   0  
Cloe Amber

Ik speel al heel lang loterijspellen en ik heb nooit geluk gehad. Ik ontmoette een vriend bij wie ik klaagde over mijn onvermogen om een tastbaar bedrag te winnen en hij stelde me voor aan Dr Ilekhojie die hem hielp met een loterijspreuk en hij won $ 200.000. Ik heb via hem contact met hem opgenomen en hij verzekerde me dat ik veel zal winnen als hij de loterijspreuk voor mij uitvoert. Hij vroeg me om hem 48 uur te geven zodat hij alles zou krijgen wat nodig is voor mijn loterijspreuk, dus ik wachtte 48 uur en hij gaf me de opdracht om een kaartje te krijgen, afhankelijk van hoeveel mijn hart kiest. Ik kocht een powerball-ticket en werd miljonair toen de trekkingen kwamen. Nu heb ik genoeg geld om mijn bedrijf op te zetten nadat ik bijna dakloos was geworden. Bedankt Dr Ilekhojie, ik ben dankbaar. Ik laat zijn contactpersoon hier voor iedereen die geluk nodig heeft om te winnen. Bel hem +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Geraldine Darwin

Mijn vriend heeft het 1 jaar geleden uitgemaakt en we zijn helemaal gestopt met communiceren, ik miste hem maar hij weigerde me terug te accepteren nadat hij hem zo vaak had gesmeekt. Op een dag deed ik wat onderzoek naar relaties op internet toen ik talloze getuigenissen zag van mensen die over Dr Ilekhojie getuigden. Dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +2348147400259, ik vertelde hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen. Ik volgde zijn instructies op en het was een schok voor mij, want 48 uur nadat Dr. Ilekhojie een verzoeningsspreuk had uitgevoerd, belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om hem te vergeven. Hij kwam thuis en smeekte me op zijn knieën om hem terug te accepteren. Dr. Ilekhojie is eerlijk en effectief in zijn werk. Zijn verzoeningsspreuk is actief en 100% gegarandeerd. Neem contact met hem op via WhatsApp: +2348147400259 of via e-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Janet Rogers

Deze grote machtige spirituele man herstelde mijn verdriet in geluk. Mijn man werd net wakker en besloot dat ons huwelijk voorbij was. Het gaat al een paar maanden niet goed met Roger en ik omdat hij een affaire had met zijn assistent op het werk. Ik hield zoveel van mijn man en besloot te blijven en aan ons huwelijk te werken. In korte tijd kwam Roger niet meer naar huis en zijn goede vriend vertelde me dat hij een ander appartement heeft waar hij bij haar woont. Ik was gekwetst en bleef hulp zoeken omdat Roger anders was dan de man met wie ik 10 jaar geleden trouwde. Gelukkig vond ik dr. Ilekhojie die beloofde mijn man aan mij terug te geven. Hij voerde een verzoeningsspreuk uit die Rogers terugbracht en nu zijn we allebei weer blij met onze jongens. Als je problemen hebt zoals de mijne, stuur dan Dr Ilekhojie een e-mail (gethelp05@gmail.com) of neem contact met hem op via Whatsapp/Viber +2348147400259

0   0  
Janet Rogers

Deze grote machtige spirituele man herstelde mijn verdriet in geluk. Mijn man werd net wakker en besloot dat ons huwelijk voorbij was. Het gaat al een paar maanden niet goed met Roger en ik omdat hij een affaire had met zijn assistent op het werk. Ik hield zoveel van mijn man en besloot te blijven en aan ons huwelijk te werken. In korte tijd kwam Roger niet meer naar huis en zijn goede vriend vertelde me dat hij een ander appartement heeft waar hij bij haar woont. Ik was gekwetst en bleef hulp zoeken omdat Roger anders was dan de man met wie ik 10 jaar geleden trouwde. Gelukkig vond ik dr. Ilekhojie die beloofde mijn man aan mij terug te geven. Hij voerde een verzoeningsspreuk uit die Rogers terugbracht en nu zijn we allebei weer blij met onze jongens. Als je problemen hebt zoals de mijne, stuur dan Dr Ilekhojie een e-mail (gethelp05@gmail.com) of neem contact met hem op via Whatsapp/Viber (+2348147400259)

0   0  
Becca Zola

Mijn verloofde heeft het vorige week uitgemaakt en ik was zo verdrietig, ik at niet en ik praatte met niemand, ik huilde veel, ik was zo depressief en gestrest dat ik in het ziekenhuis belandde vanwege alles de stress en depressie. Op een dag was ik online aan het zoeken naar liefdestips omdat ik veel van hem hou en veel om hem geef en ik wil gewoon dat we weer als stel samen zijn. Ik vond een machtige man, Ilekhojie genaamd, die hij zoveel relatieproblemen had opgelost ... dus ik nam contact met hem op en legde hem alles uit, toen vertelde Dr. Ilekhojie me dat hij binnen 48 uur bij me terug zou komen nadat hij me had geholpen met een verzoeningsspreuk. Het werkte perfect zoals hij beloofde en David keerde terug en begon te vragen of ik hem terug wilde nemen. Ik ben zo blij nu Dr Ilekhojie heeft gedaan wat hij beloofde. Neem contact op met Dr Ilekhohjie als zijn 100% gegarandeerd en effectief. E-mail hem op [gethelp05@gmail.com] WhatsApp +2348147400259

0   0  
Becca Zola

Mijn verloofde heeft het vorige week uitgemaakt en ik was zo verdrietig, ik at niet en ik praatte met niemand, ik huilde veel, ik was zo depressief en gestrest dat ik in het ziekenhuis belandde vanwege alles de stress en depressie. Op een dag was ik online aan het zoeken naar liefdestips omdat ik veel van hem hou en veel om hem geef en ik wil gewoon dat we weer als stel samen zijn. Ik vond een machtige man, Ilekhojie genaamd, die hij zoveel relatieproblemen had opgelost ... dus ik nam contact met hem op en legde hem alles uit, toen vertelde Dr. Ilekhojie me dat hij binnen 48 uur bij me terug zou komen nadat hij me had geholpen met een verzoeningsspreuk. Het werkte perfect zoals hij beloofde en David keerde terug en begon te vragen of ik hem terug wilde nemen. Ik ben zo blij nu Dr Ilekhojie heeft gedaan wat hij beloofde. Neem contact op met Dr Ilekhohjie als zijn 100% gegarandeerd en effectief. E-mail hem op [gethelp05@gmail.com] WhatsApp (+2348147400259)

0   0  
Cloe Amber

Ik speel al heel lang loterijspellen en ik heb nooit geluk gehad. Ik ontmoette een vriend bij wie ik klaagde over mijn onvermogen om een tastbaar bedrag te winnen en hij stelde me voor aan Dr Ilekhojie die hem hielp met een loterijspreuk en hij won $ 200.000. Ik heb via hem contact met hem opgenomen en hij verzekerde me dat ik veel zal winnen als hij de loterijspreuk voor mij uitvoert. Hij vroeg me om hem 48 uur te geven zodat hij alles zou krijgen wat nodig is voor mijn loterijspreuk, dus ik wachtte 48 uur en hij droeg me op om een kaartje te krijgen, afhankelijk van hoeveel mijn hart kiest. Ik kocht een powerball-ticket en werd miljonair toen de trekkingen kwamen. Nu heb ik genoeg geld om mijn bedrijf op te zetten nadat ik bijna dakloos was geworden. Bedankt Dr Ilekhojie, ik ben dankbaar. Ik laat zijn contactpersoon hier voor iedereen die geluk nodig heeft om te winnen. Bel hem +2348147400259 of e-mail (gethelp05@gmail.com)

0   0  
Henna Aglosic

De geweldige Dr Ilekhojie waar iedereen het op internet over heeft gehad, heeft me vorige week woensdag ook geholpen met zijn verzoeningsspreuk. Hij herstelde mijn gebroken relatie en bracht mijn ex terug naar mij. Ik heb de afgelopen 6 maanden een gebroken hart gehad nadat mijn vriend het uitmaakte, maar nadat ik online over Dr Ilekhojie had gezien, was ik erg blij om contact met hem op te nemen. Hij vertelde me wat ik moest doen en hij voerde de verzoeningsspreuk uit en binnen 48 uur kwam Andy terug en begon om vergeving te vragen. Ik wil Dr Ilekhojie waarderen voor zijn geweldige hulp. Als je zijn hulp nodig hebt, kun je ook contact met hem opnemen via zijn e-mail: gethelp05@gmail.com/ Bel of WhatsApp +2348147400259

0   0  
Polly Green

Ik heb verschillende spreuken geprobeerd. Sommige hebben me nooit geantwoord nadat ik had betaald en waren duidelijke oplichters, sommige werkten echt voor mij, maar om de een of andere reden werkte het niet. Toen zag ik een video op you-tube met een persoon die zei dat ze resultaten had met Dr Ilekhojie. Ondanks de vermoedens en alles wat ik had meegemaakt, liet hij me echt zien dat hij echt was. Hem vertrouwen is waarschijnlijk de beste beslissing die ik ooit in mijn leven heb genomen, omdat mijn ex-man drie dagen nadat dr. Ilekhojie een reünie had gehouden, terugkeerde. Ik heb veel tijd besteed aan de wens dat ik nog een kans zou krijgen met mijn man en Dr. Ilekhojie heeft me daarbij geholpen en we zijn nu gelukkig samen. Neem contact op met Dr Ilekhojie als je soortgelijke hulp nodig hebt als de mijne. Bel hem +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Inesa Domantas

We hebben het onlangs weer goedgemaakt, ook al was het moeilijk. Het is nu meer dan een maand geleden en alles voelt alsof het weer normaal is. Hij is me beter gaan behandelen en het is voor ons allebei een genezingsproces geweest. De nachtmerrie die bijna 2 jaar duurde voordat we uit elkaar gingen, is eindelijk voorbij. Het is alsof we opnieuw verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te komen - en voor het eerst in lange tijd ziet de toekomst er een stuk rooskleuriger uit. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik Ilekhojie ben! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt waardoor we in de eerste plaats verliefd werden. Alle zorgen en stress zijn gewoon verdwenen. Bedankt Dr. Ilekhojie voor het redden van mijn gebroken huwelijk en het terugbrengen van mijn man naar mij!”. Ik en mijn man leven weer gelukkig samen.. Allemaal dankzij Ilekhojie. Zijn e-mail. E-mail: (gethelp05@gmail.com) Bel of Whatsapp +2348147400259

0   0  
Jessica Oviedo

Ik kreeg op mijn werk 40 euro per uur betaald en het was een stressvolle baan. Ik was online op zoek naar een betere baan toen ik getuigenissen zag van hoe Dr. Ilekhojie mensen hielp met zijn betovering om een loterij te winnen. Ik heb het loterijspel nog niet eerder gespeeld, dus ik vroeg me af hoe het werkt. Ik sprak met Dr Ilekhojie via sms: +2348147400259 en vroeg om hulp om ook het loterijspel te winnen. Hij reageerde en vroeg om mijn naam en foto, hij zei dat het nodig was om de spreuk uit te voeren. Ik deed wat hij opdroeg en de items werden gekocht om de spreuk uit te voeren, na de spreuk gaf hij me een lotnummer en een website die aan hem werd onthuld. Ik speelde de lotnummers en twee dagen later kreeg ik een e-mail dat ik 11 miljoen euro (11.000.000 euro) had gewonnen. Ik dacht dat het een grap was, maar zie, ik werd zonder stress betaald. Dr Ilekhojie is een geweldige helderziende, bedank hem met mij via sms / oproep: +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Corrin Axel

Ik was zo in de war en er kapot van toen mijn man me zonder een woord achterliet, ik had hem hard nodig omdat ik zoveel van hem hield. Dus een vriend van mij stelde me voor aan deze machtige man die haar man naar huis liet terugkeren na 5 maanden scheiding, dus ik nam contact met hem op en hij beloofde dat Axel in minder dan 72 uur bij me terug zal komen. Nadat ik alles had gedaan wat hij vroeg, belde mijn man die had geweigerd met me te praten en begon te huilen dat hij een fout had gemaakt door het huis te verlaten. Ik was gelukkig omdat ik en axel al samen waren sinds we kinderen waren en elkaar verlaten deed ons allebei pijn. Nu ben ik blij, want hij is weer thuis en alles is gewoon perfect. Als je een relatieprobleem hebt, raad ik je aan om contact op te nemen met Dr Ilekhojie en eerlijke resultaten te krijgen. Hieronder staan ​​zijn contactgegevens, stuur hem een bericht op WhatsApp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Marisa Leonardo

Ik heb contact gehad met verschillende spiritisten. Niets werkte voor mij nadat ik had betaald en sommige waren voor de hand liggende valsspelers. Toen zag ik een opmerking op deze site met een persoon die zei dat ze resultaten had met Dr Ilekhojie. Ondanks de vermoedens en alles wat ik had meegemaakt, liet hij me echt zien dat hij echt was. Hem vertrouwen is waarschijnlijk de beste beslissing die ik ooit in mijn leven heb genomen, omdat mijn ex-man 48 uur nadat dr. Ilekhojie een verzoeningsspreuk had uitgevoerd, terugkeerde. Ik heb veel tijd besteed aan de wens dat ik nog een kans zou krijgen met mijn man en Dr. Ilekhojie heeft het mogelijk gemaakt en mijn hart is gevuld met vreugde. Neem contact op met Dr Ilekhojie als je dezelfde hulp nodig hebt als de mijne. Neem contact op met zijn telefoon +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Angelina Brooks

Ik zag een prachtige getuigenis van Helmah op een verzoeningspagina over de goede werken van Dr. Ilekhojie. Ik heb het nooit geloofd, want ik heb nog nooit eerder iets over zo'n wonder gehoord. Niemand had me ervan kunnen overtuigen totdat Dr. Ilekhojie een geweldig werk voor me had gedaan dat mijn gebroken huwelijk herstelde na zes maanden scheiding. Ik was echt geschokt toen mijn man neerknielde en smeekte om vergeving voor mij om hem terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden om mijn waardering te tonen aan Dr Ilekhojie voor wat hij voor mij en mijn hele familie heeft gedaan. We zijn gelukkig samen en er is rust in mijn huis. Dit alles is mogelijk dankzij zijn verzoeningsspreuk. Neem nu contact met hem op voor elke vorm van hulp via e-mail: gethelp05@gmail.com of sms/bel: +2348147400259

0   0  
Luis

Ik verloor mijn man aan een andere vrouw, na 4 jaar huwelijk. We hadden een mooi huwelijk maar hij begon een relatie met een collega die hem achterna zat. Hij leeft weg van zijn werk en hij weigert met me te praten of terug naar huis te komen. Ik was er zo kapot van en vond het moeilijk om ermee om te gaan. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Toen ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een opmerking van Amber tegen die suggereerde dat geestelijke vader, baba genaamd, haar hielp haar huwelijksproblemen op te lossen en haar verbroken relaties te herstellen, enzovoort. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op via de e-mail die ik op de getuigenis zag en hij deed een spreuk voor mij. 3 dagen later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor de fouten die hij had gemaakt en beloofde het nooit meer te doen. Sindsdien is alles weer normaal. Mijn familie en ik leven weer gelukkig samen. Allemaal dankzij deze baba voor wat hij voor mij heeft gedaan. Als je een spreukgebruiker nodig hebt die een spreuk kan uitspreken die echt werkt, raad ik je aan contact met hem op te nemen. Hij zal je niet teleurstellen. Ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen, want ik ben een levende zwakte. Zijn e-mailadres is agboyasolutionhome@gmail.com.
En zijn whats-app telefoonnummer is dit +2348112714824,
Ik ben Luis,. Bedankt voor het lezen.

