Wij gaan niet opzij

Steijn trapt weer hard na: "Liefde voor de club is verdwenen"

Das Phantom

Maurice Steijn heeft bij VI uitgebreid stilgestaan bij zijn periode in Breda. In het artikel haalt hij onder meer hard uit naar Ton Lokhoff en Pierre van Hooijdonk. Daarnaast stelt de oefenmeester dat als hij nog trainer was geweest in Breda, NAC dit seizoen zeker was gepromoveerd.

Volgens Steijn is het niet meer uit te leggen waar NAC nou precies voor staat, als hem wordt voorgelegd dat hij niet 'des NAC' zou voetballen. "Weet jij het? Ze hebben de afgelopen tien jaar tien hoofdtrainers versleten, dus stonden ze steeds voor iets anders. Ik heb gewoon gekeken naar de spelers die er waren en daaraan een manier van voetballen gekoppeld", aldus de Hagenees tegen VI Pro.  

Corona en speelwijze 

Het ging de eerste periode ook meer dan goed, want NAC won de eeste zes wedstrijden. Daarna sloeg echter de corona hard toe in de selectie en dat moet niet worden onderschat, stelt Steijn. Vijf wedstrijden op rij verloor NAC. "We hebben toen besloten all-in te gaan, heel aanvallend te spelen in een poging de achterstand op die twee clubs (De Graafschap en Cambuur red.) goed te maken." Dat ging alleen niet goed en NAC liet nog meer punten liggen. De spelers zouden toen zelf om meer zekerheid hebben gevraagd volgens Steijn. 

De grote problemen kwamen volgens Steijn pas na de besmettingen. NAC had volgens hem nog meer moeten benadrukken hoe heftig de periode wel niet was geweest in plaats van er een streep onder te zetten. Zo zag hij een lijkbleke Thom Haye op de trainingen, had Lex Immers zijn vrouw naar het ziekenhuis afgevoerd zien worden en wist hij zelf niet op wedstrijddagen over wie hij kon beschikken. "Dus op het moment dat corona een club treft, is het problematisch, maar de gevolgen voor de lange termijn zijn eigenlijk veel groter. Het heeft echt maanden geduurd voordat iedereen fysiek weer een beetje op zijn normale niveau was." 

Botsing met Ton Lokhoff 

NAC was de droomclub voor Steijn, maar hij weet inmiddels dat het lastig is om bij de club te werken. "Omdat NAC Breda een club is met heel veel stromingen die het een trainer en een spelersgroep moeilijk maken." Hij legt uit dat na een tegenvallende periode allerlei mensen zich gingen bemoeien met de club, terwijl ze helemaal niet wisten wat er zich afspeelde. "ADO Den Haag staat ook bekend als een lastige club, maar vergeleken bij NAC vond ik het een oase van rust." 

Volgens Steijn trekt de interviewer een goede conclusie als hij stelt dat het fout ging toen Ton Lokhoff werd aangesteld. "Dat we ondanks de onrust die hij veroorzaakte nog bijna gepromoveerd waren, is een ongelooflijk compliment aan de spelers, de staf, de directie, de rvc en de drie grootaandeelhouders, die zich niet van de wijs lieten brengen", haalt Stein hard uit. 

Op voorhand hij hij er geen problemen met de aanstelling van Lokhoff, maar al snel botsten de twee. Als voorbeeld noemt hij het aantrekken van Ralf Seuntjens. Steijn was al maanden bezig met de transfer en Lokhoff wilde daar de stekker uit trekkken. Volgens de Hagenees dachten Lokhof en hij anders over technische zaken en heeft het nooit geklikt. Dat ze beide niet meer bij NAC zitten toont volgens hem aan dat de situatie alleen maar verlierers kent. 

Ibiza en bedreigingen 

Dat hij naar Ibiza is gegaan in het seizoen noemt Steijn achteraf "niet slim". Toch houdt hij vol dat het verantwoord was, de afspraken met NAC over de trip al waren gemaakt en Edwin de Graaf die week toch de trainingen zou leiden in verband met zijn opleiding. Dat Lokhoff, die zelf toen ook naar Duitsland ging, hem later afviel zorgde voor een vertrouwensbreuk. 

Druk heeft Steijn in die periode niet gevoeld. Mede omdat hij zo goed kon samenwerken met iedereen binnen de club. Dat de aandeelhouders zijn vertrokken na zijn ontslag zegt volgens hem genoeg. Hij stelt ook dat NAC dit jaar was gepromoveerd onder zijn leiding. 

De interviewer vraagt Steijn of hij is vertrokken wegens de bedreigingen. "Ik ben zelf nooit bedreigd, maar toen ik na de uitschakeling tegen NEC op vakantie was, kwamen er berichten door over een ultimatum. Vóór een bepaalde datum om twaalf uur moest ik weg zijn." Steijn hoorde dat leden van de rvc hun kinderen in hotels lieten slapen, omdat ze bang waren voor een steen door de ruit. Zelf was hij niet bang, maar algemeen directeur Mattijs Manders belde hem met de boodschap dat ze zijn veiligheid niet konden garanderen. Alsnog zijn gelijk halen was het hem niet waard.   

"Het probleem is dat het niet lukte te promoveren, dat we allemaal fouten hebben gemaakt en dat ik vervolgens botste met een paar NAC-iconen, van wie er eentje werkte als technisch directeur en een bij de televisie", zegt Steijn. Volgens hem resulteerde dat in een volksopstand tegen zijn persoon. De liefde die hij ooit voelde voor NAC is na het turbulente jaar verdwenen, zegt hij. 

Reactie Clubraad 

De Clubraad van NAC heeft op Twitter gereageerd op het interview van Steijn. Tijdens de laatste vergadering gaven zij al aan het vervelend te vinden dat Steijn de club in diskrediet brengt met zijn uitlatingen. "Als Clubraad vinden wij het kwalijk dat door deze interviews NAC in een negatief daglicht wordt geplaatst en wij hebben Mattijs gevraagd hebben om gemaakte, contractuele afspraken te handhaven als daar aanleiding toe is", is te lezen in de notule. 

De oproep delen zij nu opnieuw. "Iemand die herhaaldelijk natrappen normaal vindt heeft een larakter wat niet past bij ons club", aldus de Clubraad. "We roepen NAC op om afspraken te handhaven." 

Reactie NAC 

B-Side Rats heeft bij NAC en Mattijs Manders om een officiële reactie gevraagd op het interview. Zo vroegen wij onder meer of er afspraken zijn gemaakt tussen partijen over media-optredens en wat NAC vindt dat een ex-werknemer keer op keer de club in diskrediet brengt. 

