Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Çiftçi verruilt Rizespor na één wedstrijd voor Samsunspor

Raskolnikov

Nadir Çiftçi heeft Rizespor na iets meer dan een maand alweer verlaten. De aanvaller heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij Samsunspor.

Çiftçi tekende iets meer dan een maand geleden een tweejarig contract bij Rizespor. Nu maakt hij echter opnieuw een transfer. Çiftçi tekent vandaag namelijk een tweejarig contract bij Samsunspor. De voormalig NAC-speler speelde slechts één duel voor de club uit de theestad.

Samsunspor wordt na ADO Den Haag, Portsmouth, Kayserispor, NAC, Dundee United, Celtic, Eskisehirspor, Pogon Stettin, Plymouth Argyle, Motherwell, Genclerbirligi en dus Rizespor alweer de dertiende werkgever voor de 28-jarige aanvaller.  

Bron:
B-Side Rats, Samsunspor
20 Reacties
35   6  
Aspo

Mooi rijtje clubs, maar wij hebben Kaj...

10   13  
Otjes

Wie?

35   6  
Aspo

Mooi rijtje clubs, maar wij hebben Kaj...

3   1  
geelzwartwit

Ik weet niet of er daar supporters op de tribune mogen maar met een stadion voor 33.919 man kan het toch aardig spelen zijn.

Wellicht komt zijn talent er de komende vier jaar uit. Hij heeft ervaring genoeg met al die clubs en zijn 28 jaar.

18   3  
Naar Boven Heeft Voorrang

13 clubs op z'n 28e, daarmee is hij nog niet halverwege het meeste-clubs-wereldrecord van Abrue. Die is met z'n 43 jaar toe aan zijn 29e club. Efkes doorpakken, Nadir.

15   4  
Bladran Yanco

Dit is toch de man die een schot op doel promoveerde naar een ingooi?

5   62  
Bas

Ik prijs jullie inspanningen om berichten van ex spelers en betrokkenen te posten!
Maar misschien is het een idee om in zo'n bericht een Poll op te nemen met de vraag: willen jullie in de toekomst meer nieuws over deze persoon vernemen?
Indien de uitkomst nee is dan scheelt jullie dat een hoop tijd :), en ons geheugencapaciteit om weetjes in je achterhoofd over 'tweederangs spelers' niet langer op te slaan ;).

9   21  
Willem 4,5

Als je al 13 clubs versleten hebt op je 28e kun je misschien beter iets anders gaan doen, gelukkig waren we hem snel kwijt. Was toen trouwens een tip van Pierre van H.om hem te contracteren, 'foutje bedankt' dus.

21   3  
Michel

@Bas

Er zullen altijd mensen zijn die het niet belangrijk vinden om over Ex-NAC te lezen, ik vind dat zelf wel toegevoegde waarde; knap van de crew dat ze alles in de gaten houden 👍

Ik wil wel lezen over Manu, over Nadir is het dan dat we met minder trots terugdenken maar goed, ook hij heeft heel even ons shirt gedragen dus hoort hij hier thuis in deze rubriek

1   8  
G. Verhulst

Dag mevrouw Praline!

5   1  
Fijn Streven

Blijft bizar dat Celtic in 2015 meer dan 2 miljoen heeft neergelegd voor deze speler...

10   2  
ABC

Ik concludeer alleen dat deze gast een schitterend avontuurlijk leven heeft. En nog goed betaald ook. Lijkt me leuker dan dozen drop vullen bij bv. van Melle. Het is Ciftci gegund. ( ik bedoel dit niet negatief naar dozenvullers)

6   3  
Moppernac

Al gaat hij naar Barcelona of Bayer München of Juventus WIJ HEBBEN KAJ DE ROOIJ

2   2  
Braze

Heeft hij 13x tekengeld ontvangen? Dat zou leuk zijn voor hem. Ik weet helaas niet meer wie het was terwijl ik toch al heel lang naar NAC ga.

0   5  
no-AD

@BLADRAN YANCO

Dat heb ik El Al deze week ook nog zien doen dus dat is niet zo heel bijzonder bij NAC

12   1  
Eljé

@Bas. In de titel staat consequent en duidelijk dat het een bericht is over een Ex-NAC speler inclusief de naam van die speler.
Het allermakkelijkste is om dat bericht niet te openen als het je niet interesseert. Waarom moet BSR daar een technische oplossing voor gaan bieden?

4   0  
La matanza

@ aspo heeft hij al getekend dan ??

2   1  
La matanza

voor hetzelfde geld gaat Heerenveen er mee vandoo

4   3  
Molenschot Loco

zoals altijd....Als Kaj de Rooij in een NAC shirt staat...dan gaat er een piske open!!!

1   4  
adh2005

Ach, bij de eerste wedstrijden van Nadir bij NAC dacht ik dat hij bij het aantrekken van zijn schoenen was vergeten de doos er vanaf te halen.

2   0  
heksenketel

Hij is het Spor bijster!

Laad alle berichten na dit bericht in