0   0  
Claire Emerick

Het begon met kleine misverstanden waarna hij me vertelde dat het goed zou zijn om een pauze te nemen, wat volgens mij in een breuk veranderde. Hij zoekt me niet meer. Dit bracht me verdriet omdat we al samen zijn sinds de middelbare school en hij was mijn eerste en enige liefde. Ik zocht overal op internet naar hulp en toen zag ik zoveel mensen opmerkingen maken over Dr Ilekhojie, ik kreeg zijn contactpersoon bij de opmerkingen en sprak met hem over mijn situatie en hij legde het proces van verzoening uit en hoe hij zal helpen ik verzoen me met hem in drie dagen. Het is nu precies een maand geleden dat ik contact met hem heb opgenomen en alles is perfect geweest met Moh en ik moest deze opmerkingen plaatsen omdat hij alle lof verdient om me te helpen. Ik laat hier zijn contact met alle eerlijke e-mail (gethelp05@gmail.com) of neem contact met hem op via Whatsapp/Viber (+2348147400259

0   0  
Licette Griffin

HOE IK HET JUISTE LOTERIJNUMMER VAN EEN SPELL CASTER KREEG?
Ik ben een 59-jarige IT'er en het zou ons 25-jarig huwelijksjubileum zijn, maar we hadden geen geld om het te vieren. Ik kreeg een opdracht op kantoor, dus ik ging online om naar antwoorden te zoeken toen ik getuigenissen zag van mensen die heer Bubuza bedankten voor het geven van de juiste winnende lotnummers. Ik was ook erg geïnteresseerd om te winnen, dus nam ik contact op met heer Bubuza via WhatsApp: + 1 951 442 2214. Lord Bubuza antwoordde en zei dat hij een spreuk zal uitspreken en de winnende lotnummers zal onthullen met zijn spirituele krachten. Ik heb de items geleverd die hij nodig had om de spreuk uit te spreken en hij gaf me 6 nummers na het uitspreken van de spreuk. Ik was er zo zeker van dat ik zou winnen, dus ging ik naar een supermarkt en kocht een Jumbo Bucks-kaartje van $10 bij Gate City Express in East Lee Street in Greensboro en ging naar huis. Ik ging buiten zitten en krabde op het kaartje. Toen ik dat zag, won ik $ 1.000.000. Mijn naam is Licette Griffin, hoe kan ik Lord Bubuza genoeg bedanken? Ben je een loterijspeler? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 951 442 2214 of bel: +1 507 400 0072 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

0   0  
Licette Griffin

HOE IK HET JUISTE LOTERIJNUMMER VAN EEN SPELL CASTER KREEG?
Ik ben een 59-jarige IT'er en het zou ons 25-jarig huwelijksjubileum zijn, maar we hadden geen geld om het te vieren. Ik kreeg een opdracht op kantoor, dus ik ging online om naar antwoorden te zoeken toen ik getuigenissen zag van mensen die heer Bubuza bedankten voor het geven van de juiste winnende lotnummers. Ik was ook erg geïnteresseerd om te winnen, dus nam ik contact op met heer Bubuza via WhatsApp: + 1 951 442 2214. Lord Bubuza antwoordde en zei dat hij een spreuk zal uitspreken en de winnende lotnummers zal onthullen met zijn spirituele krachten. Ik heb de items geleverd die hij nodig had om de spreuk uit te spreken en hij gaf me 6 nummers na het uitspreken van de spreuk. Ik was er zo zeker van dat ik zou winnen, dus ging ik naar een supermarkt en kocht een Jumbo Bucks-kaartje van $10 bij Gate City Express in East Lee Street in Greensboro en ging naar huis. Ik ging buiten zitten en krabde op het kaartje. Toen ik dat zag, won ik $ 1.000.000. Mijn naam is Licette Griffin, hoe kan ik Lord Bubuza genoeg bedanken? Ben je een loterijspeler? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 951 442 2214 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

0   0  
Helen Oglosic

De geweldige Dr Ilekhojie waar iedereen het op internet over heeft gehad, heeft me vorige week woensdag ook geholpen met zijn verzoeningsspreuk. Hij herstelde mijn verbroken relatie en bracht mijn ex terug naar mij. Ik heb de afgelopen 6 maanden een gebroken hart gehad nadat mijn vriend het uitmaakte, maar nadat ik online over Dr Ilekhojie had gezien, was ik erg blij om contact met hem op te nemen. Hij vertelde me wat ik moest doen en hij voerde de verzoeningsspreuk uit en binnen 48 uur kwam Andy terug en begon om vergeving te vragen. Ik wil Dr Ilekhojie waarderen voor zijn geweldige hulp. Als je zijn hulp nodig hebt, kun je ook contact met hem opnemen via zijn e-mail: (gethelp05@gmail.com) of Whatsapp +2348147400259)

0   0  
Cloe Amber

Ik ontmoette een vriend bij wie ik klaagde over mijn onvermogen om een tastbaar bedrag te winnen en hij stelde me voor aan Dr Ilekhojie die hem hielp met een loterijspreuk en hij won $ 200.000. Ik heb via hem contact met hem opgenomen en hij verzekerde me dat ik veel zal winnen als hij de loterijspreuk voor mij uitvoert. Hij vroeg me om hem 48 uur te geven zodat hij alles zou krijgen wat nodig is voor mijn loterijspreuk, dus ik wachtte 48 uur en hij droeg me op om een kaartje te krijgen, afhankelijk van hoeveel mijn hart kiest. Ik kocht een powerball-ticket en werd miljonair toen de trekkingen kwamen. Nu heb ik genoeg geld om mijn bedrijf op te zetten nadat ik bijna dakloos was geworden. Bedankt Dr Ilekhojie, ik ben dankbaar. Ik laat zijn contactpersoon hier voor iedereen die geluk nodig heeft om te winnen. Bel hem +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Keith Burge

Ik zal heer Bubuza eeuwig dankbaar blijven omdat hij een einde heeft gemaakt aan financiële problemen. Ik ben Keith Burge; Ik speel graag loterijen als de jackpot hoog is, maar winnen wordt een enorm probleem. Ik wil heer Bubuza bedanken voor het geven van de 5 lotnummers na het uitspreken van een spreuk voor mij in zijn tempel, de nummers kwamen overeen met de vijf witte ballen in de trekking van 4 december om een prijs van $ 1 miljoen te winnen en ik won. Ik las online over zijn geweldige spreukenwerk en ik probeerde het en vandaag is mijn leven ten goede veranderd. Deze man is een god op aarde. Speel je loterij en verlies je altijd? Lord Bubuza is alles wat je nu nodig hebt, Hij deed het voor mij. Bezoek zijn website: Lordbubuzamiraclework.com of e-mail: Lordbubuzamiraclework@hotmail.com of WhatsApp: +1 951 442 2214

0   0  
Joe Jess Thwaite

Joe en Jess Thwaite, uit Gloucestershire, wonnen meer dan £ 184 miljoen in de EuroMillions-trekking op dinsdag 10 mei met een geluksdipticket via de app van de Nationale Loterij. Ik kan mijn geluk niet meer tegenhouden, allemaal dankzij Lord Bubuza de betoveraar die ons de lotnummers heeft gegeven die onze droom vandaag hebben laten uitkomen. Lord Bubuza is spiritueel begaafd, hij is een SEER en hij gaf ons de lotnummers nadat hij een spreuk voor ons had uitgesproken. Ik geloofde eerst niet toen ik getuigenissen over hem las, maar nadat ik hem een keer had geprobeerd en hij een loterijspreuk voor ons uitsprak en ons de lotnummers gaf en we wonnen, kan ik hem stoutmoedig aan iedereen aanbevelen. Doe mee, waardeer hem. Zijn website: Lordbubuzamiraclework.com of e-mail: Lordbubuzamiraclework@hotmail.com of WhatsApp: +1 951 442 2214

0   0  
Joe Jess Thwaite

Joe en Jess Thwaite, uit Gloucestershire, wonnen meer dan £ 184 miljoen in de EuroMillions-trekking op dinsdag 10 mei met een geluksdipticket via de app van de Nationale Loterij. Ik kan mijn geluk niet meer tegenhouden, allemaal dankzij Lord Bubuza de betoveraar die ons de lotnummers heeft gegeven die onze droom vandaag hebben laten uitkomen. Lord Bubuza is spiritueel begaafd, hij is een SEER en hij gaf ons de lotnummers nadat hij een spreuk voor ons had uitgesproken. Ik geloofde eerst niet toen ik getuigenissen over hem las, maar nadat ik hem een keer had geprobeerd en hij een loterijspreuk voor ons uitsprak en ons de lotnummers gaf en we wonnen, kan ik hem stoutmoedig aan iedereen aanbevelen. Doe mee, waardeer hem. Zijn website: Lordbubuzamiraclework.com of e-mail: Lordbubuzamiraclework@hotmail.com of WhatsApp: +1 951 442 2214 .....

0   0  
Joe Jess Thwaite

Joe en Jess Thwaite, uit Gloucestershire, wonnen meer dan £ 184 miljoen in de EuroMillions-trekking op dinsdag 10 mei met een geluksdipticket via de app van de Nationale Loterij. Ik kan mijn geluk niet meer tegenhouden, allemaal dankzij Lord Bubuza de betoveraar die ons de lotnummers heeft gegeven die onze droom vandaag hebben laten uitkomen. Lord Bubuza is spiritueel begaafd, hij is een SEER en hij gaf ons de lotnummers nadat hij een spreuk voor ons had uitgesproken. Ik geloofde eerst niet toen ik getuigenissen over hem las, maar nadat ik hem een keer had geprobeerd en hij een loterijspreuk voor ons uitsprak en ons de lotnummers gaf en we wonnen, kan ik hem stoutmoedig aan iedereen aanbevelen. Doe mee, waardeer hem. Zijn website: Lordbubuzamiraclework.com of e-mail: Lordbubuzamiraclework@hotmail.com of WhatsApp: +1 951 442 2214

0   0  
Joe Jess Thwaite

Deze man is een genie, zijn loterijspreuk is zo actief. Wij zijn Joe en Jess Thwaite uit Gloucestershire, de winnaar van meer dan £ 184 miljoen in de EuroMillions. Nadat Lord Bubuza een loterijspreuk voor ons had uitgesproken, onthulde hij het lotnummer aan ons en vandaag vieren we feest. We geloofden het niet toen we lazen over Lord Bubuza-loterijspreuk, maar nadat we het hadden geprobeerd, veranderde ons leven. We willen heer Bubuza gewoon waarderen voor de loterijspreuk

Waardering van Joe en Jess Thwaite
lord Bubuza website: Lordbubuzamiraclework.com
lord Bubuza e-mail: Lordbubuzamiraclework@hotmail.com

0   0  
Joe Jess Thwaite

JOE EN JESS THWAITE HEBBEN OP 10 MEI 2022 MEER DAN £ 184 MILJOEN GEWONNEN. Mijn naam is Jess Thwaite, mijn man Joe is een communicatie-sales engineer. Ik run de zakelijke kant van een kapsalon samen met haar zus, mijn overleden vader speelde de loterij en droomde er altijd van om te winnen, maar faalde. Vandaag is het verhaal anders omdat we £ 184 miljoen hebben gewonnen met de hulp van een spreukgebruiker genaamd Lord Bubuza. Ik nam contact op met Lord Bubuza na het lezen van talloze opmerkingen over zijn loterijspreuk. Hij zei dat er een spreuk voor mij zal worden uitgesproken en dat zijn goden hem het winnende nummer van de loterij zullen onthullen. Ik twijfelde aan hem, maar GEEN BESCHERMING IS RISICO, dus ik probeerde het. Ik gaf zijn vereiste om de spreuk uit te spreken en na het casten gaf hij me de cijfers en zei hij zonder angst te spelen. Behold the Numbers behoorde tot de gelukkige winnaarsnummers op 10 mei 2022. Doe mee en waardeer hem via de website: (Lordbubuzamiraclework.com) of e-mail: (Lordbubuzamiraclework@hotmail.com)

0   0  
Senna Rayan

DIT IS GEEN GRAP. VERTROUW GROTE DR ISIKOLO. Mijn naam is Senna Rayan. Geweldig DR ISIKOLO is echt krachtig en weet zijn werk perfect te doen. Zonder hem had ik me niet kunnen voorstellen wat er zou zijn gebeurd. Mijn ex had altijd ruzie met me en mishandelde me altijd. Hij begon zich vreemd en grappig te gedragen en verliet me zonder reden voor een ander meisje. Ik dacht dat alle hoop vervlogen was. Ik zocht naar hulp op internet en kwam Great isikolosolutionhome@gmail.com tegen. Ik heb zoveel getuigenissen over hem gezien. Ik was heel blij en ik nam contact met hem op via zijn e-mail en vertelde hem wat er aan de hand was. Hij lachte en verzekerde me dat ik moest kalmeren dat hij me zou helpen en dat mijn ex terug zou komen om me te smeken. Hij deed zijn werk en betoverde mij en binnen 2 dagen kwam mijn ex zich verontschuldigen, precies zoals hij me vertelde. Tegenwoordig wonen we allebei samen en zijn we nog verliefder dan hoe we waren voordat hij wegging. Neem contact op met de Grote DR ISIKOLO voor uw eigen hulp. U kunt contact met hem opnemen via e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com U kunt hem ook WhatsAppen/Viberen op +2348133261196.

0   0  
Aurelia Daiva

Ik heb een goddelijke helper gevonden die heel echt, eerlijk is en doet wat hij zegt dat hij zal doen, het duurde een paar dagen voordat mijn betovering aan het licht kwam en de resultaten zijn verbluffend ... zegene u en de Goden houden u veilig en wel . Ik kreeg mijn ex terug met de hulp van Dr Ilekhojie. Mijn hele leven heb ik nog nooit zoiets gezien. Ik voel me erg gelukkig en voldaan. Ik heb de juiste beslissing genomen. Het is zo echt en krachtig!! WhatsApp hem rechtstreeks +2348147400259. Als je onvoorwaardelijke liefde wilt, moet je jezelf volledig geven. Liefde is een verplichting, geen gevoel. Ken het verschil. Relaties vereisen serieuze toewijding die de meesten niet hebben. Het huwelijk is nog moeilijker en de meesten zijn niet in staat om de verantwoordelijkheden op zich te nemen om loyaal, trouw, toegewijd en toegewijd te zijn aan uw echtgenoot en uw leven samen, want dat is uw prioriteit en niets anders doet ertoe. Neem contact op met Dr. Ilekhojie en hij zal al je huwelijks- of relatieproblemen oplossen E-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Lucija

Hallo allemaal. mijn naam is Lucija Dareau en ik ben een van de te veel mensen hier om de wereld te getuigen dat Dr. Isikolo inderdaad een goedhartige man is die zijn best doet om mensen te helpen, zelfs als alle hoop verloren is in het zoeken naar een oplossing voor hun problemen. Mijn eigen problemen verschillen echt niet van die van anderen omdat ik mijn verloofde terug heb na 48 uur toen Dr. Isikolo voor mij werkte. Ik kon liefdesverdriet niet aan toen ik wist dat ik mijn verloofde aan een andere dame had verloren. Ik was verdwaald in het donker en ik ben God dankbaar dat eerlijke mensen zoals Dr. Isikolo echt bestaan om de tranen van de gezichten van de diepbedroefde mensen weg te vegen. Ik ben 100% gegarandeerd en verzekerd dat hij je niet in de steek zal laten wanneer je zijn hulp zoekt bij het vinden van oplossingen voor je huwelijks- of relatieproblemen of andere levensgerelateerde problemen. Stuur hem een e-mail via: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen/Viberen op +234-813 326 1196.

0   0  
Monique Kelian

Bedankt Dr. Joe voor alles wat je doet om mensen met liefde en huwelijksproblemen te helpen.
Mijn man verliet me en ik was er kapot van en wist niet wat ik moest doen. Ik was gewoon oprecht met mijn bedoeling en zorgde ervoor dat we over onze misverstanden en andere emotionele problemen praatten, zodat het kon worden opgelost en we de zaken konden verbeteren. Mijn man werd koud tegen me en probeerde verschillende keren tegen me te vechten totdat hij wegging. Ik heb contact opgenomen met zijn familieleden om me te helpen ervoor te zorgen dat hij terugkomt, maar het heeft nooit een goed resultaat opgeleverd. Dus moest ik Dr. Joe raadplegen die me hielp om met mijn man te verzoenen en we kwamen binnen 2 dagen weer bij elkaar. De liefde en het geluk dat we deelden werd verbazingwekkender en alles wat ik nu zie is een betere man en ik ben gelukkig en vervuld. Dr. Joe is een eerlijke man die er echt voor zorgt dat problemen worden opgelost en beide partners weer gelukkig zijn samen. Neem nu contact met hem op via e-mail: drjoesolutionspells@gmail.com of zijn WhatsApp +1 330 694 6798

0   0  
Monika

IK HEB MIJN PARTNER TERUG NAAR MIJ
Deze getuigenis is een waargebeurd verhaal en mijn naam is Monika Simun. Ik kwam in contact met DR ISIKOLO door een getuigenis over hem geschreven en ik ben ook veel getuigenissen tegengekomen over hoe hij anderen heeft geholpen met hun leven. Teruggaan met een ex is een van de meest innerlijke gevoelens die veel mensen graag zouden willen ervaren, vooral omdat die herinneringen met onze ex ons altijd vertroebelen als iemand anders sommige van die dingen doet die onze ex vroeger deed. Ik was bijna 6 jaar een alleenstaande ouder en hoewel mijn ex-man ver weg was van mijn kinderen, zou ik nog steeds willen dat hij op een dag bij mij terug zou komen. Deze betoveringsdokter die ik tegenkwam, bekend als DR ISIKOLO, heeft me geholpen met mijn wensen en ik ben blij te kunnen zeggen dat ik terug ben bij mijn ex-man. het resultaat manifesteerde zich 48 uur toen hij me verzekerde en de liefde en verbinding die we deelden, werd verbazingwekkend hersteld. Als je met succes terug wilt komen met je ex, neem dan contact op met deze geweldige spell caster op zijn Whatsapp +2348133261196 of e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

0   0  
Aurelia Daiva

Ik heb een goddelijke helper gevonden die heel echt, eerlijk is en doet wat hij zegt dat hij zal doen, het duurde een paar dagen voordat mijn betovering aan het licht kwam en de resultaten zijn verbluffend ... zegene u en de Goden houden u veilig en wel . Ik kreeg mijn ex terug met de hulp van Dr Ilekhojie. Mijn hele leven heb ik nog nooit zoiets gezien. Ik voel me erg gelukkig en voldaan. Ik heb de juiste beslissing genomen. Het is zo echt en krachtig!! WhatsApp hem rechtstreeks +2348147400259. Als je onvoorwaardelijke liefde wilt, moet je jezelf volledig geven. Liefde is een verplichting, geen gevoel. Ken het verschil. Relaties vereisen serieuze toewijding die de meesten niet hebben. Het huwelijk is nog moeilijker en de meesten zijn niet in staat om de verantwoordelijkheden op zich te nemen om loyaal, trouw, toegewijd en toegewijd te zijn aan uw echtgenoot en uw leven samen, want dat is uw prioriteit en niets anders doet ertoe. Neem contact op met Dr Ilekhojie en hij zal al je huwelijks- of relatieproblemen oplossen E-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Regina

Wat had ik kunnen doen als Dr. Joe er niet was geweest die mijn huwelijk herstelde en vrede in mijn huis bracht, ik zal hem voor altijd dankbaar zijn. Mijn man ging naar een andere vrouw, hij liet me achter met onze drie kinderen, ik was in de war en mijn hart was gebroken ik verloor bijna een van mijn zoon in de processen die ik besprak met een vriend van mij en zij vertelde me over Dr. Joe, en hoe hij hielp haar in het verleden, dus ik nam contact met hem op voor hulp, en hij beloofde me dat na twee dagen dat mijn man me zou bellen en me om vergeving zou smeken. Ik geloofde echt niet, hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed alles wat hij me vroeg te doen, na twee dagen ging mijn telefoon en tot mijn grootste verbazing was het mijn man hij begon me te smeken om hem te vergeven voor alles wat hij me liet passeren, dus ik vergaf hem en nu leven we weer gelukkig ik zeg alles dank aan Dr. Joe, hier zijn zijn contacten als je huwelijksstress doormaakt, ik zal je adviseren om contact met hem op te nemen voor een oplossing, en ik beloof je dat al je problemen zullen worden opgelost. e-mail: (drjoesolutionspells@gmail.com) of zijn WhatsApp +1 330-694-6798