NAC houdt het bij een kort statement. "Wij vinden het als club erg vervelend dat het op deze manier een onderwerp blijft, terwijl het voor ons een gesloten boek is. Wij willen vooruitkijken en niet blijven hangen in het verleden.

Lees hier het hele verhaal van VI Pro. 

Bron:
B-Side Rats, VI Pro
103 Reacties
209   17  
Spionkop

als ik nog trainer was, waren we zeker gepromoveerd.

Hahahaha! Wat een gek zeg!

41   7  
Bladran Yanco

Manders heeft zijn vriendje gematst door geen NDA in de VSO te zetten. Dom dom dom, maar dat wisten we natuurlijk al

209   17  
Spionkop

als ik nog trainer was, waren we zeker gepromoveerd.

Hahahaha! Wat een gek zeg!

18   10  
Johnny1912

Dit is uiteraard niet netjes. Niet erop reageren lijkt me het beste.

Verder heb ik liever dat er goede afspraken zijn gemaakt over het doorbetalen van zijn salaris! Dus nieuwe werkgever= geen betalingen meer vanuit NAC. Hopen dat Almere hem snel aan stelt.

Zeggen dat we zeker weten gepromoveerd zouden hebben is dom. Je weet nooit iets zeker. Al is de kans reuze dat we er nu wel een stuk beter voor hadden gestaan. Vorig jaar geen geweldig voetbal en wel punten. Nu hebben we beide niet!

74   13  
NNB

Die gast is niet goed, dat ultimatum was meer dan terecht. Daar werd verder ook niemand in bedreigd maar Voor M&M kwam het natuurlijk erg goed uit om dit te verdraaien.

Maurice, je bent een walgelijk persoon en ik ben heel blij te horen dat de liefde niet wederzijds is. Zo'n vent zal maar fan zijn van je club zeg, bah!

26   76  
Nondeju

Ik zie daarom Edwin ook graag vertrekken samen met Manders, beide aanhangsels van Steijn. Edwin is zelfs in opleiding geweest bij Steijn, dus heel snel wegwezen met die twee

92   13  
Henri

Wordt het niet eens tijd dat een Clubraad of een supportersforum als bijv. de BSR of De Rat gaan reageren op deze voortdurende eenzijdige verklaringen van MS. Vraag een gesprek aan bij Johnny de Mol, laat je interviewen door VI, schrijf een ingezonden brief in De Telegraaf, stel Wilfred Genee op de hoogte van de keerzijde van de medaille, maar laat je club niet bij voortduring besmeuren door een rancuneus persoon die van de directie en RvC blijkbaar nog steeds alle vrijheid krijgt dit te doen zonder dat dit consequenties heeft. Echt onbegrijpelijk. En daar gaan maandelijks nog vele duizenden euro's naar toe ook.

57   9  
Ginnekenees

Steijn zet zichzelf voor lul zonder dat hij het zelf in de gaten heeft. Ben benieuwd hoe ze hier in Almere naar kijken

34   55  
Judge M.

Deze quotes vatten het prima samen:

- ‘Ik ga niet slijmen of meebewegen met een paar coryfeeën om mijn eigen hachje te redden.’

- 'Ik volg ADO Den Haag met meer dan gemiddelde interesse doordat mijn zoon er speelt. Hij doet het harstikke goed en ik ben trots op hem, zonder dat ik me te veel met hem bemoei. Ik heb wel gemerkt dat als vaders dat doen, het meestal niet goed gaat en het zo’n jongen alleen maar belemmert.'

Eat that Pierre... Spijker op de kop

46   9  
Bredaaaa

Zo te zien kan hij zijn ontslag nog steeds niet verkroppen. Trieste man. Hup De Graaf!

24   26  
Jarno

Ach Maurice, de liefde die ik voor je voelde nadat we met jou ooit kampioen werden, is bij mij ook kompleet verdwenen. En als je zo doorgaat, slaat hij om in blinde haat.

Doe me een lol. Als je bij Almere aan de gang gaat. Haal alsjeblieft al je “versterkingen” en stafleden op. Te beginnen met Malone.

Bijvoorbaat dank

18   7  
knurft

Haagse Harry... wat een dorpsgek

40   4  
Wanny

De situatie met Ton en het continue gevecht met de Van Hooijdonks hebben Steijn genekt. Met het kleineren van een jeugdspeler maak je nooit vrienden.
Had ie nog leuk voetbal gespeeld en sympathiek overgekomen in de media, dan zat ie er desondanks waarschijnlijk nog.

Moet zeggen dat richting de media Ton redelijk ingehouden is geweest. Kan me niet herinneren dat ie Steijn of Manders openbaar bekritiseerd heeft. Hooguit het puntje van het Ibiza verhaal, waar ie Steijn niet uit de wind hield. Maar toen was Ton er waarschijnlijk al wel klaar mee.

30   7  
henkietenktie076

ik hoop dat we hem in de thuiswedstrijd tegen Almere kunnen trakteren op een flink fluitconcert. Dit hem afgelopen seizoen namelijk bespaard gebleven. pipo

70   3  
Ata

Kan hij die vijf minuten even concreet benoemen waarin hij all-inn speelde? Mijn herinnering laat me even in de steek.

48   10  
N1912

Waardeloze vent en een waardeloze trainer. Wij hebben een hoop mismatches mee mogen maken hier in Breda, maar Maurice is met afstand de aller-, aller-, allerslechtste trainer uit de NAC-historie in mijn ogen. Er klopte een seizoen lang gewoon geen ene moer van. Zulke parasieten kunnen alleen maar overleven met overal vriendjes om hun heen.

Zegt ook alles dat zulke figuren vanwege hun oud profvoetballerstatus heel gemakkelijk aan een trainersdiploma kunnen komen terwijl ze op alle fronten kwaliteiten tekort komen. Lachwekkend. Lekker hamburgers gaan bakken bij de McDonalds ofzo, dat is meer zijn niveau.

Dat wij een algemeen directeur hebben die dit beperkte met grootheidswaanzin kampende trainertje niet alleen een 3-jarig contract liet ondertekenen, maar hem ook nog eens de volledige macht en de volledige vrijheid gaf op technisch gebied.. Geen woorden voor, te verbijsterend voor woorden.

Zowel Maurice als Mathijs verdienen een stadionverbod voor het leven. Niets meer en niets minder.

