Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Buijs vertrekt na promotie bij Kyoto Sanga FC

Das Phantom

Jordy Buijs vertrekt bij zijn Japanse club Kyoto Sanga FC. Dat laat hij weten op een bericht op zijn Instagram. "Ik ben verdrietig dat ik moet vertrekken, maar trots en dat ik voor deze prachtige stad en club mocht vechten", schrijft hij.

Buijs was een van de basisspelers afgelopen seizoen, waarin het uiteindelijk tweede eindigde in de J2-league in Japan en promoveerde naar het hoogste niveau. Buijs miste alleen in het laatste duel minuten en speelde voor de rest alle wedstrijden negentig minuten mee. 

Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Buijs ligt. in Oktober gaf hij in gesprek met ELF Voetbal aan nog goed op zijn plek te zitten in Japan, maar graag nog eens terug te willen keren naar Nederland. "Bij voorkeur natuurlijk bij De Graafschap of NAC. Ik wil weer spelen voor die geweldige supporters." 

"Welke club ik kies, hangt er een beetje van af welke club wat nodig heeft. Ik weet in ieder geval dat ik wel een toegevoegde waarde kan zijn voor die clubs", aldus Buijs, die duidelijk aangeeft wel liever in de Eredivisie te spelen dan een niveau lager. 

Bron:
B-Side Rats, Instagram
Terug naar overzicht
9 Reacties
62    
Perino

Buijs zijn gezin woont in Etten-Leur zou mooi zijn als hij bv na de winterstop , bij Nac aan de slag kan , dit zou een zekere versterking zijn , een speler met een voetbal-mentaliteit , zoals Haye en Seuntjes !!!

33    
Steef

Laat ik dan de eerste zijn.
Welkom terug!
:-)

62    
Perino

Buijs zijn gezin woont in Etten-Leur zou mooi zijn als hij bv na de winterstop , bij Nac aan de slag kan , dit zou een zekere versterking zijn , een speler met een voetbal-mentaliteit , zoals Haye en Seuntjes !!!

23    
Geelzwartwit

Wie wordt de nieuwe eigenaar
Hoe wordt het (sportieve) beleid ingevuld en door wie uitgevoerd.

Is die eerste uitvoerder (td) akkoord met de huidige technische staf of komt daar verandering in?

Welke spelers passen bij het beleid en de eventueel nieuwe technische staf. Vanuit welke zak geld worden spelers gehaald.

Past Buijs in bovenstaand plaatje. Dan pas van harte welkom. We hebben echter al genoeg spelers alleen een scorende spits lijkt me noodzakelijk.

Ik doe niet meer mee aan het idee dat we weer spelers moeten halen. We hebben er genoeg en de selectie hoort beter te zijn dan die van Dordrecht etc.
Ze doen het er maar mee tot er nieuw beleid is.

11    
scheppioni

Hij is bijna 33, bij eventueel vertrek van Haye is hij een optie maar net wat geelzwartwit terecht aankaart betreft de nieuwe eigenaar ...... we mogen heel blij zijn als dit in 2023 rond is !!!

9    
NAC4Ever

Natuurlijk is hij altijd welkom. Maar moeten we hier aan beginnen? We hebben al veel spelers rond de 30 en binnenkort zou ik het mooi vinden als spelers als Gudelj, Schalk, Bayram en misschien Mats Seuntjens terug komen. Gezien hun gevoel voor NAC (zijn opgegroeid als supporters) zou ik aam hun de voorkeur geven boven Buijs. Ook hij heeft kwaliteiten. Ook hij heeft binding met ons. Maar naar mijn gevoel minder dan de namen die ik noemde. Dat is niets ten nadelen van Buijs.

7    
Janus

Ondanks dat hij 33 is heb ik eigenlijk alleen maar goede herinneringen aan hem. We hebben een relatief jeugdige selectie en ik denk dat een bak aan ervaring en kennis van de club op dit moment heel erg welkom is. Hij zegt te hopen op de Eredivisie, maar laten we eerlijk zijn, niemand gaat daar toch aan beginnen? Hopelijk geven ze hem een contract bij NAC. Zou voor ons zowel achterin als midden een prima speler zijn voor erbij.

4    
Sjef de gevulde koek

Zou een geschenk zijn. Want wat missen we spelers die een bal na voren spelen en na de juiste kleur. Echte nac speler jammer dat hij hier al niet speelt

2    
Ome Cor

Welkom thuis !

0    
die ne gast

Alleen zijn laatste seizoen bij NAC draaide hij een goed seizoen. Had toen echt het idee dat het daarom niet moeilijk moest zijn om een betere vervanger voor hem te vinden...

Laad alle berichten na dit bericht in