0   0  
Hilda Rosales

Mijn vriend begon uit te gaan met andere meisjes en toonde me koude liefde, bij verschillende gelegenheden dreigt hij het uit te maken als ik hem durf te vragen over zijn affaire met andere meisjes, ik was helemaal kapot en verward totdat een oude vriend van mij me vertelde over een spreukgieter op internet genaamd Dr Ilekhojie die mensen helpt met hun relatie- en huwelijksprobleem door de krachten van liefde en verzoening. Ik betwijfelde of zoiets ooit bestaat, maar besloot het eens te proberen. Toen ik contact met hem opnam, vertelde hij me alles wat ik moest doen en dat deed ik en hij hielp me een verzoeningsspreuk uit te spreken en binnen 28 uur kwam mijn vriend bij me terug en begon zich te verontschuldigen, nu is hij gestopt met uitgaan met meisjes en is hij voorgoed bij mij. Hier zijn zijn contacten Whatsapp of bel +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Julia

Deze waarderingspost komt van Julia Gert aan DR JOE. Net na 8 maanden van mijn huwelijk met mijn man, veranderde alles aan hem en ik was zo onzeker en jaloers omdat hij zo achterdochtig was met zijn manieren en dit zorgde ervoor dat we zo vaak ruzie hadden omdat ik ook leerde dat hij een andere dame zag . Hij verliet me en verhuisde naar een andere stad. Ik heb er alles aan gedaan om hem te pakken te krijgen en het is nooit gelukt. Ik heb op zoveel plaatsen geprobeerd hulp te zoeken, maar niemand kon me helpen totdat ik DR JOE online ontdekte en hoe hij veel mensen heeft geholpen. Ik nam contact met hem op en hij vertelde me alles wat ik moest weten en hoe ik mijn man kon redden en hem terug kon winnen. Ik deed snel mee en hij werkte voor mij en begeleidde me ook hoe ik ervoor kon zorgen dat hij me nooit meer verlaat. De liefde werd nog verbazingwekkender toen hij terugkeerde en nu is hij een betere man die ik verlang en alles wat ik kan zeggen is dat DR JOE een geweldige man is die ervoor zorgt dat mensen net na 48 uur oplossingen voor hun problemen krijgen, zoals hij zal garanderen. Stuur hem een ​​e-mail via: drjoesolutionspells@gmail.com of zijn WhatsApp +1-330 694 6798 als je enige vorm van hulp nodig hebt.

0   0  
Nela Jayden

Heel erg bedankt DR ISIKOLO dat je mijn ex-vriendje bij me hebt laten terugkomen. Mijn naam is Nela Jayden en ik schrijf dit prachtige getuigenis met respect voor deze man. Hij liet al mijn wensen uitkomen. Mijn vriend en ik hebben meer dan 3 jaar een relatie gehad en hoewel we zoveel ruzies hadden gehad, hadden we nooit aan een breuk gedacht. Op een dag belde hij me aan de telefoon en vertelde me dat hij de relatie beu is en nergens kan zien waar we naartoe gaan. Maanden zijn verstreken en mijn vriend nam geen contact meer met me op en ik hoorde niets meer van hem en zijn mobiele telefoon was losgekoppeld. Ik wist dat ik hulp moest zoeken vanwege de zoveel liefde die ik voor hem heb. Ik heb contact opgenomen met deze geweldige spellcaster omdat ik nog nooit eerder contact met iemand heb gehad en ik zeg je dat na een week contact, mijn ex-vriend me belde en vroeg om me na 48 uur te zien, hij deed het werk voor mij om te verzoenen met mijn man, hij droeg een ring aan mijn vinger. Ik ben erg blij, want ik word binnenkort een getrouwd meisje met de hulp van deze geweldige spreukgebruiker. Ik heb beloofd je werken aan iedereen te manifesteren en neem alsjeblieft contact op met deze man om je te helpen op isikolosolutionhome@gmail.com of je kunt hem ook WhatsAppen of VIBER via: +2348133261196.

0   0  
Matilda Reina

Iemand verliezen van wie je houdt is als het breken van je hart in twee stukken, vooral als je heel erg verliefd bent op die persoon, liefde is een essentiële emotie en heeft de macht om alles gelukkig en aangenaam te doen, maar er kwam een ​​tijd dat ik werd verlaten door mijn man die verliet me voor zijn nieuwe assistent. Hij brak ons ​​huis en liet onze 4 kinderen een reeks slechte emoties doormaken. Alles ging mis en mijn ooit gelukkige kinderen werden saai en stil omdat er geen vader in de buurt was om hen te leiden en te beschermen. Na 3 weken zag ik een bericht online over Dr Ilekhojie en hoewel ik niets wist van spreuken, dwong mijn hart me om zijn hulp te zoeken. Hij legde uit dat hij zou helpen met een verzoeningsspreuk die mijn man zou teruggeven. Nadat hij er alles aan had gedaan om hem in staat te stellen de verzoeningsspreuk uit te voeren, ontsloeg mijn man zijn assistent en keerde terug naar huis allemaal binnen een tijdsbestek van 3 dagen. Dank u Dr Ilekhojie. Als u soortgelijke problemen heeft in uw relatie of huwelijk, neem dan contact op met Dr. hem Whatsapp/Telegram +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
enora lucas

Ik ben zo blij om deze fantastische getuigenis van mij te delen. Mijn leven is in 48 uur totaal veranderd. Ik kan mezelf in de spiegel zien en glimlachen. Ik heb voor het eerst in tijden vertrouwen in mezelf en mijn capaciteiten. Ik heb mijn vriend terug in mijn leven met de hulp van Dr Isikolo. Hij zei 48 uur nadat de spreuk was gemaakt sorry. Hij zei dat hij zich realiseerde dat hij nooit echt uit elkaar wilde; hij kon de emotionele bagage die ik de hele tijd bij me droeg niet aan. Hij zei dat hij dacht dat hij de negatieve invloed op mijn leven was en dat het het beste was om te vertrekken. Hij zei dat het moeilijk was dat ik de hele tijd over het verleden bleef praten. We hebben elkaar allebei vergeven. Ik heb geld in mijn zak dat eindelijk van mij is. Ik ben het levende bewijs van wat Dr. Isikolo kan. Ik dank u hartelijk Dr. Isikolo voor het geweldige wat u in mijn relatie heeft gedaan. Ik ben zo blij nu. Met uw hulp konden we elkaar de waarheid zien en spreken. Iedereen die een relatieprobleem heeft, kan contact opnemen met Dr. Isikolo via e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. Je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196.

0   0  
Vanessa Avira

Ik weet nog dat mijn man het huis uitging. Ik was zo depressief en gestrest dat ik door alle stress en depressie in het ziekenhuis belandde. Op een dag was ik online aan het zoeken naar liefdestips omdat ik veel van hem hou en veel om hem geef en ik wil gewoon dat we weer als gezin bij elkaar zijn. Ik vond verschillende getuigenissen van hoe Dr. Ilekhojie zoveel relatie- en huwelijksproblemen oploste... Ik nam contact met hem op en legde hem alles uit, toen vertelde hij me dat mijn man binnen 48 uur terug zal komen nadat hij me heeft geholpen met een verzoeningsspreuk. De verzoeningsspreuk werkte perfect zoals hij beloofde, want ex 48 uur, David trok zich terug en begon me te smeken om hem terug te accepteren. Ik ben zo blij dat Dr Ilekhojie deed wat hij beloofde. Neem contact op met Dr Ilekhohjie als zijn 100% gegarandeerd en effectief. E-mail hem op gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

0   0  
Gerda

DR JOE heeft mijn huwelijksproblemen opgelost en ik ben blij dat ik het de wereld kan vertellen. Mijn man was betoverd en door mijn geest beheerst en ik heb hier jaren last van gehad en ik wist nooit wat er gebeurde. We hebben zo vaak gevochten vanwege misverstanden en krachten die verder gingen dan ik kon begrijpen en op een gegeven moment moest ik vertrekken. Toen ik wegging, realiseerde ik me hoeveel ik nog steeds van hem hield en bij hem wilde zijn. Ik nam zoveel maatregelen om mijn huwelijk met hem weer te laten werken, maar het mislukte allemaal totdat ik contact moest opnemen met DR JOE die mij kwam redden. Hij onthulde me wat ik moest weten over wat er met mijn man was gebeurd en de oplossing voor de problemen. Ik ging akkoord met alles wat hij me vertelde en voldeed en hij deed zijn eigen deel door met zijn hele hart voor mij te werken en na 2 dagen zeker te zijn van het resultaat. Ik wachtte geduldig en zie, mijn man ging me overal zoeken en pas toen wist ik dat de liefde en het geluk dat we ooit deelden, was hersteld. DR JOE is een geweldige man en hij zal niet aarzelen om je te helpen als je contact met hem opneemt. e-mail: drjoesolutionspells@gmail.com of zijn WhatsApp +1-3306946798

0   0  
Claire Emerick

Het begon met kleine misverstanden waarna hij me vertelde dat het goed zou zijn om een pauze te nemen, wat volgens mij in een breuk veranderde. Hij zoekt me niet meer. Dit bracht me verdriet omdat we al samen zijn sinds de middelbare school en hij was mijn eerste en enige liefde. Ik zocht overal op internet naar hulp en toen zag ik zoveel mensen opmerkingen maken over Dr Ilekhojie, ik kreeg zijn contactpersoon bij de opmerkingen en sprak met hem over mijn situatie en hij legde het proces van verzoening uit en hoe hij zal helpen ik verzoen me met hem in drie dagen. Het is nu precies een maand geleden dat ik contact met hem heb opgenomen en alles is perfect geweest met Moh en ik moest deze opmerkingen plaatsen omdat hij alle lof verdient om me te helpen. Ik laat hier zijn contact met alle eerlijke e-mail: gethelp05@gmail.com of neem contact met hem op via Whatsapp/Viber +2348147400259

0   0  
Angelina Brooks

Ik vond een prachtige getuigenis van Helmah op een verzoeningspagina over de goede werken van Dr. Ilekhojie. Ik heb het nooit geloofd, want ik heb nog nooit eerder iets over zo'n wonder gehoord. Niemand had me ervan kunnen overtuigen totdat Dr. Ilekhojie een geweldig werk voor me had gedaan dat mijn gebroken huwelijk herstelde na zes maanden scheiding. Ik was echt geschokt toen mijn man neerknielde en smeekte om vergeving voor mij om hem terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden om mijn waardering te tonen aan Dr Ilekhojie voor wat hij voor mij en mijn hele familie heeft gedaan. We zijn gelukkig samen en er is rust in mijn huis. Dit alles is mogelijk dankzij zijn verzoeningsspreuk. Neem nu contact met hem op voor elke vorm van hulp die je nodig hebt via Whatsapp/call/viber: +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Lydia Kroos

Mijn naam is Lydia Kroos. Toen mijn man me verliet, was ik getraumatiseerd en diepbedroefd en kon ik mezelf maandenlang niet pakken. Ik heb er alles aan gedaan om hem terug te krijgen, maar tevergeefs. Ik vertrok naar een andere stad in de hoop dat ik helemaal opnieuw kon beginnen. Ik kwam in contact met een andere man met wie ik mijn best deed om bij hen te zijn, maar het lukte niet omdat ik niet van hem kon houden. Ik wist dat ik nog steeds van mijn man hield en dat ik mijn man terug wilde. Dus begon ik hulp te zoeken en toen vond ik DR ISIKOLO vanuit verschillende gezichtspunten en las ik over hem. We raakten aan de praat en ik zorgde ervoor dat hij alles begreep wat ik moest weten en ik geloofde in hem en voldeed aan de procedures. Hij werkte voor mij en herstelde de liefde en verbinding tussen mij en mijn man en net na 48 uur, zoals hij beloofde, zocht mijn man naar mij en we raakten aan de praat en hij kwam naar beneden om me te zien waar ik ben en we verzonnen dingen en werden weer gelukkig samen. DR ISIKOLO is betrouwbaar en hij kan u ook helpen als u voor iets contact met hem opneemt. Stuur hem een ​​sms via WhatsApp/Viber: +2348133261196 of e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com

0   0  
Helen Oglosic

De geweldige Dr Ilekhojie waar iedereen het op internet over heeft gehad, heeft me vorige week woensdag ook geholpen met zijn verzoeningsspreuk. Hij herstelde mijn verbroken relatie en bracht mijn ex terug naar mij. Ik heb de afgelopen 6 maanden een gebroken hart gehad nadat mijn man ons huis had gebroken, maar nadat ik online over Dr Ilekhojie had gezien, was ik erg blij om contact met hem op te nemen. Hij vertelde me wat ik moest doen en hij voerde de verzoeningsspreuk uit en binnen 48 uur kwam mijn man Andy terug en begon om vergeving te vragen. Ik wil Dr Ilekhojie waarderen voor zijn geweldige hulp. Als je zijn hulp nodig hebt, kun je ook contact met hem opnemen via zijn e-mail:gethelp05@gmail.com of Whatsapp +2348147400259

0   0  
loreta emilio

DR ISIKOLO is simply the best spell caster and helper. My name is Loreta Emilio, Out of respect for you and your spells I must make this testimony know to all. I've been to other spell casters without seeing any result. I just wished I came to you earlier, I got the best from you. My ex husband was gone for a year and I went everywhere and other spell casters for help but no result until my friend introduce me to Dr Isikolo After the Love Spell was done, I finally got a calls from him. His spells worked wonders and my husband is back with full of love. It's a miracle! He suddenly came back with flowers saying that i should forgive him, i was truly flabbergasted and shocked when my husband kneel down begging for forgiveness and for me to accept him back..I'm really short of words and joyful, you are a God sent to me and my entire family. And now i am a joyful woman once again. Thank you so much Dr Isikolo.To everyone who is looking for a real spell caster should contact DR ISIKOLO on email: isikolosolutionhome@gmail.com You can also WhatsApp him on +2348133261196.

0   0  
Janet Rogers

Mijn man werd net wakker en besloot dat ons huwelijk voorbij was. Het gaat al een paar maanden niet goed met Roger en ik omdat hij een affaire had met zijn assistent op het werk. Ik hield zoveel van mijn man en besloot te blijven en aan ons huwelijk te werken. In korte tijd kwam mijn Roger niet meer naar huis en zijn vriend vertelde me dat hij een ander appartement heeft waar hij bij haar woont. Ik was gekwetst en bleef hulp zoeken omdat Roger anders was dan de man met wie ik 10 jaar geleden trouwde. Gelukkig vond ik dr. Ilekhojie die beloofde mijn man aan mij terug te geven. Hij voerde een verzoeningsspreuk uit die Rogers terugbracht en nu zijn we allebei weer blij met onze jongens. Als je problemen hebt zoals de mijne, stuur dan Dr Ilekhojie een e-mail: gethelp05@gmail.com of neem contact met hem op via Whatsapp +2348147400259

0   0  
Bethney Connier

Zoals onze gezichten anders zijn, zijn onze problemen dat ook. Ik weet niet welke moeilijkheid je ervaart, maar ik wil dat je weet dat als je jezelf echt uit je beproeving wilt halen, dit een oplossing voor je is. Ik wil aan het publiek een man voorstellen die Dr Ajayi heet, hij is een toverspreuk en hij heeft me een jaar geleden geholpen mijn huwelijk te redden. mijn man ging het huis uit en zei dat hij niet langer geïnteresseerd was in onze verbintenis, het was een schok voor mij omdat ik me niet kan herinneren dat we ruzie hadden, later ontdekte ik dat hij met een andere dame was, ik smeekte hem om terug naar huis te komen om bij mij te zijn en de kinderen, maar hij gedroeg zich niet meer zelf, ik kwam er later achter dat hij bezeten was met een charme door de dame met wie hij is. Ik nam contact op met Dr. Ajayi en de charme werd ongedaan gemaakt na 3 dagen van de betovering en mijn man keerde terug naar huis. Dr Ajayi is in staat om elke soort spreuk uit te voeren. Neemt contact met hem op via Viber / WhatsApp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

0   0  
Jojo ivan

Ja, het is waar dat Dr. Isikolo de beste is om gebroken gezinnen en relaties te herstellen.
Mijn naam is Jojo Ivan en ik was een klant voor DR ISIKOLO en ik moet je zeggen dat hij een echte spellcaster is. Toen ik contact opnam met deze betoveraar, had mijn vriend me 2 jaar verlaten en ik heb hem altijd bij me terug willen hebben. Ik ontmoette DR ISIKOLO om me ongeveer een maand geleden te helpen en ik heb opnieuw contact gemaakt met mijn vriend. Toen mijn ex-vriend me verliet, was het beroering voor mij. Dit werd een ramp voor mij omdat ik een fysiologisch trauma had en mijn familie erg bezorgd was over mijn gezondheid. Na 2 jaar ontmoette ik DR ISIKOLO ook via een getuigenis en hij vertelde me om mezelf te kalmeren dat wat het probleem ook is, hij gezond is en klaar om iedereen te helpen die naar hem toe komt. Binnen 2 dagen belde mijn ex me op en wilde hem ontmoeten. Ik stemde toe en trof voorbereidingen om hem te ontmoeten en hij vertelde me hoe hij zich schuldig had gevoeld voor wat hij deed en hij wilde me terug. Ik prees DR ISIKOLO voor zijn geweldige handwerk en ik zal hem aanbevelen aan iedereen die een spreukgebruiker nodig heeft. Neem contact met hem op om je te helpen en snel op zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen/Viberen op +2348133261196.