37   18  
Kipiani

Met Steijn is niet zoveel mis, althans veel minder dan dat wat hier in het algemeen wordt verondersteld.
Het grote probleem is steeds weer de algemene leiding, het management, de dagelijkse leiding onder een eveneens systematisch falende RvC.
En dat is het resultaat van het NAC DNA, de betonrot in de organisatie waar Badeend al eerder over schreef.
Een algemeen directeur, Manders en de RvC hadden nooit mogen zwichten voor een ultimatum. Ze hadden vierkant achter en voor hun beleid moeten staan.
Steijn drie jaar, rust, continuïteit en promoveren. Door dat als slappelingen niet doen hebben ze ipv. ruggengraat en klasse te etaleren zichzelf wederom een brevet van onvermogen opgespeld. Ook Manders, Giessen, Lex jr., de Graaf en Visser hadden onmiddellijk nadat de effecten van de door de directie en RvC veroorzaakte clusterfuck duidelijk waren, natuurlijk moeten vertrekken. Nu is de puinzooi nog groter, de reputatie verder naar de kloten.
Kortom niet Steijn, maar Manders, de RvC en de verrotte NAC cultuur waar Badeend over schreef zijn de boosdoeners.



48   7  
Ruud

Whahaha gaat hij het nu echt over de 6 eerste wedstrijden zonder Corona hebben die we , met de grootste moeite en zeer middelmatig spel wonnen van 4 x een jong ploeg en Helmond sport en denBosch ?

Wat een koekwaus zeg!

41   7  
Kinderkaartje

Walgelijk mannetje.
Wel onze centen vangen, maar niet het fatsoen om je bek te houden.

En natuurlijk de zoveelste kapitale blunder van Mattijs Manders; als je iemand met een zak geld laat vertrekken, spreek laat je vastleggen dat je beide niet in de pers naar buiten treedt ver dat wat er gebeurd is.

21   3  
Bredalex

Aandacht te kort. Een nare man....

10   5  
Den Hoge

Zolang Manders nog AD is en de club in een procedure tot verkoop zit zal NAC hier ook niets tegenin brengen. En eigenlijk is dat ook maar goed. Er valt geen eer aan te behalen.

Nog anders nieuws?

17   6  
Ginnekense Naccer

Achterlijke gladiool, die vent nooit meer toelaten in het stadion. Club naar de verdoemenis geholpen en z'n maatje zit nog in z'n zetel en kan hier alleen maar van genieten, neem dat maar van mij aan.

24   6  
Marti

Jammer trainertje steijn , je had nog veel kunnen leren van Lokhoff ,punt 1 niet ergens over praten wat de pers niet aangaat, , zeker niet over onwaarheden , maar och je kennis van goed voetbal leveren is 0;0% en. daarin had je van Ton lokhoff nog veel kunnen leren , want we mogen toch wel stellen dat hij meer ervarring heeft opgedaan in heel zijn carrière dan jij , Ton heeft nog geen woord gerept over je , gewoon kwestie fatsoensnormen!! Dat is toch een van de eerste dingen die je meekrijgt in de voetbalwereld , alles binnenkamers houden , maar zelfs deze regel heb je schijnbaar niet begrepen ,

17   34  
Tip

Eens met @Judge M en deels eens met @Kipiani. Ik denk tevens dat meerdere partijen niet in de spiegel kijken. Daarom lossen problemen bij NAC zich ook nooit normaal op ? Nu is alleen nog belangrijk de verkoop van de club en de club opnieuw in de steigers. Heel korte termijn ; hopelijk niet verliezen van Den Bosch. PS. De zwijgende meerderheid onder de NAC supporters heeft totaal geen interesse meer in deze casus. En de rest van Nederland buiten Breda en regio is pro-Steijn. Niet leuk maar wel waar.

20   8  
PN

Laat ik mij bij hoge uitzondering eens direct over iemand uitspreken: wat een ongelofelijke paardenlul.

9   5  
Mo

StEIN en NAC passen totaal niet bij elkaar, net zoals die K3 niet bij ons NAC passen!

12   8  
Frits

Waarom geeft BSR deze man nog een podium. Deze man is bij ons NAC verleden tijd!

Dat geldt overigens niet voor Lokkie!

By the way: Adilehou vrijdag in de spits en De Seun op 10?

13   4  
fvf6

piep piep halo piep piep halo calimero

13   9  
Scheppioni

Waar is mamaloe ?? Toppunt van een pipo in spe !!!

17   2  
Nac

Als Lokhoff een spelmaker als nummer 10 wilde lijkt het me logisch dat je Seuntjens niet wilde.

Seuntjens als spits voldoet niet.

Dat heeft Lokhoff dan prima gezien.

Die Steijn wil geen dominant voetbal spelen. Hij wil alleen maar tegenhouden en grote jongens opstellen en daardoor gokken op 1 kansje.

Misselijk ventje die Steijn

22   1  
Tom

Makkelijk interview waardoor het meer een advertorial voor Steijn is geworden. Had Krabbendam zich niet wat beter kunnen inlezen of laten informeren? Journalistiek van likmevestje.

Ik was aanvankelijk ook niet voor een ontslag van weer een trainer, maar Steijn had zichzelf, nog los van zijn falen als trainer, door zijn gedrag natuurlijk volledig onmogelijk gemaakt. Zwak management zorgde ervoor dat de zaak helemaal ontspoorde.

Laten we het positief bekijken: als door de verkoop de neergang omgebogen kan worden, dan is het geknoei van Manders/Steijn nog ergens goed voor geweest.

6   6  
Wanny

Toch denk ik dat we met Seuntjens in de spits vorig seizoen wel hadden kunnen promoveren.

29   6  
Ivo

Wederom de Grote meneer Steijn show. Wat heeft hij het toch voortreffelijk gedaan bij ons. Foutloos. Altijd met een positieve uitstraling. Een lichtend voorbeeld voor ons allen.

Nee dus. Steijn heeft NAC verschrikkelijk voetbal laten spelen, spelers en team ontwikkelden zich niet en waren fysiek niet in staat om 90 minuten uit te spelen, zelfs niet met 5 wissels. Er was steeds weer chagrijn.

Steijn haalde verkeerde spelers die blessuregevoelig bleken (Bilate, Rutten, Immers) of gewoon niet goed genoeg (Maria).

Steijn heeft talentvolle jeugdspelers links laten liggen, die kregen 0,0 aandacht, hij heeft van Hooijdonk en Lokhoff schandalig behandeld en werd met de week nukkiger bij interviews.

Dan vertrok hij ook nog naar Ibiza, zowel tijdens het seizoen als net na de laatste wedstrijd.

En niets van dit alles was zijn fout. Het lag aan de supporters, aan vervelende mensen die zich ergens mee bemoeiden (kan je ook naast je neer leggen of gewoon op reageren).

Steijn en NAC was een hele slechte match. En de manier waarop Steijn de schuld steeds bij anderen legt, pleit niet voor hem. Wat een eikel!

21   9  
Baosje

Kleuter Steijn mag zelfs de veters van Lokhoff niet eens strikken ....
man man , wat is hij een naar etterig menneke

Lokhoff heeft meer voetbalverstand zitten in zijn kleine teen zitten dan Steijn in die dikke plofkop van hem

wat mij betreft , zeker na al het natrappen ... persona non grata in Breda

31   1  
Heksenketel

Wat mij betreft helemaal geen vreemd interview met volgens mij een prima analyse van de situatie. Alleen beetje weinig zelfreflectie van Maurice. Maar waarom geeft hij een interview over dit onderwerp? Dat doe je alleen als het voor jou nog een ding is en als je je gram wilt halen.

Maar er is meer. Bij een vaststellingsovereenkomst is de standaard dat partijen afspreken naar buiten toe niet te communiceren. En dan toch dit interview. Dat betekent waarschijnlijk dat dit onderdeel geschrapt is, wat ik heel vreemd zou vinden. Als het niet geschrapt is, is dit in strijd met de overeenkomst en daar staat een sanctie op.

14   3  
NAC4Ever

Vorig seizoen dacht hij toch ook te promoveren?

13   3  
Guuske

Wat is het ook een grote sukkel om in de media na te trappen naar de oude club. Net wanneer een andere club interesse toont.

37   18  
ome cor

De elkaar napratende achterban wil geen reeël beeld, die willen alleen maar een zondebok.
Steijn was er één. Net als zijn voorgangers.
Niet dat Steijn foutloos was. Zeker niet. En ook zijn voorgangers niet.

Maar hij slaat de spijker wel op z'n kop: NAC heeft in tien jaar 10 trainers versleten.....
Kortom: we zijn een club die de afgelopen jaren 0,0 beleid heeft gehad. Ook AD's en TD's kwamen en gingen.
Trainers die het elders, niet per se goed maar toch zeker wel redelijk doen werden in Breda door de aanhang neergezet alsof het idioten waren die niks van het spelletje snapten.

De ware reden is dat NAC een stuurloze, visieloze speelbal was van 3 geile Rotterdammers die graag een voetbalclubje wilde bezitten.
Die eikels hadden alles kunnen kopen FC Dordrecht, Excelsior, Sparta, maar geen NAC. Daarvoor snappen ze te weinig van de cultuur die hier heerst.

NAC supporters zijn overigens ook mensen met een enorm pak boter op hun hoofd. Spelers zijn helden en veel moeten (volgens de supporters) na hun spelersloopbaan maar iets bij NAC doen.
Maar tegelijkertijd zeiken we ze af, maken we ze kapot zodra ze iets bij NAC doen en de club niet naar CL-niveau tillen.

Ik vind dat Steijn nog netjes natrapt. De VAR ziet er geen geel in, laat staan rood.
En de hero-to-be Lokhoff zal de volgende NACcer zijn die eerst wordt bejubeld en door dezelfde mensen straks wordt uitgekotst.


30   16  
Mike

Hij zegt wat mij betreft geen gekke dingen of onwaarheden. Tis toch gewoon een taffeszooi met een zwerm eigenpijpers en wespen er omheen?

Hier valt gewoon niet te werken.

20   11  
Mike

Feit dat NAC en de Clubraad hier op reageren als een kleuter waar iemand op z'n tenen gaat staan is in feite nog sneuer. Dan geen aandacht aan geven. Het is ook gewoon een grafzooi. Niets aan gelogen. Iets met zelfkennis en in de spiegel kunnen kijken. Lukt hier hoor bij NAC.

20   16  
Mike

Ook de headliner van BSR is weer richtinggevend. Beetje maar.
Het gaat gelukkig goed bij NAC en er klopt niets van al die indianen verhalen. 5e collone? Nee joh. Die geven we liever een podium. Niet te veel kijken hoe naar blanco z'n headliners schrijft jongens.

Ik ben absoluut geen steijn en manders fan. Maar zelfkennis bij NAC en veel supporters is toch wel ernstig van een andere wereld.

8   8  
Tante Cora

@ Ome Cor

Goed geschreven Ome Cor (of is dit een bijdrage van von Flieger incognito alias Harry BD alias...)?

19   1  
Geelzwartwit

Als je alles ziet zoals Steijn het ziet...blijft de vraag. Waarom gooi je met modder naar een oud werkgever die je ook nog eens een zak geld meegegeven heeft?

Los van waar niet waar zegt dit veel op iemand.

Verder geen commentaar het is al veel te lang een negatief onderwerp

16   12  
Scheppioni

Nu nog die evengrote pipo narcist buiten stampen, elke dag is een dag te lang gvd !!! Galbakken zijn het deze twee !!

22   12  
DunErwt

@TIP

Je hebt een enquête gehouden onder de stille meerderheid en ook buiten de regio en de rest van Nederland🤔😆😆😆😆

Wat een onzin ben je aan het verkopen man. Triest figuur🖕

24   5  
Denn

MS is een echte Hagenees.
Achterbaks en altijd een ander de schuld geven.

En nu ineens wordt dat over de bedreigingen heel erg genuanceerd. Lekker oprotten naar je huis in Ibiza, lul. Zo lok je wel (re)acties uit.

16   4  
GeelZwarHart

Dit heerschap heeft nooit gevoel voor onze club gehad. Ik zou toch Vreven graag terug zien.

11   2  
P

Flinke aanbieding van Almere City gehad, hij kan tekenen voor maar liefst ....een half jaar 🤣🤣

24   7  
GB

Wat je ook van Maurice vindt, er moet iets inzitten. Na 10 jaar ellende kan het niet alleen aan de passanten liggen. Zoals diverse anderen al aanhalen, er is iets structureel mis in de NAC organisatie. En als dit niet aangepakt wordr, kun je halen wie je wil voor staf, spelers, bestuur en blablabla maar dan gaat t niet werken. Misschien maar eens wat nederigheid ipv het vaak opgeblazen en zelfoverschattend gedrag. Want er lopen een hoop diknekken rond in het Bredase. We voelen onszelf vaak iets te groot, iets te te origineel en iets te bourgondisch. En laten we niet beginnen over het tegendraads, want er is geen hond die weet waar dat voor zou moeten staan.... en het handvest is momenteel minder waard dan de Bolivar.......

Laten we eens begrijpen dat er echt van onderaf gebouwd moet worden aan een organisatie die gebaseerd is op transparant met elkaar communiceren, elkaar de waarheid durven vertellen en wars is van alle vriendschaps verbandjes en invloed van allerlei groepjes die vinden dat hun bijdrage gehoord moet worden.
Om daar te komen eerst maar eens heel goed in de spiegel kijken met zn allen. Want 10 jaar dit gezeik is echt te bizar voor woorden.......