0   0  
sarah

Het is een voorrecht om dit wonderbaarlijke getuigenis met de wereld te delen. Ik ben Sarah Mathijs. Mijn man is 4 maanden geleden van me gescheiden en ik ben vervuld van wroeging omdat ik niet wist wat ik moest doen om de problemen met mijn man te verbeteren. Ik zocht op internet naar hulp over hoe ik hulp bij mijn huwelijk kon krijgen en ik ontdekte geweldige getuigen over Dr. Joe die vooruitstrevend was met zijn spreuken. Ik nam contact met hem op en zie, Dr. Joe vertelde me dat hij een liefdesreünie-spreuk voor me zal voorbereiden die mijn man terug zal brengen. Ik was sceptisch, maar ik had geen andere keuze dan met hem samen te werken. 2 dagen later belde mijn man me dat hij terug naar huis zou komen en vanaf die dag tot dit moment hebben we vredig geleefd. Hij is nu terug met zoveel liefde en zorgzaamheid. vandaag ben ik blij jullie allemaal te laten weten dat deze betoveraar de kracht heeft om geliefden terug te brengen en het meest verrassende is dat onze liefde nu erg sterk is, elke dag is geluk en vreugde. en er gaat niets boven het zijn met de man van wie je houdt. Ik zal Dr. Joe ten zeerste aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft. Als je een probleem hebt, neem dan contact op met Dr. Joe, ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen !!. E-mail: drjoesolutionspells@gmail.com of zijn WhatsApp +1-3306946798

0   0  
Matilda Reina

Iemand verliezen van wie je houdt is als het breken van je hart in twee stukken, vooral als je heel erg verliefd bent op die persoon, liefde is een essentiële emotie en heeft de macht om alles gelukkig en aangenaam te doen, maar er kwam een ​​tijd dat ik werd verlaten door mijn man die verliet me voor zijn nieuwe assistent. Hij brak ons ​​huis en liet onze 4 kinderen een reeks slechte emoties doormaken. Alles ging mis en mijn ooit gelukkige kinderen werden saai en stil omdat er geen vader in de buurt was om hen te leiden en te beschermen. Na 3 weken zag ik een bericht online over Dr Ilekhojie en hoewel ik niets wist van spreuken, dwong mijn hart me om zijn hulp te zoeken. Hij legde uit dat hij zou helpen met een verzoeningsspreuk die mijn man zal teruggeven. Nadat hij er alles aan had gedaan om hem in staat te stellen de verzoeningsspreuk uit te voeren, ontsloeg mijn man zijn assistent en keerde terug naar huis allemaal binnen een tijdsbestek van 3 dagen. Dank u Dr Ilekhojie. Als u soortgelijke problemen heeft in uw relatie of huwelijk, neem dan contact op met Dr. hem Whatsapp/Telegram +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
elinagilbert

Ik ben de afgelopen 4 maanden zo depressief en zwaar gekwetst geweest nadat ik mijn man aan een andere vrouw had verloren en mijn geldsituatie verslechterde ook zo erg dat ik dacht dat ik faillissement moest aanvragen. Ik had een enorme schuld en wist niet wat ik moest doen. Uit volledige en totale wanhoop nam ik contact op met zoveel van die zogenaamde individuen die krachtige magie, hekserij of zwarte magie beloofden. Geen van hen werkte en geen enkele was zo geweldig, aanhankelijk en warm als Dr Ozalogbo is geweest. Hij is absoluut anders dan die van de andere betoveraars en ik voelde onmiddellijk hoop en kracht toen ik hoorde over de beloften die hij te bieden had. Hij draagt ​​een lucht van zuiverheid en goddelijke kracht die zo puur en fris is als sneeuw op de grond. Ik vroeg om de krachtigste spreuken van Dr ozalogbo en ik was meteen opgelucht dat ik iemand had om mijn problemen voor mij op te lossen. Zijn spreuken deden wonderen en ik ben nu terug bij mijn man en mijn geldproblemen losten zichzelf op na het winnen van de loterij. Dr ozalogbo, ik heb geen idee wat ik zou hebben gedaan zonder dat u er was om me te helpen. Hier is zijn e-mailadres ozalogboshrine@gmail.com of WhatsApp +2348162562991 zijn Facebook-pagina; https://www.facebook.com/Drozalogbo/ hij kan je helpen met elke situatie waarmee je wordt geconfronteerd, zoals hij voor mij heeft gedaan.....

0   0  
Giovanni Jahem

Mijn naam is Giovanni Jahem. Ik heb moeilijke tijden doorgemaakt met verschillende mannen die ware liefde en oprechte acceptatie vonden, totdat ik mijn man ontmoette die in mijn leven kwam en van me hield zonder woorden kunnen verklaren. We woonden 2 jaar samen en waren gelukkig totdat er te veel ruzies ontstonden en we onze wegen splitsten. Ik dacht dat ik verder kon, maar ik realiseerde me dat ik heel erg verliefd op hem was en voor altijd bij hem nodig had. Ik had geen andere keuze dan hulp te zoeken, wat me ertoe bracht contact op te nemen met Dr. Isikolo, wetende hoe hij anderen heeft kunnen helpen. Hij gaf me zijn aandacht en deed zijn best om ons weer met elkaar te verzoenen en binnen 48 uur manifesteerde het resultaat zich en hij kwam bij me terug en we maakten het weer goed. Nu is de liefde en het geluk teruggekeerd en alles wat ik kan zeggen is dat ik Dr. Isikolo echt waardeer omdat hij onbaatzuchtig is geweest in het helpen van mij en anderen. Zijn e-mailcontact: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen of Viber op +2348133261196.

0   0  
Aurelia Daiva

Het duurde een paar dagen voordat mijn betovering aan het licht kwam en de resultaten zijn verbluffend ... zegene u en de Goden houden u veilig en gezond. Ik kreeg mijn ex terug met de hulp van Dr Ilekhojie. Mijn hele leven heb ik nog nooit zoiets gezien. Ik voel me erg gelukkig en voldaan. Ik heb de juiste beslissing genomen. Het is zo echt en krachtig!! WhatsApp hem rechtstreeks +2348147400259. Als je onvoorwaardelijke liefde wilt, moet je jezelf volledig geven. Liefde is een verplichting, geen gevoel. Ken het verschil. Relaties vereisen serieuze toewijding die de meesten niet hebben. Het huwelijk is nog moeilijker en de meesten zijn niet in staat om de verantwoordelijkheden op zich te nemen om loyaal, trouw, toegewijd en toegewijd te zijn aan uw echtgenoot en uw leven samen, want dat is uw prioriteit en niets anders doet ertoe. Neem contact op met Dr Ilekhojie en hij zal al je huwelijks- of relatieproblemen oplossen E-mail: (gethelp05@gmail.com)

0   0  
elena pieter

HET VOELT GEWELDIG OM GEWELDIG TE PRATEN OVER DR ISIKOLO. Ik ben Elena Pieter. Ik had een prachtige verbintenis met mijn man en we deelden geluk, warmte en ware liefde. We woonden 12 jaar samen en kregen twee kinderen. een paar maanden geleden begonnen we eindeloze problemen en constante ruzies te krijgen. Het huis was gevuld met ongeluk en mijn kinderen huilden altijd en zagen ons de hele tijd vechten. Hij ging uiteindelijk weg en sneed alle middelen voor ons af om met hem te communiceren. Ik deed alles wat ik kon om hem terug te krijgen vanwege hoeveel ik van hem hield, maar het mocht niet baten. DR ISIKOLO kwam me te hulp toen ik contact met hem opnam en hij onthulde me dat een vrouw achter de problemen zat die we hadden, omdat hij mijn man in bedwang hield met duistere magische spreuken om hem van mij en mijn kinderen af ​​te pakken. en beloofde me te helpen, wat hij deed toen ik me aan de procedures van zijn werk hield. Mijn man werd gereinigd en gezuiverd van de charme en herwon zichzelf en keerde terug naar huis naar ons en we verzonnen dingen. We leven weer gelukkig samen. DR ISIKOLO kan u ook helpen. neem gewoon contact met hem op via WhatsApp +234-8133261196 of e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

0   0  
Luis

Ik verloor mijn man aan een andere vrouw, na 4 jaar huwelijk. we hadden een mooi huwelijk maar hij begon een relatie met een collega die hem achterna zat. hij leeft weg van zijn werk en hij weigert met me te praten of terug naar huis te komen. Ik was er zo kapot van en vond het moeilijk om ermee om te gaan. ik werd erg ongerust en had hulp nodig. terwijl ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een opmerking van Amber tegen die suggereerde dat geestelijke vader, baba genaamd, haar hielp haar huwelijksproblemen op te lossen en haar verbroken relaties te herstellen, enzovoort. dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op via de e-mail die ik op de getuigenis zag en hij deed een spreuk voor mij. 3 dagen later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor het onrecht dat hij deed en beloofde het nooit meer te doen. sindsdien is alles weer normaal geworden. mijn familie en ik leven weer gelukkig samen. allemaal dankzij deze baba voor wat hij voor mij heeft gedaan. als je een spreukgebruiker nodig hebt die een spreuk kan uitspreken die echt werkt, raad ik je aan contact met hem op te nemen. hij zal je niet teleurstellen. Ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen, want ik ben een levende zwakte. zijn e-mailadres is agboyasolutionhome@gmail.com, zijn whatsapp-nummer is +2348112714824, en mijn whats-app-telefoonnummer is dit +16163684004, je kunt me op whats-app schrijven voor het geval je meer informatie nodig hebt over de geestelijke vader. Ik ben Luis uit Nederland, maar ik ben gevestigd in Texas, Verenigde staat. bedankt voor het lezen.

0   0  
Brenda Pruis

Bedankt Dr. Joe voor alles wat je doet om mensen met liefde en huwelijksproblemen te helpen.
Mijn man verliet me en ik was er kapot van en wist niet wat ik moest doen. Ik was gewoon oprecht met mijn bedoeling en zorgde ervoor dat we over onze misverstanden en andere emotionele problemen praatten, zodat het kon worden opgelost en we de zaken konden verbeteren. Mijn man werd koud tegen me en probeerde verschillende keren tegen me te vechten totdat hij wegging. Ik heb contact opgenomen met zijn familieleden om me te helpen ervoor te zorgen dat hij terugkomt, maar het heeft nooit een goed resultaat opgeleverd. Dus moest ik Dr. Joe raadplegen die me hielp om met mijn man te verzoenen en we kwamen binnen 2 dagen weer bij elkaar. De liefde en het geluk dat we deelden werd verbazingwekkender en alles wat ik nu zie is een betere man en ik ben gelukkig en voldaan. Dr. Joe is een eerlijke man die er echt voor zorgt dat problemen worden opgelost en beide partners weer gelukkig zijn samen. Neem nu contact met hem op via e-mail: drjoesolutionspells@gmail.com of zijn WhatsApp +1-3306946798

0   0  
Monika

Ik heb mijn ex-partner terug met de hulp van Dr Isikolo
Deze getuigenis is een waargebeurd verhaal en mijn naam is Monika Simun. Ik kwam in contact met DR ISIKOLO door een getuigenis over hem geschreven en ik ben ook veel getuigenissen tegengekomen over hoe hij anderen heeft geholpen met hun leven. Teruggaan met een ex is een van de meest innerlijke gevoelens die veel mensen graag zouden ervaren, vooral omdat die herinneringen met onze ex ons altijd vertroebelen als iemand anders een aantal van die dingen doet die onze ex vroeger deed. Ik was bijna 6 jaar een alleenstaande ouder en hoewel mijn ex-man ver weg was van mijn kinderen, zou ik nog steeds willen dat hij op een dag bij mij terug zou komen. Deze betoveringsdokter die ik tegenkwam, bekend als DR ISIKOLO, heeft me geholpen met mijn wensen en ik ben blij te kunnen zeggen dat ik terug ben bij mijn ex-man. het resultaat manifesteerde zich 48 uur toen hij me verzekerde en de liefde en verbinding die we deelden, werd verbazingwekkend hersteld. Als je met succes terug wilt naar je ex, neem dan contact op met deze geweldige spreukgebruiker via zijn WhatsApp/Viber: +2348133261196 of e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

0   0  
arabella matej

Hallo iedereen. Mijn naam is Arabella Matej. Ik ben hier om de geweldige Dr Isikolo te bedanken voor het oplossen van mijn huwelijksproblemen. Mijn huwelijk crashte als gevolg van eindeloze problemen en moeilijkheden die ik had met mijn man. Hij vertrok zonder om te kijken en ik was zoveel maanden alleen. Zijn familie kwam tussenbeide en er veranderde nog steeds niets. Ik was emotioneel kapot en verloor de hoop om weer liefde te vinden, want hij was alles in een man die ik ooit wilde. Net als zoveel mensen leerde ik DR ISIKOLO kennen toen ik op zoek ging naar hulp. We hebben mijn problemen uitgebreid besproken en hij verzekerde me dat ik de oplossing zou krijgen die ik nodig had. Ik had geen andere keuze dan me aan zijn procedures te houden en hij stelde niets uit. Hij deed een liefdesreünie voor mij en mijn man en de liefde en het geluk dat we deelden werd hersteld en hij bereikte me precies na 48 uur zoals DR ISIKOLO beloofde. Hij is inderdaad een geweldige helper en hij is betrouwbaar. als je problemen hebt, stuur hem dan een sms via WhatsApp: +2348133261196 of e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com

0   0  
Nathalie Skirmante

Na 2 jaar gebroken huwelijk liet mijn man me achter met twee kinderen, ik voelde me vreselijk en ik pleegde bijna zelfmoord omdat hij ons met niets achterliet. Ik was al die tijd emotioneel omdat de kinderen me bleven vragen waar papa is. Dank aan Dr Ilekhojie die ik op Facebook heb ontmoet, die mijn man naar huis heeft teruggebracht en de vrede tussen ons heeft hersteld. Op die trouwe dag kwam ik tijdens het surfen op internet enkele getuigenissen over Dr. Ilekhojie tegen en ik voelde meteen de behoefte om hem om hulp te vragen en ik ben blij dat alles uiteindelijk goed met me is afgelopen. Mijn man is nu thuis met mijn kinderen en er is nog nooit zoveel liefde en vreugde in mijn huis geweest tot nu toe. Heb soortgelijke problemen, vertel het me, want hij zal je kunnen helpen. Neem contact op met Dr. Ilekhojie E-mail: gethelp05@gmail.com of bel/Whatsapp/Viber +2348147400259 Bedankt!

0   0  
Aurelia Daiva

Ik heb een goddelijke helper gevonden die heel echt, eerlijk is en doet wat hij zegt dat hij zal doen, het duurde een paar dagen voordat mijn betovering aan het licht kwam en de resultaten zijn verbluffend ... zegene u en de goden houden u veilig en goed . Ik kreeg mijn ex terug met de hulp van Dr Ilekhojie. Mijn hele leven heb ik nog nooit zoiets gezien. Ik voel me erg gelukkig en voldaan. Ik heb de juiste beslissing genomen. Het is zo echt en krachtig!! Stuur hem direct een bericht via Whatsapp +2348147400259. Als je onvoorwaardelijke liefde wilt, moet je jezelf volledig geven. Liefde is een verplichting, geen gevoel. Ken het verschil. Relaties vereisen serieuze toewijding die de meesten niet hebben. Het huwelijk is nog moeilijker en de meesten zijn niet in staat om de verantwoordelijkheden op zich te nemen om loyaal, trouw, toegewijd en toegewijd te zijn aan uw partner en uw leven samen, want dat is uw prioriteit en niets anders doet ertoe. Neem contact op met Dr Ilekhojie en hij zal al je huwelijks- of relatieproblemen oplossen E-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Camila Acuna

Ik begon een paar weken geleden vreemd gedrag van mijn man op te merken en ik kwam erachter dat mijn man iemand ziet. Hij kwam laat thuis van zijn werk, hij geeft nauwelijks meer om mij of de kinderen. Soms gaat hij uit en komt hij zelfs 2-3 dagen niet thuis. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen, maar het mocht niet baten. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Toen ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een website tegen die suggereerde dat dr. Ilekhojie kan helpen bij het oplossen van huwelijksproblemen, het herstellen van verbroken relaties enzovoort. Ik nam contact met hem op en hij beloofde me te helpen met een verzoeningsspreuk. Ik deed alles wat hij me vroeg en net zoals Rodicas geval, kwam mijn man twee dagen later terug als een andere man. Hij begon alles op te biechten wat hij had gedaan en vroeg me hem een tweede kans te geven om het goed te maken. Allemaal dankzij Dr Ilekhojie, mijn man is nu liefdevoller en verantwoordelijker. neem contact op met Dr Ilekhojie met Whatsapp +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Anna Collin

Mijn man verliet me voor een jongere vrouw en ik was er kapot van. Het was alsof ze hem in een kwade spreuk had, Collin keerde zich van de ene op de andere dag tegen me zonder enige waarschuwing. Het gebeurde dit jaar, ik was wanhopig op zoek naar hem om terug te keren omdat we samen een leven hadden opgebouwd en het de harten van de kinderen zou breken. Ik heb elke website voor het casten van spreuken gebruikt die ik kon vinden zonder resultaten. Toen zag ik een bepaalde getuigenis over Dr. Ilekhojie en het gaf me echt hoop omdat het vergelijkbaar was met mijn geval. Ik nam contact met hem op en hij legde me alles uit over wat ik moest doen. Hij begon in juli met mij te werken en als resultaat van al zijn geweldige werk is Collin naar huis teruggekeerd, wat een droom is die uitkomt. Ik ben zo blij en bevoorrecht dat ik Dr Ilekhojie heb ontmoet. Dank je! neem alsjeblieft contact op met Dr Ilekhojie als je huwelijksproblemen hebt en wees gerust om hulp te krijgen WhatsApp op +2348147400259 of stuur hem een bericht via e-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Hilary Franco

Mijn man van acht jaar heeft me verlaten. Ik at niet en ik praatte met niemand, ik huilde veel, ik was zo depressief dat ik door alle stress in het ziekenhuis belandde. Op een dag was ik online aan het zoeken naar hulp omdat ik veel van hem hou en veel om hem geef en ik wil gewoon dat hij naar huis terugkeert. Ik vond zoveel getuigenissen over Dr. Ilekhojie dat hij zoveel relatieproblemen oploste... Ik was genoodzaakt hem te bellen en hem alles uit te leggen omdat ik veel goede verhalen over hem zag. Hij vertelde me dat mijn man over een paar dagen terug zal komen nadat hij me heeft geholpen met een verzoeningsspreuk. Ik deed wat hij opdroeg en gaf alles wat hij vroeg en in precies 3 dagen keerde mijn man uit eigen beweging naar huis en vroeg om zich te verzoenen. Ik ben zo blij dat Dr Ilekhojie heeft gedaan wat hij beloofde. Als je hulp wilt bij je huwelijk, praat dan met Dr Ilekhojie. E-mail gethelp05@gmail.com WhatsApp/Viber +2348147400259

0   0  
Debby Abba

Mijn man heeft me verlaten om bij een andere vrouw te zijn, Dr. Ajayi is een krachtige spirituele man waar je naartoe kunt rennen als je hulp nodig hebt, hij is de perfecte spreukgebruiker die je kan helpen je levensproblemen op te lossen. je kunt hem bereiken op zijn e-mail:drajayi1990@gmail.com en je kunt ook contact met hem opnemen op zijn WhatsApp / Viber-nummer: +2347084887094 hij heeft me geholpen mijn ex-vrouw terug te krijgen na 4 jaar scheiding, ik twijfelde maar Dr Ajayi wist met goed resultaat de twijfels weg te nemen. Dr. Ajayi bereidt ook kruiden voor elke vorm van ziekte, kruiden om impotentie bij mannen te genezen, kruiden om vleesbomen te genezen, kruiden om zwanger te worden, kruiden voor nierziekte, genezing voor diabetes en elk soort gezondheidsprobleem. Dr. Ajayi heeft kruiden voor hen.