U zijt gegroet!

6   5  
Nero

Heb van vriend manders tog een op rot premie gehad jankert manders ouuuuutttttt zonder premie

9   2  
Rade

Interview door een Feyenoord watcher die waarschijnlijk het hele vorige seizoen geen wedstrijd van NAC gezien heeft.. Aantal kritische vragen…0…

Het enige waar ik MS wel wat gelijk in moet geven is de vraag wat nu een speelwijze “des NAC” zou zijn… Voor mij blijft dit het opportunistische 4-4-2 uit de jaren onder Spelbos. Maar dat speelt NAC al 20 jaar niet meer..

7   2  
Savatoreriina

De graaf is niet mn favo trainer... er zijn betere maar ik zie degelijk verschil in voetbal ze willen aanvallend en de graaf heeft z'n diensten als speler bewezen punt hij heeft jeugd als voornamelijk als materiaal laat het dit zeizoen mooi rijpen onder contract zetten 5 jaar en daarna cashen dit zeizoen wordt en is een tussen zeizoen geworden met veel pijn in mijn hard maar maak ervan gebruik... jeugd opstellen rijpen die handel en over maurice steijn maak ik geen woorden aan vuil

8   0  
Ed

Mocht hij naar Almere gaan, dan zal hij het daar wel goed doen. Druk bij NAC was te hoog. Almere heeft goed materiaal, kwam er met Verbeek niet uit.

15   18  
Lamington

Beste Maurice,

Je bent een ongelofelijk domme, arrogante, leugenachtige, gore bokkenlul. Ik wens je alleen ellende toe.

11   5  
Willem 4,5

Elk woord wat we besteden aan deze huichelaar is er een teveel!

10   2  
patrijz

haha als hij nog trainer was zeker gepromoveerd.
we spelen nu ook alweer vier wedstijden Steijns ideale spel.
Olij naar Malone , Malone naar Bakker , Bakker naar Malone , Malone naar Rutten ,Rutten gelijk terug naar Malone. nu zakt of Haye terug en geeft een fantastische pas naar voren , die van iemand zijn voet springt ( vaak Antonia)
of de bal gaat even terug naar Olij. die de bal naar voren schiet.
(soms richting Bilate op de tribune )
5 man achterop tegen 1 spits van de tegenpartij.
''we hebben niets weggeven''
Maar ook niets gecreëerd want op de rest van het spelveld is het 6 in Geel-Zwart tegen 10 tegenstanders.
Bedankt Maurice , jou valt niets te verwijten.
we scoren nu alleen nog uit corners en vrije trappen .

29   5  
Fred1

Ik loop héél lang mee in de voetballerij, zeker in mijn tijd in België met veel randfiguren te maken gehad maar ik heb nooit eerder een grotere boef dan Steijn meegemaakt.
Zo verschrikkelijk achterbaks een écht ratje.
Ik hoop dat Lokhoff ooit eens een boekje over die charlatan open doet want daar kan je een boek van schrijven.
Te weinig trainen en te weinig arbeid leveren is nog het minste wart die kwal aan te rekenen is.
Ik vind het wel netjes dat NAC de vuile was niet buiten hangt.
Maar één ding is zeker deze kerel heeft NAC een fortuin gekost en dat we “ bijna “ promoveerden is niet dankzij hem maar ondanks hem.
Kortom wat Steijn nu doet is verre van fatsoenlijk en als ik NAC was zou ik de financiële afspraken onmiddellijk stop zetten, want hoe je het wend of keert, er zal toch zeker wel een clausule in staan dat er niet met modder wordt gegooid?

9   30  
Tip

Hahaha daar is @Dunerwt weer. 😂Hij heeft zich even vrij kunnen maken om zijn frustraties hier bot te vieren. En omdat hij 6 duimen omhoog krijgt meent hij gelijk te hebben. Ik gun het deze zielige mens van harte dat hij zich gesteund voelt.
Een enquête is niet nodig. Op het supportersbestand zitten we hier natuurlijk met een klein groepje. En de meeste mensen begrijpen echt wel dat met deze zaak bezig blijven geen enkele zin heeft.
Dat buiten Breda mensen Steijn gelijk geven of toch of zijn minst zeer genuanceerd onpartijdig denken klopt natuurlijk ook. Als mensen hier de domme en hatelijke niet onderbouwde reacties lezen en horen weten ze genoeg. En dan nog denken dat wij een poot hebben om op te staan ..... men lacht den ballen uit den broeck.

@omeCor👍
@GB 👍👍

11   14  
Den knoest

Prima verhaal en geen greintje van gelogen. Maar blijkbaar mag je dat hier niet zeggen...

25   4  
Badeend

Tip

1. Dat we hier met "een klein groepje" zijn, zegt niet zo heel veel over hoe "de zwijgende meerderheid" denkt, wel?
2. Dat jij hier typt dat dingen "natuurlijk kloppen" maakt die "dingen" "natuurlijk" niet meer de waarheid dan elke andere reactie van elke andere reageerder hier, wel?

On topic: Steijn is niet de oorzaak van alle NAC ellende, net zo min als Manders dat is. Zij zijn beiden uitwassen en gevolgen, lelijke bijvangst. Maar ook dat maakt niet dat zij zomaar gevrijwaard zijn van elke schuld en niet in de spiegel hoeven te kijken.

En, los van ALLES is - als je hier écht objectief naar durft te kijken - wat Steijn hier nu alweer doet, ronduit schandalig en is de vraag gerechtvaardigd hoe Manders hier vanuit NAC tegen op gaat treden. Bij het eerste "interview" kon je nog hopen dat het allemaal achter de schermen wel aangekaart werd maar nu is er opnieuw een fatsoensgrens én - als Manders zijn werk een keer wél gedaan heeft - ook een contractuele grens overschreden. Komt er actie, Mattijs?

Mijn mening, voor zover die er toe doet, is erg negatief over dit heerschap. Om een volslagen gebrek aan karakter juist proberen te verkopen als 'karakter en ruggengraat' - dan heb je een nog grotere plaat voor je kop dan Manders zelf.

9   1  
Kipiani

Dat Steijn lui was en wel veel vrij, of rustdagen gaf is een feit.
Geen aandacht of tijd voor jonge spelers die nauwelijks aan arbeid en intensieve trainingen toekwamen omdat ze niet speelden en Corona was vaak het excuus.
Daar hadden Manders en de RvC moeten interveniëren middels functioneringsgesprek gesprekken en confrontaties met Steijn.
De signalen en het onbegrip uit Zundert was stevig. Dit wordt door verschillende bronnen bevestigd.
Er moet wel getraind worden en flink ook.
Eens met Fred dus.