0   0  
Claire Emerick

Het begon met kleine misverstanden waarna ik denk dat het uitliep op een breuk. Hij komt niet meer thuis. Dit deed me zoveel pijn omdat we al samen zijn sinds de middelbare school en hij was mijn eerste en enige liefde. Ik zocht overal op internet naar hulp en toen zag ik zoveel mensen opmerkingen maken over Dr Ilekhojie, ik kreeg zijn contactpersoon via een van de opmerkingen en sprak met hem over mijn situatie en hij legde het proces van verzoening uit en hoe hij zal helpen ik verzoen me met hem in drie dagen. Het is nu precies een maand geleden dat ik contact met hem heb opgenomen en alles is perfect geweest met Moh en ik moest deze opmerkingen plaatsen omdat hij alle lof verdient om me te helpen. Ik laat hier zijn contact met alle eerlijke e-mail: gethelp05@gmail.com of neem contact met hem op via zijn directe telefoonnummer of WhatsApp +2348147400259

0   0  
Henna

De geweldige Dr Ilekhojie waar iedereen het op internet over heeft, heeft me ook geholpen met zijn verzoeningsspreuk. Hij herstelde mijn verbroken relatie en bracht mijn ex-vriend terug naar mij. Ik heb de afgelopen 6 maanden een gebroken hart gehad nadat mijn vriend het uitmaakte, maar nadat ik online opmerkingen over Dr Ilekhojie had gezien, was ik erg sceptisch om contact met hem op te nemen zoals op dat moment. Hij vertelde me wat ik moest verzamelen en hij voerde de verzoeningsspreuk uit en net voordat hij kon eindigen, belde mijn vriend me om vergeving te vragen en nu zijn we gelukkig samen en verwachten we ons eerste kind. Ik wil Dr Ilekhojie waarderen voor zijn geweldige hulp. Als je zijn hulp nodig hebt, kun je ook contact met hem opnemen via zijn e-mail: gethelp05@gmail.com of bel hem +2348147400259)

0   0  
Imelda Diamante

Ik ben blij met hoe ik dr. Ilekhojie vertrouwde om mijn ex-man terug te brengen na bijna een jaar scheiding. Voordat ik Dr Ilekhojie ontmoette, heb ik veel websites doorzocht op zoek naar manieren om mijn ex-man terug te krijgen nadat hij zonder enige reden had gevraagd om van me te scheiden. Ik was er kapot van, maar dr. Ilekhojie gaf me hoop en de verzekering dat hij bij me terug zal komen. Nadat hij de verzoeningsspreuk had gedaan, belde mijn man na twee dagen en vroeg om terug naar huis te komen, naar mij en onze vier kinderen. De volgende dag kwam hij thuis en ik was erg blij hem weer te ontmoeten. Ik gebruik dit middel om Dr Ilekhojie te waarderen voor wat hij voor mij heeft gedaan en ook voor het helpen van mij en het helpen van zoveel andere mensen. Ik laat zijn contactpersoon achter zodat je contact met hem kunt opnemen als je soortgelijke problemen hebt. Whatsapp +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Loana Alin

Het is nu meer dan een maand geleden en alles voelt alsof het weer normaal is. Hij is me beter gaan behandelen en het is voor ons allebei een genezingsproces geweest. De nachtmerrie die bijna 2 jaar had geduurd is eindelijk voorbij. Het is alsof we opnieuw verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te komen en voor het eerst in lange tijd ziet de toekomst er een stuk rooskleuriger uit. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik Dr Ilekhojie ben! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt waardoor we in de eerste plaats verliefd werden. Alle zorgen en stress zijn gewoon verdwenen. Bedankt Dr Ilekhojie voor het redden van mijn gebroken huwelijk. Ik en mijn man leven weer gelukkig.. Allemaal dankzij Ilekhojie. Neem contact met hem op om je huwelijk te herstellen E-mail: (gethelp05@gmail.com) Bel of WhatsApp +2348147400259

0   0  
Alina Muller

Ik wil gewoon dat de hele wereld weet over deze spreukgebruiker die ik enige tijd geleden heb ontmoet, ik kan niet alles zeggen wat hij voor mij heeft gedaan. mijn man verliet me 4 jaar geleden met mijn kinderen Ik was op internet aan het surfen toen ik de getuigenis van deze geweldige man online ontmoette, ik besloot het te proberen en mijn man is nu terug en we zijn weer blij ik kan niet alles zetten waarmee hij me heeft geholpen schriftelijk, alles wat ik kan zeggen is heel erg bedankt, ik ben erg blij en hij verzekerde me dat hij veel magie doet, waaronder

*Liefdesspreuk
* Kracht spreuk
*Successpreuk
*Het lot van de zwangerschap
*Bezwering van het huwelijk
*spreuk voor een goedbetaalde baan
*Beschermingsspreuk
*spreuk om een ​​rechtszaak te winnen
* succes spreuk enz.

Als je de hulp van de spreukgieter Dr. Ajayi nodig hebt, neem dan contact met hem op via dit e-mailadres (drajayi1990@gmail.com) of voeg hem toe op WhatsApp +2347084887094 en bespreek je probleem met hem. Hij is een goede man en ik zal hem altijd dankbaar zijn.

0   0  
Beatrice Ulloa

Ik heb de afgelopen 3 jaar en 8 maanden last gehad van vleesbomen en sindsdien heb ik een reeks behandelingen ondergaan, maar er was geen verbetering totdat ik getuigenissen van Dr. Ilekhojie tegenkwam over hoe hij verschillende mensen van verschillende ziekten over de hele wereld, toen nam ik ook contact met hem op. Na ons gesprek stuurde hij me wat kruiden die mijn vleesbomen doen krimpen en mijn kansen om zwanger te worden vergroten. Met zijn instructie heb ik de kruiden 8 dagen gebruikt en ik werd gevraagd om naar het ziekenhuis te gaan waar mijn arts de vermindering van de grootte bevestigde. Binnen 14 dagen was de firboid verdwenen. Nu ben ik al 8 maanden weg en ik kan niet wachten om moeder te worden. Mijn hart is zo gevuld met vreugde. Het is alleen mogelijk omdat ik de moed had gehad om Dr Ilekhojie te vertrouwen, hoeveel mensen me ook hebben bedrogen. Praat alsjeblieft met hem als je vleesbomen of een andere ziekte hebt en hij zal je helpen met zijn krachtige kruiden. E-mail: gethelp05@gmail.com of WhatsApp hem op +2348147400259

0   0  
Laura Olsen

Mijn naam is Laura Olsen, ik ben erg blij om mijn geweldige ervaring te delen met de machtige Dr. Banjo die me heeft geholpen mijn vriend terug te krijgen. Mijn partner en ik hadden veel problemen en het werd zo erg dat we uit elkaar gingen. Ik huilde mijn ogen uit totdat mijn vriend in een perfecte relatie me vertelde hoe ze het deed en me voorstelde aan Dr. Banjo en hij vertelde me dat alles goed zou komen. Hij betoverde mij en mijn partner krachtig om zich te verzoenen en precies drie dagen later kwam Dan terug en smeekte me hem terug te nemen. We zijn nu gelukkiger en stabieler en Dan is ten goede veranderd. Als u zich in uw huwelijk of relatie in een vergelijkbare situatie bevindt, neem dan contact op met Dr Banjo via e-mail. e-mail [email protected] of WhatsApp: +27 63 597 0874

0   0  
Janet Rogers

Mijn man werd net wakker en besloot dat ons huwelijk voorbij was. Het gaat al een paar maanden niet goed met Roger en ik omdat hij een affaire had met zijn assistent op het werk. Ik hield zoveel van mijn man en besloot te blijven en aan ons huwelijk te werken. In korte tijd kwam Roger niet meer naar huis en zijn goede vriend vertelde me dat hij een ander appartement heeft waar hij bij haar woont. Ik was gekwetst en bleef hulp zoeken omdat Roger anders was dan de man met wie ik 10 jaar geleden trouwde. Gelukkig vond ik dr. Ilekhojie die beloofde mijn man aan mij terug te geven. Hij voerde een verzoeningsspreuk uit die Rogers terugbracht en nu zijn we allebei weer blij met onze jongens. Als je problemen hebt zoals de mijne, stuur dan Dr Ilekhojie een e-mail: gethelp05@gmail.com) of neem contact met hem op via Whatsapp +2348147400259

0   0  
Teresa Koch

Ik kan niet geloven dat voodoo zo gegroeid is dat je het kunt gebruiken om de loterij te winnen. Ik zag online een opmerking van een spreukgebruiker genaamd Dr Ajayi die me hielp met een voodoo waardoor ik de powerball-loterij van $ 450.000 won. Hij vertelde me ook dat als ik voor de miljoenen was gegaan, ik ook had gewonnen. Maar het probleem was dat je de spreuk maar één keer kunt gebruiken, wat betekent dat er geen tweede kans is om twee keer te spelen omdat het tegen voodoo is, gezegd door de spirituele man. Ik was zo dankbaar dat dit iets was waarvan ik nooit had gedacht dat het ooit zou werken, maar vandaag kon ik mijn schulden betalen. Dr Ajayi is een krachtige spirituele man die je kan helpen bij het oplossen van elk soort levensprobleem dat je ervaart, of het nu fysiek of spiritueel is, je kunt volledig op Dr Ajayi vertrouwen. je kunt contact met hem opnemen via Whatsapp / Viber: +2347084887094 of je e-mail: drajayi1990@gmail.com

0   0  
Motina Nojus

Mijn naam is Motina Nojus, ik woon en werk hier in het UK. Mijn leven is terug!!! Na 2 jaar gebroken huwelijk liet mijn man me achter met twee kinderen en mijn leven was verwoest. Ik had zin om er een einde aan te maken, ik pleegde bijna zelfmoord omdat hij ons met niets achterliet. Ik was al die tijd emotioneel down en het leven lijkt zinloos. Op een trouwe dag toen ik op internet aan het surfen was, kwam ik verschillende getuigenissen tegen over Dr Ilekhojie. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex terugbracht, sommigen getuigden dat hij de baarmoeder herstelt en ziekten geneest met kruiden. Ik was meer geïnteresseerd in verzoening met mijn man, die Dr. Ilekhojie binnen 3 dagen mogelijk maakte. Nu is mijn man terug en sindsdien leven we gelukkig. Dank je. Hier laat ik zijn contactpersoon achter voor iedereen die hulp nodig heeft E-mail: gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber: +2348147400259

0   0  
Dalia Skirmante

Mijn man liet me achter met twee kinderen, ik voelde me vreselijk en ik pleegde bijna zelfmoord omdat hij ons met niets achterliet. Ik was al die tijd emotioneel omdat de kinderen me bleven vragen waar papa is. Dank aan Dr Ilekhojie die ik op Facebook heb ontmoet, die mijn man naar huis heeft teruggebracht en de vrede tussen ons heeft hersteld. Op die trouwe dag kwam ik tijdens het surfen op internet enkele getuigenissen over Dr. Ilekhojie tegen en ik voelde meteen de behoefte om hem om hulp te vragen en ik ben blij dat alles uiteindelijk goed met me is afgelopen. Mijn man is nu thuis met mijn kinderen en er is nog nooit zoveel liefde en vreugde in mijn huis geweest tot nu toe. Heb soortgelijke problemen, neem contact op met Dr. Ilekhojie E-mail: gethelp05@gmail.com of bel +2348147400259

0   0  
Dalia Skirmante

Mijn man liet me achter met twee kinderen, ik voelde me vreselijk en ik pleegde bijna zelfmoord omdat hij ons met niets achterliet. Ik was al die tijd emotioneel omdat de kinderen me bleven vragen waar papa is. Dank aan Dr Ilekhojie die ik op Facebook heb ontmoet, die mijn man naar huis heeft teruggebracht en de vrede tussen ons heeft hersteld. Op die trouwe dag kwam ik tijdens het surfen op internet enkele getuigenissen over Dr. Ilekhojie tegen en ik voelde meteen de behoefte om hem om hulp te vragen en ik ben blij dat alles uiteindelijk goed met me is afgelopen. Mijn man is nu thuis met mijn kinderen en er is nog nooit zoveel liefde en vreugde in mijn huis geweest tot nu toe. Heb soortgelijke problemen, neem contact op met Dr. Ilekhojie E-mail: gethelp05@gmail.com of bel +2348147400259

0   0  
Patience Wallen

Mijn naam is Patience Wallen, ik wil de geweldige Dr. Okpa bedanken voor het herstellen van mijn huwelijk en om me weer een gelukkig huis te geven. De afgelopen 6 jaar heeft mijn man mij en 2 kinderen verlaten en het was niet gemakkelijk voor mij om alleen voor hen te zorgen. Na alles wat ik heb meegemaakt, had ik zoveel geluk dat ik in contact kwam met de geweldige Dr. Okpa die mijn man terugbracht met zijn krachtige spreuk en terwijl ik deze getuigenis schrijf, is mijn man in de woonkamer met de kinderen en we zijn allemaal gelukkig leven. Ik wil Dr. Okpa bedanken voor wat hij voor mij heeft gedaan en ik zou hem aanbevelen aan iedereen die soortgelijke problemen doormaakt, zowel huwelijks- als relatieproblemen. Ik verzeker je dat Dr. Okpa je geliefde zal herstellen en je weer gelukkig zal maken. Dit is Dr Okpa's contactpersoon: okpatempleofsolution@gmail.com of bel +27653527813

Zijn website: Zijn website: https://okpatempleofsoluti.wixsite.com/my-site-1

0   0  
Anna Collin

Mijn man verliet me voor een jongere vrouw en ik was er kapot van. Het was alsof ze hem in een kwade spreuk had, Collin keerde zich van de ene op de andere dag tegen me zonder enige waarschuwing. Het gebeurde begin dit jaar, ik was wanhopig op zoek naar hem om terug te keren omdat we samen veel hadden opgebouwd en het zou de harten van de kinderen breken. Ik heb elke website voor het casten van spreuken gebruikt die ik kon vinden zonder resultaten. Toen zag ik een bepaalde getuigenis over Dr. Ilekhojie en het gaf me echt hoop omdat het vergelijkbaar was met mijn geval. Ik nam contact met hem op en hij legde me alles uit over wat ik moest doen. Hij begon in april met mij te werken en als gevolg van al zijn geweldige werk is Collin hier nu naast me, wat een droom is die uitkomt. Ik ben zo blij en bevoorrecht dat ik Dr Ilekhojie heb ontmoet. Voor hulp kunt u bij hem terecht. Whatsapp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Loana Alin

Het is nu meer dan een maand geleden en alles voelt alsof het weer normaal is. Hij is me beter gaan behandelen en het is voor ons allebei een genezingsproces geweest. De nachtmerrie die bijna 2 jaar had geduurd is eindelijk voorbij. Het is alsof we opnieuw verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te komen - en voor het eerst in lange tijd ziet de toekomst er een stuk rooskleuriger uit. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik Dr Ilekhojie ben! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt waardoor we in de eerste plaats verliefd werden. Alle zorgen en stress zijn gewoon verdwenen. Bedankt Dr Ilekhojie voor het redden van mijn gebroken huwelijk. Ik en mijn man leven weer gelukkig. Allemaal dankzij Ilekhojie. Neem contact met hem op om je huwelijk te herstellen E-mail: (gethelp05@gmail.com Bel of WhatsApp +2348147400259)