10   2  
Ad B uit Roosendaal

Elke reactie is er één teveel.

9   11  
Frans

Geen leuke conclusie maar Steyn, heeft grotendeels gelijk .
NAC, is al jarenlang een kerkhof voor trainers . Geen fijn klimaat om in te werken laat staan presteren!

2   4  
RaRa

Naar, eigenwijs ventje! Jammer dat blijkbaar niet in de vso is opgenomen dat bij uitlatingen in de media door één van de partijen er een vergoeding verschuldigd is aan de ander.
Persoonlijk vond ik de TD Steijn nog best een goede selectie samen te hebben gesteld. Dat de trainer Steijn er dan zo weinig uit weet te halen is zijn volledige verantwoordelijkheid en de terechte reden voor zijn ontslag.

21   1  
Fritske d'n Olifant

Natuurlijk is dit interview kinderachtig natrappen. Fatsoen en zelfreflectie is ver te zoeken. Daarover genoeg gezegd.

Steijn betoogt dat er de afgelopen 10 jaar weinig beleid is gemaakt en dat er 10 hoofdtrainer de revue hebben gepasseerd. Klopt. Wie zijn daarvoor verantwoordelijk? Juist, de door Steijn bejubelde aandeelhouders en de RvC die dat toestond. Dat begon met het ontslag van Van As en het aanstellen van nobody Rutjes. Vervolgens gaf men de club volledig in handen van Maaskant die na degradatie en een half jaar kkd ook het veld moest ruimen. Daarna de periode Smulders. Maar die vonden de aandeelhouders te eigengereid en tegen het advies van de RvC in werd hij ontslagen. Via Eisenga en Van den Abbeele zijn we uiteindelijk bij Manders uitgekomen. En die gaf Steijn carte blanche om zijn Haagse klaverjasvrienden naar binnen te rijden en de hele zaak naar de ratsmodee te helpen. Want de situatie met SvH wordt wel steeds aangehaald, maar vraag iemand als Riera maar eens naar zijn mening over Steijn. Steijn mocht in zijn handen wrijven dat het bij NAC al jaren een puinhoop is want als NAC een gezonde stabiele voetbalorganisatie was geweest dan was hij nooit aangesteld. Laat staan dat hij het mandaat had gekregen zoals Manders hem dat gaf.

5   2  
Jamie

Als je thuis tegen NEC een normale wedstrijd op de mat had laten leggen door de boys; dan waren we gepromoveerd! Gek!

15   5  
DunErwt

@TIP

Bij jou klopt natuurlijk alles. Als jij het zegt moet het natuurlijk kloppen. Jij zat er middenin ook dat klopt natuurlijk. Je bent als een lul die klopt ook natuurlijk🙊

34   2  
Fred1

Echt Kipiani, toen ik hoorde van het aantal trainingen per week en de zeer geringe intensiteit van de sessies kon ik mijn oren niet geloven.
Dat was amateur niveau in al zijn facetten.
Kwam niet aan zijn vrije tijd en uitstapjes.
Lokhoff is zich daar destijds wild van geschrokken en dan is meneer in zijn wiek geschoten dat Lokhoff daar aanmerkingen op heeft.
Inderdaad de finale tegen NEC hebben we verloren op conditie en vooral omdat ze zich de laatste 10 minuten laf terug moesten trekken van deze leugenaar.
Steijn dichte zich gesteund door zijn vriendje een heel andere status toe., hij waande zich heer en meester over de club.
En heeft veel te lang zijn gang kunnen gaan.
En in dit interview geeft hij ongewild ook meteen de werkelijke reden van zijn walgelijke gedrag en handelingen tegen Sydney.
De haat tegen Pierre zat hoger dan de wil om te presteren en zijn broodheer te dienen.

7   4  
Ed

Hij moet zijn muil dicht houden. Beetje zielig en kansloos wat hij roept. Gelijk naar de KNVB stappen, om zn uitspraken tov een club. Nu de storm rond hem is gaan liggen, komt hij weer met praatjes. Beetje jammer. KNVB minimaal een berisping. Als het andersom was, dan zijn de tapen gaar.
Zal het bij de volgende club waarschijnlijk beter doen.

11   6  
Scheppioni

@ Fredje
Die clausule van pipo steijn is natuurlijk besproken met vriendje narcist, dus daar zit ons NAC ook al behoorlijk klem, dus daarom ook geen dag langer met M.M. !!! Nooit meer zo'n aso figuren !!

12   2  
Rob

Nu weer een nieuwe wending in het verhaal van de vermeende bedreigingen. Steijn liet zijn kinderen niet “vluchten” naar oma omdat ze bang waren, maar nu de kinderen van RVC leden die in een hotel sliepen…. 😂

Benieuwd naar het vervolg, wie weet worden we verrast met weer een nieuwe “waarheid”.

8   3  
Prima Nootjes

Offtopic, maar het nieuws insturen formulier op de website werkte niet

Ex-NAC: Jordy Buijs vertrekt bij Kyoto Sanga (Japan)

- Speelde in 2 seizoenen 41 wedstrijden voor die club waarin hij 5x wist te scoren (als centrale verdediger)
- Vertrek na promotie naar het hoogste niveau
- Wil waarschijnlijk terug naar Nederland na zijn avontuur aan de andere kant van de wereld.
- Bij iedere club speelde hij wekelijks en zijn de fans enthousiast
- Laatste keer flirtte hij al openlijk met een terugkeer naar NAC

Bron: Instagram

7   8  
Geraldo

Waar 2 vechten, hebben 2 schuld. Doe het boek dicht en mik het de singel in.

17   1  
Martinus

Neem nou een voorbeeld aan Lokhoff, man. Die heeft zich vooral afzijdig gehouden van openlijke kritiek op de mensen die hem hebben weggejaagd.

Er valt ook genoeg na te trappen richting de heer Steijn, maar dat gebeurt nauwelijks omdat die mensen het belang van de club denken en zichzelf niet als groter zien dan NAC (Manders buiten beschouwing gelaten, die heeft andere redenen.)

2   1  
The Cosmic Gate

@PRIMA NOOTJES
Zo'n speler erbij zal een hoop kunnen doen kan! Maar hij zal waarschijnlijk een hoop €s vragen vermoedelijk.
Ik zie hem heel graag komen, en dan direct Malone op de bank

9   0  
L.

Maurice Wie ???