0   0  
Harry

Mijn naam is Harry, ik kom uit de VS, ik wil de geweldige okpa bedanken die me veel heeft geholpen, in feite is hij niet zomaar een man, hij is een man die door god is gestuurd om mensen te helpen die hulp nodig hebben zoals ik 8 maanden geleden liet mijn vrouw me alleen en nam mijn 2 kinderen mee. Ik was zo gefrustreerd en het ergste was dat ik mijn baan verloor en zo in de war was. Vorige week kwam er gelukkig een vriend van me uit Mexico om me te bezoeken en hij ontdekte dat mijn vrouw en mijn kinderen niet langer bij me logeren, hij vroeg me wat er was gebeurd en ik vertelde hem alles, toen vertelde hij me dat alles goed zal komen oke en hij stelde me voor aan de grote okpa, in het begin was ik vol twijfels en de grote okpa vertelde me dat alles goed zal komen dat na het uitspreken van een spreuk die 3 dagen tijd mijn vrouw en mijn kinderen terug zullen zijn en ik een goed zal krijgen baan, dus ik besloot het te proberen. 3 dagen nadat geweldige okpa de betovering had uitgesproken die op dinsdagochtend was, hoorde ik op mijn deur kloppen en ik dacht niet dat het mijn vrouw zou kunnen zijn het volgende wat ik kon zien was mijn vrouw en mijn 2 kinderen, ze zat op haar knieën te smeken en te huilen dat ik haar moest vergeven en ik was zo verrast en tegelijkertijd was ik vervuld van vreugde, op dezelfde dag het sollicitatiegesprek dat ik vorige maand ging, belden ze me en vertelden me dat ik de baan heb gewonnen, ik was zo verrast en nu leven ik en mijn familie gelukkig dan ooit eerder. Dank aan mijn vriend die me kennis heeft laten maken met de geweldige okpa en dank aan geweldige okpa voor het helpen van mij. als je hulp nodig hebt, kun je contact opnemen met great okpa via zijn privé-e-mail via; okpatempleofsolution@gmail.com of mobiele telefoon:+27653527813. BEDANKT DE GROTE OKPA.....

meneer Harry

Land VS

0   0  
Iveta Meja

Ik heb de afgelopen 8 maanden een gebroken hart gehad nadat Shawn het met me uitmaakte, maar nadat ik getuigenissen van mensen over Dr Ilekhojie zag, was ik erg blij om hem om hulp te vragen. Hij legde alles uit wat nodig was om de verzoeningsspreuk uit te voeren en ik vertrouwde hem met heel mijn hart. In precies 3 dagen belde mijn vriend die me maandenlang spookte, me 15 keer op een plek. Ik was geschokt omdat hij degene was die me blokkeerde en verhuisde. Nu zijn we gelukkig samen en verwachten we ons eerste kindje samen. Ik wil Dr Ilekhojie waarderen voor zijn grote hulp en ook het publiek waarschuwen voor deze geweldige man. Neem persoonlijk contact met hem op als je zijn hulp nodig hebt. Bel/Whatsapp +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Inga Eugenus

Ik was zo in de war en er kapot van toen mijn man me zonder een woord achterliet, ik had hem hard nodig omdat ik zoveel van hem hield. Dus een vriend van mij stelde me voor aan Dr Ilekhojie die haar en haar vriend ooit met elkaar verzoende. Ik sprak rechtstreeks met de dokter die me verzekerde van verzoening met mijn man nadat een ritueel is gedaan om onze verloren verbinding te herstellen. Precies 3 nachten later keerde mijn man plotseling terug naar huis en begon te huilen en om vergeving te vragen en te vertellen hoeveel hij mij en onze kinderen miste. Ik accepteerde hem terug en sindsdien zijn we een gelukkig gezin. Als je een relatieprobleem hebt, raad ik je aan contact met hem op te nemen.
WhatsApp: +2348147400259
E-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Imelda Diamante

Ik ben blij met hoe ik dr. Ilekhojie vertrouwde om mijn ex-man terug te brengen na bijna een jaar scheiding. Voordat ik Dr Ilekhojie ontmoette, heb ik veel websites doorzocht op zoek naar manieren om mijn ex-man terug te krijgen nadat hij zonder enige reden van me had willen scheiden. Ik was er kapot van, maar dr. Ilekhojie gaf me hoop en de verzekering dat hij bij me terug zal komen. Nadat hij de verzoeningsspreuk had gedaan, belde mijn man na twee dagen en vroeg om terug naar huis te komen, naar mij en onze vier kinderen. De volgende dag kwam hij thuis en ik was erg blij hem weer te ontmoeten. Ik gebruik dit middel om Dr Ilekhojie te waarderen voor wat hij voor mij heeft gedaan en ook om zoveel andere mensen te helpen. Ik laat zijn contactpersoon achter zodat je contact met hem kunt opnemen als je soortgelijke problemen hebt. Whatsapp +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com)

0   0  
Peggy Jaden

Ik voel me weer zo gezegend in mijn huwelijk nadat dr. Ige Ajayi mijn man terugbracht die al een goed jaar van mij gescheiden was. Kom uit IJsland. Ik kan hem nooit genoeg bedanken, wat Dr. Ige Ajayi voor mij heeft gedaan, helpen in mijn leven. Mijn man is een jaar van me gescheiden en had pijn en pijn zonder hem. Dus ik zocht overal naar hulp, maar niets werkte totdat ik Dr. Ige Ajayi belde. Ik legde hem mijn situatie uit en hij beloofde dat mijn man binnen 24 uur contact met me zou opnemen, voor zover mijn hart nog steeds voor hem klopt. Ik geloofde in hem en hij bereidde een spreuk voor voor mij en mijn man belde me toen Dr. Ige Ajayi zei. Hij smeekte en zei dat hij me terug nodig heeft en nu leven we weer gelukkig voor de afgelopen 9 maanden. Iedereen die mijn getuigenis leest en hulp nodig heeft, moet contact met hem opnemen. E-mail: drigeajayi@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2348130035939

0   0  
Kimberly Lukcas

Ik wil deze geweldige man genaamd Dr. Ige Ajayi eindeloos bedanken, ik ben vandaag blij omdat mijn man nu weer vol liefde is, mijn man heeft me verlaten voor een andere vrouw alleen omdat we een klein misverstand hadden. hij verliet me en beloofde nooit meer terug te komen. Ik heb de hele dag gehuild op zoek naar een oplossing om hem terug te krijgen. Toen zag ik dat de getuigenis van KIMBERLY LUKCAS online werd gedeeld. Ik stuurde hem een ​​e-mail en vertelde hem mijn problemen die ik heb met mijn man en hij belooft hem binnen 2 dagen naar huis te brengen. hij is inderdaad geweldig, hij helpt me om mijn man binnen 2 dagen terug te krijgen, hij belooft en mijn man zal bij me terugkomen en beloven dat hij voor altijd van me zal houden en me smeekt om de pijn die hij me heeft aangedaan. Ik zal Dr. Ige Ajayi voor altijd dankbaar zijn en ik zal niet stoppen om je naam op het internet te zetten zodat mensen kunnen zien hoe rechtvaardig je bent. En ik wil iedereen op deze site vertellen dat ik deze man, DR. Ige Ajayi. voor alles wat hij voor mij heeft gedaan. Mijn man komt terug met liefde, zorgzaam en belooft voor altijd van me te houden. de belofte dat iedereen die ik ken nooit relatieproblemen zal hebben, mail hem; drigeajayi@gmail.com, of je kunt hem ook whatsappen op +2348130035939.

0   0  
Ivan Clark

Bedankt voor wat je voor me hebt gedaan Dr. Ige Ajayi, Mijn vrouw stopte met het invullen van de scheidingspapieren nadat ik contact met je had opgenomen om me te helpen de scheiding met mijn vrouw te stoppen en nu gaat het veel beter. Zoals je al zei, zijn alle procedures betreffende de echtscheiding geannuleerd en de slechte man die het probleem in mijn huwelijk veroorzaakte, is door mijn vrouw weggestuurd en we zijn nu samen gelukkig, als je relatie- of huwelijksproblemen of andere problemen hebt , je kunt hem whatsappen (+2348130035939) of hem e-mailen op (drigeajayi@gmail.com)

0   0  
Imelda Diamante

Blij met hoe ik dr. Ilekhojie vertrouwde om mijn ex-man terug te brengen na bijna een jaar scheiding. Voordat ik Dr Ilekhojie ontmoette, heb ik veel websites doorzocht op zoek naar manieren om mijn ex-man terug te krijgen nadat hij zonder enige reden van me had willen scheiden. Ik was er kapot van, maar dr. Ilekhojie gaf me hoop en de verzekering dat hij bij me terug zal komen. Nadat hij de verzoeningsspreuk had gedaan, belde mijn man na twee dagen en vroeg om terug naar huis te komen, naar mij en onze vier kinderen. De volgende dag kwam hij thuis en ik was erg blij hem weer te ontmoeten. Ik gebruik dit middel om Dr Ilekhojie te waarderen voor wat hij voor mij heeft gedaan en ook om zoveel andere mensen te helpen. Ik laat zijn contactpersoon achter zodat je contact met hem kunt opnemen als je soortgelijke problemen hebt. Whatsapp +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Inga Eugenus

Ik was zo in de war en er kapot van toen mijn man me zonder een woord achterliet, ik had hem hard nodig omdat ik zoveel van hem hield. Dus een vriend van mij stelde me voor aan Dr Ilekhojie die haar en haar vriend ooit met elkaar verzoende. Ik sprak rechtstreeks met de dokter die me verzekerde van verzoening met mijn man nadat een ritueel is gedaan om onze verloren verbinding te herstellen. Precies 3 nachten later keerde mijn man plotseling terug naar huis en begon te huilen en om vergeving te vragen en te vertellen hoeveel hij mij en onze kinderen miste. Ik accepteerde hem terug en sindsdien zijn we een gelukkig gezin. Als je een relatieprobleem hebt, raad ik je aan contact met hem op te nemen. WhatsApp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Pamel Hugo

Ik wil mijn geweldige ervaring delen met Dr. Ilekhojie. Mijn man van 5 jaar heeft me bedrogen en ik confronteerde hem met een ruzie waardoor hij om een scheiding vroeg. Ik huilde en werd meteen ziek. Toen ik online op zoek was naar willekeurige verhalen over mensen met een vergelijkbare situatie als de mijne, zag ik een getuigenis van iemand en hoe Dr. Ilekhojie vrede sloot tussen de koppels. Ik nam contact met hem op en hij legde me uit hoe het mogelijk is om met mijn man te verzoenen en binnen een paar dagen zal hij de scheiding annuleren, wat ik wilde. Ik deed alles wat hij me vroeg te doen en precies drie nachten na zijn werk belde mijn man om zich te verontschuldigen voor het bedrog en vroeg om naar huis te gaan met zoveel beloften. Ik waardeer uw hulp Dr, u bent echt een zegen. Als u zich in dezelfde situatie bevindt als ik, neem dan contact op met Dr Ilekhojie en vraag om hulp. E-mail: gethelp05@gmail.com of Telegram/Whatsapp +2348147400259

0   0  
Marta Gabriel

Allereerst dank aan Dr. Ige Ajayi, voor het terugbrengen van mijn geliefde binnen 48 uur. Ik heb niets anders te zeggen dan je te bedanken en je te laten weten dat ik gelukkig ben.. Mijn geliefde behandelt me beter en hij brengt het grootste deel van zijn tijd met mij door nu hij me vertelt hoeveel hij van me houdt dan ooit tevoren.. Als je dat hebt gedaan neem voor problemen met je geliefde contact op met Dr. Ige Ajayi. via e-mail: ( drigeajayi@gmail.com ) of WhatsApp +2348130035939 omdat hij de oplossing is voor alle relatieproblemen.

0   0  
Motina Nojus

Mijn leven is terug!!! Na 2 jaar gebroken huwelijk liet mijn man me achter met twee kinderen en mijn leven was verwoest. Ik had zin om er een einde aan te maken, ik pleegde bijna zelfmoord omdat hij ons met niets achterliet. Ik was al die tijd emotioneel down en het leven lijkt zinloos. Op een trouwe dag toen ik op internet aan het surfen was, kwam ik verschillende getuigenissen tegen over Dr Ilekhojie. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex terugbracht, sommigen getuigden dat hij de baarmoeder herstelt en ziekten geneest met kruiden. Ik was meer geïnteresseerd in verzoening met mijn man, die Dr. Ilekhojie binnen 3 dagen mogelijk maakte. Nu is mijn man terug en sindsdien leven we gelukkig. Dank je. Hier laat ik zijn contactpersoon voor iedereen. E-mail: gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber: +2348147400259

0   0  
Aurelia Daiva


Ik heb een goddelijke helper gevonden die heel echt, eerlijk is en doet wat hij zegt dat hij zal doen, het duurde een paar dagen voordat mijn betovering aan het licht kwam en de resultaten zijn verbluffend ... zegene u en de Goden houden u veilig en wel . Ik kreeg mijn ex terug met de hulp van Dr Ilekhojie. Mijn hele leven heb ik nog nooit zoiets gezien. Ik voel me erg gelukkig en voldaan. Ik heb de juiste beslissing genomen. Het is zo echt en krachtig!! WhatsApp hem rechtstreeks +2348147400259). Als je onvoorwaardelijke liefde wilt, moet je jezelf volledig geven. Liefde is een verplichting, geen gevoel. Ken het verschil. Relaties vereisen serieuze toewijding die de meesten niet hebben. Het huwelijk is nog moeilijker en de meesten zijn niet in staat om de verantwoordelijkheden op zich te nemen om loyaal, trouw, toegewijd en toegewijd te zijn aan uw echtgenoot en uw leven samen, want dat is uw prioriteit en niets anders doet ertoe. Neem contact op met Dr. Ilekhojie en hij zal al je huwelijks- of relatieproblemen oplossen E-mail: gethelp05@gmail.com)

0   0  
Claire Emerick

Het begon met kleine misverstanden, waarna hij me vertelde dat het goed zou zijn om een pauze te nemen, wat volgens mij een breuk werd. Hij zoekt me niet meer. Dit bracht me verdriet omdat we al samen zijn sinds de middelbare school en hij was mijn eerste en enige liefde. Ik zocht overal op internet naar hulp en toen zag ik zoveel mensen getuigenissen uitbrengen over Dr Ilekhojie, ik kreeg zijn contactpersoon via een van de opmerkingen en sprak met hem over mijn situatie en hij legde het proces van verzoening uit en hoe hij zal help me me over drie dagen met hem te verzoenen. Het is nu precies een maand geleden dat ik contact met hem heb opgenomen en alles is perfect verlopen en ik moest dit bericht plaatsen omdat hij alle goede woorden verdient om me te helpen. Ik laat hier zijn contact met alle eerlijkheid achter E-mail: gethelp05@gmail.com of neem contact met hem op via WhatsApp +2348147400259

0   0  
Jessica Butler

Ik voel me weer zo gezegend in mijn huwelijk nadat dr. Ige Ajayi mijn man terugbracht die 3 maanden van mij gescheiden was. Ben Jessica Butler bij naam uit de VS. Ook al heb ik monden over mijn hele lichaam, het zal niet genoeg zijn om Dr Ige Ajayi te bedanken voor zijn hulp aan mijn leven. Mijn man is 3 maanden van mij gescheiden en heeft pijn en pijn gehad zonder hem. Dus ik zocht overal naar hulp, maar niets werkte, totdat ik Dr Ige Ajayi bedoelde met wie ik online contact had opgenomen. Ik legde hem mijn situatie uit en hij beloofde dat mijn man binnen 24 tot 48 uur contact met me zou opnemen, voor zover mijn hart nog steeds voor hem klopt. Ik geloofde in hem en hij bereidde een spreuk voor voor mij en mijn man belde me precies toen Dr Ige Ajayi zei. Hij smeekte en zei dat hij me terug nodig heeft en nu leven we weer gelukkig voor de afgelopen 9 maanden. Iedereen die mijn artikel leest en hulp nodig heeft, moet contact met hem opnemen... E-mail: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp {+2348130035939}

0   0  
Janet Roger

Mijn man werd net wakker en besloot dat ons huwelijk voorbij was. Het gaat al een paar maanden niet goed met Roger en ik omdat hij een affaire had met zijn assistent op het werk. Ik hield zoveel van mijn man en besloot te blijven en aan ons huwelijk te werken. In korte tijd kwam Roger niet meer naar huis en zijn goede vriend vertelde me dat hij een ander appartement heeft waar hij bij haar woont. Ik was gekwetst en bleef hulp zoeken omdat Roger anders was dan de man met wie ik 10 jaar geleden trouwde. Gelukkig vond ik dr. Ilekhojie die beloofde de problemen tussen mij en mijn man op te lossen. Hij voerde een verzoeningsspreuk uit die ons weer bij elkaar bracht en nu zijn we allebei weer gelukkig met onze jongens. Als je problemen hebt zoals de mijne, stuur dan Dr Ilekhojie een e-mail: gethelp05@gmail.com) of neem contact met hem op via Whatsapp +2348147400259

0   0  
Analia Stefan

Ik voel me weer zo gezegend in mijn huwelijk nadat dr. Ige Ajayi mijn man terugbracht die al een goed jaar van mij gescheiden was. Kom uit IJsland. Ik kan hem nooit genoeg bedanken, wat Dr. Ige Ajayi voor mij heeft gedaan, helpen in mijn leven. Mijn man is een jaar van me gescheiden en had pijn en pijn zonder hem. Dus ik zocht overal naar hulp, maar niets werkte totdat ik Dr. Ige Ajayi belde. Ik legde hem mijn situatie uit en hij beloofde dat mijn man binnen 24 uur contact met me zou opnemen, voor zover mijn hart nog steeds voor hem klopt. Ik geloofde in hem en hij bereidde een spreuk voor voor mij en mijn man belde me toen Dr. Ige Ajayi zei. Hij smeekte en zei dat hij me terug nodig heeft en nu leven we weer gelukkig voor de afgelopen 9 maanden. Iedereen die mijn getuigenis leest en hulp nodig heeft, moet contact met hem opnemen. E-mail: drigeajayi@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2348130035939

0   0  
Metje Dehaan

Wees gewoon blij! Heb lief en wees geliefd! Wees de beste versie van jezelf voor jou!!! . Ik wilde gewoon een succesverhaal delen! Ik heb zojuist mijn ex-man teruggekregen met de hulp van DR Ilekhojie.. Sinds zijn verzoeningsspreuk is mijn man teruggekeerd en hij is trouw en dichter bij mij dan voorheen. Je kunt ook contact met hem opnemen en je relatie herstellen. WhatsApp: +2348147400259 E-mail: (gethelp05@gmail.com)

0   0  
Analia Stefan

Ik voel me weer zo gezegend in mijn huwelijk nadat dr. Ige Ajayi mijn man terugbracht die al een goed jaar van mij gescheiden was. Kom uit IJsland. Ik kan hem nooit genoeg bedanken, wat Dr. Ige Ajayi voor mij heeft gedaan, helpen in mijn leven. Mijn man is een jaar van me gescheiden en had pijn en pijn zonder hem. Dus ik zocht overal naar hulp, maar niets werkte totdat ik Dr. Ige Ajayi belde. Ik legde hem mijn situatie uit en hij beloofde dat mijn man binnen 24 uur contact met me zou opnemen, voor zover mijn hart nog steeds voor hem klopt. Ik geloofde in hem en hij bereidde een spreuk voor voor mij en mijn man belde me toen Dr. Ige Ajayi zei. Hij smeekte en zei dat hij me terug nodig heeft en nu leven we weer gelukkig voor de afgelopen 9 maanden. Iedereen die mijn getuigenis leest en hulp nodig heeft, moet contact met hem opnemen. E-mail: drigeajayi@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op {+2348130035939}

0   0  
Anita Miguel

Ik werd door mijn man afgewezen na 10 jaar huwelijk. Hij liet mij en onze kinderen achter met weinig of geen inkomen. Op het werk vertelde een vriend me over dr. Ilekhojie en hoe hij haar hielp zich te verzoenen met haar ex-man. Ik nam contact met hem op en hij bevestigde dat een vrouw mijn man had betoverd en beloofde de duistere magie die op mijn man werd gebruikt te verbreken en ervoor te zorgen dat hij naar huis zou terugkeren. Ik geloofde hem en vertrouwde erop dat hij het zou verbreken en ons zou helpen ons te verzoenen, want het was erg moeilijk zonder mijn man en het had gevolgen voor onze kinderen. Snel vooruit naar nu, mijn man is weer bij ons thuis en de dingen verbeteren geleidelijk en we hebben vrede. Vraag om hulp van Dr. Ilekhojie en krijg oplossingen. Zijn e-mail: gethelp05@gmail.com of zijn WhatsApp-nummer: +2348147400259

0   0  
Celine Lupes

Hallo, ik ben Celine Lupes. Na jarenlang een relatie met mijn man te hebben gehad, heeft hij het uitgemaakt. Ik deed alles wat binnen mijn bereik lag om hem terug te halen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde voor hem, ik smeekte hem met alles, ik deed beloftes maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriend en ze stelde voor dat ik liever contact opnam met een spreukgieter die me zou kunnen helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te brengen, ik had geen andere keuze dan het te proberen. Ik heb de spreukgieter een bericht gestuurd en hij verzekerde me dat er geen probleem was en dat alles binnen drie dagen in orde zal zijn.
Hij sprak de betovering uit en verrassend genoeg belde mijn man me op de tweede dag. Ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en het enige wat hij zei was dat het hem speet wat er was gebeurd. Hij wilde dat ik bij hem terug zou komen. Hij zei ook dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. je kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail of WhatsApp: +2347055691377 of e-mail: drayospell@gmail.com. als u zijn hulp op enigerlei wijze in uw leven nodig heeft in een ander geval.
1) Liefdespreuken
2) Verloren liefdespreuken
3) Echtscheidingsspreuken
4) Huwelijksspreuken
5) Bindende spreuk.
6) Verbreekspreuken
7) Verban een geliefde uit het verleden
8.) U wilt promotie maken in uw kantoor-/loterij-spreuk
9) je geliefde willen bevredigen

0   0  
Bisty

Ik ben zeer verrast door de wonderbaarlijke ervaring en wonderen van Dr. Ayo die op internet en wereldwijd zijn verspreid. Hoe hij mensen over de hele wereld geweldig heeft geholpen om hun verloren geliefden terug te brengen. hij hielp om ex-geliefde terug te brengen, ik vertelde hem over mijn man die me ongeveer 8 maanden geleden in de steek liet en het huis verliet met alles wat ik had, ik was verbijsterd toen hij me alleen maar zei te glimlachen en rust te hebben en me verzekerde dat hij zal alles in slechts 48 uur afhandelen. Na de tweede dag belde mijn man me, ik was gewoon zo geschrokken, ik nam op en kon mijn oren niet geloven, hij smeekte me echt om hem te vergeven en deed beloften aan de telefoon, Hij kwam terug naar huis en gaf me ook een heel leuk cadeau, alleen voor hem om zijn liefde voor mij te bewijzen, ik was zo blij dat ik Dr. Ayo moest bellen en hem bedankte, hij zei alleen dat ik het goede nieuws over de hele wereld moest delen , Nou, als je voor elk probleem een ​​effectieve en echte spell caster nodig hebt in je leven kun je contact opnemen met Dr. Ayo via zijn e-mail: drayospell@gmail.com of zijn WhatsApp via: +2347055691377.

0   0  
Inga Eugenus

Ik was zo in de war en er kapot van toen mijn man me verliet zonder een woord te zeggen, ik had hem wanhopig nodig omdat ik zoveel van hem hield. Dus een vriend van mij stelde me voor aan dr. Ilekhojie, die haar en haar vriend ooit met elkaar verzoende. Ik sprak rechtstreeks met de dokter die me verzekerde van verzoening met mijn man nadat er een ritueel was gedaan om onze verloren verbinding te herstellen. Precies 3 nachten later kwam mijn man plotseling thuis en begon te huilen en om vergeving te vragen en te vertellen hoeveel hij mij en onze kinderen miste. Ik accepteerde hem terug en nu zijn we sindsdien een gelukkig gezin. Als je een relatieprobleem hebt, zal ik je adviseren om contact met hem op te nemen. WhatsApp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Cristina

Ik werd 4 jaar lang afgewezen door mijn man, het doet zoveel pijn dat ik de hele tijd werd verwaarloosd, ik confronteerde mijn man en hij zei dat het niet werkt en een scheiding nodig heeft. Ik voelde me depressief en had een oplossing nodig omdat ik zoveel van hem hou. Ik ging online voor een oplossing of advies, toen ik op een testimonial-pagina stuitte. Mensen met een soortgelijk probleem als ik. Ik had het geluk dat een dame een e-mail achterliet waarmee ik contact kon opnemen, ik nam een moedige stap omdat ik zo depressief was en het gevoel had dood te gaan. Ik nam contact op met dr. Ilekhojie die een verzoeningsspreuk voor me uitsprak en mijn man kwam thuis en smeekte om mijn vergeving. Het zijn onze 3 maanden samen vandaag nadat de verzoeningsspreuk was gedaan en mijn man is nooit veranderd in de richting van van mij te houden.. Neem vandaag nog contact op met dr. Ilekhojie via e-mail: (gethelp05@gmail.com) of WhatsApp/bel dit nummer +2348147400259

0   0  
Marie Levi

Een grote dank van Marie Levi aan DR ISIKOLO voor het helpen herstellen van mijn gebroken huis. Inconsistentie is aan de orde van de dag in mijn huis en huwelijk. Mijn man heeft een enorm probleem gehad en is aan mijn vlees gescheurd sinds we te veel misverstanden begonnen te krijgen. Op sommige dagen ging hij gewoon weg en kwam pas in de afgelopen weken terug. Ik was er kapot van en probeerde alles wat ik kon om de problemen op te lossen, maar het lukte niet. Ik moest op zoek naar hulp en ik kreeg van een vriend de opdracht om contact op te nemen met DR ISIKOLO, wat ik deed. Ik wist niet dat het mogelijk zou zijn, want de problemen waren al twee jaar aan de gang. DR ISIKOLO verzekerde me en zei me alleen hem te vertrouwen en te geloven dat mijn verlangens vervuld zouden worden. Hij heeft mijn huwelijk hersteld met zijn krachtige liefdesherenigingsband en mijn huis is weer geweldig en mijn man is bij me om nooit meer weg te gaan. Neem ook contact met hem op en geloof dat hij u kan helpen, want hij heeft geen slechte gegevens. Stuur hem gewoon een sms via WhatsApp +2348133261196 of e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com

0   0  
Jessica Butler

Mijn naam is Greta Jokūbas en ik kom uit Litouwen. Ik heb altijd beloofd u aan te bevelen aan de mensen die uw hulp misschien ook nodig hebben, omdat het vinden van uw e-mail het beste was dat me ooit is overkomen, Dr. Ige Ajayi, u bent de meest attente en medelevende man die ik heb bekend. Ik was zo down na bijna vijf jaar liefdeloos te zijn geweest. Ik vroeg om een herenigende liefdesbetovering en verbazingwekkend genoeg werkte het. Ik woon gelukkig samen met de liefste man ter wereld en daar heb ik voor gebeden. Bedankt Dr. Ige Ajayi zou niet genoeg zijn, gezien wat je voor mij hebt gedaan, dus besloot ik dit getuigenis van je handwerk met de hele wereld te delen om te weten te komen over je goede werk voor mij. Je kunt contact opnemen met deze man voor relatieproblemen en hij zal je ook helpen. Neem contact op via e-mail {drigeajayi@gmail.com}. Telefoon/Whatsapp +2348130035939

0   0  
Stephen Pincus

Hallo allemaal, gelukkig nieuwjaar. Mijn naam is Stephen Pincus, ik kom uit de VS. Ik wil alleen deze getuigenis hier delen. Mijn vriendin heeft me verlaten om bij een andere man te zijn, ik was zo verdrietig en gefrustreerd, omdat ze alles voor me is. Ik zocht overal naar hulp, ik vroeg zelfs mensen om me te helpen en smeekte haar om bij me terug te komen, maar op geen enkele manier. Op een trouwe dag wil ik op internet zoeken en ik zag een vrouw die haar getuigenis deelde hoe Dr. Ige Ajayi haar hielp haar man binnen 48 uur terug te krijgen. Eerst twijfelde ik of zoiets bestond, maar ik besloot het eens te proberen, toen ik contact met hem opnam, hielp hij me een liefdesbetovering uit te spreken en binnen 48 uur belde mijn vriendin me en verontschuldigde zich bij mij, precies zoals Dr. Ige Ajayi me had verteld. We zijn nu meer tevreden dan ooit. Alles ziet er perfect en zo natuurlijk uit! Heel erg bedankt Dr. Ige Ajayi, voor je authentieke en onbetwistbare spreuken. Neem vandaag nog contact op met deze geweldige caster van liefdesbetoveringen om uw relatie- of huwelijksprobleem op te lossen: Dr. Ige Ajayi, e-mail: drigeajayi@gmail.com/Whatsapp +2348130035939.

0   0  
Ivana Sergi

Deze vakantie heeft echt laten zien hoe eenzaam ik zou zijn geweest als het plan van een vreselijke breuk van mijn huwelijk zou werken. Onze kinderen zijn allemaal gesetteld en nu ik geacht wordt te genieten van het leven met mijn man, werd hij meegesleept door de receptioniste in zijn kantoor. 25 jaar huwelijk zou verloren gaan omdat een andere vrouw besloot mijn man te betoveren. Ik werd wanhopig en sloot me aan bij de opmerkingen van een groep vrouwen die hulp kregen van dr. Ilekhojie. Hij legde me uit over de duistere magie die op mijn man werkte, wat enkele dagen daarvoor ook werd bevestigd door een toekomstige verteller. Dr. Ilekhojie vertelde me alles wat ik nodig had om de duistere magie te doorbreken en binnen ex 3 dagen veranderde mijn man en begon hij zich te gedragen als iemand die pauze had. Hij werd de Sergi waarmee ik 25 jaar geleden trouwde. Alles is nu normaal en ik ben zo blij dat ik mijn hele familie bij elkaar heb gehad afgelopen vakantie. Bedankt dr. Ilekhojie dat hij me niet teleur heeft gesteld. Praat met hem over uw huwelijksproblemen en zoek naar oplossingen. E-mail: gethelp05@gmail.com of telefoon/Whatsapp (+2348147400259)

0   0  
Totti Giovani

Bedankt voor wat je voor me hebt gedaan Dr. Ige Ajayi, mijn naam is Totti Giovani. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om Dr. Ige Ajayi te bedanken voor alles wat hij voor mij heeft gedaan. Mijn vrouw stopte met het invullen van de scheidingspapieren nadat ik contact met u had opgenomen om mij te helpen de scheiding met mijn vrouw te stoppen en nu gaat het veel beter. Zoals je zei, het hele proces met betrekking tot de scheiding is geannuleerd en de slechte man die het probleem in mijn huwelijk veroorzaakte, is door mijn vrouw weggestuurd en we zijn nu samen gelukkig. Ik ben erg blij dat ik mijn vrouw terug heb, we gaan om de kerst samen te vieren als een familie. als u relatie- of huwelijksproblemen of andere problemen heeft, neem dan contact op met Dr. Ige Ajayi, zodat u deze kerst gelukkig kunt zijn. Je kunt hem whatsappen (+2348130035939) of hem e-mailen op drigeajayi@gmail.com...

0   0  
Inga Eugenus

Ik was zo in de war en er kapot van toen mijn man me verliet zonder een woord te zeggen, ik had hem wanhopig nodig omdat ik zoveel van hem hield. Dus een vriend van mij stelde me voor aan dr. Ilekhojie, die haar en haar vriend ooit met elkaar verzoende. Ik sprak rechtstreeks met de dokter die me verzekerde van verzoening met mijn man nadat er een ritueel was gedaan om onze verloren verbinding te herstellen. Precies 3 nachten later kwam mijn man plotseling thuis en begon te huilen en om vergeving te vragen en te vertellen hoeveel hij mij en onze kinderen miste. Ik accepteerde hem terug en nu zijn we sindsdien een gelukkig gezin. Als je een relatieprobleem hebt, zal ik je adviseren om contact met hem op te nemen.
WhatsApp: +2348147400259
Bel: +2348147400259
E-mail: (gethelp05@gmail.com)

0   0  
Loana Alin

Het is nu meer dan een maand geleden en alles voelt alsof het weer normaal is. Hij is me beter gaan behandelen en het is een genezingsproces voor ons beiden geweest. De nachtmerrie die bijna 2 jaar had geduurd is eindelijk voorbij. Het is alsof we opnieuw verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te komen en voor het eerst in lange tijd ziet de toekomst er veel rooskleuriger uit. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik dr. Ilekhojie ben! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt waardoor we in de eerste plaats verliefd werden. Alle zorgen en stress zijn gewoon verdwenen.
Bedankt dr. Ilekhojie voor het redden van mijn gebroken huwelijk. Ik en mijn man leven weer gelukkig. Allemaal dankzij Ilekhojie.
Neem contact met hem op om uw huwelijk te herstellen. E-mail: gethelp05@gmail.com Bel / Whatsapp +2348147400259

0   0  
Arina Marcan

Ik ben erg blij om dit geweldige getuigenis te delen, ik was gekwetst en mijn hart was gebroken toen mijn man me achterliet met ons kind, ik was in de war en wist niet wat ik moest doen, ik hield zoveel van hem, ik heb alles geprobeerd wat ik kon om breng hem terug, maar al mijn moeite was tevergeefs, op een trouwe dag legde ik mijn probleem uit aan mijn vriend, en ze vertelde me over een grote liefdesbetoveraar genaamd DR WALE, die haar ook zwanger maakte toen ze op zoek was naar een kind, daarna ze vertelde me dat ik ook online ging om al het goede nieuws over DR WALE te zien, ik nam contact op met DR WALE via de contactgegevens die mijn vriend me gaf, na een paar uur reageerde de spreukgieter op me en zei me te blijven en gaf me wat instructies over wat ik moest doen en ik deed precies wat mij was opgedragen, tot mijn grootste verbazing belde mijn man, die me al drie jaar niet heeft gebeld, me op en begon zich te verontschuldigen voor al het kwaad dat hij me had aangedaan en smeekte me dat hij dat wilde doen ga terug naar huis met mij en de kinderen, nu hield hij meer van me dan ooit tevoren, mijn respectabele kijkersbroers a en zusters als u een probleem heeft, neem dan contact op met DR WALE. Ik geef u 100% garantie dat hij uw problemen zal oplossen. neem contact met hem op VIA WhatsApp/Viber: +2347054019402 OF E-mail: drwalespellhome@gmail.com

0   0  
Ivy Mendoza

Liefde geeft nooit op, verliest nooit het geloof, is altijd hoopvol en volhardt onder alle omstandigheden. Ik geef God alle eer voor het in mijn leven brengen van Dr. Ige Ajayi omdat hij me heeft geholpen mijn vrouw terug te krijgen waardoor ik voor een jaar ben gescheiden. Ik was de laatste persoon op aarde die accepteerde dat spreuken bestaan of niet werken totdat ik werd doorverwezen naar Dr. Ige Ajayi, online naar wie zoveel mensen heeft geholpen met zijn krachtige spreuken. Ik had geen andere keuze dan het te proberen, want 3 maanden na de scheiding werd ik gedegradeerd op mijn werk vanwege een depressie, want ik weet niet wat ik moet doen om haar terug te krijgen, maar dank God vandaag voor het gebruik van Dr. Ige Ajayi om mijn geluk en liefdesleven binnen 48 uur terug te krijgen. Vorige week hier, werd ik weer gepromoveerd naar mijn functie en ik ben hier om mijn eigen ervaring te delen met deze man genaamd Dr. Ige Ajayi. Ik weet niet wat je vandaag doormaakt, maar weet dat er in elke situatie altijd een uitweg is. Dr, Ajayi, bereidt ook spreuken voor zoals Loterij-spreuk, werkspreuk, spreuk om een scheiding te stoppen, spreuk voor ziektes, beschermingsspreuk, spreuk om succesvol en rijk te worden E.T.C. Stuur een e-mail naar drigeajayi@gmail.com. Telefoon/Whatsapp +2348130035939.