13   0  
gjoewie

Ik zou hier een heel mooi verhaal kunnen schrijven, maar omdat het dan zo lang wordt, krijg ik alleen maar duimpjes naar beneden.
Laat ik me daarom beperken tot deze uitspraak van Steijn:
"Ik heb gewoon gekeken naar de spelers die er waren en daaraan een manier van voetballen gekoppeld".
Wat zegt hij hier nu eigenlijk? Dat de spelers die er waren (bijvoorbeeld El Allouchi, Sydney van Hooijdonk) gewoon bagger waren? Vervolgens haalt hij Immers en Malone naar Breda en past het voetbal dan weer aan hen aan? Zodat we uiteindelijk betonvoetbal gingen spelen?
Als je een goede trainer bent, dan heb je een bepaalde manier van spelen in je hoofd, of het nu tikitaki of Gegenpressing of wat dan ook is. Vervolgens zorg je ervoor dat je spelers in dat systeem passen. En als ze niet goed genoeg zijn of als ze dat niet willen, dan trek je er andere voor aan.
Steijn heeft zich een brevet van onvermogen gegeven.

Dat verhaal over Corona, dat geldt toch voor elke club? KIjk nou eens naar Belenenses in Portugal.
En wie was er nu uiteindelijk de bron van de uitbraak binnen de selectie, mogen we dat ook een keer weten? Was het niet Steijn die na een terugkeer uit het buitenland niet eerst tien dagen in quarantaine wilde?

Ik vind wel dat ie zijn eigen ruiten heeft ingegooid met dit interview.

4   4  
Oosterhout

Jordy Buijs halen
NOAD

9   3  
Bas

Whaahhaaaaaa

Droeftoeter Steijn

Leugenaar Manders

Pillenslikker Schoenmaker jr

Bouwvakker Hellemons

ADHD De Graaf

NAC van de laatste anderhalf jaar in een notendop

22   1  
Ivo

Tip moet haast wel uit de kring rondom Steijn komen. Anders kan ik er echt niet over uit.

Hoe kan je in godsnaam alles wat die Steijn verkeerd heeft gedaan goed blijven praten, of daar omheen blijven lullen of niet op reageren, en de fout iedere keer weer bij de supporters wegleggen? Ook na dit interview weer. Steijn had hier boven moeten staan, vooruit kijken ipv blijven hangen in het sentiment. Maar deze narcist is heel hard op zijn pik getrapt door NAC en dat kan hij niet hebben. Dus haalt hij nu zijn gelijk - zonder wederhoor - in interviewtjes. Onze TIP vindt dat allemaal maar prachtig en een groot gelijk.

Ik kan er met mijn verstand niet bij.

En dan denkt onze TIP ook nog het alleenrecht te hebben op het weten wat er speelt bij de supporters. En wat de grote meerderheid denkt. Tja. Het Orakel van Breda zullen we maar zeggen.

4   2  
Peaky

Het geluk is dat het niveau deze KKD zó matig is dat ons NAC nog als 4e of 5e gaat eindigen en in de nacompetitie een flinke kans op promotie heeft met mannen als Olij, Haye en Seuntjens!

Maar met beleid heeft het niks maar dan ook niks te maken, al die kansloze spelertjes via dit Technisch hart

7   0  
signase

@Gjoewie (9:37):

"Ik vind wel dat ie zijn eigen ruiten heeft ingegooid met dit interview."

Precies. Hoe een trainersleven kan lopen: de man die een paar jaar geleden bij Feyenoord in beeld was, moet nu openlijk bedelen naar een club. Toch zou het me niet verbazen als hij binnenkort weer een club heeft. Er lopen genoeg bestuurlijke idioten rond in het voetbal (ik noem geen namen...) die Steijn blind op zijn woord zullen geloven.

19   2  
DunErwt

@TIP

"De zwijgende meerderheid onder de NAC supporters heeft totaal geen interesse meer in deze casus. En de rest van Nederland buiten Breda en regio is pro-Steijn. Niet leuk maar wel waar"

Nou TIP, woon zelf in Rotterdam en ben eens rond gaan vragen hiero.
De meeste antwoorden: NAC moet terug naar de Ere mooie club! Wie is Steijn? WoudenSteijn? Tief op met je KKD. Zijn de opvallende antwoorden in een regio buiten Breda die geheel niet stroken met jouw woorden, weer eens. Het enige wat je doet is een negatief sfeertje brengen onder de supporters met je opmerkingen.

17   1  
Braze

De wereld volgens Steijn is toch wel enkele tikjes anders dan de meesten mensen bij NAC denken.
Rare man met een te groot ego en weinig zelfreflectie

7   11  
Dos

Het is hier al gezegd : Waar er 2 vechten hebben er 2 schuld.

Steijn was alles behalve foutloos, maar onder de supporters zijn er helaas de afgelopen 10 jaar voldoende gebleken die om het minste of geringste roepen om het hoofd van de trainer.
Op Vreven na en Hyballa niet meegerekend ging het bij iedere trainer hetzelfde, van lichte kritiek op een keuze naar aangeven wat een idioot het is en dat de trainer dan weer moet wieberen, wat ervoor zorgde dat de sfeer richting de uiteindelijk vertrokken trainer gewoon agressief werd met vorig seizoen als dieptepunt.

Bij NAC is het nooit rustig, dat is meer een vloek dan een zegen gebleken.

6   26  
Theoden King

Steijn speelde niet aantrekkelijk, dat is zijn enige "misdaad". Verder wisten de spelers wel waar ze aan toe waren en wat ze moesten doen.

Aan alle Steijn-bashers: gaat het sinds zijn vetrek zoveel beter naar jullie mening?

27   1  
Ivo

@Theoden King

- Steijn speelde onaantrekkelijk voetbal
- Steijn verslonsde de trainingen waardoor de conditie ondermaats was
- Steijn maakte spelers en team niet beter.
- Steijn haalde verkeerde, te oude, en onder"Maatsen" spelers.
- Steijn liet de jeugd compleet links liggen, gaf nul aandacht aan hun ontwikkeling
- Steijn wilde niet samenwerken met Lokhoff
- Steijn vluchtte naar Ibiza (2x)
- Steijn beledigde van Hooijdonk met late wissels
- Steijn legde niet 1x de schuld bij zichzelf. Alles lag aan de ander.

Dat we nu zo diep gezonken zijn, ligt o.a. aan Manders en Steijn. En vooral aan de aandeelhouders en de RvC die deze janboel gecreëerd hebben. Of wilde je Lokhoff de schuld geven, die na een paar weken opstapte omdat hij er alleen voor stond? Of Pierre en Peek?

12   1  
Martinus

Ivo zet het goed uiteen.

Lokhoff verdient in mijn optiek juist credits omdat hij zich niet liet misbruiken als een soort marionet zonder enige invloed en de deur achter zich dicht trok. Dat was ongetwijfeld geen makkelijke beslissing maar wel de juiste.