0   0  
Monika Jacob

Mijn man verliet het huis om bij een andere vrouw te gaan wonen die hij op zijn werk had ontmoet en stuurde me scheidingspapieren. Ik wilde niet scheiden omdat ik heel veel van mijn man hou en ik niet wil dat mijn familie uit elkaar valt. Ik vermoedde dat de vrouw mijn man met een spreuk had gebonden, zodat hij niet naar zijn familie kon terugkeren. Ik was op zoek naar tips om mijn man terug te krijgen en ik vond een opmerking waarin stond dat Dr. Ige Ajayi haar hielp haar man terug te krijgen na maanden van scheiding, dus ik haalde de e-mail van Dr. Ige Ajayi uit de opmerking. Ik stuurde de brief en e-mail hem over mijn probleem en hij antwoordde me en verzekerde me dat hij mijn man binnen twee dagen terug zou krijgen en tot mijn grootste verrassing kwam mijn man binnen twee dagen terug, zoals beloofd door Dr. Ige Ajayi en nu mijn man. man is terug bij mij en is nog liefdevoller dan voorheen. U kunt ook hulp zoeken bij Dr. Ige Ajayi via e-mail: drigeajayi@gmail.com of WhatsApp op +2348130035939…

0   0  
Chantal

Vandaag ben ik erg blij met mijn gezin. Mijn naam is Chantal, mijn man heeft me een jaar verlaten en ik hou heel veel van hem, sindsdien ben ik op zoek naar een manier om hem terug te krijgen. Ik probeerde veel opties, maar faalde totdat ik een vriend ontmoette die me voorstelde aan Dr. Okpa, een spreukenmaker die me hielp mijn man na 2 dagen terug te krijgen. Mijn man en ik leven vandaag gelukkig samen omdat ik de instructies van de uitstekende Dr. Okpa heb gevolgd en succesvol was. Die man is geweldig, je kunt per e-mail contact met hem opnemen. per post: okpatempleofsolution@gmail.com en zijn directe contactnummer en whatsapp-nummer van hem is +27653527813. Nu zal ik serieuze mensen die met dit probleem worden geconfronteerd aanraden om nu contact met hem op te nemen en een snelle, stressvrije oplossing te krijgen.

0   0  
Angelina Brooks

Ik zag een prachtige getuigenis van Helmah op een verzoeningspagina over het goede werk van dr. Ilekhojie. Ik heb het nooit geloofd, omdat ik nog nooit eerder iets over zo'n wonder heb gehoord. Niemand zou me ervan hebben kunnen overtuigen tot dr. Ilekhojie niet fantastisch werk voor me had verricht, waardoor mijn verbroken huwelijk na zes maanden scheiding hersteld was. Ik was echt geschokt toen mijn man neerknielde en om vergeving smeekte om hem terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden om mijn waardering te tonen aan dr. Ilekhojie voor wat hij voor mij en mijn hele familie heeft gedaan. We zijn gelukkig samen en er heerst rust in mijn huis. Dit alles is mogelijk vanwege zijn verzoeningsspreuk. Neem nu contact met hem op voor hulp via Whatsapp/call/viber: +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Camila Acuna

Ik begon een paar weken geleden wat vreemd gedrag van mijn man op te merken en ik kwam erachter dat mijn man met iemand omgaat. Hij begon laat thuis te komen van zijn werk, hij geeft nauwelijks meer om mij of de kinderen. Soms gaat hij uit en komt hij niet eens terug voor ongeveer 2-3 dagen. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen, maar het mocht allemaal niet baten. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Toen ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een website tegen die suggereerde dat dr. Ilekhojie kan helpen bij het oplossen van huwelijksproblemen, het herstellen van verbroken relaties, enzovoort. Ik nam contact met hem op en hij beloofde me te helpen met een verzoeningsspreuk. Ik deed alles wat hij me vroeg en net als Rodica's geval heb ik resultaat. Hij begon alles op te biechten wat hij had gedaan en vroeg me om hem een tweede kans te geven om het goed te maken. Allemaal dankzij dr. Ilekhojie, mijn man is nu liefdevoller en verantwoordelijker. Neem contact op met Dr. Ilekhojie met deze contacten Whatsapp +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Sharon Bellnet

Hallo, goede dag allemaal, ik wil graag mijn getuigenis delen over hoe Dr. Ige Ajayi. Heeft me geholpen mijn huwelijksproblemen op te lossen. Mijn man heeft me voorgoed 3 maanden verlaten om bij een andere vrouw te zijn, ik was zo verdrietig en gefrustreerd, 1 trouwe dag dat ik aan het browsen was en ik een getuigenis tegenkwam van hoe Dr. Ige Ajayi een dame hielp haar man terug te brengen en de vrouw was gelukkig , dus ik nam contact met hem op voor hulp, in minder dan 48 uur belde mijn man me en begon zich voor alles te verontschuldigen. Nu we samen gelukkig zijn, heb ik mijn vreugde terug. Neem contact op met Dr. Ige Ajayi, voor elk soort huwelijksproblemen, rechtszaak, elke vorm van ziekte of aandoeningen. Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt. E-mail: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp: +2348130035939.

0   0  
Gabrella Pablo

Mijn naam is Gabrella Pablo, en ik woon in de VS... Mijn leven is terug!!! Na 1 jaar gebroken huwelijk liet mijn man me achter met twee kinderen. Ik had het gevoel dat mijn leven op het punt stond te eindigen, ik pleegde bijna zelfmoord, ik was emotioneel heel lang down. Dankzij een spell caster genaamd Dr. Ige Ajayi, die ik online heb ontmoet. Op een trouwe dag, toen ik op internet aan het surfen was, kwam ik veel getuigenissen tegen over deze specifieke spreukgieter. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex-geliefde terugbracht, sommigen getuigden dat hij de baarmoeder herstelt, kanker geneest en andere ziekten, sommigen getuigden dat hij een spreuk kan uitspreken om echtscheiding te stoppen, enzovoort. ik kwam ook een bepaalde getuigenis tegen, het ging over een vrouw genaamd Sonia, ze getuigde over hoe hij haar ex-geliefde in minder dan 2 dagen terugbracht, en aan het einde van haar getuigenis liet ze het e-mailadres van dr. Ige Ajayi vallen. Na dit allemaal te hebben gelezen, besloot ik het eens te proberen. Ik nam contact met hem op via e-mail en legde hem mijn probleem uit. In slechts 48 uur kwam mijn man bij me terug. We hebben onze problemen opgelost, en we zijn nog gelukkiger dan voorheen Dr. Ige Ajayi, is echt een begaafd man en ik zal niet stoppen met hem te publiceren omdat hij een geweldige man is... Als je een probleem hebt en op zoek bent naar een echte en echte spell caster om al uw problemen voor u op te lossen. Probeer High Dr Ige Ajayi op elk moment, hij is misschien het antwoord op uw problemen. Hier is zijn contactpersoon: drigeajayi@gmail.com of bel/whatsapp hem +2348130035939

0   0  
Kylie Thiago

Het kostte me een punt van absoluut gebroken te worden voordat ik inzag dat ik hem moest vertellen waar ik in mijn huwelijk mee te maken had gehad. Ik maakte een oorlogskamer in mijn slaapkamerkast en ging rechtstreeks naar de Bron! Het werd vaak moeilijk; mijn man was nog steeds thuis en steunde hem niet en wilde nog steeds scheiden, maar ik wist dat het weinige dat ik had mij en mijn dochter zou onderhouden. Afgelopen zaterdag kwam plotseling de verzoeningsspreuk van Dr. ons in de steek zou laten of aan ons huwelijk zou werken. Alleen door de verzoeningsspreuk zei hij eigenlijk dat hij nog steeds wilde trouwen en annuleerde hij het contract voor een huis dat hij op het punt stond te kopen in Hemet, Californië! Inderdaad, niets is onmogelijk met de verzoeningsspreuk van Dr. Ilekhojie. Geef nooit op!" neem contact op met dr. Ilekhojie als u problemen heeft in uw huwelijk. E-mailadres gethelp05@gmail.com of neem contact op met zijn directe telefoonnummer +2348147400259

0   0  
Roze Lettavia

Ik stond op het punt mijn huwelijk te verliezen toen dr. Ilekhojie tussenbeide kwam. Mijn man had een scheiding aangevraagd na een eindeloos geschil en emotionele mishandelingen die we allebei hadden geleden als gevolg van misverstanden. Hij verliet het huis en weigerde terug te komen. Ik zocht naar een echte oplossing, wetende dat ik niet nog eens berooid wil worden door echtscheidingszaken en het verlies van mijn man van 12 jaar. Ik voldeed aan zijn procedures voor verzoening, wat heel gemakkelijk was. De liefde en verbinding tussen mij en mijn partner werd hersteld en hij kwam terug en vroeg om de scheiding te annuleren. Het is allemaal een feit dat dr. Ilekhojie eerlijk en transparant is in het helpen van mensen en ook jij die dit leest, kan de oplossing vinden die je zoekt in je huwelijk of relatie. neem nu contact met hem op voor hulp. Hier zijn contactpersoon. WhatsApp: +2348147400259 E-mail: (gethelp05@gmail.com)

0   0  
Ben Sanford

Mijn stiefvader en ik spelen graag het loterijspel en we kopen altijd samen kaartjes. Onze overwinning was niet altijd gegarandeerd, dus verloren we samen. Ik deed online onderzoek naar hoe de loterij te winnen toen ik talloze getuigenissen zag waarin mensen heer Bubuza bedankten voor het onthullen van de juiste loterij winnende nummers aan hen na het uitspreken van zijn loterijspreuk. Ik besprak met hem op WhatsApp: +1 951 442 2214 en hij verzekerde me dat hij de juiste loterij winnende nummers aan mij zal onthullen om de MEGA MILJOEN LOTERIJ te winnen na het uitspreken van zijn loterijspreuk, ik gaf zijn vereisten om de betovering uit te spreken en hij gaf me de loterij winnende nummers 13-36-45-57-67 om te spelen. Ik kocht het kaartje en speelde het, ik wist dat ik veel zou winnen omdat ik de loterijspreuk van heer Bubuza vertrouwde en het gebeurde precies zoals hij me had verteld. Ik heb 2.000.000 dollar gewonnen, ik heb geen woorden om Lord Bubuza te bedanken. Hij is inderdaad een genie. Doe met me mee en bedank hem via e-mail: Lordbubuzamiraclework @ hotmail. com of WhatsApp:+1 951 442 2214

0   0  
Ben Sanford

Mijn stiefvader en ik spelen graag het loterijspel en we kopen altijd samen kaartjes. Onze overwinning was niet altijd gegarandeerd, dus verloren we samen. Ik deed online onderzoek naar hoe de loterij te winnen toen ik talloze getuigenissen zag waarin mensen heer Bubuza bedankten voor het onthullen van de juiste loterij winnende nummers aan hen na het uitspreken van zijn loterijspreuk. Ik besprak met hem op WhatsApp: +1 951 442 2214 en hij verzekerde me dat hij de juiste loterij winnende nummers aan mij zal onthullen om de MEGA MILJOEN LOTERIJ te winnen na het uitspreken van zijn loterijspreuk, ik gaf zijn vereisten om de betovering uit te spreken en hij gaf me de loterij winnende nummers 13-36-45-57-67 om te spelen. Ik kocht het kaartje en speelde het, ik wist dat ik veel zou winnen omdat ik de loterijspreuk van heer Bubuza vertrouwde en het gebeurde precies zoals hij me had verteld. Ik heb 2.000.000 dollar gewonnen, ik heb geen woorden om Lord Bubuza te bedanken. Hij is inderdaad een genie. Doe met me mee en bedank hem via e-mail: Lordbubuzamiraclework @ hotmail. com of WhatsApp:+1 951 442 2214 ...

0   0  
Ben Sanford

Mijn stiefvader en ik spelen graag het loterijspel en we kopen altijd samen kaartjes. Onze overwinning was niet altijd gegarandeerd, dus verloren we samen. Ik deed online onderzoek naar hoe de loterij te winnen toen ik talloze getuigenissen zag waarin mensen heer Bubuza bedankten voor het onthullen van de juiste loterij winnende nummers aan hen na het uitspreken van zijn loterijspreuk. Ik besprak met hem op WhatsApp: +1 951 442 2214 en hij verzekerde me dat hij de juiste loterij winnende nummers aan mij zal onthullen om de MEGA MILJOEN LOTERIJ te winnen na het uitspreken van zijn loterijspreuk, ik gaf zijn vereisten om de betovering uit te spreken en hij gaf me de loterij winnende nummers 13-36-45-57-67 om te spelen. Ik kocht het kaartje en speelde het, ik wist dat ik veel zou winnen omdat ik de loterijspreuk van heer Bubuza vertrouwde en het gebeurde precies zoals hij me had verteld. Ik heb 2.000.000 dollar gewonnen, ik heb geen woorden om Lord Bubuza te bedanken. Hij is inderdaad een genie. Doe met me mee en bedank hem via e-mail: Lordbubuzamiraclework @ hotmail. com of WhatsApp:+1 951 442 2214 ...

0   0  
Daisy Ross

Krijg je ex terug met de hulp van Dr Ogundele spell caster die mijn relatie heeft gered, hou je nog steeds van je ex en mis je je ex of wil je je ex-man terug, de kans is hier om je ex terug te krijgen, geef nog niet op, geluk waard is om voor te vechten. Check de website van Dr. Ogundeltwe: (https://globalhelperman.wixsite.com/ogundeletempleofsolu) of WhatsApp, Telegram: +27638836445. Ik ben Daisy Ross en deze opmerking is mijn waardering omdat deze man mijn man binnen 24 uur terugbracht met bevoegdheden..

0   0  
Roze Lettavia

Ik stond op het punt mijn huwelijk te verliezen toen dr. Ilekhojie tussenbeide kwam. Mijn man had een scheiding aangevraagd na een eindeloos geschil en emotionele mishandelingen die we allebei hadden geleden als gevolg van misverstanden. Hij verliet het huis en weigerde terug te komen. Ik zocht naar een echte oplossing, wetende dat ik niet nog eens berooid wil worden door echtscheidingszaken en het verlies van mijn man van 12 jaar. Ik voldeed aan zijn procedures voor verzoening, wat heel gemakkelijk was. De liefde en verbinding tussen mij en mijn partner werd hersteld en hij kwam terug en vroeg om de scheiding te annuleren. Het is allemaal een feit dat dr. Ilekhojie eerlijk en transparant is in het helpen van mensen en ook jij die dit leest, kan de oplossing vinden die je zoekt in je huwelijk of relatie. neem nu contact met hem op voor hulp. Hier zijn contactpersoon. WhatsApp: +2348147400259 E-mail: (gethelp05@gmail.com

0   0  
Ana Halovic

Ik heb mijn opties voor een operatie afgewogen; maar na een ontmoeting met een 65-jarige vrouw in ons plaatselijke ziekenhuis die me vertelde dat ze een operatie zou ondergaan om de baarmoeder te verwijderen, dacht ik dat het misschien niet nuttig zou zijn om vrouwen te adviseren een operatie na de menopauze te negeren met het idee dat de vleesbomen zouden krimpen. Er is een buurvrouw van mij die me een contactpersoon heeft gegeven van dr. Ilekhojie die haar wat kruiden heeft gestuurd om te gebruiken en nu is ze helemaal vrij en ik ben ook op dezelfde kruiden en het verbetert snel. Neem contact met hem op als u zich in dezelfde toestand bevindt via zijn e-mail gethelp05@gmail.com of bel hem op zijn directe lijn 2348147400259

0   0  
Claudia Vrij

Mijn man heeft mij en mijn kinderen verlaten. Zijn moeder was ook tegen mijn huwelijk met hem. Ik hield zoveel van hem en had grote hoop dat we samen een mooie toekomst zullen opbouwen. Ik heb 6 maanden gewacht en hij is nooit meer bij mij teruggekomen. Dus moest ik contact opnemen met dr. Ilekhojie die er alles aan deed om ons te herenigen en de liefde en verbinding die we ooit deelden te herstellen. Hij keerde na 3 dagen terug naar huis, zoals dr. Ilekhojie me verzekerde en ik ben echt verbaasd over zijn geweldige daden. Ook jij kunt deze geweldige hulp krijgen en leven om hem dankbaar te zijn, want hij stelt nooit iemand teleur. Neem contact op met dr. Ilekhojie. E-mail: gethelp05@gmail.com en WhatsApp hem op +2348147400259

0   0  
Filip Dominykas

Ik wil dr. Ilekhojie echt bedanken voor het redden van mijn huwelijk. Mijn vrouw behandelde me echt slecht en ging bijna 3 maanden van huis. Ik vertelde mijn collega hoe mijn vrouw tegenover mij is veranderd en ons huis heeft verlaten. Hij raadde me aan om contact op te nemen met dr. Ilekhojie om me te helpen me te verzoenen met mijn vrouw en ons huwelijk stabiel te maken. Ik heb hier nooit in geloofd, ik moest het proberen. Dr. Ilekhojie voerde een verzoeningsritueel uit en binnen 3 dagen was mijn vrouw weer thuis om vrede te sluiten. Nu zijn we 4 maanden verder en de dingen zijn echt verbeterd tussen ons en we zijn gelukkig samen. Heb hulp nodig zoals ik, praat met Dr. Ilekhojie en krijg gegarandeerde resultaten. Whatsapp +2348147400259 of e-mail (gethelp05@gmail.com

Laad alle berichten na dit bericht in