12   5  
scheppioni

@ Ivo
Tip en ernie zijn beide neefjes van steijn, die halen hun oom echt voor geen goud naar beneden !
Ene grote haagse toei, never BREDA maniacs die twee !!

11   0  
ArnoldUno Breda

Dat het bij NAC al meer dan 10 jaar een bestuurlijke wanorde is, staat wat mij betreft los van het feit dat Steijn zelf ook (zeer) incorrect heeft gehandeld. Ik mis bij hem echt de kritische zelfreflectie. Er is vrijwel geen enkele club in de KKD gevrijwaard gebleven van Corona. Sterker nog, met een volledig fit elftal werd er verloren van NEC die op dat moment 6 basisspelers miste door Corona. Het verschil? Rogier Meijer heeft geen seconde zijn hoofd laten hangen en wist zijn elftal wél te motiveren en slim te laten spelen. En waarschijnlijk werden er bij NEC wel meer trainingsuren gemaakt.

Het geslijm richting RvC en de aandeelhouders is ook gênant. Dit laat wederom zien dat de echte keiharde topsportmentaliteit ontbreekt. Een echte sportman met voetbalvisie wordt aan de kant geschoven omdat hij botst met de trainer (die op dat moment het slechtste voetbal laat spelen in de historie van NAC). De lieve vrede bewaren ging hier dus boven presteren?

'Dat hij naar Ibiza is gegaan in het seizoen noemt Steijn achteraf "niet slim"' Nee koekenbakker, dat je direct na het verliezen van de playoffs WEDEROM naar Ibiza ging, dat was pas echt dom.



10   1  
Fritske d'n Olifant

@DOS

Voor Steijn geldt inderdaad dat hij onder druk van de supporters (en terecht) met een royale regeling zonder clausules is vertrokken. Wat betreft de andere 9 hoofdtrainers is er vanuit de supporters nooit een concrete actie ondernomen of druk uitgeoefend om die weg te krijgen. Wat Steijn voor elkaar heeft gekregen is dus redelijk uniek.

Even op een rijtje:
- Karelse: Ontslagen door Van As vanwege tegenvallende resultaten, gebrek aan chemie met de groep etc etc.
- Gudelj: Ontslagen door Rutjes vanwege tegenvallende resultaten, gebrek aan chemie met de groep etc etc.
- Penders/Hellemons: Tijdelijk
- Maaskant: Na degradatie nog bezocht met taart. Enkele maanden later ontslagen vanwege tegenvallende resultaten, gebrek aan chemie met de groep etc etc.
- Dijkhuizen: Ontslagen door Smulders vanwege tegenvallende resultaten, gebrek aan chemie met de groep etc etc.
- Vreven: Contract niet verlengd
- Van der Gaag: Zelf opgestapt
- Brood: Ontslagen door Van den Abbeele vanwege tegenvallende resultaten, gebrek aan chemie met de groep etc etc.
- Weijs: Tijdelijk
- Hyballa: Ontslagen oa. vanwege herhaaldelijk openlijk ter discussie stellen van TD in de regionale pers.

Natuurlijk krijgen trainers bij NAC kritiek vanuit de supporters. Kritisch zijn moet. Maar het zijn het geval Steijn uitgezonderd altijd klagende spelers, bemoeizieke aandeelhouders/sponsoren en directeuren zelf geweest die ervoor hebben gezorgd dat een trainer bij NAC de houdbaarheid van een pak melk heeft.

7   1  
ArnoldUno Breda

@FRITSKE D'N OLIFANT, prima overzicht. Sterker nog, het scheelt niet eens zoveel met clubs als Feyenoord, FC Twente en AZ. Zeker als je de tijdelijke trainers niet meetelt.

13   0  
Fritske d'n Olifant

@Arnolduno

Klopt. Het probleem bij NAC met trainers is ook hoofdzakelijk dat AD's en TD's hun eigen droomkandidaat is de dug-out willen. Met als laatste dieptepunt Manders die Steijn en zijn hele vriendenclub naar binnen haalde.

6   16  
Theoden King

@Ivo:

Ik wil zoveel mogelijk wegblijven bij de schuldvraag, maar stel vast dat we met Steijn inderdaad slecht speelden, maar wel onze punten pakten (met gelijk budget als momenteel).

We hebben met hem uiteindelijk finale nacompetitie gehaald en dat wil ik dit jaar nog zien..

6   22  
YLLWBLCK

Ex NAC Trainers: blablabla meh meh meh
NAC supporters op dit ‘forum’: blablablah meh meh meh.
En volgend jaar bij de volgende trainer en met dezelfde supporters: blablabla meh meh meh
En daarom is NAC waar het nu is

7   26  
Bommetje

Ik vind het eigenlijk wel meevallen met dat natrappen. Volgens mij zegt hij gewoon hoe het gegaan is.

5   1  
Nonkel Frans

Ze zijn er nog niet uit bij Almere city. Er rouleren 3 namen. Met influencers als de Telegraaf en VI lijkt Steyn een eind te komen.
Maar die vertellen er natuurlijk niet bij dat MS maar 3 keer in de week van den haag naar almere wil tuffen en daarnaast ook nog regelmatig naar Ibiza moet.
Alleen daarom al kopen ze bij Almere een kat in de zak.

https://www.almerecityfans.nl/steijn-de-koning-of-toch-poldervaart-geruchtenmolen-draait-op-volle-toeren/

3   8  
Jeroen van de Meeberg

Ondanks heb ik wel genoten van Ajax gisteren tegen die kruiken.
Jammer dat een zuiver doelpunt werd afgekeurd (4-0) het wat stroever ging bij Ajax.
Had van mij wel 10-0 mogen worden.

3   0  
patje

man, lazerop! zo tis eruit!

2   0  
ctk

@N1912,

Nou....kan me Cees Lok nog herrineren, DIE was met afstand de zwakste schakel :-)

2   0  
Oosterhout076

Geef de man geen podium. Dan stopt het ooit wel eens.

2   0  
scheppioni

Idd CTK maar wel samen met steijn !

1   0  
GJ_NAC

Ach Maurieske,

Onze liefde voor jou is ook allang verdwenen, dus is het wederzijds.

Voor ons supports geldt maar 1 ding:

De wereld zal niet niet vergaan zolang de liefde blijft bestaan, Ja liefde voor ons eigen NAC!

HUP NAC!

0   0  
Dutchbird

Ik dacht dat Manders de meest zieke van de twee was, maar uit dit interview blijkt dat Steijn ook toe is een aan minstens een half jaartje GGZ instelling. Die gek gelooft nog sterker in zijn eigen leugens dan Baudet.

Laad alle berichten na dit bericht in